Charter til Mallorca, Baleariske øyer, Spania

Les mer
Mallorca lokker med sin skjønnhet og vakre strender i perioden mai til september. Resten av året lokker øya flere aktive reisende og også weekendturer til Palma er populært selv på vinteren. Alcudia, Puerto Pollensa og Cala Millor er barnefamiliens favoritter. De som reiser uten barn foretrekker ofte å reise til Illetas, Palma-bukten, Puerto Soller, Palma Nova og Magaluf.

Sea Club
Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4.5
Basert på 1 437 anmeldelser

Velkommen til vårt populære Family Garden-hotell Sea Club, som et perfekt valg for familier som vil bo sentralt i Alcudia og møte våre populære maskoter Lollo & Bernie i ferien. Hotellet består av flere 2-etasjes hus, i store, herlige hager. I hagene er det ulike basseng der alle i familien kan finne sin favoritt. Her er det et stort aktivitetstilbud for hele familien og kort vei til både sentrum og stranden i Alcudia. Vil dere ha en enda mer komfortabel ferie anbefaler vi at dere bestiller måltidspakken Holiday Inclusive, der barn under 12 år spise gratis i selskap med en betalende voksen. Til sommeren 2016 ble alle leilighetene renoverte. Romtypen Family Garden Baby er spesialtilpasset for deg som reiser med helt små barn. Disse rommene har en inngjerdet hage og er utstyrt med smarte, barnesikre detaljer som småbarnsfamilier kan få bruk for. Les mer under fanen "Leilighetene". Sea Club er et Family Garden 15. april–20. oktober 2017 og 22. april–19. oktober 2018, og da er Lollo & Bernie på plass og barneklubben og aktivitetene med skandinavisktalende personale i gang. Serenity by Sea Club I perioden 16. juni til 15. august er Serenity by Sea Club et familiehotell uten aldersgrense. Du bor på Serenity by the Sea Club og bruker alle fasiliteter, både på Family-Garden hotellet Sea Club og på Serenity by Sea Club. Les mer om hotellet og leilighetene på Serenity by Sea Club Sher . Leiligheter på Serenity by the Sea Club i perioden ovenfor bestilles lengre ned på denne siden. Flertallet av hotellets gjester er skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 11 mai 2018
Hjemreise: fredag 18 mai 2018
Bosted: 2-romsleilighet, passer også bevegelseshemmede
Reiselengde: 8 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
3 995 NOK Pris per voksen

TUI Family Life Alcudia Pins
Alcudiabukten, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4
Basert på 1 800 anmeldelser

TUI Family Life Alcúdia Pins ligger i et rolig og barnevennlig område rett ved den hvite Playa de Muro-stranden. Stranden er bred og langgrunn og med bassenger med både vannsklier og boblebad finnes det noe for alle aldre. Du bor i leiligheter og måltider kan bestilles som tillegg. Det store bassenget har en vannsklie, boblebad og bassengbar med stor terrasse mot havet. Plaskebassenget har små vannsklier og for de aller minste finnes det et babybasseng i en roligere del av bassenget.  Buss til havnen eller sykkelutfluktLokalbussen til Alcúdia sentrum med shopping, restauranter, kaféer og alt fra trivelige små tapasbarer til eksklusive fiske- og skalldyrrestauranter stopper utenfor hotellet. Vil du utforske omgivelsene kan du leie sykler.Mat og drikke Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé med drikke eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. All inclusive selges i begrenset antall og kan være utsolgt i visse perioder. Kontakt vårt kundesenter på tlf. 08100 hvis det ikke kommer opp som et alternativ.Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 21 april 2018
Hjemreise: lørdag 28 april 2018
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
5 598 NOK Pris per voksen

Sunwing Alcudia Beach
Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

3.5
Basert på 288 anmeldelser

Velkommen til vårt familieparadis med perfekt beliggenhet på stranden! Sunwing Alcudia Beach har alt en barnefamilie drømmer om i ferien. Hotellet består av ni leilighetsområder som alle ligger rett ved den hvite, brede og milelange sandstranden. Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" som beste familiehotell på Mallorca 2017. På Sunwing Alcudia Beach spiser og drikker du godt på La Tasca og Fino Restaurant & Grill. I Lime Bar kan du avslutte kvelden med en avkjølende drink. På Sunwing Alcudia Beach finnes det flere bassengområder for barn, Mini Land, Teen Lounge og Fitness & Spa med treningsstudio. Sunwing Alcudia Beach er uten tvil et av Mallorcas beste familiehotell. Velkommen hit du også! Hotellet ligger perfekt til for deg som vil nyte hotelltilværelsen samtidig som du har kort vei til shopping, fornøyelser og restauranter rundt marinaen i Alcudia, som ligger en kilometer fra Sunwing Alcudia Beach. Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad. Sportshotell Sunwing Alcudia Beach er et hotell med spesielt gode treningsforhold innen ulike sportsgrener. Hotellet er det første som oppfyller våre kriterier for å kalles et sportshotell. Her finner du flotte løyper til løping, sykling og rulleski. Hotellet tilbyr også basseng, treningsstudio og massasje. PT – skreddersy treningen Nå har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien med personlig trener på Sunwing Alcudia Beach. Med PT får du hjelp til å skreddersy treningen din, ut ifra dine egne forutsetninger. Les mer om hvorfor du bør bestille en PT i ferien. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 april 2018
Hjemreise: lørdag 14 april 2018
Bosted: 2-romsleilighet liten
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 295 NOK Pris per voksen

Sunwing Cala Bona Beach
Cala Bona, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4
Basert på 256 anmeldelser

Ta med familien og bo på et komfortabelt hotell med havet som blikkfang, golfbanen rett i nærheten og Fitness & Spa rett rundt hjørnet. Sunwing Cala Bona Beach ligger på Mallorcas østkyst, og her er alt lagt til rette for en deilig familieferie. Fra det store, innbydende bassengområdet har du panoramautsikt over Middelhavet. Til sommeren 2017 har vi pusset opp samtlige Happy Baby og Royal Family Suites. De får blant annet nye senger, sofaer og utemøbler. Dessuten får alle Royal Family Suites på bakkeplan en stor terrasse med en herlig loungesofa. Våre populære Lollo & Bernie Suites flytter inn i Jasmin. Her er det også oppussede Happy Baby-leiligheter, Royal Family Suites med stoe, herlige terrasser eller balkong med havutsikt. På Bouganvilla og Mimosa øker vi antallet Royal Family Suites på bakkeplan. Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleieposer for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollo & Bernies koseklut følger også med for å gjøre babyen din ekstra fornøyd. På Sunwing Cala Bona Beach slapper du aller best av på bassengområdene. Her finner både små og store badeløver sine favorittbasseng. Barna trives ekstra bra i det fantasifullt utformede barnebassenget med små vannsklier og annet moro. Dette bassenget ligger i behagelig avstand fra Mini Land og bassengbaren. Ved Bouganvilla finner du også et stort basseng og et solskjermet barnebasseng. Mimosa har også et stort basseng og et barnebasseng. Vil du bade i havet anbefaler vi sandstrendene i Cala Bona, som ligger 800 meter fra hotellet, eller i Cala Millor 2 kilometer unna. Fra Sunwing Cala Bona Beach kan du gå langs den fine strandpromenaden hele veien til Cala Millor, langs veien er det restauranter og butikker. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 11 mai 2018
Hjemreise: fredag 18 mai 2018
Bosted: 1-romsleilighet, balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
3 045 NOK Pris per voksen

Zafiro Bahia (Viva Bahia)
Alcudiabukten, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4.5
Basert på 555 anmeldelser

Vings Family Garden-hotell Zafiro bahia (tidl. Viva Bahia) passer for deg som reiser med familien og vil bo nær stranden litt utenfor Alcudia. Zafiro Bahia setter familien i fokus. Her fines det også leiligheter for større familier og aktiviteter og underholdning for gjester i alle aldre. Hotellet har to barnebasseng – et litt roligere som passer for svømmetrening, og et med sjørøverskip og små vannsklier der småbarna kan plaske rundt. Det finnes også tre andre basseng som passer for større barn og voksne. Bestiller du All Inclusive er all mat og drikke i ferien inkludert.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 april 2018
Hjemreise: lørdag 14 april 2018
Bosted: 1-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 095 NOK Pris per voksen

Viva Cala Mesquida Resort
Cala Mesquida, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4.5
Basert på 761 anmeldelser

Family Garden-hotellet Viva Cala Mesquida Resort ligger i et vakkert og frodig område ved en av Mallorcas fineste strender. Her kan hele familien slappe av i rolige omgivelser i Cala Mesquida med små gangveier, og som på alle våre Family Garden tilbys det mange aktiviteter for både barn og voksne. Her er det herlige basseng og barneklubber for ulike aldre, der både skandinavisk og internasjonalt personale finner på mye moro med barna. For voksne gjester er det blant annet gode treningsmuligheter og show. Ønsker du en enda enklere og mer avslappende ferie kan du bestille All Inclusive og spise godt på hotellets temarestauranter. Viva Cala Mesquida Resort består av to deler. Hovedområdet har store, herlige basseng for både voksne og lekne barn, flere restauranter, barneklubb og aktiviteter. Ved det adskilte området Selecton Club trives den som ønsker litt mer fred og ro og samtidig vil ha tilgang til alle aktivitetene ved hovedområdet. På Selection Club bor du i 2-romsleiligheter med et felles basseng som kun er for gjestene som bor her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 4 mai 2018
Hjemreise: fredag 11 mai 2018
Bosted: 2-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 495 NOK Pris per voksen

