Charter til Kalithea, Rhodos, Hellas


Kalithea Horizon Royal
Kalithea, Rhodos, Hellas
 

4.5

Kalithea Horizon Royal er et stort hotell av høy standard som ligger vakkert til på en høyde med utsikt over Egeerhavet. Hotellet har et lite badeland og det er gåavstand til det lille tettstedet Kallithea. All inclusive er inkludert. Det er gåavstand fra hotellet inn til Kalllithea der det finnes shopping, restauranter og barer. Ønsker du et større utvalg kan vi anbefale et besøk i Faliraki eller en tur til Rhodos by. Bassengområder med havutsikt Hotellets tre bassengområder er bygget i terrasser med bassenger, vannfall og boblebad. De minste har eget barnebasseng og det finnes også en lekepark i området. Hotellet har dessuten et lite badeland med fargerike sklier. Tennis, treningsrom og mer på søsterhotellet Kalithea Horizon Royal deler noen fasiliteter med søsterhotellet Kalithea Mare. Her kan du spille tennis, benytte treningsrommet og få massasje. Det internasjonale aktivitetsteamet arrangerer aktiviteter og underholdning flere dager og kvelder i uken. All inclusive er inkludert og du kan velge mellom flere barer. Om kvelden kan du nyte god mat med utsikt over bukten.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 26 april 2020
Hjemreise: søndag 3 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 598 NOK Pris per voksen

Kresten Royal Villas and Spa
Kalithea, Rhodos, Hellas
 

4

Hotell på en åsside i Kalithea, 50 m fra stranden og 6 km fra Rhodos by. Kresten Royal Villas & Spa ble bygd i 2010 og tilbyr topp fasiliteter på hele komplekset. Hotellet ligger i en åsside i Kalithea med utsikt over Aegean-havet. Det er 1,5 km til Kalithea sentrum og Kalithea Mineral Springs, 6 km til gamlebyen i Rhodos og 17 km til flyplassen. Hotellet har 24 timers resepsjonsservice, lounge, minimarked, souvernirbutikk, TV-lounge, møterom, festsal og konferansefasiliteter, restauranter, coffe shop og Spa (avgift) med innendørsbasseng, dampbadstu, badstu og diverse behandlinger. Hotellet har også utendørs svømmebasseng med poolbar (både ferskvann og saltvann), barnebasseng og lekeplass. Hotellrommene har air-condition, telefon, TV, bad, med hårtørker, internett mot avgift, safe, TV, minibar (avgift), rom-service (begrenset åpningstid) og vaskeri/renseriservice (avgift). **Alt inkludert-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og all måltidsdrikke som vann, brus, øl, vin og spritholdige drikker av lokale merker. Drikkevarer serveres hele dagen fra morgen til sen kveld (ca. 22.00-24.00) Åpningstider kan variere noe på ulike hotell. På noen hotell er aktivitetsprogram inkludert i prisen.** Adresse: Leoforos, Kalithea, 85100, Rhodes, Greece.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 22 juni 2020
Hjemreise: tirsdag 7 juli 2020
Bosted: Dobbeltrom - Superior Havutsikt, Frokost
Reiselengde: 16 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 611 NOK Pris per voksen

Kresten Palace
Kalithea, Rhodos, Hellas
 

3.5

250 m fra stranden, 6 km fra Rhodos by og 17 km fra flyplassen. Hotellet ligger på en høyde med utsikt over havet og en privat strand, bare 6 km fra Rhodos by og Faliraki og 3 km fra landsbyen Koskinou . Hotellet har resepsjon, restaurant, pool- og cocktailbar, svømmebasseng med barnebasseng, hage, turistbutikk, wellnessområde med badstu, dampbadstu og gym, tennisbane, minigolf og spillerom. Daglig aktivitetsprogram. Vennligst vær oppmerksom på at noen fasiliteter kan medføre ekstra avgift. Alle rom har eget bad med dusj eller badekar og hårtørker, telefon, satellitt-TV med musikkanaler, minikjøleskap, safe til leie og air-condition (juni-september). Adresse: 6th KLM Kalithea Avenue, Kalithea, 85100, Rhodes, Greece.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 31 juli 2020
Hjemreise: lørdag 15 august 2020
Bosted: Dobbeltrom - Economy, Frokost
Reiselengde: 16 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 037 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kalithea, Rhodos, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!