Charter til Marokko

Les mer
Marokko byr på sandstrender ved Agadir og Essaouria og eksotiske markedsopplevelser i Marrakech. Hit reiser du best i perioden september - oktober og mars - mai. Været er mildt hele vinteren langs kysten, men i Marrakech blir det kaldt.

Riu Tikida Dunas
Agadir, Marokko
 

4.5

Riu Tekida Dunas er et familievennlig hotell rett ved stranden i Agadir. Hotellet har et stort utvalg av bassenger og aktiviteter for alle aldre. All inclusive er inkludert. Hotellet ligger rett ved strandpromenaden og den nesten en mil lange Agadirstranden. På stranden har Riu Tikida Dunas et eget område der solsenger og parasoll er inkludert for hotellets gjester. Fire basseng Hvis bassenget er avgjørende når du velger hotell er Riu Tikada perfekt for deg. Her kan du bade i tre store basseng utendørs. Bassengene er ulikt utformet og har grunne områder. Det finnes både separat barnebasseng, aktivitetsbasseng og rolige områder. Hotellet har også et innendørsbasseng. Tennis, treningsrom og barneklubber Utvalget av aktiviteter er stort, uansett om du er ute etter trening, lek eller avslapping. Noen eksempler: Massasje og hammam To grus-tennisbaner Treningsrom og timer med instruktør Multicourt for fotball og basker Strandvolleyball-bane på stranden … og for barn og tenåringer finnes engelskspråklige klubber i RiuLand og Riu4U.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 januar 2020
Hjemreise: lørdag 18 januar 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 423 NOK Pris per voksen

Riu Palace Tikida Agadir
Agadir, Marokko
 

4.5

Riu Palace Tikida Agadir er et elegant hotell rett ved stranden i Agadir. Hotellet passer bra for par, men også for familier som ønsker et førsteklasses all inclusive-hotell med topp service. Mat og drikke er inkludert hele døgnet.   Stranden foran Riu Palace Tikida Agadir er hotellets egen og solsenger og parasoll er inkludert for hotellets gjester. Følge du strandpromenaden kan du spasere hele veien til marinaen der du finner barer, kaféer og litt shopping. Med sans for hver minste detalj Vi er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Dobbeltrom, juniorsuite eller suite Riu Palace Tikida Agadir er elegant innredet – marokkansk design med innslag av funkisstil. Rommene er innredet i varme toner, og du kan velge mellom dobbeltrom og romslige juniorsuiter og suiter. All inclusive hele døgnet En generøs all inclusive er inkludert hele dagen. I tillegg til alle måltider er det cava til frokost, sent frokost, snacks på dagtid, temabufféer to ganger i uken og à la carte-måltider. I tillegg er følgende inkludert: Treningsrom WiFi på store deler av hotellet Internasjonal barneklubb for barn 4–12 år … og som gjest er du velkommen til å spille tennis på søsterhotellet ClubHotel Riu Tikida Dunas.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 18 januar 2020
Hjemreise: lørdag 25 januar 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 088 NOK Pris per voksen

Robinson Club Agadir
Agadir, Marokko
 

4.5

På den private stranden, der Robinson Club Agadir ligger, kan du sole deg, surfe eller prøve en av de mange aktivitetene som tilbys på hotellet. Et perfekt bosted for deg som vil ha det komfortabelt men samtidig mye å gjøre. All inclusive, buss til fem ulike golfbaner og ulike prøvetimer er inkludert. All service, treningstimer og underholdning foregår på tysk. Sunt, næringsrikt og variert Bufféene består av marokkanske og internasjonale retter. Hver kveld har middagsbufféen et nytt tema og du kan også bestille en gourmet à la carte-middag. Barna har en egen meny og vil du yte ditt aller beste finnes det flere retter med ordentlig energiboost. Trening og avkobling Her kan du både slappe av med en ekte marokkansk hammam-opplevelse og trene i treningsrommet sammen med en personlig trener. Ved og i hovedbassenget, som er omgitt av vegetasjon med en stor solterrasse ved siden av, arrangeres ulike aktiviteter. Det finnes i tillegg et eget barnebasseng. Surfing og golf Med en privat strand like ved hotellet er dette det beste bostedet for både nybegynnere og erfarne surfere. I nærheten finnes det i tillegg flere golfbaner og hotellet arrangerer bussturer dit for alle golfsugne gjester. Vil du se mer av det marokkanske landskapet kan du også bestille rideturer.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 18 januar 2020
Hjemreise: lørdag 25 januar 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 388 NOK Pris per voksen

