Charter til Oman

Les mer
Oman byr på mange vakre, urørte strender ved Det Indiske Hav og hoteller av høy klasse. Det er best å reise hit mellom november og april når været er litt mildere og perfekt for sol og bad.

4.5

Fanar Hotel & Residences ligger i Marina Town, som er selve hjertet i Salalah. Her finner du butikker, kaféer og restauranter, og fra hotellet kan du nyte utsikten båthavna. Bassengområdet ligger ved sandstranden. Her er det to basseng, to utendørs jacuzzier og ett barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Hotellet har flere restauranter. Bufférestauranten Al Souk serverer hver dag retter med ulike temaer. I à la carte-restauranten Aubergine serveres det fisk- og skalldyr samt retter inspirert av Middelhavslandene. Fra takbaren Horizon er det en fenomenal utsikt over havna. Under kokospalmene mellom bassenget og stranden ligger poolbaren og byr på småretter og snacks i tillegg til ferskpresset juice. Hotellet har også strandbaren Sandbox der du får enkel snacks og drikke. Gratis WiFi på hele hotellområdet. Barneklubb i hotellets regi (med engelsktalende personale) og ungdomsklubb (12-16 år) med spillerom og ulike aktiviteter. Lekeplass. Velutstyrt gratis trimrom. Gratis tennis, bordtennis og sandvolleyball. Utlån av sykler. Spa med badstue, massasje og behandlinger samt et skjønnhetssalong mot avgift. Vaskeri mot en avgift. Suvenirbutikk. Parkering. Til sentrum av Salalah er det ca. 1,7 mil.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 22 november 2018
Hjemreise: fredag 30 november 2018
Bosted: DELUXEROM - All inclusive
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 998 NOK Pris per voksen

Salalah Rotana Resort
Salalah, Oman
 

4.5

På Salalah Rotana Resort er værelsene fordelt i flere bygg som ligger langs kanalene og småveiene. Hotellet har et pent bassengområde med barnebasseng, solstoler og parasoller. Badehåndklær. Poolbar. På hotellet fiinner du bufférestauranten Saffron med internasjonal meny og á la carte-restauranten Silk Road med retter fra det asiatiske kjøkkenet samt retter fra den vestlige verden. På stranden ligger The Beach Bar & Restaurant som serverer juice-drinker og enkle måltider. Gratis WiFi i fellesområdene. Barneklubb i hotellets regi mot avgift (engelsktalende personale). Lekeplass og aktiviteter for barna. Gratis tennis og tilgang til trimrom. Spabehandlinger, badstue, dampbad og massasje, alle mot avgift. Vaskeriservice og roomservice mot avgift. Ca. 800 m til nybygde Marina Town, og ca. 20 kilometer fra sentrum av Salalah.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 6 desember 2018
Hjemreise: fredag 14 desember 2018
Bosted: DELUXEROM - All inclusive
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 098 NOK Pris per voksen

Crowne Plaza Resort
Salalah, Oman
 

4

Crowne Plaza Resort i Salalah har et stort og vakkert bassengområde med tre basseng hvorav ett for barn. I tillegg er det ett oppvarmet basseng i spa-avdelingen. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær; også på stranden. Poolbar med enkel matservering. I restauranten Darbat serveres frokostbufféen hver morgen i tillegg til lunsj og middag. Her kan du velge å sitte inne eller ute. Restaurant Al Luban er stedet for elegante middager og senere på kvelden er det underholdning og livemusikk. Al Khareefs pub serverer lunsj og middag samt cocktails i en avslappet atmosfære. På stranden ligger à la carte-restauranten Dolphin Beach med enkle retter til lunsj og skalldyr, fiske- og kjøttretter til middag. Lobbybar med kaffe- og teservering og alkohol til faste tider: søndag-torsdag kl. 12.00-15.00/18.00-01.00 og fredag 14.00-01.00. Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis bordtennis, dart og squash, samt tilgang til trimrom. Tennis mot avgift. Lekeplass. Massasje mot avgift. Dykking og snorkling mot avgift. 9-hulls bane (par 3), driving range og putting green mot avgift, som inkluderer utstyr. Begrenset trafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 28 februar 2019
Hjemreise: fredag 8 mars 2019
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 348 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Oman
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!