Charter til Kroatia

Les mer
Kroatia lokker med små, idylliske historiske byer fyllt med butikker og restauranter. Her er det krystallklart badevann, enestående vakker kyst og et behagelig prisnivå. Her er det best badevann i perioden juni - midten av oktober.

Tamaris
Makarska, Makarska rivieraen, Kroatia
 

5
Basert på 166 anmeldelser

Det smakfulle leilighetshotellet Tamaris ligger ved strandpromenaden i utkanten av byen. Bassengområde med et lite basseng med barneseksjon, gratis solstoler og parasoller. Håndklær mot avgift. À la carte-restaurant med lokal mat på menyen og servering både innen- og utendørs. Gratis WiFi i fellesområdene og internetthjørne i resepsjonsområdet. Hotellet har syv etasjer med resepsjon og restaurant på bakkeplan. I tillegg er det en helt nybygd fløy med rom og leiligheter. Velværeavdeling med massasje og ulike behandlinger, mot avgift. Gratis badstue og tilgang til trimrom. Valutaveksling. Kort vei til restauranter og kaféer. Musikk fra bassengområdene på nabohotellene kan oppfattes som forstyrrende. Begrenset trafikk. Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 mai 2018
Hjemreise: lørdag 2 juni 2018
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
4 998 NOK Pris per voksen

Bluesun Marina
Brela, Makarska rivieraen, Kroatia
 

4
Basert på 264 anmeldelser

Bluesun Marina er et stort og fint hotell med vakker beliggenhet rett ved havet. Stranden nedenfor hotellet er den bredeste stranden i Brela. Her bor du i frodige omgivelser, og det eneste som ligger mellom hotellet og stranden er den populære strandpromenaden i Brela. Som gjest på Bluesun Marina kan du også benytte deg av fasilitetene på nabohotellet Bluesun Maestral, der det blant annet er flere basseng.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 19 mai 2018
Hjemreise: lørdag 2 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom, kampanjepris
Reiselengde: 15 dager
Fra: Bergen Flesland
5 745 NOK Pris per voksen

Bluesun Neptun
Makarska, Makarska rivieraen, Kroatia
 

Hotell Bluesun Neptun er et ideelt sted for hele familien, hvor barna kan finne venner og foreldrene kan nyte en bekymringsfri ferie. Hotellet ligger rett på stranden hvor det er forskjellige aktiviteter, sport og underholdningsprogram. Hotellet ligger i Tucepi, 50 meter fra stranden, 3,5 kilometer fra Makarska sentrum og 5 kilometer fra havnen i Makarska. På hotellet er det restauranter, barer, svømmebasseng, barnebasseng, parkering, WiFi, heis, safe i resepsjonen, treningsrom, tennisbaner, lekeplass for barn, miniklubb, gavebutikk, møterom og 24-timers resepsjon. Rommene har minibar, aircondition/varme (sesongbetont), WiFi, tv, telefon, hårføner og bad. All Inclusive inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og drikkevarer til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikkevarer, kun lokale merker. Drikkevarer serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til 22.00-24.00). Åpningstidene kan variere mellom ulike restauranter. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: Dracevice 35, 21325 Tucepi, Kroatia.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 11 oktober 2017
Hjemreise: onsdag 18 oktober 2017
Bosted: Dobbeltrom - Dependance - Balkong, Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 439 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Makarska
Igrane, Makarska rivieraen, Kroatia
 

4.5
Basert på 336 anmeldelser

TUI Sensimar Makarska ligger midt i landsbyen Igrane med havet og stranden som nærmeste nabo. Alt fra rommene til bassengområdet og restaurantene er som hentet ut av et interiørmagasin, og hotellet er spesielt designet for deg som reiser uten barn. Aldersgrense 18 år.  Hotellet ligger på en liten odde midt i byen, noe som gir deg panoramautsikt over havet og øyene Hvar og Brac utenfor. På begge sider venter rullesteinstrender og krystallklart vann. Igranes havnepromenade med restauranter og noen små butikker begynner utenfor hotellet. Tid til hverandreTUI Sensimar Makarska har to bassenger kantet med solsenger. Vil du trene finner du treningsrom og timer med instruktør, bl.a. kettlebells og step. Det finnes også spa med dampbadstue, massasje og skjønnhetsbehandlinger.   Kulinariske stunderPå TUI Sensimar er det  fokus på mat og drikke og kjøkkenet holder høy standard. Det serveres en stor frokostbuffé hver dag og halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg. Du velger selv om du vil spise inne eller under åpen himmel. À la carte-restauranten Cullinarium har i tillegg til omtenksomt personale også en lang vinliste og bord for to. Marini Lobby Bar, bassengbarer og kaffeterrassen er andre valgmuligheter under oppholdet. Kinokveld under stjerneneHotellet har aktiviteter på dagtid og underholdning om kvelden. Du kan avslutte kvelden med en kinodate i utendørskinoen. Du kan bestille alt fra dobbeltrom til superiorrom og juniorsuiter. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 18 mai 2018
Hjemreise: fredag 25 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 048 NOK Pris per voksen