4.5

På Paradis Plage Resort, nord for Agair, møtes moderne design med klassisk marokkansk dekor. Her bor du rett ved en 5 km lang sandstrand, med tilgang til luksuriøst spa og surfeskole. Ta det rolig på en solseng ved stranden eller ved bassenget, eller prøv yoga på stranden.  Det finnes flere restauranter, barer og en herlig lounge på stranden. Om kvelden kan du se en film i utendørskinoen. Noen kvelder arrangeres det strandparty og BBQs med levende musikk. Bassengområdet ligger rett ved stranden og her kan du ta det rolig i en solseng eller på en dagseng i skyggen av en parasoll og palmer. Surfs up! Hotellet har en surfeskole der du kan få hjelp av erfarne instruktører og utstyr av topp kvalitet. Uansett om du er en erfaren surfer eller nybegynner finnes det mange muligheter til å fange bølgen. Du kan også leie sykler, prøve stand up paddling og windsurfing. Et par ganger om dagen arrangeres det yogatimer på stranden, og du kan bestille en privattime. Buffé, à la carte og marokkansk middag Frokosten serveres på bufférestauranten. På dagtid kan du spise lunsj på loungen som også serverer cocktails og smoothier. Til middag kan du velge mellom The 27 Restaurants à la carte-meny eller prøve en tradisjonelt marokkansk måltid som serveres i telt på stranden. Surfebaren Chiringuito står for snacks og cocktailer på stranden. Spadag på stranden Det er lett å holde treningen i gang med både innendørs og utendørs treningsrom. På hotellets spa kan du slappe av i boblebadet eller med hammam. De ulike spabehandlingene henter inspirasjon fra Marokko og dufter av araganolje og appelsinblomster.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 januar 2020
Hjemreise: lørdag 18 januar 2020
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 288 NOK Pris per voksen

Riu Tikida Palmeraie
Marrakech omgivelser, Marokko
 

4

Riu Tikida Palmeraie i Marrakech er et rolig og grønt hotell med eget spa og stort utvalg av aktiviteter. Busservice flere ganger om dagen inn til Djemaa el Fna og all inclusive med barservering, bufféer og aktiviteter er inkludert. Hotellet ligger i bydelen Palmeraie et par kilometer fra bykjernen. Her ved foten av Atlasfjellene kan du vie dagene til bad i bassenget, trenings og spa-behandlinger. Hvis barna er med på reisen kan de være med i den internasjonale barneklubben RiuLand for barn 4–12 år. Spa, tennis, hammam I tillegg til et stort utvalg av massasje og behandlinger finnes det hammam og innendørsbasseng i hotellets spa. Liker du å være i aktivitet finnes det flere alternativer på hotellet. Noen eksempler: Treningsrom og to grus-tennisbaner Treningstimer med instruktør Multisportbane Kveldsunderholdning hver kveld … og du som spiller golf kan velge mellom to golfbaner i Marrakech. Begge ligger 7 km fra hotellet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 25 januar 2020
Hjemreise: lørdag 1 februar 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 043 NOK Pris per voksen

TUI Blue Tikida Beach
Agadir, Marokko
 

4

TUI Blue Tikida Beach er et voksenhotell rett ved stranden i Agadir. Det eneste som skiller TUI Blue Tikida Beach fra stranden er strandpromenaden som går inn til Agadir sentrum. All inclusive med bufféer, à la carte-måltider og barservering er inkludert. TUI Blue Tikida Beach ønsker gjester over 16 år velkommen. Basseng, spa og privat strandlinje Ved de to bassengene utendørs står det solsenger, og ved bassengkanten finnes det solsenger for to personer. Den italienske snackrestauranten Olivia ligger ved bassengområdet. Det finnes også et innendørsbasseng som er perfekt for et bad etter spabesøket eller treningstimen. Foretrekker du å være på den 9 kilometer lange Agadirstranden så har hotellet en privat strandlinje. Solsenger og parasoll er inkludert for hotellets gjester. Tennis, WiFi og levende musikk Hotellet har flere barer og restauranter. Blant disse finnes en loungebar der du kan høre på levende musikk hver kveld. Hotellet har også: To grus-tennisbaner Treningsrom og vanngymnastikk WiFi på hele hotellet

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 januar 2020
Hjemreise: lørdag 18 januar 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 888 NOK Pris per voksen

