21 49 39 00 Våre butikker

Charter til Zakynthos, Hellas fra Oslo Gardermoen Airport

Les mer
Zakynthos er en naturvakker og grønn øy med mange fine strender. Den beste periode å reise hit er juni - september og man bor gjerne i Laganas og Argassi, Tsilivi eller i fredfulle Kalamaki som passer godt for barnefamiliene.

Loukas on the Waves
Zakynthos, Hellas
 

5

Loukas on the Waves ligger nært stranda og har hyggelige leiligheter med balkong eller markbalkong samt havutsikt. Hotellet har et fint utendørsbasseng med barneseksjon, solsenger og parasoller. Trapp ned til stranda som kun ligger 20 meter fra hotellet. Gratis wifi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00 til 24.00. Vaskeri service mot avgift. Cirka 250 meter til supermarked og cirka 200 meter til bussholdeplass. Parkering.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 24 august 2021
Hjemreise: tirsdag 31 august 2021
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 894 NOK Pris per voksen

Filoxenia
Zakynthos, Hellas
 

4.5

Filoxenia er et familievennlig hotell med landlig beliggenhet mellom Tsilivi og Zakynthos by. Hotellet har to bassengområder og kostnadsfri busservice til stranden i Tsilivi. All inclusive er inkludert. Alle rom på Filoxenia er lyst innredet og har mikrobølgeovn, vannkoker og balkong eller markterrasse. Den ene veggen i rommet ditt har en unik tapet med motiver fra Zakynthos. Samme bildet ser du også på døren, dekorativt og morsomt for barna. To bassengområder Hotellet består av to deler med hvert sitt bassengområde. Barnebassenget og snackbaren ligger ved bassengområdet ved hovedbygningen. Det andre bassengområdet har en roligere atmosfære. Is og aktiviteter All inclusive inkluderer alle måltider og barservering samt kaffe, is og snacks som pizza på dagtid. De fleste dagene arrangeres det leker og aktiviteter av hotellets aktivitetsledere. I tillegg finnes: Busservice til stranden flere ganger per dag Lekeplass og barnebasseng Kveldsunderholdning flere kvelder i uken Fotballbane og biljard … og som gjest kan du parkere under oliventrærne på hotellets bakside uten kostnad. Lei bil gjennom oss hjemmefra og opplev Zakynthos på egen hånd.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 6 oktober 2021
Hjemreise: onsdag 13 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 267 NOK Pris per voksen

Tsilivi Beach
Tsilivi, Zakynthos, Hellas
 

4

Tsilivi Beach ligger i rolige omgivelser i byen Tsilivi på Zakynthos. Området rundt hotellet er frodig med oliventrær og pinjedekte fjell. Tsilivi er barnefamiliens favoritt med den lange barnevennlige sandstranda. I nærheten ligger det lille badelandet Tsilivi Park som er perfekt for en dagstur. Bassengområde og sandstrand Hotellet består av to bygninger med et stort bassengområde med to basseng, et separat barnebasseng og jacuzzi med begrenset åpningstid. Ved bassengene er det solsenger og parasoller, samt håndkleservice. Like nedenfor Tsilivi Beach ligger hotellets fine sandstrand og det krystallklare vannet, der er solsenger, parasoller og vannsporter mot avgift. Restauranter og barer I bufférestauranten serveres god og helseriktig mat for hele familien, og noen kvelder har hotellet temaer som gresk aften og asiatisk aften. Vil du spise middag med fin utsikt skal du besøke hotellets à la carte-restaurant som har utsikt over havet. Nede på stranda ligger en populær snackbar som serverer enklere retter som pizza, gyros og salat. Baristakaffe på Mondo Café I kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere ulike typer nypresset juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør – alt av beste kvalitet! Her kan du lese mer om mat og drikke på hotellet. Barneklubb og svømmeskole For barna er det et stort aktivitetsprogram i Apollos egen barneklubb Club Polly & Mino. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna med å bestille et besøk på rommet av våre sjarmerende venner! Her kan du lese mer om Polly & Mino. På Swim School by Apollo lærer barna å svømme med Svenska Simförbundets pedagogikk og skandinavisktalende personale og svømmelærere, og de kan ta svømmemerker som Baddaren og Simborgarmärket. Treningsrom og gruppetrening På Tsilivi Beach er det treningsrom for de som vil trene på egen hånd. Du kan også delta på fire treningstimer per dag som ledes av våre skandinavisktalende instruktører. Inkludert i Apollo Mondo Family Resorts på Tsilivi Beach Treningsrom Fire treningstimer om dagen Solsenger og parasoller i bassengområdet Håndkleservice (mot depositum) Wifi i fellesområdene Mot avgift Club Polly & Mino Swim School by Apollo Mondo Café Solsenger og parasoller på stranda Les mer om våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 31 august 2021
Hjemreise: tirsdag 7 september 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 983 NOK Pris per voksen