Lavica Apartments
Split, Kroatia
 

4
Basert på 32 anmeldelser

Leilighetene på Lavica i Split er fordelt på seks mindre bygninger. Noen av leilighetene er oppusset. Som gjest kan du benytte fasilitetene på nabohotellet Le Meridien Lav, blant annet uten- og innendørs basseng, tennisbane, badstue, trimrom og solstoler. Transferbussen stopper ca. 80 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke. Store nivåforskjeller med mange trapper på hotellområdet. Gjennomgangstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 25 august 2018
Hjemreise: lørdag 1 september 2018
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
4 098 NOK Pris per voksen

Romana Beach Resort
Makarska, Makarska rivieraen, Kroatia
 

4.5
Basert på 30 anmeldelser

Romana Beach Resort er et nytt anlegg med en fantastisk beliggenhet ved stranden i Makarska. Den fine strandpromenaden er uten trafikk og strekker seg mellom hotellet og stranden. Her ligger det mange restauranter, barer, små butikker og hotellets store dagligvare hvor du blant annet kan kjøpe friske grønnsaker og nybakt brød. Ved strandpromenaden ligger også nattklubben Aria hvor de i blant har levende musikk. Buss som går til og fra sentrum av Makarska daglig (mot avgift). Vaskeriservice mot avgift. Bassenger og rullesteinstrand Hotellet har to store bassenger og ett separat hjerteformet barnebasseng. Barnebassenget og ett av de større bassengene er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis WiFi på hele hotellet. Gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Poolbar. Den smale rullesteinstranden Buba Beach ligger rett utenfor hotelldøra og har gratis solsenger for hotellets gjester. Solsengene står på en del av stranden som ligger litt over vannoverflaten og for å komme ned til vannet må man forsere noen steiner. På stranden ligger cocktailbaren Buba Beach med solstoler og parasoller mot avgift. I høysesong er baren en populære samlingsplass for lokale og turister. Aqua Center på stranden som arrangerer ulike vannsportaktiviteter mot avgift. Sunn og variert mat I restauranten på Romana Beach Resort serverer de sunn og variert mat og barna har selvfølgelig sin helt egen meny. I kaffe- og juicebaren Mondo Coffee får du kjøpt god kaffe, nypressede juicer og lokale bakverk. Les mer om mat og drikke på hotellet. Et par kvelder i uken er det lett underholdning på hotellet etter middag. Barnevennlige Romana Beach Resort Barna har et bredt aktivitetsprogram å velge fra med barneklubb og svømmeskole skandinavisktalende personale og svømmelærere. Les mer om Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole. De kloke og morsomme maskotene Polly & Mino blir raskt barnas favoritter. Du kan blant annet overraske barna ved å bestille et tidspunkt de kommer og besøker dere på rommet. Gratis gruppetimer og treningsrom Hotellet tilbyr gratis treningsrom og fire gratis treningsøkter om dagen. Sistnevnte ledes av skandinavisktalende instruktører. Gåstaver, sykkel- og løpevogner kan du leie på servicekontoret. Gode løpe- og sykkelmuligheter. Ved siden av hotellet ligger det en tennisklubb med 12 grusbaner, mot avgift. Hotellet har et spa med ulike behandlinger som massasje, manikyr og pedikyr mot avgift. Spaanlegget har også saltrom, jacuzzi og badstue. Les mer om sport og trening på Romana Beach Resort. Her kan du lese om alle våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 september 2018
Hjemreise: lørdag 6 oktober 2018
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
5 743 NOK Pris per voksen