Kenzi Europa
Agadir, Marokko
 

4

Hotell Kenzi Europa ligger 100 meter fra den lange sandstranden og et par minutter å gå fra Agadirs sentrum. De to hotellbygningene ligger omgitt av gressplener og det fine bassengområdet ligger i midten. Bassenget har både små og litt større vannsklier. All inclusive er inkludert.  Agadirs sentrum med krydderduftende markeder, restaurantgater og Marokkos største souk med over 2000 selgere, ligger innen gåavstand. Agadir er også et bra reisemål hvis du spiller golf ettersom det ligger flere førsteklasses golfbaner i nærheten. Bassenget er oppvarmet om vinteren. Aktivitets- og underholdningsteam Hotellet har et eget team som arrangerer ulike, sportsaktiviteter, konkurranser, leker og kveldsunderholdning. Du kan i tillegg trene, spille bordtennis, og tennis, eller leie sykkel for å utforske omgivelsene. Hotellet har også et spa der du kan nyte massasje og ulike skjønnhetsbehandlinger. All inclusive med buffémåltider samt snacks og all drikke er inkludert.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 januar 2020
Hjemreise: lørdag 18 januar 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 038 NOK Pris per voksen

4.5

På Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa kan du nyte ro og luksus ved havet og de gylne sanddynene. Her forenes moderne design med den klassiske marokkanske stilen. Du kan nyte late dager ved bassengkanten, lange middager og velgjørende spabehandlinger. Det finnes også treningsrom, tennis og golf. Hotellet ligger perfekt til ved havet samtidig som du bor nær Agadirs sentrale deler. Trening og totalt avkobling Uansett om du vil ha full fart eller fred og ro finnes det noe for deg. Her finnes… Tennisbane og treningsrom Fire golfbaner i nærheten av hotellet Jet skis og vannsport på stranden Spa med thalassoterapi Hammam og massasje Sykkelutleie … det finnes også internasjonale barneklubber på engelsk. Frokostbuffé med marokkansk touch Frokost serveres i restauranten Le Market. Her blir det servert en stor og variert frokostbuffé med lokale innslag og showcooking. Hotellet har også en bassengrestaurant og bar samt en fine dining-restaurant med sunn mat.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 januar 2020
Hjemreise: lørdag 18 januar 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 588 NOK Pris per voksen

Aqua Mirage Club
Marrakech omgivelser, Marokko
 

4

På Aqua Mirage Club har du et bassengområde, vannsklier, treningsrom, spa, underholdning og tennisbaner. All inclusive! Hotellet ligger i utkanten av Marrakech, og du kan ta hotellbussen til byen på bare 20 minutter. De fleste måltidene serveres i bufférestauranten som har en liten terrasse med utendørsservering. En gang i uken kan du bestille middag på den indiske à la carte-restauranten. Basseng, treningsrom og spa Bassengområdet består av to basseng og et barnebasseng. Det finnes en splashpark for små barn og vannsklier for store barn (og deres foreldre!). I bassengbaren kan du bestille drikke og enkle retter for å fylle på med energi. Hotellet har også et spa med ulike behandlinger og et treningsrom. Underholdning Om kvelden arrangeres alt fra show, temakvelder og karaoke. Om dagene kan du ta leksjoner i magedans, lære deg arabiske eller utfordre reisefølget ditt på en av hotellets seks tennisbaner.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 25 januar 2020
Hjemreise: lørdag 1 februar 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 343 NOK Pris per voksen

Riu Tikida Garden
Marrakech omgivelser, Marokko
 

4

Riu Tikida Garden ligger bare 3 km fra gamlebyen i Marrakech. Hotellet er omgitt av frodig vegetasjon og tilbyr busservice til byen og førsteklasses golfbaner. Hotellet har flere basseng, underholdning, spa og all inclusive med god service. Det enkelt for deg å dra inn til byens butikker og severdigheter med hotellets busservice som går et par ganger om dagen. Uansett om du reiser hit med familien eller med partner og venner så finnes det noe å gjøre. Basseng, treningsrom og velvære Bassengområdet er plassert for å få så mye sol som mulig. Vil du ligge i skyggen finnes det solsenger med parasoll. Det er et eget basseng for barna, og vil du nyte en rolig svømmetur kan du bruke innendørsbassenget i spa-avdelingen. Hotellets spa tilbyr i tillegg flere ulike behandlinger samt hammam og boblebad. Underholdning og golf Riu Tikida Garden har underholdning for alle aldre. Det finnes et eget program for barna på dagtid og om kvelden kan du besøke loungebaren der det finnes både scene og dansegulv. Hvis du vil trene på svingen i ferien, tilbyr hotellet både rabatt på green fee og buss til to 27-hullsbaner. Marokkansk à la carte og middagsmusikk Hvis du vil sove lenge serveres det en kontinental frokost i bassengbaren. Her serveres også lunsjen. Du kan dra inn til gamlebyen i Marrakech, men det finnes også smaksprøver på den marokkanske kulturen i hotellets marokkanske à la carte-restaurant. Om kvelden akkompagneres middagene med rolig levende musikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 1 april 2020
Hjemreise: onsdag 8 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 657 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Marokko
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!