Aqua Bay
Zakynthos, Hellas
 

4.5

Hotell Aqua Bay i Tsilivi er det beste valget for familien med flere ønsker. Her får du den unike kombinasjonen av designhotell og badeland – krydret med innkvartering i romslige rom. All inclusive er inkludert! Rommene er, som resten av hotellet, delikate og innredet med doble håndvasker. På noen balkongen er det store komfortable puter, såkalte fatboys, i tillegg til vanlige balkongmøbler. Tsilivi Waterpark Badelandet og hotellet henger sammen, så du kan gå hit bare i badetøyet. All inclusive inkluderer drikke fra barene i badelandet og solsenger ved relax-bassenget. Mat og drikke er også inkludert for gjester som bor på Aqua Bay. I tillegg til alle de nervepirrende vannskliene finnes det et bølgebasseng og en Lazy River der du kan gli fremover med den rolige strømmen. Flere bassenger Hvis du blir igjen på hotellet har du flere mindre bassenger å velge mellom. Ved det nedre bassenget kan du ta noe godt å drikke i Walnut Tree Bar i skyggen av treet med samme navn. Det er ca. 500 meter til stranden og butikkene i Tsilivi.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 6 oktober 2021
Hjemreise: onsdag 13 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 181 NOK Pris per voksen

TUI Blue Zante Maris
Tsilivi, Zakynthos, Hellas
 

4.5

TUI Blue Zante Maris ligger sentralt og nesten rett på stranden i Tsilivi. Omgivelsene er rolige, samtidig som du bor nær barer og supermarkeder. All inclusive med er inkludert. TUI Blue Zante Maris ønsker gjester over 16 år velkommen. Basseng og strandliv Bassengområdet strekker seg gjennom hele hotellet, fra hovedrestauranten ned til solsengene ved stranden. Fin beliggenhet for dere som vil kombinere bad i bassenget med strandliv. Tid til hverandre Hotellets spa har badstue og det tilbys en rekke ulike behandlinger. Ta en time i treningsrommet, bli med på en time og avslutt med et bad i det oppvarmede innendørsbassenget. Kulinariske stunder På TUI Blue Zante Maris finner du bufféer med stor variasjon og voksen smak, bord for to og to restauranter du kan velge mellom. I bufférestauranten kan du se når kokkene lager maten. I strandrestauranten serveres det snacks og drinker på dagtid. I den romantiske à la carte-restauranten Culinarium er middag inkludert èn gang.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 29 september 2021
Hjemreise: onsdag 6 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 234 NOK Pris per voksen

TUI Blue Caravel
Zakynthos, Hellas
 

4.5

TUI Blue Caravel ligger nær stranden i Tsilivi. Her kan du bruke dagene til salte bad, svømme i bassenget eller bare slappe helt av i hagen. Du kan aktivisere deg på hotellets muliticourt eller treningsrom. All inclusive er inkludert. I gåavstand fra hotellet ligger Tsilivi med små tavernaer og små butikker på hovedgaten. Hotellet ligger rett ved stranden. Tid til hverandre Her kan du fylle ferien med aktiviteter, underholdning og avslapning. Flerbruksbane for tennis og basket Massasje og hammam Treningsrom og yogatimer Skjønnhetssalong og frisør Underholdning både dag og kveld. Kulinariske stunder Frokosten består av amerikansk bufféfrokost. Lunsj serveres i snackbaren og bufférestauranten. Til middag serveres en variert buffé med blant annet greske favorittretter, tre temakvelder og show-cooking stasjoner. Basseng med havutsikt Hotellet har to store bassenger, begge ligger rett ved havet. TUI Blue Caravel ønsker gjester over 16 år velkommen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 16 juni 2021
Hjemreise: onsdag 23 juni 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 294 NOK Pris per voksen

