Charter til Spania


Blue Star Viva Blue Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 1 008 anmeldelser

Blue Star Viva Blue er et av våre mest populære hotell på Mallorca. Her finnes det både et relaxområde, eventyrbasseng med sjørøverskip og sykkelutleie. Bestiller du superiorleilighet har du private solsenger og egen solterrasse på bakkeplan eller på taket. Her bor du i den roligere delen av Alcúdia, med shopping og fornøyelser i nærheten. Det er gode bussforbindelser til Alcúdia. Stranden ligger en kort spasertur fra hotellet. På alle Blue Star-hotell:Rom/leiligheter som passer alt fra par til store familierTreningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer degFelles aktiviteter for voksne og barn flere dager i ukenLekerom, aktiviteter og barnepassVin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære. Avkoblingsområde, badstue og mye merDet er god plass til alle i bassengområdet. Det finnes også et eget avkoblingsområde med basseng for gjester fra 18 år.Barna har sitt eget eventyrbasseng med sjørøverskip samt fantasifulle og fargerike sklier.Hotellet har også treningsrom, badstue, massasje, innendørsbasseng, matbutikk og vaskemuligheter.Bestill måltider hjemmefraFrokost, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 27 mai 2017
Hjemreise: lørdag 3 juni 2017
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 133 NOK Pris per voksen

Seaclub resort Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 1 328 anmeldelser

Velkjent leilighetshotell bare 600 m fra stranden, 300 m fra turistsentrum og 2,5 km fra havnen i Puerto Alcudia. Sea Club er et velkjent leilighetskompleks bygd i middelhavsstil med flere bassengområder, barnebasseng, lekeplass, poolbar, minimarked, aktivitetsprogram og underholdning, a la carte-restaurant, bar, og vaskeriservice. Leilighetene har bad med dusj og hårtørker, TV, air-condition ( sommersesong juni-sept.) og balkong eller terrasse. Spiseplass og pentry med mikrobølgeovn, kjøleskap, brødrister og vannkoker. Hotellets underholdningsprogram , bar og restaurant kan virke forstyrrende fram til kl. 24.00. Rengjøring 3 ggr/uke, håndkleskift 2 ggr/uke, lakenskift 1 gang/uke. Adresse: Avda. de Mexico s/n, 07410 Puerto de Alcudia, Mallorca, Spain

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 22 oktober 2017
Hjemreise: lørdag 28 oktober 2017
Bosted: Studio, Ingen måltider
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 933 NOK Pris per voksen

Sunwing Fañabe Beach Playa de Fanabé, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 050 anmeldelser

Hotellet har fått den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" som beste familiehotell på Tenerife 2017. Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach, som flere ganger har blitt kåret til familiehotell nummer én. Og det skjønner vi godt. Med et av naturskjønne Tenerifes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien. Uansett om du velger våre minste leiligheter eller våre store familieleiligheter bor du ekstra romslig på Sunwing Fañabé Beach. Leilighetene er dessuten lyse, luftige og utstyrt med alt en barnefamilie kan ønske seg. Les mer på Leilighetene. Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad. I det hyggelige utearealet finner du det meste av det som skal til for å få en vellykket ferie. Det lokale vertshuset Vicente's Kitchen & Grill med en koselig uteservering mot bassengområdet. Her kan du nyte et hyggelig og stemningsfullt måltid med familien. På menyen tilbys både spanske spesialiteter og populære, internasjonale retter. Her ligger hotellets basseng, som alltid er oppvarmet til minst 25 grader**. Du finner også Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market & Deli, fitness, treningsstudio, spa, bufférestaurant og Teen Lounge der våre unge gjester kan spille PlayStation og surfe på nettet. Om kvelden kan du slå deg ned i showbaren med en forfriskende drink mens vårt proffe showteam underholder både voksne og barn. Sunwing Fañabe Beach ligger i Playa de las Américas, hvor det er mange restauranter og butikker. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 5 september 2017
Hjemreise: tirsdag 12 september 2017
Bosted: 1-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 595 NOK Pris per voksen

Blue Star Paraiso de Alcúdia Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4
Basert på 228 anmeldelser

