Charter til Mallorca, Baleariske øyer, Spania

Les mer
Mallorca lokker med sin skjønnhet og vakre strender i perioden mai til september. Resten av året lokker øya flere aktive reisende og også weekendturer til Palma er populært selv på vinteren. Alcudia, Puerto Pollensa og Cala Millor er barnefamiliens favoritter. De som reiser uten barn foretrekker ofte å reise til Illetas, Palma-bukten, Puerto Soller, Palma Nova og Magaluf.

Hipotels Don Juan Cala Millor, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 95 anmeldelser

Situated on the beach front, between the promenade and the commercial area of Cala Millor. Hotel facilities include reception area, restaurant, snack bar, swimming pool, children's pool, live-music, day and night-time entertainment, laundry service, money exchange and rent car service. All rooms are equipped with telephone, satellite TV, air conditioning, bathroom with bath and balcony. Address: Paseo Juan Llinás, s/n, 07560 Cala Millor, Mallorca, Spain

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 16 april 2017
Hjemreise: søndag 23 april 2017
Bosted: Dobbeltrom - Bassengutsikt, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
3 159 NOK Pris per voksen

TUI Family Life Alcudia Pins Alcudiabukten, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4
Basert på 1 648 anmeldelser

TUI Family Life Alcúdia Pins ligger i et rolig og barnevennlig område rett ved den hvite Playa de Muro-stranden. Stranden er bred og langgrunn og med bassenger med både vannsklier og boblebad finnes det noe for alle aldre. Du bor i leiligheter og måltider kan bestilles som tillegg. Det store bassenget har en vannsklie, boblebad og bassengbar med stor terrasse mot havet. Plaskebassenget har små vannsklier og for de aller minste finnes det et babybasseng i en roligere del av bassenget.  Buss til havnen eller sykkelutfluktLokalbussen til Alcúdia sentrum med shopping, restauranter, kaféer og alt fra trivelige små tapasbarer til eksklusive fiske- og skalldyrrestauranter stopper utenfor hotellet. Vil du utforske omgivelsene kan du leie sykler.Mat og drikke Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé med drikke eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. All inclusive selges i begrenset antall og kan være utsolgt i visse perioder. Kontakt vårt kundesenter på tlf. 08100 hvis det ikke kommer opp som et alternativ.Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 28 april 2017
Hjemreise: fredag 5 mai 2017
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 598 NOK Pris per voksen

Sunwing Cala Bona Beach Cala Bona, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4
Basert på 188 anmeldelser

Ta med familien og bo på et komfortabelt hotell med havet som blikkfang, golfbanen rett i nærheten og Fitness & Spa rett rundt hjørnet. Sunwing Cala Bona Beach ligger på Mallorcas kanskje vakreste kyst, og her er alt lagt til rette for en deilig familieferie. Fra det store, innbydende bassengområdet har du panoramautsikt over Middelhavet. Til sommeren 2017 har vi pusset opp samtlige Happy Baby og Royal Family Suites. De får blant annet nye senger, sofaer og utemøbler. Dessuten får alle Royal Family Suites på bakkeplan en stor terrasse med en herlig loungesofa. På Sunwing Cala Bona Beach slapper du aller best av på bassengområdene. Her finner både små og store badeløver sine favorittbasseng. Barna trives ekstra bra i det fantasifullt utformede barnebassenget med små vannsklier og annet moro. Dette bassenget ligger i behagelig avstand fra Mini Land og bassengbaren. Ved Bouganvilla finner du også et stort basseng og et solskjermet barnebasseng. Mimosa har også et stort basseng og et barnebasseng. Vil du bade i havet anbefaler vi sandstrendene i Cala Bona, som ligger 800 meter fra hotellet, eller i Cala Millor 2 kilometer unna. Fra Sunwing Cala Bona Beach kan du gå langs den fine strandpromenaden hele veien til Cala Millor, langs veien er det restauranter og butikker. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 april 2017
Hjemreise: lørdag 29 april 2017
Bosted: 1-romsleilighet, balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Kristiansand Kjevik
2 195 NOK Pris per voksen

Prinsotel La Dorada Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 967 anmeldelser

Prinsotel La Dorada består av flere bygninger som ligger rundt et lekkert bassengområde med barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Pool-/snackbar med enkel matservering på dagtid; à la carte-servering om kvelden (pent antrekk). Gratis WiFi på hele hotellet, og internetthjørne. Spabehandlinger, badstue og tyrkisk bad mot avgift. Innendørsbasseng og jacuzzi. Aktiviteter og underholdning for store og små. Lekeplass. Barneklubb med engelsktalende personale. Gratis trimrom og minigolf. Bordtennis, tennis og biljard mot avgift. Minimarked. Gangavstand til Alcudiastranden og ca. 850 meter til nærmeste tettsted, Playa de Muro. Ca. 100 meter til busstopp. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 april 2017
Hjemreise: lørdag 6 mai 2017
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
3 193 NOK Pris per voksen

