Charter til Kroatia

Les mer
Kroatia lokker med små, idylliske historiske byer fyllt med butikker og restauranter. Her er det krystallklart badevann, enestående vakker kyst og et behagelig prisnivå. Her er det best badevann i perioden juni - midten av oktober.

Tamaris Makarska, Makarska rivieraen, Kroatia  

5
Basert på 138 anmeldelser

Det smakfulle leilighetshotellet Tamaris ligger ved strandpromenaden i utkanten av byen. Bassengområde med et lite basseng med barneseksjon, gratis solstoler og parasoller. Håndklær mot avgift. À la carte-restaurant med lokal mat på menyen og servering både innen- og utendørs. Gratis WiFi i fellesområdene og internetthjørne i resepsjonsområdet. Hotellet har syv etasjer med resepsjon og restaurant på bakkeplan. I tillegg er det en helt nybygd fløy med rom og leiligheter. Velværeavdeling med massasje og ulike behandlinger, mot avgift. Gratis badstue og tilgang til trimrom. Valutaveksling. Kort vei til restauranter og kaféer. Musikk fra bassengområdene på nabohotellene kan oppfattes som forstyrrende. Begrenset trafikk. Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 24 mai 2017
Hjemreise: onsdag 31 mai 2017
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET SUPERIOR
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 498 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Makarska Igrane, Makarska rivieraen, Kroatia  

4.5
Basert på 229 anmeldelser

TUI Sensimar Makarska ligger midt i landsbyen Igrane med havet og stranden som nærmeste nabo. Alt fra rommene til bassengområdet og restaurantene er som hentet ut av et interiørmagasin, og hotellet er spesielt designet for deg som reiser uten barn. Aldersgrense 18 år.  Hotellet ligger på en liten odde midt i byen, noe som gir deg panoramautsikt over havet og øyene Hvar og Brac utenfor. På begge sider venter rullesteinstrender og krystallklart vann. Igranes havnepromenade med restauranter og noen små butikker begynner utenfor hotellet. Tid til hverandreTUI Sensimar Makarska har to bassenger kantet med solsenger. Vil du trene finner du treningsrom og timer med instruktør, bl.a. kettlebells og step. Det finnes også spa med dampbadstue, massasje og skjønnhetsbehandlinger.   Kulinariske stunderPå TUI Sensimar er det  fokus på mat og drikke og kjøkkenet holder høy standard. Det serveres en stor frokostbuffé hver dag og halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg. Du velger selv om du vil spise inne eller under åpen himmel. À la carte-restauranten Cullinarium har i tillegg til omtenksomt personale også en lang vinliste og bord for to. Marini Lobby Bar, bassengbarer og kaffeterrassen er andre valgmuligheter under oppholdet. Kinokveld under stjerneneHotellet har aktiviteter på dagtid og underholdning om kvelden. Du kan avslutte kvelden med en kinodate i utendørskinoen. Du kan bestille alt fra dobbeltrom til superiorrom og juniorsuiter. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 9 juni 2017
Hjemreise: fredag 16 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 048 NOK Pris per voksen

4
Basert på 82 anmeldelser

Når du bor på Boutique & Beach Hotel Villa Wolff i Dubrovnik (Lapad), er du bare et par minutter unna Lapad-stranden, og i nærheten av Onofrio's-fontenen Når du bor på Boutique & Beach Hotel Villa Wolff i Dubrovnik (Lapad), er du bare et par minutter unna Lapad-stranden, og i nærheten av Onofrio's-fontenen. Dette hotellet har 4 stjerner og ligger i nærheten av Universitetet i Dubrovnik og Copacabana-stranden.Rom Føl deg som hjemme i et av de 6 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med parabol-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommet har telefon, og både barneseng/babyseng (gratis) og ekstrasenger kan fås på forespørsel. Dra nytte av stedets fasiliteter, som gratis wi-fi, barnepass (mot et tillegg) og barnepass.Servering Som gjest på dette hotellet kan du nyte utsøkt mat på deres en restaurant, eller slappe av på rommet og dra nytte av deres romservice (døgnet rundt). Stedet har en bar/lounge, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.Forretningsfasiliteter og annet Gjestene tilbys flyplasstransport (tilgjengelig på forespørsel) mot et tillegg.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 august 2017
Hjemreise: lørdag 2 september 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
6 581 NOK Pris per voksen

Lavica Apartments Split, Kroatia  

4
Basert på 30 anmeldelser

Leilighetene på Lavica i Split er fordelt på seks mindre bygninger. Noen av leilighetene er oppusset. Som gjest kan du benytte fasilitetene på nabohotellet Le Meridien Lav, blant annet uten- og innendørs basseng, tennisbane, badstue, trimrom og solstoler (det meste mot relativ høy avgift). Transferbussen stopper ca. 80 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke. Store nivåforskjeller med mange trapper på hotellområdet. Gjennomgangstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 30 september 2017
Hjemreise: lørdag 7 oktober 2017
Bosted: RENOVERT 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
3 048 NOK Pris per voksen