Blue Star Paraiso de Alcúdia har et stort aktivitetsprogram og samtidig finnes det områder for fred og ro. Hotellet har også stort bassengområde og masse shopping rundt hjørnet. Best av alt er kanskje beliggenheten ved den bredeste delen av den langgrunne stranden.  Stranden er langgrunn og det finnes en lang badebrygge hvis du ønsker dypere vann.På alle Blue Star-hotell:Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer degEt stort og variert frokosttilbud er inkludert eller kan kjøpes som tilleggAktiviteter for voksne og barn 5 dager i ukenLekehus, aktiviteter og barnepassVin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakervarer. Alt servert i en voksen atmosfære.Stort bassengområde, bassengbar og aktiviteterVed det store bassenget ligger bassengbaren med utsikt over det store bassengområdet og stranden. Hotellets underholdningsteam arrangerer aktiviteter som aerobics og vannpolo. Kveldsunderholdning med show på scenen.Shopping og fornøyelser i nærhetenDollargaten, der restaurantene, butikkene og barene ligger tett i tett, begynner rett bak hotellet. Det er et par kilometers spasertur til havnen og den gamle delen av Alcúdia.Frokostbuffé eller halvpensjon med frokost- og middagsbuffé kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 3 juni 2017
Hjemreise: lørdag 10 juni 2017
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 048 NOK Pris per voksen

Blue Star Ses Fotges Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4
Basert på 115 anmeldelser

Blue Star Ses Fotges' ligger midt på den lange Alcúdiastranden. Her arrangeres det aktiviteter for alle og det finnesogså en ny vin- og kaffebar. De største leilighetene tar 6 personer og du kan bestille utsikt mot bassenget, hagen eller Alcudiabuktens turkise vann.  Lokalbussen stanser utenfor hotellet så du tar deg enkelt rundt på oppdagelsesferd i Alcudia.  Bassengbar, strandvolleyball og kveldsshowHotellet arrangerer strand- og bassengaktiviteter for barn og voksne hver dag samt kveldsunderholdning flere kvelder i uken. Vil du bare ta det med ro kan du kjøpe noe kaldt å drikke i bassengbaren. Vin- og kaffebaren  Her kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære. All inclusive med BBQ-aftenFrokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Det er mulig å sitte utendørs på restauranten. En kveld i uken arrangeres det BBQ-aften.Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 9 juni 2017
Hjemreise: fredag 16 juni 2017
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 768 NOK Pris per voksen

IBEROSTAR Jardin del Sol Suites Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 1 935 anmeldelser

IBEROSTAR Jardin del Sol Suites er et pent All Inclusive-hotell med høy standard og komfort. Hotellet ligger ved havet i Santa Ponsa og består av to bygninger med en innbydende solterrasse med basseng, solsenger og bassengbar. På IBEROSTAR Jardin del Sol Suites kan du nyte en fantastisk havutsikt fra restauranten og baren. Hotellet passer for deg som ønsker en avslappende ferie, uten barn. Hotellet har aldersgrense 16 år.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 august 2017
Hjemreise: fredag 1 september 2017
Bosted: Dublettrom suite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
6 090 NOK Pris per voksen

Playa Mar Puerto Pollenca, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 1 597 anmeldelser

All inclusive-hotellet Playa Mar ligger vakkert til ved en åsside drøye 2 kilometer utenfor Puerto Pollensa. Her kan barna leke i det lille badelandet med vannsklier og de voksne kan unne seg luksuriøse spa-behandlinger. I bufférestauranten står blant annet show cooking på menyen.  Det tar ca. 20 min å gå til Puerto Pollensa og den vakre sandstranden. Omgivelsene rundt hotellet er perfekte for løping, sykling eller en gåtur. Ikke for landkrabberDet store høydepunktet på Playa Mar er det lille badelandet der det bor både en ku, et ekorn og en fugl. Her er det plask og lek som gjelder. Midt i barnebassenget står det en stor krabbe som barna kan kjøre vannsklier ned fra. Ved siden av ligger det store bassengområdet med et laguneformet basseng. Her finnes det også en bassengbar. AvkoblingNår du må lade batteriene finnes det...Spa med luksuriøse behandlingerTyrkisk bad og badstueInnendørsbassengInnendørsbasseng 25 mInngang til hotellets spa koster ca. 100,-/person. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 14 oktober 2017
Hjemreise: lørdag 21 oktober 2017
Bosted: Suite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 248 NOK Pris per voksen

Sunwing Cala Bona Beach Cala Bona, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4
Basert på 199 anmeldelser