Zafiro Palace Alcudia (Viva Zafiro Alcudia)
Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4.5
Basert på 772 anmeldelser

Zafiro Palace Alcudia (tidl. Viva Zafiro Alcudia) er et barnevennlig Family Garden-hotell i populære Alcudia. Hotellet er meget populært blant Vings gjester og passer for deg som stiller høye krav til bosted i ferien. Med perfekt beliggenhet rett ovenfor havnen og den langgrunne stranden får hele familien en herlig ferie med aktiviteter for både store og små, fem stilige restauranter og mange basseng å velge mellom. Du velger om du vil bo i rom eller i leilighet der du kan lage din egen mat. Vil du ha litt mer luksus kan du velge et rom med takterrasse med både boblebad og herlige møbler. Eller hvorfor ikke velge et rom eller leilighet der du kan gå rett ut i bassenget fra terrassen din? Vil du ha en ekstra avslappende ferie kan du bestille All Inclusive, da har du det meste inkludert.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 11 mai 2018
Hjemreise: fredag 18 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom juniorsuite,passer også bevegelseshemmede
Reiselengde: 8 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
5 295 NOK Pris per voksen

Blue Star Paraiso de Alcúdia
Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4
Basert på 259 anmeldelser

Blue Star Paraiso de Alcúdia har et stort aktivitetsprogram og samtidig finnes det områder for fred og ro. Hotellet har også stort bassengområde og masse shopping rundt hjørnet. Best av alt er kanskje beliggenheten ved den bredeste delen av den langgrunne stranden.  Stranden er langgrunn og det finnes en lang badebrygge hvis du ønsker dypere vann.På alle Blue Star-hotell:Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer degEt stort og variert frokosttilbud er inkludert eller kan kjøpes som tilleggAktiviteter for voksne og barn 5 dager i ukenLekehus, aktiviteter og barnepassVin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakervarer. Alt servert i en voksen atmosfære.Stort bassengområde, bassengbar og aktiviteterVed det store bassenget ligger bassengbaren med utsikt over det store bassengområdet og stranden. Hotellets underholdningsteam arrangerer aktiviteter som aerobics og vannpolo. Kveldsunderholdning med show på scenen.Shopping og fornøyelser i nærhetenDollargaten, der restaurantene, butikkene og barene ligger tett i tett, begynner rett bak hotellet. Det er et par kilometers spasertur til havnen og den gamle delen av Alcúdia.Frokostbuffé eller halvpensjon med frokost- og middagsbuffé kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 1 mai 2018
Hjemreise: tirsdag 8 mai 2018
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 598 NOK Pris per voksen

Blue Star Viva Blue
Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4.5
Basert på 1 127 anmeldelser

Blue Star Viva Blue er et av våre mest populære hotell på Mallorca. Her finnes det både et relaxområde, eventyrbasseng med sjørøverskip og sykkelutleie. Bestiller du superiorleilighet har du private solsenger og egen solterrasse på bakkeplan eller på taket. Her bor du i den roligere delen av Alcúdia, med shopping og fornøyelser i nærheten. Det er gode bussforbindelser til Alcúdia. Stranden ligger en kort spasertur fra hotellet. På alle Blue Star-hotell:Rom/leiligheter som passer alt fra par til store familierTreningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer degFelles aktiviteter for voksne og barn flere dager i ukenLekerom, aktiviteter og barnepassVin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære. Avkoblingsområde, badstue og mye merDet er god plass til alle i bassengområdet. Det finnes også et eget avkoblingsområde med basseng for gjester fra 18 år.Barna har sitt eget eventyrbasseng med sjørøverskip samt fantasifulle og fargerike sklier.Hotellet har også treningsrom, badstue, massasje, innendørsbasseng, matbutikk og vaskemuligheter.Bestill måltider hjemmefraFrokost, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 21 april 2018
Hjemreise: lørdag 28 april 2018
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
6 048 NOK Pris per voksen

Viva Sunrise
Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4.5
Basert på 1 019 anmeldelser

Vårt fine Family Garden-hotell Viva Sunrise i Alcudia er et bra valg for deg som reiser med familien og vil bo nærme både Puerto de Alcudia, Avenida Pedro Mas y Reus og den flotte, barnevennlige stranden. Viva Sunrise tilbyr en rekke aktiviteter, blant annet en barneklubb hvor både skandinavisk og internasjonalt personale finner på mye moro sammen med barna. Det innbydende bassengområdet inkluderer to basseng og et barnebasseng med vannsklier, fontene, klatredyr og sjørøverskip. Vil du ha en ekstra behagelig ferie kan du bestille All Inclusive eller vår populære måltidspakke Holiday Inclusive. Ved forhåndsbestilt Holiday Inclusive spiser barn under 12 år gratis i selskap med en betalende voksen.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 11 mai 2018
Hjemreise: fredag 18 mai 2018
Bosted: 1-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
3 395 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Mallorca, Baleariske øyer, Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!