Olympia (Vodice) Vodice, Kroatia  

4
Basert på 208 anmeldelser

Olympia har et stort bassengområde med flere bassenger, hvorav ett med barneseksjon. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. På stranden er det solsenger og parasoller mot avgift. Poolbar og strandbar som serverer småretter. To restauranter; bufférestauranten Olympia som tilbyr dalmatiske spesialiteter og tavernaen Mate med à la carte-meny og herlig havutsikt. Musikkunderholdning i høysesong. Gratis WiFi i hele hotellområdet. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale (høysesong). Tennis, basket, bordtennis og flere vannsportsaktiviteter mot avgift. Massasje, aerobics og skjønnhetspleie mot avgift. Vaskeriservice og parkering mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Minimarked like ved hotellet. Ca. 500 meter til sentrum.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 14 juni 2017
Hjemreise: onsdag 21 juni 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 548 NOK Pris per voksen

Romana Beach Resort Makarska, Makarska rivieraen, Kroatia  

4
Basert på 10 anmeldelser

Romana Beach Resort er et nytt anlegg med en fantastisk beliggenhet ved stranden i Makarska. Den fine strandpromenaden er uten trafikk og strekker seg mellom hotellet og stranden. Her ligger det mange restauranter, barer, små butikker og hotellets store dagligvare hvor du blant annet kan kjøpe friske grønnsaker og nybakt brød. Ved strandpromenaden ligger også nattklubben Aria hvor de i blant har levende musikk. Buss som går til og fra sentrum av Makarska daglig (mot avgift). Vaskeriservice mot avgift. Bassenger og rullesteinstrand Hotellet har to store bassenger og ett separat hjerteformet barnebasseng. Barnebassenget og ett av de større bassengene er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis WiFi på hele hotellet. Gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Poolbar. Den smale rullesteinstranden ligger rett utenfor hotelldøra og har gratis solsenger for hotellets gjester. Solsengene står på en del av stranden som ligger litt over vannoverflaten og for å komme ned til vannet må man forsere noen steiner. På stranden ligger cocktailbaren Buba Beach med solstoler og parasoller mot avgift. I høysesong er baren en populære samlingsplass for lokale og turister. Aqua Center på stranden som arrangerer ulike vannsportaktiviteter mot avgift. Sunn og variert mat I restauranten på Romana Beach Resort serverer de sunn og variert mat og barna har selvfølgelig sin helt egen meny. I kaffe- og juicebaren Mondo Coffee får du kjøpt god kaffe, nypressede juicer og lokale bakverk. Les mer om mat og drikke på hotellet. Et par kvelder i uken er det lett underholdning på hotellet etter middag. Barnevennlige Romana Beach Resort Barna har et bredt aktivitetsprogram å velge fra med barneklubb og svømmeskole skandinavisktalende personale og svømmelærere. Les mer om Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole. De kloke og morsomme maskotene Polly & Mino blir raskt barnas favoritter. Du kan blant annet overraske barna ved å bestille et tidspunkt de kommer og besøker dere på rommet. Gratis gruppetimer og treningsrom Hotellet tilbyr gratis treningsrom og fire gratis treningsøkter om dagen. Sistnevnte ledes av skandinavisktalende instruktører. Gåstaver, sykkel- og løpevogner kan du leie på servicekontoret. Gode løpe- og sykkelmuligheter. Ved siden av hotellet ligger det en tennisklubb med 12 grusbaner, mot avgift. Hotellet har et spa med ulike behandlinger som massasje, manikyr og pedikyr mot avgift. Spaanlegget har også saltrom, jacuzzi og badstue. Les mer om sport og trening på Romana Beach Resort. Her kan du lese om alle våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 27 mai 2017
Hjemreise: lørdag 3 juni 2017
Bosted: 2-ROMSLGHT MED PRIVAT BASSENG
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 698 NOK Pris per voksen

Amarin Family Hotel Rovinj, Istria, Kroatia  

4.5
Basert på 134 anmeldelser

Amarin Family Resort ligger på en odde noen få kilometer fra Rovinjs sjarmerende sentrum. Hotellet er moderne, og godt planlagt for å gi både voksne og barn en god ferieopplevelse. Stort spa med innendørsbasseng, treningsmuligheter, lekeplass og gode restauranter. Helpensjon er inkludert.  Hotellet er spektakulært designet med mange morsomme interiørdetaljer. Det ligger i frodige omgivelser og havet ligger rett nedenfor hotellet. Det går lokalbuss inn til middelalderbyen Rovinj.Bad og bassengStranden som ligger nedenfor hotellet er omtrent en kilometer lang. Solstoler og parasoll er inkludert for hotellets gjester. Hotellet har også et hovedbasseng, barnebasseng og babybasseng, to innendørsbasseng og boblebad i spa-avdelingen og en lazy river som flyter stille i rolig takt.Lekeplass, klubber og familievennlige romPå hotellet er barna i fokus. Her er det både innendørs- og utendørsbasseng, barne-og tenåringsklubber (internasjonale), aktiviteter og underholdning. I tillegg er mang av rommene utstyrt med leker.Lei sykkel, bli svett i treningsrommet eller spill tennisHer er det mange treningsmuligheter i løpet av ferienLøpe- og turstier2 tennisbanerVelutstyrt treningsrom og mulighet for PTVannsporter som paddle board og kajakk på søsterhotelletStrandvolleyball og bordtennisRestauranter og barerI tillegg til bufférestauranten finnes det en kroatisk restaurant, og en som går på fiske- og kjøttretter. Chill out-bar ved bassenget og fra den andre baren ser du helt til Rovinj.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, helpensjon.     

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 3 juni 2017
Hjemreise: lørdag 10 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 048 NOK Pris per voksen

Le Meridien Lav Split, Kroatia  

4.5
Basert på 1 563 anmeldelser

Store og luksuriøse Le Meridien Lav ligger i Podstrana utenfor Split. Meget pent bassengområde med barnebasseng, solstoler og parasoller. Poolbar. To restauranter: Pivnica med lokale spesialiteter, og Spalatum med et moderne kjøkken med inspirasjon fra Middelhavet og internasjonal vinkjeller. Strandbar med grillretter. Cocktailbar og champagnebar. Kveldsunderholdning. WiFi i lobbyen, mot avgift. Spa med oppvarmet basseng, jacuzzi og behandlinger; trimrom og massasje – alt mot avgift. Badstue. Tennis (mot avgift), volleyball og basket. Barneklubb i hotellets regi; barnepass mot avgift. Småbutikker og kunstgalleri. Minibank. Room service. Vannsport på hotellstranden, mot avgift. Privat marina. Hotellbuss til Split i juli og august (ca. 20 min.), mot avgift. Gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 27 mai 2017
Hjemreise: lørdag 3 juni 2017
Bosted: DELUXEROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 498 NOK Pris per voksen

Bluesun Afrodita Tučepi, Makarska rivieraen, Kroatia  

4.5
Basert på 166 anmeldelser

På Bluesun Afrodita i Tučepi er rommene fordelt på bungalower i den frodige hagen. Alle fasiliteter (noen mot avgift) deles med søsterhotellet Bluesun Alga, blant annet innendørsbasseng , massasje og bruk av en liten badstue. Gratis WiFi og deponering i resepsjonen. Det er store nivåforskjeller med mange trapper i hotellområdet. Rullesteinstrand i umiddelbar nærhet. På strandpromenaden nedenfor søsterhotellet Bluesun Alga ligger hotellets hyggelige à la carte restaurant "Kastelet".

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 30 september 2017
Hjemreise: lørdag 7 oktober 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
6 468 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Adriatic Beach Zivogosce, Makarska rivieraen, Kroatia  

4.5
Basert på 229 anmeldelser

TUI Sensimar Adriatic Beach er et toppmoderne parhotell ved stranden i utkanten av den lille landsbyen Živogošće. Hotellet har 16 års aldersgrense. De naturskjønne omgivelsene og hotellets atmosfære innbyr til avslapping. Halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg. Her kan du nyte spa-behandlinger, god mat og bad i det krystallklare vannet. Živogošće er Igranes lille nabolandsby ca. 2 kilometer østover. Hotellet klatrer i åssiden og har en enestående utsikt over havet og øyene. Et lite stykke unna ses et gammelt kloster.Tid til hverandreHer er alt designet for to i en moderne stil. I hotellets spa kan du til og med bestille parmassasje. Vil du være aktiv kan du trene eller bli med på treningstimer. Området rundt er også egnet for fine turer og det krystallklare havet i den bortgjemte bukten nedenfor hotellet er ideelt for spennende snorkling. Bassengområdet har infinity-basseng og balinesiske solsenger.Kulinariske øyeblikkSom på alle TUI Sensimarhotell finnes restauranter og mat av høy klasse. Det finnes både en bufférestaurant og à la carte-restaurantene Culinarium og Gran Mare Grill hvor du kan sitte på verandaen med utsikt over havet. Mojito Bar er et perfekt sted å avslutte dagen. Eller du kan ta en kaffe i den svale lobbybaren.Bestill rom eller junior suite med direkte utgang til bassengDu kan velge mellom ulike romtyper, som superior rom og juniorsuiter. All moderne og komfortabelt innredet for en perfekt ferie. I noen av våre dobbeltrom superior er også all inclusive inkludert. Grunnpris: Plassering i valgt romtype, frokostbuffé eller all inclusive.   

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 16 juni 2017
Hjemreise: fredag 23 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 668 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kroatia
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!