Charter til Italia

Les mer
Italia er det perfekte ferielandet for alle typer reiser Weekendreise til Roma, late dager på stranden på Sicilia, Sardinia eller langs Kalabriens dramatiske kyst og interessante utflukter til historiske steder kombinert med kulinariske måltider i koselige restauranter - hva mer ønsker du?

TUI Family Life Baia di Conte
Baia di Conte, Sardinia, Italia
 

4
Basert på 518 anmeldelser

TUI Family Life Baia Di Conte ligger ved en langgrunn sandstrand med utsikt over Capo Caccia-odden  på Sardinias nordvest kyst. Her finnes det noe for alle – flere bassenger, barneklubber, svømmeskole, trening, aktiviteter og underholdning. Bestill all inclusive! Hotellet sto ferdig renovert til sommeren 2015.Hotellet ligger inntil et naturreservat med mulighet for både fotturer og sykkelturer. Det er kun et steinkast til stranden der både solsenger og parasoll er inkludert. Du kan også prøve vannaktiviteter som kajakk og snorkling.Bassenger og Thea's Coffee Shop & Juice BarRundt de tre bassengene vokser det både oleander og palmer og det er god plass til alle.  I Thea's Coffee Shop & Juice Bar kan du kjøpe god kaffe, ferskpresset juice, salater og små bakevarer. All inclusiveRestaurantutvalget i området er begrenset, men det finnes et par enkle tavernaer ved stranden. Vi anbefaler at du bestiller all inclusive som inkluderer innbydende bufféer, snacks og drikke til maten. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra.  Nær AlgheroDu bor i landlige omgivelser 16 kilometer fra Alghero og med kort transport fra flyplassen. Algheros gamle kvartaler når du på 20 minutter. Her finner du et stort utvalg av shopping og trivelige trattoriaer. Middelalderbyen Castelsardo på nordkysten er et bra tips for en dagsutflukt.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 16 mai 2018
Hjemreise: onsdag 23 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 448 NOK Pris per voksen

Blue Star Arenella Resort
Syrakusa, Sicilia, Italia
 

4
Basert på 1 835 anmeldelser

Vårt Blue Star Arenella Resort er et internasjonalt strandhotell på Sicilias sydkyst, bare ti kilometer fra den historiske byen Siracusa. I tillegg til bassengene har du tilgang til en langstrakt sandstrand med solsenger. På klippene nedenfor hotellet finnes det et tredekk med solsenger og badestiger ned i vannet. Det er noen hundre meter til sandstranden. På alle Blue Star-hotell:Bosted som passer alt fra par til store familierTreningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer degFelles aktiviteter for voksne og barn flere dager i ukenLekehus, aktiviteter og barnepassVin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære. Aktiviteter fra morgen til kveldDet finnes utleie av sykler, tennisbane, fotballbane og treningsrom. Hotellets wellnessenter tilbyr basseng, badstue, tyrkisk bad, massasje og ulike behandlinger. Om kvelden er det opptrenden og dans samt musikkstunder i pianobaren.MåltiderHelpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg. Vi anbefaler all inclusive da hotellet ligger et stykke utenfor byen og utvalget av restauranter er begrenset. LeiebilVi anbefaler leiebil når du bor på Arenelle Resort og vil utforske Sicilia. Det finnes mulighet for parkering på hotellet. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 19 juni 2018
Hjemreise: tirsdag 26 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 698 NOK Pris per voksen

Acacia Resort
Campofelice di Roccella, Sicilia, Italia
 

4.5
Basert på 833 anmeldelser

Familievennlige Acacia Resort ligger i landlige omgivelser mellom Cefalu og Termini Imerese på nordkysten av Sicilia. Her finner du spa, et stort bassengområde og en privat strand. Hotellet har en trivelig hage og bassengområdet strekker seg ned mot den private stranden med gratis solsenger.Men hotellet tilbyr mer enn sol og bad, blant annet:Internasjonal barneklubbInnen- og utendørs lekeplassTennis, mingolf, volleyball og fotballEt velutsyrt treningsrom…og når ukens kveldsshow setter igang på scenen, vises det film for barna på hotellets utendørskino. Spa med utendørsbasseng og havutsiktPå takterrassen til spaavdelingen, med massasje og behandlinger, finnes det et utendørsbasseng med hydromassasje. Fra bassenget er det utsikt over havet i nord og fjellene i sør. Alle rom med uteplass – bestill havutsiktDu kan velge mellom flere ulike typer dobbeltrom. Alle med lys innredning og uteplass. Havustikt kan bestilles.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 19 juni 2018
Hjemreise: tirsdag 26 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 998 NOK Pris per voksen

