Charter til Spania


Sunwing Fañabe Beach Playa de Fanabé, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 003 anmeldelser

Hotellet har fått den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" som beste familiehotell på Tenerife 2016. Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach, som flere ganger har blitt kåret til familiehotell nummer én. Og det skjønner vi godt. Med et av naturskjønne Teneriffes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien. Uansett om du velger våre minste leiligheter eller våre store familieleiligheter bor du ekstra romslig på Sunwing Fañabé Beach. Leilighetene er dessuten lyse, luftige og utstyrt med alt en barnefamilie kan ønske seg. Les mer på Leilighetene Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernies babypakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleieposer for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollo & Bernies koseklut følger også med for å gjøre babyen din ekstra fornøyd. I det hyggelige utearealet finner du det meste av det som skal til for å få en vellykket ferie. Det lokale vertshuset Vicente's Kitchen & Grill med en koselig uteservering mot bassengområdet. Her kan du nyte et hyggelig og stemningsfullt måltid med familien. På menyen tilbys både spanske spesialiteter og populære, internasjonale retter. Her ligger hotellets basseng, som alltid er oppvarmet til minst 25 grader**. Du finner også Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market & Deli, fitness, treningsstudio, spa, bufférestaurant og Teen Lounge der våre unge gjester kan spille PlayStation og surfe på nettet. Om kvelden kan du slå deg ned i showbaren med en forfriskende drink mens vårt proffe showteam underholder både voksne og barn. Sunwing Fañabe Beach ligger i Playa de las Américas, hvor det er mange restauranter og butikker. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 29 august 2017
Hjemreise: tirsdag 5 september 2017
Bosted: 2-romsleilighet uten balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 380 NOK Pris per voksen

Seaside Hotel Sandy Beach Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 144 anmeldelser

Seaside Hotel Sandy Beach, ett av områdets beste hotell, ligger bare et par hundre meter fra den store sandstranden. Velg mellom dobbeltrom, familierom eller juniorsuite.  Hotellkjeden Seaside er velkjent for en personlig service og utsøkt mat.Frokost med brød fra hotellets eget bakeri er inkludert. Som tillegg kan du bestille halvpensjon og Gran Canarias kanskje beste all inclusive. Måltidene serveres under palmene på restaurantterrassen. Nesten hver kveld bys det på temabuffeer og en kveld i uken er det gallamiddag. T Wellness-senterHotellet har et lite bassengområde og et lite wellnessenter i 10. etasje der du koble av med ulike behandlinger, badstue og dampbad. Her ligger det også en solterrasse for naturister. AktiviteterHer finnes det meste for behagelig ferie, tilgang til, tennisbane, treningsrom, bordtennis og biljard, og flere kvelder i uken er det levende musikk. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 5 juni 2017
Hjemreise: mandag 12 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 998 NOK Pris per voksen

Hipotels Don Juan Cala Millor, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 95 anmeldelser

Situated on the beach front, between the promenade and the commercial area of Cala Millor. Hotel facilities include reception area, restaurant, snack bar, swimming pool, children's pool, live-music, day and night-time entertainment, laundry service, money exchange and rent car service. All rooms are equipped with telephone, satellite TV, air conditioning, bathroom with bath and balcony. Address: Paseo Juan Llinás, s/n, 07560 Cala Millor, Mallorca, Spain

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 16 april 2017
Hjemreise: søndag 23 april 2017
Bosted: Dobbeltrom - Bassengutsikt, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
3 161 NOK Pris per voksen

Sunsuites Carolina - vinter 2016/17 & 2017/18 San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 96 anmeldelser

Velkjente Sunsuites Carolinas er svært populært og har stranden beliggende rett nedenfor. Fin hage som dufter av sitron og timian og bassenget er oppvarmet (oktober-april) til minst 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Gratis WiFi i fellesområdene; internetthjørne i lobbyen. Resepsjonen er åpen fra morgen til kveld og er bemannet med skandinavisktalende personale. Hyggelig TV-salong med et lite bibliotek. Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk. Her kan du lese mer om Apollo Mondo Duo.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 15 april 2017
Hjemreise: lørdag 22 april 2017
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
4 218 NOK Pris per voksen