Sunwing Alcudia Beach Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

3.5
Basert på 234 anmeldelser

Velkommen til vårt familieparadis med perfekt beliggenhet på stranden! Sunwing Alcudia Beach har alt en barnefamilie drømmer om i ferien. Hotellet består av ni leilighetsområder som alle ligger rett ved den hvite, brede og milelange sandstranden. Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" som beste familiehotell på Mallorca 2016. På Sunwing Alcudia Beach spiser og drikker du godt på La Tasca og Fino Restaurant & Grill. I Lime Bar kan du avslutte kvelden med en avkjølende drink. På Sunwing Alcudia Beach finnes det flere bassengområder for barn, Mini Land, Teen Lounge og Fitness & Spa med treningsstudio. Sunwing Alcudia Beach er uten tvil et av Mallorcas beste familiehotell. Velkommen hit du også! Hotellet ligger perfekt til for deg som vil nyte hotelltilværelsen samtidig som du har kort vei til shopping, fornøyelser og restauranter rundt marinaen i Alcudia, som ligger en kilometer fra Sunwing Alcudia Beach. Sportshotell Sunwing Alcudia Beach er et hotell med spesielt gode treningsforhold innen ulike sportsgrener. Hotellet er det første som oppfyller våre kriterier for å kalles et sportshotell. Her finner du flotte løyper til løping, sykling og rulleski. Hotellet tilbyr også basseng, treningsstudio og massasje. PT – skreddersy treningen Nå har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien med personlig trener på Sunwing Alcudia Beach. Med PT får du hjelp til å skreddersy treningen din, ut ifra dine egne forutsetninger. Les mer om hvorfor du bør bestille en PT i ferien. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 21 april 2017
Hjemreise: fredag 28 april 2017
Bosted: 2-romsleilighet liten
Reiselengde: 8 dager
Fra: Harstad-Narvik Evenes
3 345 NOK Pris per voksen

JS Es Corso Portocolom, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4
Basert på 281 anmeldelser

Hotellet ligger noen få meter fra kysten i sentrum av Porto Colom, en liten fiskerlandsby på østkysten av Mallorca. JS Es Corso har vakker utsikt over havnen og gamlebyen i Porto Colom. Hotellet ligger i Felanitx, 200 m fra havnen og 600 m fra stranden. Porto Colom sentrum er 250 m unna. Hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, lobbyområde, heiser, WiFi i noen av fellesområdene, internettilkobling (begge koster ekstra), restaurant, lounge-bar, utendørs svømmebasseng, barnebasseng, solterrasse, snackbar ved bassenget og hageanlegg. Hotellet har også lekeplass, spillrom og flerbrukstennisbane. Leiligheten er utstyrt med A/C, telefon, TV, kjøkken med kjøleskap, safe (ekstra kostnad), WiFi (ekstra kostnad), bad med badekar/dusj og hårføner. * Gjester hos JS Es Corso Apartments kan også benytte Spa & Gym-fasilitetene på Hotell JS Cape Colom (noen fasiliteter koster ekstra). ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær/sesongmessige forhold. ** Ved valg av "all inclusive": Alt inklusivt-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) samt drikkevarer til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikkevarer, kun lokale merker. Drikkevarer serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til 22:00-24:00). Åpningstidene kan variere mellom hotellene. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. Adresse: L'Orada S/n, 07670 Porto Colom, Mallorca, Spania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 9 mai 2017
Hjemreise: onsdag 17 mai 2017
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 9 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 908 NOK Pris per voksen

JS Yate Can Picafort, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4
Basert på 102 anmeldelser

Hyggelig All Inclusive-hotell med bra beliggenhet nær stranden i Can Picafort. På JS Yate kan du slappe av ved bassenget og nyte noe kaldt å drikke fra baren. Her er det også aktiviteter som vanngymnastikk og aerobic hver dag. Dette og kveldsunderholdning arrangeres av hotellets egne verter flere ganger i uken.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 april 2017
Hjemreise: lørdag 6 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Kristiansand Kjevik
3 295 NOK Pris per voksen

Ferrer Maristany Aparthotel Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 176 anmeldelser

Maristany ligger i havneområdet av Alcudia, ca 150 m fra stranden. Maristany Aparthotel ligger i havneområdet av Alcudia, 150 m fra stranden og midt i området med restauranter og butikker. Hotellet har restaurant, svømmebasseng, poolbar, solterrasse, jacuzzi og et fitnesserom. Leilighetene /studioene har bad med dusj og hårtørker, telefon, TV, air-condition og balkong/terrasse. Legg merke til at studio har kun en sovesofa. Adresse: Madre Perla S/n, Puerto De Alcudia, Mallorca, Spain

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 27 mars 2017
Hjemreise: torsdag 30 mars 2017
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 4 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
1 418 NOK Pris per voksen

Hipotels Said Cala Millor, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 194 anmeldelser

Hotellet ligger i Cala Millor, få meter fra shoppingsenter og sentrumspromenaden. Hotellet ligger i San Lorenzo, bare 150 m fra stranden i Cala Millor. Hotellet har innendørs svømmebasseng, utendørs svømmebasseng, frokostbuffet, café, restaurant, hage, konferanserom, internett, gym, tennisbane og diverse dags- og kveldsaktiviteter. Hotellrommene har sentralvarme, satellitt-TV, safe, telefon og bad med hårtørker. Ved valg av Alt-inklusivt: I "Alt inkludert" konseptet er alle måltider inkludert (frokost, lunsj, middag og mellommåltid (snacks). Drikke til måltidene, brus, øl, vin, vann og lokale merker med sprit. Serveres vanligvis fra morgen/formiddag til sent på kveld (ca. 22,00-24,00). Åpningstidene kan variere mellom hotellene. På noen hotell er til og med et aktivitetsprogram inkludert. Adresse: Avda. Bon temps s/n, 07560 Cala Millor, Mallorca, Spain

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 27 mars 2017
Hjemreise: torsdag 30 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Ingen måltider
Reiselengde: 4 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
1 608 NOK Pris per voksen

Caravella Cala d'Or, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Caravella er et tradisjonelt lite spansk hotell med personlig preg og atmosfære. Hotellet passer for deg som vil bo midt i koselige Cala d´Or med restauranter og uteliv rundt hjørnet og nær Cala Gran-stranden.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 12 mai 2017
Hjemreise: fredag 19 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
1 895 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Mallorca, Baleariske øyer, Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!