Charter til Kypros

Les mer
Kypros er soldyrkernes øy. De mange fine strendene og den greske atmosfæren kombinert med den lange badesesongen mellom mai og oktober gir perfekte muligheter til en ferie med late dager på stranden og spennende utflukter. De fleste reisene går til Ayia Napa, Fig Tree Bay/Protaras og de større stedene som Limassol og Larnaca.

Vrissaki Beach Hotel
Fig Tree Bay/Protaras, Kypros
 

4.5

Mellomklassehotellet Vrissaki Beach Resort ligger rett ved den hvite sandstranden, et trendy hotell som er et utmerket hotell for voksne. Fin beliggenhet i Fig Tree Bay, og både bassenget og den italienske restauranten har havutsikt. Hotellet og rommene har en elegant og moderne design. Vil du trene har hotellet et velutstyrt treningsrom og for avkobling finner du spa og innendørsbasseng.Forhåndsbestill solseng ved bassengetPå Vrissaki kan du ta det rolig ved bassenget. Du kan bestille en solseng og parasoll som er din hele oppholdet. Vil du ha en annen beliggenhet kan du bytte til en annen ledig solseng. Det finnes barservering ved bassenget og ovenfor stranden ligger det en restaurant og bar. Frokost og middag med havutsiktI høysesong serves frokost og lunsj på restauranten like ovenfor stranden. Fra den italienske restauranten Veranda har du en herlig utsikt over havet. Bestill måltider hjemmefraAll inclusive er inkludert i noen rom. Bor du i rom der kun frokost er inkludert kan du bestille halvpensjon med lunsj- eller middagsbuffé eller all inclusive. I begynnelsen og slutten av sesongen serveres måltidene fra en fast meny.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 1 juni 2018
Hjemreise: fredag 8 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
5 508 NOK Pris per voksen

Sunwing Sandy Bay Beach
Ayia Napa, Kypros
 

4

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell på Kypros 2017. Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her kan du velge mellom seks basseng, hvorav tre av dem er barnebasseng. Foretrekker du å bade i sjøen er det ikke mer enn 100 meter til den barnevennlige stranden – som også er perfekt for snorkling. De lave bygningene på Sunwing Sandy Bay Beach gir deg følelsen av å bo i en fredelig, gresk landsby, og hotellet har en rekke flotte leilighetsalternativer. Den som vil ha litt ekstra luksus finner sin drømmeleilighet i form av Royal Family Suite, som er ekstrautstyrt og med førsteklasses beliggenhet på hotellet. Vil du unne deg det aller beste, bestiller du en suite med direkte utgang til privat, delt basseng – hvor en forfriskende dukkert aldri er langt unna. Den store familien velger med fordel vår romsligste leilighet, Big Family. Sunwing Sandy Bay Beach har leiligheter for alle. I Fino Restaurant & Grill og i restaurant Andrea's Kitchen serveres både middelhavsmat og internasjonale retter. Om kvelden kan du slappe av med en drink i Lime Bar og samtidig nyte våre proffe sceneshow. I vårt Fitness & Spa kan du velge mellom mange ulike treningstimer og skjønnhetsbehandlinger, og som på våre øvrige Sunwing Resorts tilbyr vi alltid en mengde morsomme aktiviteter for barna. Her finnes blant annet Lollo & Bernie's Mini Land og Teen Lounge hvor du kan spille PlayStation og surfe på nettet. Det fine bassengområdet har noe for alle, med flere basseng for både store og små. Her er det også vannsklier som garantert blir alle barns favoritt i ferien. Fra høsten 2017 og frem til våren 2019 pågår bygging av et nytt hotell på nabotomten til Sunwing Sandy Bay Beach. Dette arbeidet kan medføre byggestøy for hotellets gjester, først og fremst de som bor i blokk 7 og 8. Sportshotell Sunwing Sandy Bay Beach er et hotell med spesielt gode treningsforhold innen ulike sportsgrener og oppfyller våre kriterier for å kalles et sportshotell. Her finner du flotte løyper til løping, sykling og rulleski. Hotellet tilbyr også basseng, treningsstudio og massasje. Sunwing Sandy Bay ligger i et rolig område like ved havet. Utenfor hotellet er det en del restauranter og noen butikker. Ayia Napas store utvalg av restauranter, shopping og fornøyelser ligger ca. 2,3 kilometer fra hotellet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 13 april 2018
Hjemreise: fredag 20 april 2018
Bosted: 1-romsleilighet, passer også bevegelseshemmede
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 345 NOK Pris per voksen

Atlantica Sancta Napa
Ayia Napa, Kypros
 

4.5

ModerneSuneo Club-hotell Atlantica Sancta Napa ligger i gåavstand til den populære Limanaki-stranden. Det store bassengområdet passer både for par og familier. All inclusive er inkludert.  Det nye bassengområdet innvies sommeren 2017. Vil du ha en pause fra bassenglivet kan du ta en time i det nye treningsstudioet. På alle våre Suneo Club-hotell finner du: All inclusive med internasjonal buffé som er inkludert eller kan bestillesAktiviteter for hele familienEngelsktalende aktivitetsverterAvslappet, internasjonal atmosfæreBassengområde med barnebassengDet kreative lekerommet SuneoPlay – med flytema... og mye annet. All inclsuive og servering på terrassenAlle bufféene som serveres på hotellet har vegetarmat. Ved middagsbufféene kan du se maten bli tilberedt og noen kvelder i uken serveres middagsbufféer med ulike temaer. På restauranten Mira kan du spise utendørs på terrassen som ligger mot bassengområdet. Om kvelden kan du slappe av med en coctail.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 8 juni 2018
Hjemreise: lørdag 16 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 898 NOK Pris per voksen

Blue Star Atlantica Oasis
Limassol, Kypros
 

4.5

Atlantica Oasis er et av våre mest prisgunstige Blue Star-hotell ved Middelhavet. All inclusive er inkludert og du har mye å velge mellom.  Stort bassengområde, eget basseng for voksne, sjørøverskip, treningsmuligheter og aktiviteter for alle aldre.  Det er gåavstand til stranden og shopping i Limassols turistområde. Det største utendørsbassenget er laguneformet med øyer, palmer og god plass til solsengene. Fyll dagene med aktiviteterVil du ha en aktiv ferie kan du prøve noen av aktivitetene:Velutstyrt treningsromSquash- og tennisbaneVelværesenter med en rekke ulike behandlingerBarne- og lekebassengene har fontener og sjørøverskipAtskilt boblebad med 18 års aldersgrenseInnendørsbassengUnderholdning på kveldstid  À la carte-middagHotellet serverer førsteklasses mat og store og varierte bufféer. Egen barnebuffé. Middag i à la carte-restaurant er inkludert 1 gang/opphold.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 1 juni 2018
Hjemreise: fredag 8 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
5 898 NOK Pris per voksen

4.5

TUI Family Life Aeneas Resort by Atlantica er nylig renovert til et moderne og elegant hotell. Her finner du  Kypros' største basseng og Nissi Beach ligger bare 150 meter fra resepsjonen. Nå er også all inclusive inkludert!Bassengområdet er på ca. 6600 kvadratmeter med smale bekker, fontener og trebroer.  Bassengliv, trening og avkoblingFor de minste finnes det et barnebasseng med skygge og basseng med små vannsklier i sjørøverstil. Vil du være aktiv i ferien finnes det et treningsrom og mange andre treningsmuligheter. Spa-avdeling med massasje og behandlinger, både squash- og tennisbaner samt boblebad er andre eksempler på hotellets store utvalg. Grillet, à la carte og isHer er det fokus på både service og god mat.  All inclusive inkluderer i tillegg kuleis nesten hele dagen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 20 april 2018
Hjemreise: fredag 27 april 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 498 NOK Pris per voksen

Blue Star Atlantica Sungarden
Ayia Napa, Kypros
 

4.5

Blue Star Atlantica Sungarden har en flott beliggenhet på en høyde med utsikt over Middelhavet. Rolig og behagelig, men i gåavstand til Ayia Napa. Her kan du fylle dagene med aktiviteter eller bare sol og bad. All inclusive er inkludert. Fra det største bassenget og solterrassen er det utsikt over havet og stranden. Aktiviteter og avkoblingHotellet har en internasjonal atmosfære og om kvelden arrangeres det underholdning. Det finnes også treningsrom og tennisbane. Buffé og à la carteFrokost-, lunsj og middagsbufféene serveres i hovedrestauranten, det finnes kokker som tilbereder noen retter à la minute og barna har egen barnebuffé. Ett måltid i à la carte-restauranten Mesogios er inkludert. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 1 juni 2018
Hjemreise: fredag 8 juni 2018
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
7 238 NOK Pris per voksen

4.5

Holiday Village Aliathon ligger like utenfor Pafos. Hotellet byr på nye opplevelser, sportsaktiviteter, underholdning og et fartsfylt bassengliv i ferien. Her finnes det noe for hele familien. Bassenger for alleDen 34 hektar store feriebyen Aliathon har et av Kypros' største bassenger med tre sklier og tre andre bassenger i tillegg. De minste barna har sitt eget mini-badeland med plaskebasseng og en lekepark. Innendørsbassenget og en av barene er reservert for voksne, her er alle som er fylt 16 år velkommen.Foretrekker du aktiviteter på land kan du:Bli med på en tur med mountainbikeSpille bowlingBli med å bygge en flåte...og dette er bare noen av aktivitetene.Feriebyen...Holiday Village Aliathon med sine to deler, Fishing Village og Aegean Village, er populære blant flere nasjonaliteter og alle aktiviteter og underholdning er på engelsk. Våre leiligheter ligger i Aegean Village-delen, noe som innebærer at du bor nær Alitahon Plaza der det finnes restauranter, barer og noen butikker. Ønsker du et større utvalg så er det enkelt å ta lokalbussen inn til sentrum eller til Pano Pafos' bykjerne. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 1 juni 2018
Hjemreise: lørdag 9 juni 2018
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 748 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Bay Atlantica
Limassol, Kypros
 

4.5

TUI Sensimar Bay by Atlantica  er et godt valg for voksne som ønsker en ferie i rolige omgivelser. Hotellet ligger på en høyde i utkanten av Limassols hotellområde, med en strålende utsikt over havet. All inclusive er inkludert.Hotellet ønsker gjester over 16 år velkommen.Tidligere gjester har spesielt nevnt det trivelige hotellpersonalet, de utmerkede fasilitetene og maten.Tid til hverandreSpa-avdelingen tilbyr mange forskjellige skjønnhetsbehandlinger og flere typer massasje – velg mellom blant annet svensk massasje, aromaterapi eller sportsmassasje. Du kan også slappe av ved bassenget i draperte solsenger som leies gjennom resepsjonen. I tillegg har du fri tilgang til treningsrommet. Kulinariske stunderAlle bufféer tilbyr vegetarmat og sunne alternativer. Èn middag på à la carte-restaurant er inkludert i all inclusive. Strandtavernaen, som er åpen i høysesongen, serverer forfriskninger, salater, kypriotiske spesialiteter og andre småretter. Solterrasse med sandDet går en gangtunell ned til den offentlige stranden der hotellet har solsenger på plenen og den oppbygde terrassen med fin sand. Bassengområdet har to store bassenger, det ene er perfekt for mosjonssvømming, og boblebad på terrassen foran hotellet. Det finnes solsenger og store parasoller på solterrassen og plenen.Baren på terrassen har flere sittegrupper og de ovalformede 2-mannssofaene passer bra hvis man vil ha det mer privat. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 17 august 2018
Hjemreise: lørdag 25 august 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 298 NOK Pris per voksen

Blue Star Althea Beach & Villas
Fig Tree Bay/Protaras, Kypros
 

4.5

Blue Star Althea Beach & Villas minner om en ferielandsby og er bygget i etasjer mot havet. Her bor du med mange fasiliteter tilgjengelig i Perneraområde. På hotellet har aktiviteter og underholdning for hele familien.  Langs strandpromenaden finner du restauranter, barer og shopping.  Hotellet har to ulike bassengområder. Ved det store bassengområdet finner du solsenger og bassengbar og ved siden av ligger barnebassenget med soltak og en liten sklie. Det finnes også et roligere område ved en av leilighetsbygningene.Velg hvordan du vil bo – leilighet eller villaDet finnes leiligheter med plass til 6 personer. I leilighetene med havutsikt kan du også bestille stor balkong med solsenger. Villaene er moderne og har plass til opptil 8 personer. De ligger rett ved havet og har terrasser med private basseng. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 4 mai 2018
Hjemreise: fredag 11 mai 2018
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
4 408 NOK Pris per voksen

TUI Family Life Nausicaa Beach
Fig Tree Bay/Protaras, Kypros
 

4.5

TUI Family Life Nausicaa Beach ligger på en odde omgitt av Middelhavet på tre sider. Beliggenheten er sentral i Fig Tree Bay og store deler av hotellområdet er nylig pusset opp med nye moderne leiligheter og et bassengområde med servering. All inclusive er inkludert.  I tillegg til nye leiligheter, oppusset bassengområde og restauranter har du også tilgang til et nytt og fresht spa og et lite treningsrom. Nær vannetHotellet har et stort bassengområde og herfra har du utsikt over havet. Hotellet ligger vakkert til på en odde og følger du stien langs havet er det bare noen hundre meter bort til sandstranden og sentrum i Fig Tree Bay. Det finnes en klippestrand med tretrapp ut i havet og en liten steinstrand ved hotellet.  

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 20 april 2018
Hjemreise: fredag 27 april 2018
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 708 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kypros
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!