Ta med familien og bo på et komfortabelt hotell med havet som blikkfang, golfbanen rett i nærheten og Fitness & Spa rett rundt hjørnet. Sunwing Cala Bona Beach ligger på Mallorcas østkyst, og her er alt lagt til rette for en deilig familieferie. Fra det store, innbydende bassengområdet har du panoramautsikt over Middelhavet. Til sommeren 2017 har vi pusset opp samtlige Happy Baby og Royal Family Suites. De får blant annet nye senger, sofaer og utemøbler. Dessuten får alle Royal Family Suites på bakkeplan en stor terrasse med en herlig loungesofa. Våre populære Lollo & Bernie Suites flytter inn i Jasmin. Her er det også oppussede Happy Baby-leiligheter, Royal Family Suites med stoe, herlige terrasser eller balkong med havutsikt. På Bouganvilla og Mimosa øker vi antallet Royal Family Suites på bakkeplan. Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleieposer for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollo & Bernies koseklut følger også med for å gjøre babyen din ekstra fornøyd. På Sunwing Cala Bona Beach slapper du aller best av på bassengområdene. Her finner både små og store badeløver sine favorittbasseng. Barna trives ekstra bra i det fantasifullt utformede barnebassenget med små vannsklier og annet moro. Dette bassenget ligger i behagelig avstand fra Mini Land og bassengbaren. Ved Bouganvilla finner du også et stort basseng og et solskjermet barnebasseng. Mimosa har også et stort basseng og et barnebasseng. Vil du bade i havet anbefaler vi sandstrendene i Cala Bona, som ligger 800 meter fra hotellet, eller i Cala Millor 2 kilometer unna. Fra Sunwing Cala Bona Beach kan du gå langs den fine strandpromenaden hele veien til Cala Millor, langs veien er det restauranter og butikker. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 august 2017
Hjemreise: fredag 1 september 2017
Bosted: 1-romsleilighet, balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
3 095 NOK Pris per voksen

Hotell Parc Natural Alcudiabukten, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 225 anmeldelser

Parc Natural er et førsteklasse hotell ved stranden Playa del Muro og med naturparken S'Albufera på den andre siden av veien. Hotellet har mange fasiliteter og er perfekt for avslapping. Halvpensjon er inkludert! Bassengområdet ligger skjermet fra veien og er stort og rolig med boblebad og et eget basseng for barn. Det finnes lekeplasser og internasjonal barneklubb.Spa med tyrkisk bad, massasje og skjønnhetssalongDet 1200 m² store Fitness & Spa-området inkluderer: Treningsrom, boblebad, relaxhjørne, gresk thermalbad, finsk badstue, kaldkulp, skjønnhetssalong, massasje og ulike beandlinger.Sykling, strandvolleyball og underholdningDu kan også delta i sportsaktiviteter som sykling, strandvolleyball og bordtennis. Hotellet arrangerer underholdning flere dager og kvelder i uken.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 28 mai 2017
Hjemreise: søndag 4 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bodø
8 298 NOK Pris per voksen

Sunwing Alcudia Beach Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

3.5
Basert på 248 anmeldelser

Velkommen til vårt familieparadis med perfekt beliggenhet på stranden! Sunwing Alcudia Beach har alt en barnefamilie drømmer om i ferien. Hotellet består av ni leilighetsområder som alle ligger rett ved den hvite, brede og milelange sandstranden. Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" som beste familiehotell på Mallorca 2017. På Sunwing Alcudia Beach spiser og drikker du godt på La Tasca og Fino Restaurant & Grill. I Lime Bar kan du avslutte kvelden med en avkjølende drink. På Sunwing Alcudia Beach finnes det flere bassengområder for barn, Mini Land, Teen Lounge og Fitness & Spa med treningsstudio. Sunwing Alcudia Beach er uten tvil et av Mallorcas beste familiehotell. Velkommen hit du også! Hotellet ligger perfekt til for deg som vil nyte hotelltilværelsen samtidig som du har kort vei til shopping, fornøyelser og restauranter rundt marinaen i Alcudia, som ligger en kilometer fra Sunwing Alcudia Beach. Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad. Sportshotell Sunwing Alcudia Beach er et hotell med spesielt gode treningsforhold innen ulike sportsgrener. Hotellet er det første som oppfyller våre kriterier for å kalles et sportshotell. Her finner du flotte løyper til løping, sykling og rulleski. Hotellet tilbyr også basseng, treningsstudio og massasje. PT – skreddersy treningen Nå har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien med personlig trener på Sunwing Alcudia Beach. Med PT får du hjelp til å skreddersy treningen din, ut ifra dine egne forutsetninger. Les mer om hvorfor du bør bestille en PT i ferien. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 16 juni 2017
Hjemreise: fredag 23 juni 2017
Bosted: 1-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 195 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!