Charter til Rabac, Istria, Kroatia fra Stavanger Sola


TUI Blue Bellevue
Rabac, Istria, Kroatia
 

4

TUI Blue Bellevue i Istria er et av sommerens beste familiehotell. Hotellet har flere basseng, rom for store familier, barneklubber og profesjonelle treningstimer for voksne. I tillegg er all inclusive inkludert. Hotellet ligger i Rabac på den østre delen av halvøya Istria. Du kan nyte utsikten mot det klare, blå Adriaterhavet og den kroatiske skjærgården fra store deler av hotellet. To av øyene du ser er Cres og Krk. Basseng for alle På TUI Blue Bellevue har du mye å velge mellom hvis du liker å bade. Nede ved det klare vannet har hotellet lagd to små steinstrender, og ovenfor disse ligger det en solterrasse med solsenger og parasoll. Foretrekker du basseng kan du velge mellom tre basseng: Aktivitetsbasseng med vannsklier og bassengbarbar Oppvarmet familiebasseng Relax-basseng med solterrasse og bassengbar … og for barna er det et solbeskyttet babybasseng og et splashbasseng nær lekeplassen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 5 august 2020
Hjemreise: onsdag 12 august 2020
Bosted: Familiesuite
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
11 635 NOK Pris per voksen

Valamar Sanfior & Casa
Rabac, Istria, Kroatia
 

4.5

Hotell Valamar Sanfior & Casa i Rabac ligger rett ved strandpromenaden. Et familievennlig hotell med fin beliggenhet og rom med høy standard. Frokost er inkudert, halvpensjon med middagsbuffé kan bestilles som tillegg. Hotellet består av to deler, Sanfior og Casa, begge har eget bassengområde med utsikt over havet. Krystallklart vann og flere basseng Foran Valamar Sanfior & Casa er det bygget opp en solterrasse som vender mot havet. Her kan du sole deg, du bader fra klippene eller den lille steinstranden ved siden av. På hotellet er det 2 bassengområder, flere barnebasseng og et innendørsbasseng. Valamar Sanfior & Casa har treningslokale, lekerom for barna og WiFi på hele hotellet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 24 juni 2020
Hjemreise: onsdag 1 juli 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
10 242 NOK Pris per voksen

Miramar
Rabac, Istria, Kroatia
 

4

Hotell  Miramar ligger mellom pinjetrær i utkanten av Rabac. hotellet har basseng, barnebasseng, restaurant og WiFi. Rett ned i gata ligger en liten steinstrand og følger du veien videre kommer du til småbåthavnen. Rabac er en liten badeby, og i havnen ligger restauranter og uteserveringer. Blir du lei av å sole deg er det mer å finne på. I nærheten av hotellet er det Tennisbaner med tennisinstruktør Sykkelutleie Dykkesenter og andre vannsporter Det er kostnadsfri parkering på hotellet, og du kan forhåndsbestille leiebil gjennom oss hvis du vil oppleve mer av Istria. Vel tilbake i Rabac kan du avslutte dagen på en av restaurantene i havnen. Der ligger spisestedene på første parkett rett ved havnen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 22 juli 2020
Hjemreise: onsdag 29 juli 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
7 853 NOK Pris per voksen

4.5

Valamar Collection Girandella Resort Adults ligger rett ved sjøen utenfor Rabac. Hotellet har en vakker beliggenhet og et bredt utvalg av aktiviteter, spa, treningssentre og utleiesykler, slik at du enkelt kan komme deg rundt i omgivelsene. Hotellet er en av tre deler av resorten Valamar Collection Girandella Resort. Denne delen har en voksen atmosfære, men er ikke barnefri. Stand up-paddle, spa og treningsrom Her kan du fylle dagene med aktiviteter som spa-besøk, treningsrom med personlig trening og sykkelturer. I tillegg kan du prøve vannsporter som stand up-paddle, windsurfing og kajakkpadling. Bassengbad og strandliv Valamar Collection Girandella Resort Adults har to bassenger og beliggenhet ved stranden. Solsenger og parasoller er inkludert ved stranden.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 15 juli 2020
Hjemreise: onsdag 22 juli 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
11 438 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Stavanger Sola
× Rabac, Istria, Kroatia
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!