Charter til Mauritius

Les mer
Mauritius er en drømmedestinasjon for de som planlegger en bryllupsreise eller en tropisk familie- eller parferie. Reisemålets vakre strender og spennende, mikset kultur oppfyller alle forventninger om et tropisk ferieparadis.

Friday Attitude
Trou d´Eau Douce, Mauritius
 

4.5

Trivelige Friday Attitude ligger rett ved stranden i det lille tettsteder Trou d'Eau Douce. Hotellet passer for deg som reiser med familien og par som ønsker et prisgunstig bosted nær stranden og med aktiviteter og all inclusive. Hotellet ligger ved en av øyas fineste sandstrender og er perfekt for en båttur til den vakre øya Ile aux Cerfs der du kan bade og snorkle. Hotellet består av 11 bygninger og rundt det lille bassengområdet og i hagen vokser det frodige bouganvillaer, hibiscus, bananplanter og palmer. Hotellet jobber mye med miljø og bærekraft lokalt. Noen eksempler er at det planter mangrove langs kysten, holder miljøkurs for personalet, støtter lokale håndverkere og musikere og sponser ulike kulturarrangement. All inclusive og aktiviteter Her kan du kombinere strandliv med aktiviteter som strandvolleyball og boule, eller bare slappe av i en solseng ved bassenget. Restauranten er sirkelformet og vender mot hagen og havet. Shopping i Centre de Flacq Vil du shoppe så er det bare 9 kilometer til Centre de Flacq. Her finnes det et lokalt marked, klesbutikker og noen lokale restauranter. Du kan ta taxi eller lokalbuss som stanser et steinkast fra hotellet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 16 mars 2020
Hjemreise: tirsdag 24 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 561 NOK Pris per voksen

Voile Bleue
Mauritius
 

Voile Bleue ligger i rolige omgivelser rett ved lagunen i Pointe aux Piments, like sør for Grand Baie. Hotellet har et infinitybasseng og en restaurant med havutsikt. Du bor i små bygninger i en hage fult med tropisk vegetasjon. Hotellet er lite men sjarmerende og med en fargeskala i naturens jordnære toner. Leilighetene er lyse og moderne. Slapp av ved infinitybassenget I midten av hotellområdet ligger infinitybasseng som strekker seg ned mot stranden. Len deg tilbake i en av solsengen rundt bassenget eller ta et par skritt ned til stranden for et bad i havet. Restaurant og bar med havutsikt Hotellets restaurant og bar har en herlig beliggenhet nede ved stranden med utsikt over lagunen. Her kan du nyte en god drink og samtidig se på når solen går ned over Det indiske hav. Grand Baies mylder i nærheten Hvis du vil bytte ut freden med liv og røre så er det bare ti minutters taxireise til turiststedet Grand Baie med sitt store utvalg av restauranter og butikker. Det er også gåavstand til stranden Trou aux Biches der du kan snorkle ved korallrevet eller prøve ulike vannsporter.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 februar 2020
Hjemreise: søndag 8 mars 2020
Bosted: 1-roms leilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
9 984 NOK Pris per voksen

Emeraude Beach Attitude
Trou d´Eau Douce, Mauritius
 

4.5

Emeraude Beach Attitude er et voksenhotell ved en av Mauritius fineste strender i Belle Mare. Hotellet har to basseng, spa, restaurant og strandservering. Det er et sjarmerende lite hotell som passer både for par og venner. All inclusive er inkludert! Hotellet jobber mye med miljø og bærekraft lokalt. Noen eksempler er at de planter mangrove langs kysten, holder miljøkurs for personalet, støtter lokale håndverkere og musikere samt sponser ulike kulturarrangement. Sand mellom tærne Bassengområdet består av to basseng og en bar med strandfølelse. I restauranten Les Alizés serveres det menyer som utmerker seg med lokalt krydder og urter. Nede ved stranden kan du slappe av i en av hotellets solsenger eller kjøpe snacks og drikke fra strandvognen. Spa, matlaging og sykkelturer I tillegg til strandaktiviteter tilbyr hotellet matlagingskurs. Du kan leie sykler på hotellet og få spabehandlinger med velgjørende produkter fra det lokale planteriket. Hotellet ønsker gjester over 18 år velkommen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 21 mars 2020
Hjemreise: søndag 29 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
12 884 NOK Pris per voksen

Be Cosy
Mauritius
 

Be Cosy er et leilighetshotell nordvest på Mauritius. Like i nærheten finner du den lange sandstranden med et korallrev som er vel verdt en snorkletur. Det er 8 km til Grand Baie som er større og livligere. Be Cosy er et moderne hotell. Bygningene ligger rundt bassengområdet med bassengbaren i midten. Her kan du slappe av i en solseng eller ta en pause i en sofa. Omgivelsene Trou aux Biches er et lite og rolig sted, men det finnes likevel flere restauranter. Det finnes et supermarked noen hundre meter fra Be Cosy. Hvis du vil oppleve litt mer folkeliv kan du ta en taxi til Grand Baie.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 9 mars 2020
Hjemreise: tirsdag 17 mars 2020
Bosted: 1-roms leilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 011 NOK Pris per voksen

4.5

Prisgunstige og familiære Coin de Mire Attitude ligger i Pereybere en drøy halvmil fra Grand Baie. Rommene er romslige og på området finnes det to bassenger, en hage og spa. Bestill halvpensjon eller all inclusive som tillegg. Hotellet består av 8 bygninger som ligger i en tropisk hage. Her finner du solsenger blant palmene og sofaer ved bassenget. Hotellet jobber mye med miljø og bærekraft lokalt. Noen eksempler er at de planter mangrove langs kysten, holder miljøkurs for personalet, støtter lokale håndverkere og musikere samt sponser ulike kulturarrangement. Opplev mer av Mauritius Hotellet har en avslappet atmosfære og er perfekt for deg som vil oppleve mer av Mauritius enn bare strender og vakker natur. Hotellet arrangerer middager hjemme hos lokale familier samt sykkelturer i området og matlagingskurs. Sport og mulig all inclusive Grunnprisen inkluderer frokost, men du kan bestille halvpensjon eller all inclusive. Du har tilgang til kajakk, pedalbåt, fitnessenter og tennis. Hotellet kan også arrangere katamarantur mot kostnad. Spa og lekeplass Spaavdelingen tilbyr massasje og behandlinger for kropp og sjel. For de yngste finnes det en lekeplass og hotellets egen barneklubb.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 februar 2020
Hjemreise: søndag 8 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
11 784 NOK Pris per voksen

4

Casuarina Resort & Spa ligger ved stranden Trou aux Biches i Grand Baie. Hotellområdet består av flere lave hvite bygninger omgitt av en frodig hage. Her bor du på et prisgunstig mellomklassehotell med restaurant, bar, treningsrom, spa, bassenger og vannsport. Hotellets beliggenhet mellom byen Port Louis og det livlige tettstedet Gran Baie gjør at det er et bra utgangspunkt for deg som vil oppleve mer av øya. Strand, basseng og bassengbar Her kan du kombinere dagene med bad i bassenget og havet. For å komme til stranden må du bare krysse veien som går foran hotellet. Nede på stranden er solsenger og parasoll inkludert, og du kan også prøve flere ulike aktiviteter. Du kan blant annet snorkle eller ta en kajakktur, hotellet har i tillegg et eget dykkesenter. Foretrekker du basseng, finnes det to stykker å velge mellom. Ved bassengområdet kan du lene deg tilbake i en av solsengene som er omgitt av tropiske vegetasjon. Bassengbaren ligger mellom bassengene. Trening og avkobling På Casuarina Resort & Spa er det tid for både trening og avkobling. Hotellet har et treningsrom, men foretrekker du å slappe av kan du bestille en velgjørende behandling i hotellets spa. Restaurant med utsikt over bukten I hotellets hovedrestaurant Le Bucanier serveres det bufféer til frokost, lunsj og middag. Her kan du prøve mat fra det kreolske kjøkkenet mens du har oversikt over Trou aux Biches-bukten.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 februar 2020
Hjemreise: søndag 8 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
12 234 NOK Pris per voksen

Long Beach
Trou d´Eau Douce, Mauritius
 

4.5

Hotell Long Beach ligger ved en rolig, fin sandstrand på østkysten. Her står service i fokus. Ønsker du stilren luksus og liker moderne arkitektur kan dette være hotellet for deg. All inclusive er inkludert. Du bor i rolig omgivelser en mil fra Belle Mare. Hjertet av hotellet, torget Central Square, er bygget etter en italiensk "piazza" i moderne utgave. Det finnes restauranter, uteserveringer, barer og butikker. Uansett om du vil tilbringe ferien med din kjære eller "La familglia" er det gode forutsetninger for at du vil trives. Vannsporter og loungebar Sandstranden er lang og lys og anses å være en av øyas beste. Vil du aktivere deg finnes det vannsporter som kajakk, fiske og dykking. Foretrekker du å sole deg finner du solsenger og parasoller blant kokospalmene. Loungebar på stranden. 3 bassenger Hotellet har tre store bassenger med ulik utforming. Et rolig infinitybasseng for voksne og et for trening i tillegg til det største som er på hele 1400 kvm og passer for familier. Aktiviteter og spa Hotellet har aktiviteter som vanngymnastikk, vannpolo, yoga, tennis, bueskyting og badminton for å nevne noen. På Sea spa kan du nyte en stort utvalg av behandlinger. For deg som vil spille golf tilbyr hotellet kostnadsfri transport til golfbanen Ile Aux Cerf. Noe for hele familien For de små finnes det lekeplass, barneklubb, aktiviteter og en egen middagsbuffé. Tenåringene har klatrevegg, pizzakvelder, barbeque og disko.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 9 mars 2020
Hjemreise: tirsdag 17 mars 2020
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
19 461 NOK Pris per voksen

Paradise Cove Boutique Hotel
Grand Gaube, Mauritius
 

5

Nyrenoverte Paradise Cove Boutique Hotel ligger i en privat bukt nord på Mauritius. Her råder freden og hotellet er perfekt for bryllupsreiser. Hotellet har vannaktiviteter, spa og flere restauranter. Halvpensjon er inkludrt og all inclusive kan bestilles som tillegg. Hotellet er med i organisasjonen "Small Luxury Hotels of the World" og ønsker gjester over 18 år velkommen. Sommeren 2019 gjennomgår hotellet en full renovering. Det bygges blant annet et tredje bassengområde og en ny loungebar. Dessuten totalrenoveres alle rom og resepsjonen, barer og restauranter får en ansiktsløfting. Ved infinitybassenget bygges en ny bar og et herlige relaxområde. Tre barer og fire restauranter Når det kommer til det kulinariske kan du prøve alt fra lokal kreolsk mat til mer internasjonale retter. Liker du spansk mat så finnes tapasrestauranten Indigo og sofistikerte XO for den som foretrekker asiatisk. En av barene The Rum Gallery, tilbyr et utvalg av romsorter fra ulike deler av verden. Tre basseng og tropisk bar Hotellet har ikke mindre nen tre basseng som du kan avkjøle deg i. Fra infinitybassenget og terrassen ved restauranten har du vidstrakt utsikt over øya Coin de Mire. Etter en dag i solen kan du unne deg en stund i spa-avdelingen. Her finnes et bredt utvalg av behandlinger, tropisk bad og hammam. Romantikk, vindsurfing og kajakk Vil du nyte romantikken er mulighetene mange. Det finnes sofaer designet for to, et kjærlighetsrede med palmetak og solsenger. Eller hvorfor ikke ta med en morgenkaffe ned til bryggen? For den aktive finnes vannsporter som vindsurfing og kajakk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 februar 2020
Hjemreise: søndag 8 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
19 684 NOK Pris per voksen

Lagoon Attitude
Grand Gaube, Mauritius
 

4.5

Parhotellet Lagoon Attitude ligger ved en liten lagune i Anse la Raie på øyas nordkyst. Et moderne all inclusive-hotell, designet for to med infinity-basseng, restauranter av høy klasse, spa og aktiviteter. Her er det meste er designet for romantikk, avkobling og kvalitetstid. En kort taxireise unna ligger livlige Grand Baie med fine strender, shopping, barer og natteliv. Miljø og lokalt engasjement Lagoon Attitude er sertifisert med Travel Gold og jobber veldig mye med miljø og holdbarhet lokalt. Noen eksempler er at de har sluttet å bruke engangsplast, planter mangrove langs kysten, holder miljøkurs for personalet og handler fra lokale bønder og jordbrukere . Dessuten støtter de lokale håndverkere og musikere samt sponser ulike kulturarrangement. Spa, treningssenter og tennis I Attitude Spa kan du og din partner unne dere en velgjørende parmassasje og slappe av i relax-avdelingen. Soldyrkere kan velge mellom det litt roligere infinity-bassenget med utsikt over øya Coin de Mire og det store bassenget med bassengbar og aktiviteter. Vil du være i aktiviteter finnes det et treningssenter, tennis og vannsporter som windsurfing og snorkling. Indiske smaker Maten er en viktig del av ferien. På Lagoon Attitude blandes lokale smaker og innflytelser fra India med en internasjonal touch. Høy kvalitet, bufféer med voksen smak, bord for to og tre restauranter å velge mellom. I wokrestauranten kan du se når kokkene lager måltider. Strandrestauranten serverer lunsj, afternoon tea og middag. Du kan også bestille en skalldyrmiddag på tomannshånd med føttene i sanden. Alle rom har uteplass. Vil du bo ekstra bra kan du bestille et superiorrom med boblebad og havutsikt. Hotellet ønsker gjester over 16 år velkommen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 14 mars 2020
Hjemreise: søndag 22 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
15 634 NOK Pris per voksen

Ambre
Trou d´Eau Douce, Mauritius
 

4.5

Hotell Ambre ligger ved stranden i Belle Mare. Den rolige beliggenheten i en bukt omgitt av tropisk vegetasjon gjør det perfekt for bad i lagunen, sportsaktiviteter og romantiske middager når dere bare vil ta vare på hverandre.  All inclusive er inkludert. Hotellet har 16 års aldersgrense og en voksen atmosfære. Fra det store bassengområdet har du utsikt mot lagunen. Her kan du kombinere avkobling med aktiviteter. Etter en aktiv dag kan du unne deg en avkoblende massasje i hotellets spa og avrunde med avslapping i boblebadet. Noen eksempler på aktiviteter: Tennis, badminton, treningsrom og yoga Bassengaktiviteter, vanngymnastikk og strandvolleyball Windsurfing, kajakk og snorkling Spa med behandlinger, massasje, hammam og boblebad … og mye annet Hvis du vil shopp kan du ta en taxi til Centre Flacq som ligger ca. 10 km unna. Mat og drikke All inclusive inkluderr hovedrestauranten Indigo og à la carte-restauranten Dolce Vita. Indigo serverer bufféer med inspirasjon fra ulike deler av verden. Vil du sitte ut og spise ute finnes det bord i hagen og på terrassen med utsikt over bassenget. Du kan også spise lunsj på stranden med føttene i sanden og havet like ved. Du kan også bestille bord i den romantiske à la carte-restauranten La Plage mot ekstra kostnad. Du finner shopping en taxireise unna i Centre Flacq som ligger ca. 10 km fra Ambre.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 9 mars 2020
Hjemreise: tirsdag 17 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
16 261 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Mauritius
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!