El Greco Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 233 anmeldelser

Lekkert leilighetshotell i italiensk design som i mange år har vært et av våre mest populære hotell på Gran Canaria. El Greco har fin beliggenhet ved stranden og havnen i Puerto Rico. Hotellet består av en hovedbygning og en lavere sidebygning. Her er det to separate bassengområder, perfekt for solfylte dager. El Greco har har også et lite treningsrom, en bar og tre à la carte-restauranter. Vings gjester har kåret El Greco til et av de 10 beste hotellene vintersesongen 2015/2016. I perioden november–mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 17 august 2017
Hjemreise: torsdag 24 august 2017
Bosted: 2-romsleilighet, kampanjepris
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
5 095 NOK Pris per voksen

TUI Family Life Orquidea Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 1 571 anmeldelser

TUI Family Life Orquidea har en meget sentral beliggenhet på Blue Village Bahia Feliz nær strandpromenaden. Her finner du restauranter, barer, det store bassengområdet, sceneunderholdningen og mange av de aktivitetene som tilbys i ferielandsbyen. Det største av Bahia Feliz bassengområdet ligger på TUI Family Life Orquidea. Her kan de aller yngste plaske i babybassenget med soltak, voksne slappe av i en solseng og de litt eldre barna kan leke i vannskliene. Feriebyen Bahia felizVår egen resort TUI Family Life Bahia Feliz sør på Gran Canaria består av hotellene: Tres Vidas, Las Pitas, Orquidea og Playa Feliz. Uansett hvor du bor har du tilgang til fasilitetene på hele resorten. Her finnes blant annet: To bassengområder med babybasseng i skyggen og minibadelandLekeplass og supermarkedOrquidea Club Spa med treningsrom og 25-metersbassengFlere restauranter og mulighet for all inclusiveKvalitetskaffe og smoothiesVed Playa Feliz ligger Thea's Cofee Shop & Juice Bar der du kan kjøpe god kaffe, ferskpresset juice, salater og små bakervarer.  Velg hvordan du vil boHer finnes det rom og suiter som passer både par og store familier. Velger du et Select-rom får du høyere innredningsstandard, noen rom har stor balkong med solsenger og noen har havutsikt.  Halvpensjon eller all inclusiveHalvpensjon med middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Frokosten serveres på Orquidea. Barn under 13 år spiser uten ekstra kostnad når måltidene bestilles hjemmefra.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 18 mars 2017
Hjemreise: lørdag 25 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 718 NOK Pris per voksen

Morasol Suites Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 705 anmeldelser

Pent og hyggelig leilighetshotell med utmerket beliggenhet ved havnen i Puerto Rico. Morasol Suites har et koselig bassengområde med basseng og bassengbar. På hotelltaket er det en solterrasse med boblebad og solsenger. Herfra har du en flott utsikt over havet. Fra Morasol Suites har du gangavstand til både strand, shopping og fornøyelser. Hotellet passer godt for voksne som reiser uten barn. Dette gir ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 17 august 2017
Hjemreise: torsdag 24 august 2017
Bosted: 1-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
5 395 NOK Pris per voksen

Ocean Beach Club - Gran Canaria Playa de Cura, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 45 anmeldelser