Alykanas Village
Alykanas, Zakynthos, Hellas
 

4

Alykanas Village ligger rett ved Alykanas lyse og langgrunne sandstrand. De mange bassengene, mini-plaskeland og treningsmulighetene gjør det enkelt for hele familien å trives. Halvpensjon er inkludert. Hotellet ligger i den lille landsbyen Alykanas nordøst på Zakynthos. Fra stranden har du utsikt til naboøya Kefalonia. Basseng for enhver smak Her kan du velge mellom mange ulike bassenger. I tillegg til det store bassenget finnes: Aktivitetsbasseng for sporter som volleyball Grunt barnebasseng Et lite basseng rett ved stranden Mini-plaskeland og tre vannsklier … solsenger og parasoll finnes ved bassengene og på gresset ovenfor stranden.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 16 juni 2021
Hjemreise: onsdag 23 juni 2021
Bosted: Familierom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 768 NOK Pris per voksen

4

Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa like utenfor Tsilivi er et moderne hotell rett ved havet der både voksne og barn trives. Her finner du det meste – alt fra en rolig beliggenhet og eget spa til gode treningsmuligheter og et lite badeland. All inclusive med varierte bufféer og is til barna er inkludert. Hotellet ligger rett ved havet i Tragaki, ca. 3 km vest for Tsilivi. Infinitybasseng og et lite badeland Hovedbassenget består av infinitybassenger i terrasser med utsikt over havet. Solterrasse og separat barnebasseng finnes. Mange foretrekker den naturlige halvskyggen som oliventrærne ved havet gir. Liker du fart kan du besøke badelandet med to sklier for barn og to sklier for litt større barn og litt barnslige voksne. Havskilpadder og lokale leverandører Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa gjør mye for miljøet og har derfor flere sertifikater som bevis på dette. Mer konkret: Det tilbys ikke sugerrør av plast Hotellet har investert i energieffektive løsninger for vann, belysning, oppvarming og klimaanlegg 75% av alle hotellleverandører av mat og drikke kommer fra Zakynthos 25% av alle hotellleverandører av mat og drikke kommer fra resten av Hellas og innenfor en radius på 10 mil fra hotellet … I tillegg støtter hotellet organisasjonen Archelon Sea Turtle Protection som arbeider for å beskytte havskilpadder, det lokale politiet, en lokal kulturfestival og en lokal organisasjon som jobber med hjemløse hunder og katter.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 6 oktober 2021
Hjemreise: onsdag 13 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 352 NOK Pris per voksen

Louis Zante Beach
Laganas, Zakynthos, Hellas
 

4.5

På familievennlige Louis Zante Beach i østre Laganas bor du rett ved stranden. Familierom for 4 personer med havutsikt kan bestilles som tillegg. All inclusive inkluderer de fleste aktivitetene på hotellet, alle måltider, barservering og snacks som hamburgere og barservering. Har du bestilt en utflukt med oss eller skal ut på eget eventyr kan du bestille morgendagens lunsj som piknik-pose. Bassengområde ut mot stranden På stranden rett foran bassengområdet kan du leie solsenger og parasoll. Tar du til høyre kan du spasere inn til Laganas sentrale deler. Velger du å gå den andre veien kommer du til den naturfredede delen der havskilpaddene Caretta Caretta bor i sommerhalvåret. For barna Hotellet har store gressarealer og ligger rolig til, et stykke fra trafikken. Ved bassengområdet er det et eget barnebasseng og en fantasifull lekeplass i form av et sjørøverskip. Internasjonal barneklubb. Trening Vil du trene i ferien finnes det mange alternativer på Louis Zante Beach. Hotellet har treningsrom, to tennisbaner med kveldsbelysning (mot kostnad) og baner for strandvolleyball. Hotellets aktivitetsteam arrangeres også aerobic.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 6 oktober 2021
Hjemreise: onsdag 13 oktober 2021
Bosted: Familierom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 719 NOK Pris per voksen

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa
Tsilivi, Zakynthos, Hellas
 

4.5

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa ligger i fine omgivelser i utkanten av Tsilivi. Her er det et hyggelig bassengområde med to basseng hvorav ett med barneseksjon og jacuzzi. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Pool-/snackbar. Hotellet har to restauranter. Bufférestauranten Ambrosia serverer frokost, lunsj og middag med gresk og mat inspirert av middelhavslandene. På menyen i à la carte-restauranten er det greske og internasjonale retter. Hotellet har også en lobbybar. Lekkert spa med stor behandlingsmeny, mot avgift. Oppvarmet innendørsbasseng, hamam, solarium og skjønnhetssalong, alle mot avgift. Gratis treningsrom. Biljard og bordtennis. Gratis WiFi i hele hotellområdet. Lekeplass. Småbutikker inne på hotellområdet. Ingen trafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 31 august 2021
Hjemreise: tirsdag 7 september 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 444 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Oslo Gardermoen Airport
× Zakynthos, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear