Charter til Tsilivi, Zakynthos, Hellas


Tsilivi Beach
Tsilivi, Zakynthos, Hellas
 

4

Familievennlig ved stranden Tsilivi Beach ligger i rolige omgivelser i Tsilivi. Hotellet består av to bygninger med ett stort bassengområde med to basseng og ett barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot depositum. Jacuzzi som er åpen til visse tider. Poolbar. Rett nedenfor hotellet ligger hotellets fine sandstrand der det er solsenger, parasoller og vannsport mot avgift. Bufférestaurant og Mondo Café Hotellets bufférestaurant serverer god og sunn mat. Hotellet har også en á la carte-restaurant, og det ligger også en snackbar nede ved stranden som serverer enkle retter og drikke. I kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du bestille god kaffe, nypresset juice og lokale bakverk. Her kan du lese mer om mat og drikke på hotellet. Morsomt med Polly & Mino For barna er det et bredt aktivitetsprogram med barneklubb og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. Les mer om Club Polly & Mino og svømmeskolen vår. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk på rommet av våre sjarmerende venner! Her kan du lese mer om Polly & Mino. På hotellområdet er også en lekeplass. Gratis gruppetrening og treningssenter På Tsilivi Beach kan du være med på fire gratis treningstimer om dagen, som ledes av våre skandinavisktalende instruktører. Her er det også et gratis treningsstudio. Les mer om trening på hotellet. Øvrig informasjon Resepsjonen som er åpen døgnet rundt. Gratis WiFi i fellesområdene. Spillrom med biljard, dart og bordtennis mot avgift. Hage. Begrenset lokaltrafikk. Her kan du lese mer om alle våre Mondo Family-hoteller.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 25 mai 2021
Hjemreise: tirsdag 1 juni 2021
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 882 NOK Pris per voksen

Trianon
Tsilivi, Zakynthos, Hellas
 

4.5

Trianon har en herlig hage med lave bygninger med små steinsatte gangveier som binder dem sammen. Deilige bad På hotellet er det et bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Vil du heller bade i havet ligger Tsilivis strand ca. 500 meter fra hotellet. Nydelige måltider og grillmiddager Hotellet har en snackbar som serverer frokost og enklere retter. Hver søndag disker vertsparet Giannis og Anastacia opp med en herlig grillmiddag med greske delikatesser der stemningen er helt spesiell. Denne er mot et tillegg. Øvrig på hotellet Gratis WiFi i fellesområdene. Vaskeriservice mot avgift. Oppdag omgivelsene I nærheten av hotellet ligger flere restauranter og tavernaer som serverer så vel greske som internasjonale retter. Inne i Tsilivi ligger også et lite fornøyelsessenter som heter Bowl'm Over der hele familien kan more seg. Slå noen strikes på bowlingbanen, lek på lekeplassen eller ta en air hockey-match. Når det er på tide å spise er det en hyggelig matservering på området. Her kan du lese mer om våre Apollo Mondo Local-hotell.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 25 mai 2021
Hjemreise: tirsdag 1 juni 2021
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 280 NOK Pris per voksen

Contessina
Tsilivi, Zakynthos, Hellas
 

4.5

Contessina ligger sentralt i Tsilivi med kort vei til den populære sandstranden Tsilivi Beach. På hotellet finner du et herlig bassengområde i frodige omgivelser. Det er to basseng, hvorav et barnebasseng samt en pool-/snackbar. Gratis solsenger, parasoller samt håndkleservice. Den nærmeste stranden, Tsilivi Beach, har bærer det internasjonale miljømerket Blått Flagg, som kun gis til strender som oppfyller høy standard og rent vann. I Tsilivi er det flere barnevennlige, langgrunne sandstrender med flere vannaktiviteter mot avgift. Det er også et mindre badeland, med flere vannsklier og barneattraksjoner. Biljard mot avgift. Gratis WiFi på hele hotellet. For deg som vil nyte litt ekstra i ferien så har søsterhotellet Contessina Suites, ca. 300 meter unna, et fint med spabehandlinger mot avgift. Rett utenfor hotellet passerer den fine strandpromenaden med butikker, restauranter og lekeplasser for barn. Det er ca. 200 meter til det lokale sentrumet og 6,5 kilometer til Zante by. Utenfor hotellet ligger en bussholdeplass med lokaltrafikk inn til Zante by.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 1 juni 2021
Hjemreise: tirsdag 8 juni 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 574 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Tsilivi, Zakynthos, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!