Bluesun Elaphusa
Bol, Brac, Kroatia
 

4
Basert på 747 anmeldelser

Bluesun Elaphusa i Bol ligger i idylliske omgivelser nær Zlatni Rat-stranden. Hotellet består av fire bygninger. Stort bassengområde med saltvannsbasseng, barnebasseng, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar. Bufférestaurant som serverer frokost og middag. À la carte-restauranten Tavern Vallum ligger i hotellets kjeller og har en atmosfære som minner om romertiden. Her serveres dalmatiske spesialiteter ved middagstid. På stranden ligger restauranten Borak og passer perfekt til lunsj eller en mindre snack. Om kvelden er det romantiske middager og levende musikk her. Nattklubb og flere barer. Gratis WiFi i fellesområdene. Stort velværesenter med treningsrom, innendørsbasseng, jacuzzi, badstue og massasje (mot avgift). Golfsimulator og bowling mot avgift. Vannsport og tennis i nærheten. Konferanserom for opptil 600 personer. Støy fra nattklubben og kveldsunderholdningen kan oppfattes som forstyrrende i noen rom. Bratt bakke til stranden.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 mai 2018
Hjemreise: lørdag 2 juni 2018
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
5 598 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Adriatic Beach
Zivogosce, Makarska rivieraen, Kroatia
 

4.5
Basert på 336 anmeldelser

TUI Sensimar Adriatic Beach er et toppmoderne parhotell ved stranden i utkanten av den lille landsbyen Živogošće. Hotellet har 16 års aldersgrense. De naturskjønne omgivelsene og hotellets atmosfære innbyr til avslapping. Halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg. Her kan du nyte spa-behandlinger, god mat og bad i det krystallklare vannet. Živogošće er Igranes lille nabolandsby ca. 2 kilometer sydøst for hovedstaden. Hotellet klatrer i åssiden og har en enestående utsikt over havet og øyene. Et lite stykke unna ses et gammelt kloster.Tid til hverandreHer er alt designet for to i en moderne stil. I hotellets spa kan du til og med bestille parmassasje. Vil du være aktiv kan du trene eller bli med på treningstimer. Området rundt er også egnet for fine turer og det krystallklare havet i den bortgjemte bukten nedenfor hotellet er ideelt for spennende snorkling. Kulinariske øyeblikkSom på alle TUI Sensimarhotell finnes restauranter og mat av høy klasse. Det finnes både en bufférestaurant og à la carte-restaurantene Culinarium og Gran Mare Grill hvor du kan sitte på verandaen med utsikt over havet. Mojito Bar er et perfekt sted å avslutte dagen. Eller du kan ta en kaffe i den svale lobbybaren.Bestill rom eller junior suite med direkte utgang til bassengDu kan velge mellom ulike romtyper, som superior rom og juniorsuiter. All moderne og komfortabelt innredet for en perfekt ferie. I noen av våre dobbeltrom superior er også all inclusive inkludert. Grunnpris: Plassering i valgt romtype, frokostbuffé eller all inclusive.   

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 18 mai 2018
Hjemreise: fredag 25 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 948 NOK Pris per voksen

Croatia Hotel
Cavtat, Kroatia
 

5
Basert på 2 anmeldelser

Hotellet ligger i Cavtat på en halvøy som stikker ut i sjøen ved Kroatias sørligste punkt, og har utallige solfylte dager og spektakulær utsikt over det åpne havet og bukten Cavtat. Hotellet ligger på kysten, i sentrum av Cavtat, 300 meter ned noen trinn fra en steinstrand (ørkenbil tilgjengelig) og 50 meter fra en steinstrand via en heis, 6 kilometer fra Dubrovnik flyplass. På hotellet er det utendørs basseng, barnebasseng, restauranter, bar, heis, parkering, WiFi, treningsrom, badstue, møterom og 24-timers resepsjon. Rommene har aircondition, tv, telefon, hårføner, minibar, safe og balkong/terrasse. Junior suite har i tillegg stue og spiseområde. **Vær oppmerksom på at de overnevnte fasilitetene kan være stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: Frankopanska 10, 20210 Cavtat, Kroatia

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 21 oktober 2017
Hjemreise: lørdag 28 oktober 2017
Bosted: Dobbeltrom - Balkong, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 721 NOK Pris per voksen

Zaja Apartment
Baska Voda, Makarska rivieraen, Kroatia
 

4.5
Basert på 19 anmeldelser

Det fine og veldig populære lille leilighetshotellet Zaja Apartment ligger i de øvre delene og i utkanten av Baska Voda. Her bor du i vakre omgivelser mellom høye fjell og Adriaterhavet. I nærheten er det både bakeri og to matbutikker. De fleste gjestene på hotellet er skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 12 mai 2018
Hjemreise: lørdag 19 mai 2018
Bosted: 1-romsleilighet uten balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 395 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kroatia
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!