Charter til Kroatia

Les mer
Kroatia lokker med små, idylliske historiske byer fyllt med butikker og restauranter. Her er det krystallklart badevann, enestående vakker kyst og et behagelig prisnivå. Her er det best badevann i perioden juni - midten av oktober.

Romana Beach Resort
Makarska, Makarska rivieraen, Kroatia
 

4.5

Romana Beach Resort er et pent anlegg med en fantastisk beliggenhet ved stranden i Makarska. Den fine strandpromenaden er uten trafikk og strekker seg mellom hotellet og stranden. Her ligger det mange restauranter, barer, små butikker og hotellets store dagligvare hvor du blant annet kan kjøpe friske grønnsaker og nybakt brød. Ved strandpromenaden ligger også nattklubben Aria hvor de i blant har levende musikk. Buss som går til og fra sentrum av Makarska daglig (mot avgift). Vaskeriservice mot avgift. Bassenger og rullesteinstrand Hotellet har to store bassenger og ett separat hjerteformet barnebasseng. Ett av de større bassengene er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis WiFi på hele hotellet. Gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Poolbar. Den smale rullesteinstranden Buba Beach ligger rett utenfor hotelldøra og har gratis solsenger for hotellets gjester. Solsengene står på en del av stranden som ligger litt over vannoverflaten og for å komme ned til vannet må man forsere noen steiner. På stranden ligger cocktailbaren Buba Beach med solstoler og parasoller mot avgift. I høysesong er baren en populære samlingsplass for lokale og turister. Aqua Center på stranden som arrangerer ulike vannsportaktiviteter mot avgift. Sunn og variert mat I restauranten på Romana Beach Resort serverer de sunn og variert mat og barna har selvfølgelig sin helt egen meny. I kaffe- og juicebaren Mondo Coffee får du kjøpt god kaffe, nypressede juicer og lokale bakverk. Les mer om mat og drikke på hotellet. Et par kvelder i uken er det lett underholdning på hotellet etter middag. Barnevennlige Romana Beach Resort Barna har et bredt aktivitetsprogram å velge fra med barneklubb og svømmeskole skandinavisktalende personale og svømmelærere. Les mer om Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole. De kloke og morsomme maskotene Polly & Mino blir raskt barnas favoritter. Du kan blant annet overraske barna ved å bestille et tidspunkt de kommer og besøker dere på rommet. Gratis gruppetimer og treningsrom Hotellet tilbyr gratis treningsrom og fire gratis treningsøkter om dagen. Sistnevnte ledes av skandinavisktalende instruktører. Gåstaver, sykkel- og løpevogner kan du leie på servicekontoret. Gode løpe- og sykkelmuligheter. Ved siden av hotellet ligger det en tennisklubb med 12 grusbaner, mot avgift. Hotellet har et spa med ulike behandlinger som massasje, manikyr og pedikyr mot avgift. Spaanlegget har også saltrom, jacuzzi og badstue. Les mer om sport og trening på Romana Beach Resort. Her kan du lese om alle våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 oktober 2018
Hjemreise: lørdag 13 oktober 2018
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 243 NOK Pris per voksen

Bluesun Marina
Brela, Makarska rivieraen, Kroatia
 

4

Bluesun Marina er et stort og fint hotell med vakker beliggenhet rett ved havet. Stranden nedenfor hotellet er den bredeste stranden i Brela. Her bor du i frodige omgivelser, og det eneste som ligger mellom hotellet og stranden er den populære strandpromenaden i Brela. Som gjest på Bluesun Marina kan du også benytte deg av fasilitetene på nabohotellet Bluesun Maestral, der det blant annet er flere basseng.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 mai 2018
Hjemreise: lørdag 2 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
2 795 NOK Pris per voksen

Lavica Apartments
Split, Kroatia
 

4

Leilighetene på Lavica i Split er fordelt på seks mindre bygninger. Noen av leilighetene er oppusset. Som gjest kan du mot avgift benytte fasilitetene på nabohotellet Le Meridien Lav, blant annet uten- og innendørs basseng, tennisbane, badstue, trimrom og solsenger. Transferbussen stopper ca. 80 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke. Store nivåforskjeller med mange trapper på hotellområdet. Gjennomgangstrafikk.

Rimelig og hyggelig, anbefales.
Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 mai 2018
Hjemreise: lørdag 2 juni 2018
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
3 148 NOK Pris per voksen

Simic
Makarska, Makarska rivieraen, Kroatia
 

Simic er et nybygd leilighetshotell som ligger på den fine strandpromenaden i Makarska. Restaurant og en liten kafé på hotellet. Simic har store leiligheter med plass for opptil 8 personer. Gangavstand til sentrum. Hotellets restaurant og bar kan oppfattes som forstyrrende.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 23 mai 2018
Hjemreise: onsdag 30 mai 2018
Bosted: 3-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 749 NOK Pris per voksen

