21 49 39 00 Våre butikker

Charter til Tsilivi, Zakynthos, Hellas


Tsilivi Beach
Tsilivi, Zakynthos, Hellas
 

4

Tsilivi Beach ligger i rolige omgivelser i byen Tsilivi på Zakynthos. Området rundt hotellet er frodig med oliventrær og pinjedekte fjell. Tsilivi er barnefamiliens favoritt med den lange barnevennlige sandstranda. I nærheten ligger det lille badelandet Tsilivi Park som er perfekt for en dagstur. Bassengområde og sandstrand Hotellet består av to bygninger med et stort bassengområde med to basseng, et separat barnebasseng og jacuzzi med begrenset åpningstid. Ved bassengene er det solsenger og parasoller, samt håndkleservice. Like nedenfor Tsilivi Beach ligger hotellets fine sandstrand og det krystallklare vannet, der er solsenger, parasoller og vannsporter mot avgift. Restauranter og barer I bufférestauranten serveres god og helseriktig mat for hele familien, og noen kvelder har hotellet temaer som gresk aften og asiatisk aften. Vil du spise middag med fin utsikt skal du besøke hotellets à la carte-restaurant som har utsikt over havet. Nede på stranda ligger en populær snackbar som serverer enklere retter som pizza, gyros og salat. Baristakaffe på Mondo Café I kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere ulike typer nypresset juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør – alt av beste kvalitet! Her kan du lese mer om mat og drikke på hotellet. Barneklubb og svømmeskole For barna er det et stort aktivitetsprogram i Apollos egen barneklubb Club Polly & Mino. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna med å bestille et besøk på rommet av våre sjarmerende venner! Her kan du lese mer om Polly & Mino. På Swim School by Apollo lærer barna å svømme med Svenska Simförbundets pedagogikk og skandinavisktalende personale og svømmelærere, og de kan ta svømmemerker som Baddaren og Simborgarmärket. Treningsrom og gruppetrening På Tsilivi Beach er det treningsrom for de som vil trene på egen hånd. Du kan også delta på fire treningstimer per dag som ledes av våre skandinavisktalende instruktører. Inkludert i Apollo Mondo Family Resorts på Tsilivi Beach Treningsrom Fire treningstimer om dagen Solsenger og parasoller i bassengområdet Håndkleservice (mot depositum) Wifi i fellesområdene Mot avgift Club Polly & Mino Swim School by Apollo Mondo Café Solsenger og parasoller på stranda Les mer om våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 24 mai 2022
Hjemreise: tirsdag 31 mai 2022
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 383 NOK Pris per voksen

TUI Blue Zante Maris
Tsilivi, Zakynthos, Hellas
 

4.5

TUI Blue Zante Maris ligger sentralt og nesten rett på stranden i Tsilivi. Omgivelsene er rolige, samtidig som du bor nær barer og supermarkeder. All inclusive er inkludert. TUI Blue Zante Maris ønsker gjester over 16 år velkommen. Basseng og strandliv Bassengområdet strekker seg gjennom hele hotellet, fra hovedrestauranten ned til solsengene ved stranden. Fin beliggenhet for dere som vil kombinere bad i bassenget med strandliv. Tid til hverandre Hotellets spa har badstue og det tilbys en rekke ulike behandlinger. Ta en time i treningsrommet, bli med på en time og avslutt med et bad i det oppvarmede innendørsbassenget. Kulinariske stunder På TUI Blue Zante Maris finner du bufféer med stor variasjon og voksen smak, bord for to og to restauranter du kan velge mellom. I bufférestauranten kan du se når kokkene lager maten. I strandrestauranten serveres det snacks og drinker på dagtid. I den romantiske à la carte-restauranten Culinarium er middag inkludert èn gang per opphold. Viktig informasjon Som et resultat av koronapandemien og de lokale myndighetenes retningslinjer, har noen aktiviteter fått innholdet endret og andre blitt kansellert. Alt for å opprettholde sikre avstander og minimere risikoen for spredning av smitte. Her er noe av det som skiller seg fra det normale: Noe redusert aktivitets- og kveldsunderholdningsprogram Dersom visse aktiviteter ikke kan utføres på grunn av lokale begrensninger, tilbys alternativer. Begrenset tilgang til treningsrom Ingen temakvelder, alternativer tilbys. Dette gjelder fra sommersesongen 2021 og inntil videre. Du kan lese mer om reisemålet og TUIs trygghetspakke her: Hva gjelder på reisemålet Trygt med TUI Reise med TUI Ovennevnte kan endres ettersom vi følger utviklingen av lokale restriksjoner.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 18 mai 2022
Hjemreise: onsdag 25 mai 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 144 NOK Pris per voksen

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa
Tsilivi, Zakynthos, Hellas
 

4.5

Strandnære Lesante Classic Luxury Hotel & Spa i Tsilivi er ett av Zakynthos beste hotell. En rolig atmosfære preger dette hotellet med lyse bygninger, stort bassengområde og et velrennomert spa. Halvpensjon er inkludert i prisen. Halvpensjon inkluderer frokostbuffé og middagsbuffé med mat fra Middelhavet som basis. Hvis du er på hotellet ved lunsjtid er restaurant Neptune, med en populær à la carte-meny, åpen. Stort bassengområde Lesante Classic Luxury Hotell & Spa har et stort bassengområde med to bassenger, barnebasseng og en bassengbar med alt fra vann og espresso til avkjølte viner. Spa og velutstyrt treningsrom I spa-avdelingen med hammam og oppvarmet innendørsbasseng kan du skjemme deg bort med ansiktsbehandlinger, fransk manikyr, sjokoladeinnpakkinger for hele kroppen og mye mer. Hotellet har også treningsrom og WiFi på hele hotellet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 11 mai 2022
Hjemreise: onsdag 18 mai 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 139 NOK Pris per voksen

Leiligheter Di Palai
Tsilivi, Zakynthos, Hellas
 

Di Palai ligger i den øvre delen av Tsilivi og er et familiært hotell i lyse pastellfarger. Her bor du nær alt Tsilivi har å tilby. Utvalget av kaféer, tavernaer og supermarkeder begynner rett utenfor hotellet og det er gåavstand til sandstranden. På Di Palai er alt konsentrert rundt bassengområdet. I nærheten finner du både resepsjon og snackbar. Gjennom hagen og hotellets bakside og mellom bygningene flyter det en bekk med små dammer og fossefall. Basseng, WiFi og barservering Snackbaren ligger i lobbyen og har en liten uteservering ved bassenget. Her kan du bestille enkle retter som salater og nybakt pizza på dagtid. WiFi uten kostnad i lobbyen. Bassenget har en swim up-bar der du kan avkjøle deg med noe å drikke mens et fossefall fra etasjen over fosser bak deg. Solterrasse med solsenger og et lite separat barnebasseng finnes. Lyse og romslige leiligheter Alle leiligheter på Di Palai er lyse og romslige med store uteplasser.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 11 mai 2022
Hjemreise: onsdag 18 mai 2022
Bosted: 1-roms leilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 837 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Tsilivi, Zakynthos, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear