Charter til Costa Smeralda, Sardinia, Italia


Cala di Falco
Cannigione, Sardinia, Italia
 

4.5

Cala Falco ligger rett ved en av de vakre sandstrendene på Costa Smeralda. Stranden er langgrunn og passer fint for familier. På stranden har Cala di Falco et par solstoler reservert for sine gjester. Stranden ligger i nærheten av den gamle havnen og byen Cannigione med et par restauranter og shopping. Avslapning for hele familien Bassengområdet ved hotelldelen er tilgjengelig for alle gjester. I tillegg til barnebasseng finnes det en lekeplass og internasjonal barneklubb. Bassengbaren selger snacks og drikke. Hotellets pianobar er et hyggelig oppholdssted om kvelden. Hvis du har noe spesielt å feire, kan du spise middag på La Terrazza mot en ekstra kostnad. Her serveres blant annet grillet kjøtt, nyfanget fisk og vin fra en lokal vingård.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 30 juli 2019
Hjemreise: tirsdag 6 august 2019
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
18 131 NOK Pris per voksen

Cala di Lepre
Capo D´orso, Sardinia, Italia
 

4.5

Cala di Lepre ligger i et rolig naturområde utenfor Palau på Costa Smeralda. Hotellet passer for deg som reiser sammen med familien eller kjæreste og vil kombinere avslapping med sport og aktiviteter. Nedenfor hotellet ligger en vakker sandstrand ved det krystallklare, turkise havet. Fra Cala di Lepre har du utsikt over Maddalenaøyene. Naturstrand og badebrygge Nedenfor hotellet ligger en lys og finkornet sandstrand. Det er også en badebrygge hvis du foretrekker det. Sport, spa og moro for barna Hotellet kan tilby en mengde aktiviteter som kajakk, snorkelling, riding, strandvolleyball, bueskyting og tennis.Hotellet har også et spa. For barna er det sportsaktiviteter, barnebasseng, riding og barneklubber.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 3 august 2019
Hjemreise: lørdag 10 august 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 431 NOK Pris per voksen

Capo d'Orso
Capo D´orso, Sardinia, Italia
 

4.5

På Capo d'Orso på nordsiden av Sardinia er det ditt velbefinnende som er i fokus. Hotellets unike beliggenhet ytterst på en odde er som skapt for avkobling og romantikk. Hotellet har Thalasso-spa, bassenger, restaurant, lounge med havutsikt og et utendørs treningsrom. Halvpensjon er inkludert. Den koselige marinaen i Palaus ligger en 10 minutters kjøretid unna, det er 40 km til Olbia med restauranter og shopping. Terrasse med havutsikt og Thalasso Terrassen med loungesofaer har utsikt mot havet. Du kan også spise middag med utsikt over de grønne omgivelsene og det turkisblå vannet. For total avslapping kan kanskje et spabesøk med Thalassoterapi friste? Nedenfor hotellet ligger en naturstrand og hotellets private marina. Vil du trene har hotellet utendørs treningsrom og en 9-hulls golfbane.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 31 juli 2019
Hjemreise: onsdag 7 august 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
24 176 NOK Pris per voksen

Valle delle Erica
Costa Smeralda, Sardinia, Italia
 

De eksklusive hotellet Valle delle Erica har en vakker beliggenhet på Costa Smeralda rett ved havet med utsikt mot Korsika og Maddalenaøyene. Her kan du bade i badeviker med krystallklart vann og hvite sandstrender. Hotellet har Thalasso-spa, flere basseng, restauranter, barer og mange sportsaktiviteter for både voksne og familier å velge mellom. Valle delle Erica ligger på kyststrekningen Costa Smeralda nordøst på Sardinia. Det store hotellområdet har en rolig beliggenhet ved havet og stranden Licciola. Det er ca. 12 km til Santa Teresa Gallura. Spa, sport og hvile Hotellet har flere basseng, terrassen har panoramautsikt over havet og du kan slappe av ved det lille torget eller i spa-avdelingen med Thallassoterapi. Hotellet har også treningsrom og tilbyr windsurfing, kite, seiling, volleyball og golfkurs. For barna er det eventyrpark, kajakk, golfkurs, filmer og lekeplass i tillegg til barnebasseng. Romantikk, lokale spesialiteter og swim up-bar Hotellet har 4 basseng, 3 av dem med saltvann. Det er er stort utvalg i hotellets 7 restauranter, med lokale spesialiteter, bufféer og à la carte. På stranden dekkes bordene for en romantisk middag ved strandkanten og i barnas egen restaurant serveres vedovnsbakt pizza Helpensjon kan bestilles som tillegg.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 3 august 2019
Hjemreise: lørdag 10 august 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
24 081 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Costa Smeralda, Sardinia, Italia
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!