Etter suksessen med Ocean Beach Club på Kreta har vi endelig funnet det rette stedet for vårt neste Ocean Beach Club: I en vik rett ved stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst. Ocean Beach Club by Sunwing Family Resorts er våre roligere og mer luksuriøse konsepthotell, og passer for den moderne familien som setter pris på design og god mat i en herlig, avslappet atmosfære. Ocean Beach Club bygger på samme grunnprinsipp som Sunwing Family Resorts. Kvalitet og funksjon er våre nøkkelord, og målet er å lage det perfekte feriestedet for barnefamilier. Her får du treningsmuligheter, barneklubb, stilige leiligheter og gjennomtenkte menyer. Kort fortalt: På OBC venter det en ferie der dere får kvalitetestid sammen og omgås på egne vilkår, i deres egen takt. Bestill gjerne Ocean Beach Club Suite der du kan gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Vil du heller bo litt tilbaketrukket bestiller du en av våre Club House Suiter med terrasse og utsikt mot hagen. Her er det også mange hyggelige fellesarealer, bassengområde med lounge og små, frodige hager. Ocean Beach Club - Gran Canaria er som en kjempestor, hyggelig stue eller en hage med plass til alle, både ute og inne. Ocean Beach Club - Gran Canaria er lite og personlig. Her er livet litt fredeligere. Frokost, lunsj og middag serveres i restauranten, med havet som nærmeste nabo. Vil du være aktiv i ferien kan du bli med på være populære SATS ELIXIA-timer samt benytte fullt utstyrt treningsstudio og fitness. For herlig avslapping anbefaler vi et besøk i vårt spa som tilbyr mange forskjellige behandlinger. I nærheten av hotellet ligger Playa del Curas lokale sentrum, hvor du finner et lite utvalg av restauranter og et supermarked. I Puerto Rico, ca. 4 km unna, er utvalget enda større. For de yngre gjestene som vil ta en pause fra sol og bad finnes både Lollo & Bernies Mini Land og Teen Lounge. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 23 august 2017
Hjemreise: onsdag 30 august 2017
Bosted: 2-romsleilighet, passer også bevegelseshemmede
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
4 795 NOK Pris per voksen

Ilunion Fuengirola Fuengirola, Costa Del Sol, Spania  

3.5
Basert på 841 anmeldelser

Hotellet ligger ved Fuengirolas strandpromenade, og har utsikt over Los Boliches-stranden i den sørlige Spania. Ilunion Fuengirola ligger ved sjøen og promenaden, nær Seilklubben og havnen i Fuengirola, 300 m fra Los Boliches jernbanestasjon og 22 km fra flyplassen. Golfbanenen Torrequebrada og Los Naranjos ligger ca. 6 km fra hotellet. Hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, lobbyområde, heiser, WiFi-internettilgang i fellesområdene, møterom, internettilkobling, bar, restaurant, utendørs svømmebasseng, solterrasse, bassengbar og hageanlegg. Hotellet har parkeringsmuligheter (ekstra kostnad). Rommene er utstyrt med A/C, TV, telefon, WiFi, safe (ekstra kostnad), skrivebord, minibar, balkong eller terrasse, bad med badekar/dusj og hårføner. Romservice (begrenset tidsrom) er tilgjengelig (ekstra kostnad). ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær/sesongmessige forhold. ** Adresse: Paseo Maritimo Rey de Espana 87, 29640 Fuengirola, Malaga, Spania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 28 mars 2017
Hjemreise: onsdag 5 april 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Ingen måltider
Reiselengde: 9 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 959 NOK Pris per voksen

Leiligheter Yaiza Sol Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

5
Basert på 14 anmeldelser

Yaiza Sol er et totalrenovert og barnefritt hotell med høy og rolig beliggenhet i solsikre Puerto Rico-dalen. Hotellet har bare 19 leiligheter og du kan bestille balkong med begrenset havutsikt. Det tar ca. 10 min å gå til stranden, sentrum og matbutikker.For å bo på Yaiza Sol må du være fylt 18 år. Oppvarmet basseng og boblebadDet lille hotellbassenget er oppvarmet og det finnes også et boblebad på terrassen. Annen service som restauranter og barer finnes i Puerto Ricos sentrum. Fra solterrassen ser du utover både dalen og havet.Lyse, men ganske små leiligheterLeilighetene er lyse og moderne. Noen leiligheter mangler dør mellom soverom og oppholdsrom.Grunnpris: Innkvartering i leiligheter, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 15 mars 2017
Hjemreise: onsdag 22 mars 2017
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 228 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!