Calanica
Cefalù, Sicilia, Italia
 

4.5
Basert på 184 anmeldelser

På familiedrevne Calanica vest i Cefalu bor du i bungalower med havutsikt på klippene ut mot havet. Hotellet har basseng, restaurant med uteservering og rullesteinstrand.   Halvpensjon med lunsj- eller middagsmeny kan bestilles som tillegg. Caanica har en unik beliggenhet og er et godt valg for deg som søker fred og ro i ferien. Basseng, strand og tennisHer kan du sole deg på noen av solsengene ved bassenget, ved stranden eller på klippeterrassen oppe i høyden. Gangveier og trapper fører ned til en liten rullesteinstrand. Liker du å padle kan du leie en kano, og blant øvrige sportsaktiviteter finnes det tennis og fotball. BungaloweneCalanicas åttekantede bungalower ligger i meget kupert terreng, de har terrasse rundt hele huset og små bad. Buss til CefaluBussholdeplass i nærheten, buss til sentrale Cefalu en gang i timen. I middelalderbyen finner du kaffebarer, trattoriaer og småbutikker. Grunnrpis: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 19 juni 2018
Hjemreise: tirsdag 26 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 448 NOK Pris per voksen

Blue Star Naxos Beach
Giardini-Naxos, Sicilia, Italia
 

4
Basert på 1 623 anmeldelser

Blue Star Naxos Beach ligger rett ved Recanatistranden på Sicilia. Her kan du tilbringe dagene ved bassengene og på hotellets private strandlinje. Halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg.  Hotellet har to bassengområder og det finnes treningsrom, tennis og bordtennis. Du kan også delta i aerobics eller prøve windsurfing og seiling.På alle Blue Star-hotell finner du:Rom/leiligher sm passer alt fra par til store familierTreningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer degFelles aktiviteter for voksne og barn flere dager i ukenLekerom, aktiviteter og barnepassVin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære. Busservice til TaorminaRomantiske Taormina er nabobyen til Giardini-Naxos og et bra utflutksmål. Du kommer deg enkelt dit med hotellets kostnadsfrie busservice til byporten Catania. Innenfor porten venter Taorminas rullesteinsgater, restauranter og severdigheter. Bestill måltiderHalvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg. Halvpensjonen inkluderer middagsbuffé med en flaske vin og en flaske vann per middag per rom.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 19 juni 2018
Hjemreise: tirsdag 26 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 188 NOK Pris per voksen

Hotell Alma
Alghero, Sardinia, Italia
 

4.5
Basert på 853 anmeldelser

Alma er et trivelig hotell nær Lidostranden med en rolig beliggenhet uten trafikkstøy. Her kan du kombinere byliv med sol og bad. På hotellets takterrasse kan du slappe av ved bassenget med utsikt ver byens tak og Middelhavet.  Hotellpersonalet sørger for at du trives. Superiorrommene er lyse og moderne.  Takbasseng og italiensk frokostFrokost er inkludert og du får servert en italiensk frokostbuffé, dvs. med hjemmebakte kaker. Oppe på takterrassen finnes et basseng og noen solsenger der du kan koble av til den vidstrakte utsikten over Algherobukten, fjellet og havet. I nærhetenAlghero er kjent for sin kulinariske tradisjon og ved torget ligger det mange restauranter og kaféer. Atmosfæren i den gamle bykjernen er unik med sine trange gater, og du kan handle i de kveldsåpne småbutikkene eller bare nyte en italiensk is.Grunnpris: Innkvartering valgt romtype, frokostbuffé. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 30 mai 2018
Hjemreise: onsdag 6 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 848 NOK Pris per voksen

Grand Hotel Minareto
Syrakusa, Sicilia, Italia
 

4.5
Basert på 1 275 anmeldelser

Det femstjerners De Luxe-hotellet Grand Hotel Minareto ligger idyllisk til i naturreservatet Plemmerio Marine. Hotellet ligger ved en bukt med sandstrand og du har utsikt mot Siracusa og den historiske gamle bydelen på øya Ortigia. Hotellet passer for par og den lille familien som er ute etter et eksklusivt bosted med strandliv, personlig service og førsteklasses mat. Det finnes også treningsrom, spa og sykkelutstyr.Mat og vin Hotellet har flere restauranter og barer. Restaurant Nesos serverer lokale middelhavsretter og terrassen er omgitt av vinranker, oliventrær og kaktusfiken. Ved bassengområdet ligger det ytterligere en restaurant og en bar. Hotellet har også egen vinbutikk for den vininteresserte.Halvpensjon kan bestilles som tillegg.Dobbeltrom med havutsiktRommene har en blanding av luksus og komfort med persiske tepper og satenglaken. Havutsikt kan bestilles som tillegg.Bil eller buss til OrtigiaVi anbefaler leiebil når du bor her, og hotellet har gratis parkering for gjester. Hotellet tilbyr også busstransport til Ortigia, den historiske og eldste bydelen på øya med trange gater, butikker og restauranter. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, kontinental frokost.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 19 juni 2018
Hjemreise: tirsdag 26 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 298 NOK Pris per voksen

Hotell Cefalu Sea Palace
Cefalù, Sicilia, Italia
 

4.5
Basert på 747 anmeldelser

Cefalu Sea Palace er et moderne hotell med en rolig atmosfære og fin beliggnhet. Stranden ligger et steinkast unna og det er gåavstand til Cefalus gamle bykjerne med kaféer og restauranter. Et bra valg for venner, par og familier. Hotellet passer for deg som vil oppleve siciliansk matkultur og et sjarmerende by- og strandliv. I tillegg til beliggenheten og standarden er Cefalu Sea Palace også et bra miljøvalg med flere sertifiseringer.Basseng på hotellet og nær strandenBassengområdet har barnebasseng, utendørs boblebad og en stor terrasse med solsenger samt en kafé som selger kaffe, kalde drikker og enkle salater til lunsj. På den andre siden av veien ligger hotellets private strandlinje med beach club og kafé.Det finnes også et trimrom og et lite spa med behandlinger, badstue og boblebad.MåltiderHavutsikt samt halvpensjon med middagsmeny kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, kontinental frokost.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 19 juni 2018
Hjemreise: tirsdag 26 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 598 NOK Pris per voksen

Hotell Torreruja
Isola Rossa, Sardinia, Italia
 

4.5
Basert på 600 anmeldelser

Hotell Torreruja er vakkert beliggende på en odde med vidstrakt utsikt over havet på nordsiden av Sardinia. Med wellness-center, basseng, solterrasse og restaurant mot havet samt kort spasertur til stranden er alle forutsetninger tilstede for avkobling og kvalitetstid. Det er en kort spasertur til stedets lille sentrum med noen små butikker, restauranter og en fin småbåthavn. I nærheten finnes det lyse sandstrender med god plass til soldyrkere. Spa, saltvannsbassenger og avslappingBassengområdet innbyr til late dager med strålende utsikt over havet og øya Isola Rossa. Unn deg et velgjørende besøk i hotellets spa- og helsesenter. Thalassoterapi er spesialiteten men det finnes også saltvannsbassenget og et stort utvalg av helse- og skjønnhetsbehandlinger. Når solen senker seg kan du nyte noe godt å drikke og avslutte kvelden med pianomusikk i baren. Middag med utsiktHotellets to restauranter har terrasser der du kan spise middag under åpen himmel. Maten er vellaget med lokale spesialiteter og nyfanget fisk og skalldyr på menyen. Utforsk omgivelseneMed leiebil kan du utforske mer av øyas kystlinje og genuine steder. Middelaldersmåbyen Castelsardo og Alghero med sine brosteinsgater, postkortvakre strender og badebukter langs kysten og jetsetstedet Costa Smeralda er verdt et besøk. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 29 august 2018
Hjemreise: onsdag 5 september 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 348 NOK Pris per voksen

Hotell Marinedda
Isola Rossa, Sardinia, Italia
 

4.5
Basert på 1 273 anmeldelser

Hotell Marinedda ligger i en åsside med utsikt over havet i Isola Rossa. Hotellet passer for deg som ønsker avkobling, et middelhavsinspirert Thalasso-spa, bassenger og nærhet til stranden og god mat. Bestill en suite med havutsikt. Halvpensjon er inkludert.  Marineddas beliggenhet er skapt for avkobling. Fiskerlandsbyen Isola Rossa har en småbåthavn og noen små butikker og restauranter. Det er gåavstand fra hotellet til Marineddastranden. Avkobling på høyt nivåMarinedda har det meste for en avkoblende ferieMiddelhavsinspirert Thalasso-spaVelgjørende behandlinger, massasje og dampbadstueHavutsikt fra bassengkantenTo à la carte-restauranter med terrasseRomantikk og suite med havutsiktVil du sette en ekstra gullkant på ferien bestiller du en suite med havutsikt. MåltiderHalvpensjon med frokost og middag er inkludert. Helpensjon der også lunsj er inkludert kan bestilles som tillegg. Det finnes to à la carte-restauranter som er perfekt for en romantisk middag på tomannshånd. Her serveres blant annet områdets spesialiteter og skalldyr. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 30 mai 2018
Hjemreise: onsdag 6 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 198 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Italia
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!