Gava Waterman Resort Milna er et moderne hotell med bassengområde med hovedbasseng og barnebasseng samt gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot depositum. Poolbar. Privat brygge med badetrapp for hotellets gjester som ligger ca. 150 meter fra hotellet. Ca. 60 meter fra brygga er det et område med gratis solsenger og parasoller. Man kan også bade fra klippene. Gratis WiFi i fellesområdene. Anlegget består av flere bygninger som ligger spredd utover på området. Nivåforskjeller. Resepsjonen ligger i hovedbygningen. I en separat bygning ligger bufférestauranten, som har temamiddag en gang i uken. Lobbybar. Gratis enkelt trimrom både inne og ute. Innendørsebasseng og badstue. Multi-courtbane som bl.a. brukes til fotball, basket og badminton. Gratis aktiviteter som minigolf, bordtennis, bueskyting og boccia. Barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelskspråklig personale. Sykkelutleie. Lekeplass. Gratis hotellbuss til Milna sentrum (ca. 1,6 kilometer) til faste tider og plassreservasjon. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 25 august 2018
Hjemreise: lørdag 1 september 2018
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Kristiansand Kjevik
6 348 NOK Pris per voksen

Villa David
Podgora, Makarska rivieraen, Kroatia
 

Leilighetshotellet Villa David i Podgora ligger inne i sentrum, i et område med både restauranter og barer. Gangavstand til stranden. Transferbussen stopper 100 meter fra hotellet; bagasjen transporteres ikke. Gjennomgangstrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 september 2018
Hjemreise: lørdag 29 september 2018
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
4 598 NOK Pris per voksen

Tamaris
Makarska, Makarska rivieraen, Kroatia
 

5

Det smakfulle leilighetshotellet Tamaris ligger ved strandpromenaden i utkanten av byen. Bassengområde med et lite basseng med barneseksjon, gratis solstoler og parasoller. Håndklær mot avgift. À la carte-restaurant med lokal mat på menyen og servering både innen- og utendørs. Gratis WiFi i fellesområdene og internetthjørne i resepsjonsområdet. Hotellet har syv etasjer med resepsjon og restaurant på bakkeplan. I tillegg er det en helt nybygd fløy med rom og leiligheter. Velværeavdeling med massasje og ulike behandlinger, mot avgift. Gratis badstue og gratis tilgang til et lite men velutstyrt trimrom. Valutaveksling. Kort vei til restauranter og kaféer. Musikk fra bassengområdene på nabohotellene kan oppfattes som forstyrrende. Begrenset trafikk. Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 12 mai 2018
Hjemreise: lørdag 19 mai 2018
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET SUPERIOR
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 013 NOK Pris per voksen

Olympia (Vodice)
Vodice, Kroatia
 

3.5

Olympia har et stort bassengområde med flere bassenger og barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. På stranden er det solsenger og parasoller mot avgift. Poolbar og strandbar som serverer småretter. To restauranter; bufférestauranten Olympia som tilbyr dalmatiske spesialiteter og tavernaen Mate med à la carte-meny og herlig havutsikt. Musikkunderholdning i høysesong. Gratis WiFi i hele hotellområdet. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale (høysesong). Tennis, basket, bordtennis og flere vannsportsaktiviteter mot avgift. Massasje, aerobics og skjønnhetspleie mot avgift. Vaskeriservice og parkering mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Minimarked like ved hotellet. Ca. 500 meter til sentrum.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 18 august 2018
Hjemreise: lørdag 25 august 2018
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
5 748 NOK Pris per voksen

Waterman Beach Village Bungalow
Supetar, Brac, Kroatia
 

4.5

Waterman Beach Village Bungalow er et fint anlegg som ligger ved havet på øya Brač. Denne fine og velholdte campingplassen tilbyr det meste for en herlig ferie ved havet. Bungalowene rommer opptil 6 personer og bassengområdet har barnebasseng, solsenger og parasoller. Bufférestauranten Sunset Point ligger midt i campingbyen og serverer frokost og middag. Restauranten har to terrasser og byr på tradisjonell, hjemmelaget kroatisk mat. Her benyttes sesongens råvarer og her spiser du godt. Fem minutter unna ligger rullesteinstranden med krystallklart turkist vann. Ved inngangen til campingen ligger aktivitetsområdet med bordtennis, minigolf, boccia med mer. Cirka 150 meter utenfor campingen ligger supermarkedet LIDL og cirka 650 meter unna ligger den hyggelige havnebyen Supetar.

Nydelig luksus camping for familien.
Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 30 mai 2018
Hjemreise: onsdag 6 juni 2018
Bosted: MINDRE 3-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 590 NOK Pris per voksen

Zaja Apartment
Baska Voda, Makarska rivieraen, Kroatia
 

4.5

Det fine og veldig populære lille leilighetshotellet Zaja Apartment ligger i de øvre delene og i utkanten av Baska Voda. Her bor du i vakre omgivelser mellom høye fjell og Adriaterhavet. I nærheten er det både bakeri og to matbutikker. De fleste gjestene på hotellet er skandinaviske.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 25 august 2018
Hjemreise: lørdag 1 september 2018
Bosted: 1-romsleilighet større, uten balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
1 545 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kroatia
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!