Charter til Faliraki, Rhodos, Hellas


Pegasos
Faliraki, Rhodos, Hellas
 

4.5

Pegasos ligger på østkysten og er et populært All Inclusive-hotell for hele familien. Hotellet ligger rett ved havet i Faliraki med den fine sandstranden nedenfor. På Pegasos har de noe for alle i familien, fra tennis og volleyball til lekeplass og barneklubb. Hotellets personale arrangerer også morsomme aktiviteter for store og små. På Pegasos er det et innbydende bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 19 april 2020
Hjemreise: søndag 26 april 2020
Bosted: Dobbeltrom type A
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 245 NOK Pris per voksen

Hotell Sun Palace
Faliraki, Rhodos, Hellas
 

4

Sun Palace i Faliraki er et av våre mest populære Splash-hotell. Her har du tilgang til et badeland og det er bare en kort spasertur til den populære stranden Faliraki Beach.  I tillegg til badelandet har svømmebassenget har solstoler og parasoller. Det finnes lekeplass, snackbar og en liten butikk med enkle matvarer og du bor i gåavstand til shoppingsenteret Faliraki Square. Badeland for store og små Det finnes cirka 15 vannsklier i badelandet… Høyhastighetssklier som er perfekte for konkurranser Rolig Lazy River der du flyter av gårde Stort barnebasseng med sklier Bassengmoro for barn i de store bassengene Biljard og underholdning Mellom besøkene i badelandet kan du spille biljard og bassengvolleyball. Det arrangeres underholdning med blant annet gresk aften og temakvelder flere ganger i uken, både på dag-og kveldstid. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive og inngang til badelandet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 15 mai 2020
Hjemreise: fredag 22 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 666 NOK Pris per voksen

Mitsis Faliraki Beach Hotel and Spa
Faliraki, Rhodos, Hellas
 

4.5

Beiggende ved Faliraki-stranden, 1,5 km fra sentrum av Faliraki sentrum og havnen og 4 km fra et badeland. Hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, restaurant, bar, WiFi (i lobbyområdet), svømmebasseng, barnebasseng, heis, spa (mot betaling), treningsrom, tennisbane (mot betaling), spillerom, barneklubb, lekeplass, forretningssenter (mot betaling) og parkering. Rommene har air condition, TV, telefon, minibar (mot betaling), safe (mot betaling), hårføner, bad og balkong eller terrasse. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Ved valg av "all inclusive": All Inclusive-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) samt drikke til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikker, kun lokale merker. Drikkene serveres fra morgen til sen kveld (ca. til kl. 22:00-24:00). Åpningstider varierer mellom forskjellige hoteller. På noen hotell er aktivitetsprogram også inkludert. Adresse: Faliraki Area, 85105 Faliraki, Rhodes, Hellas.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 22 juni 2020
Hjemreise: tirsdag 30 juni 2020
Bosted: Dobbeltrom - Economy, Alt inkludert
Reiselengde: 9 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 165 NOK Pris per voksen

Esperides Beach Family Hotel
Faliraki, Rhodos, Hellas
 

4.5

Esperides Beach Family Hotel er et herlig familiehotell med mange fasiliteter for både voksne og barn. Lekkert bassengområde ved stranden med fire bassenger; et stort barnebasseng og et basseng for de aller minste. To vannsklier, begge for barn. Gratis solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Taverna i bassengområdet (åpen 1/6 til 30/9). Hotellet har en bufférestaurant, mezerestauranten Kafenion Project og grillrestauranten MeAtSea. Pent antrekk til middag gjelder, menn må ha langbukser. Flere barer, der en ligger ved lekeparken og er for barn. Denne serverer bare gratis kaffe og brus, vannet i baren er mot avgift. Barneklubb i hotellets regi og et lekerom. Minitivoli med små karuseller der det er gratis inngang for hotellets gjester. Underholdning flere kvelder i uken. Gratiskino med barne- og familieforestillinger om ettermiddagen/kvelden. Gratis WiFi. To tennisbaner. Tennis mot avgift. Deponering i resepsjonen mot avgift. Gratis pedalbåter og kanoer, annen vannsport mot avgift. Ca. 2,7 kilometer til Faliraki. Ingen trafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 7 oktober 2020
Hjemreise: onsdag 14 oktober 2020
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 480 NOK Pris per voksen

Maroula Studios
Faliraki, Rhodos, Hellas
 

4

Maroula Studios ligger 400 meter fra stranden og 300 meter fra supermarkeder, restauranter, butikker, bussholdeplasser. Faliraki sentrum ligger 1,5 km unna og Rhodos sentrum ligger 14 km unna. Eiendommen tilbyr følgende fasiliteter og tjenester resepsjon, safe (ekstra kostnad), bar, svømmebasseng, solsenger, hage og parkering. Alle rom har luftkondisjonering, safe (ekstra gebyr), baderom med dusj, WC, TV, WiFi, tekjøkken med kjøleskap, kokeplater, vannkoker og balkong eller terrasse. ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været, årstiden. ** ** Viktig: Resepsjonen har begrensede åpningstider. Ved bestilling av dette hotellet blir du bedt om å informere om fly-nummer og ankomsttid. ** Adresse: Panaetiou Street, 85105 Faliraki, Rhodes Island, Hellas.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 29 juni 2020
Hjemreise: tirsdag 14 juli 2020
Bosted: Studio, Frokost
Reiselengde: 16 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 683 NOK Pris per voksen

Pegasos Beach Hotel
Faliraki, Rhodos, Hellas
 

4.5

Strandlinjehotell beliggende på østkysten av Rhodes, 2 km fra sentrum av Faliraki. Pegasos Beach Hotel ligger på stranden i Faliraki, 2 km fra resortsentrum, med bussholdeplassen foran hotellet, og 13 km fra middelalderbyen Rhodos og havnen. Flyplassen ligger ca 18 km fra hotellet. Hotellet har resepsjon, lobbyområde, heiser, salong, restauranter, internettkafé, bar, taverna, utendørs basseng, barnebasseng, solterrasse, bassengbar, lekeplass, butikker, minimarked, frisør, sportsaktiviteter som tennis, basketball, biljard, bordtennis og vannsport på stranden. Det har også daglig aktivitetsprogram og kveldsunderholdning. Rommene er utstyrt med luftkondisjonering, TV, telefon, minibar / kjøleskap, balkong og baderom med badekar / dusj og hårføner. ** Luftkondisjoneringen er i bruk fra juni til september **. **Alt inklusivt-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og drikkevarer til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikkevarer, kun lokale merker. Drikkevarer servers fra morgen til sent på kveld (ca. til kl. 22-24.00). Åpningstider kan variere fra hotell til hotell. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. Adresse: Faliraki, 85103 Rhodes, Greece.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 31 juli 2020
Hjemreise: lørdag 15 august 2020
Bosted: Dobbeltrom - Fjellutsikt, Frokost
Reiselengde: 16 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
15 824 NOK Pris per voksen

Blue Sea Beach Resort
Faliraki, Rhodos, Hellas
 

4

Blue Sea Beach Resort ligger like ved den lange sandstranden i Faliraki. All inclusive er inkludert og det finnes alt fra tennisbaner, til multisportbane og et moderne bassengområde med boblebad. Gåavstand ti Falirakis sentrum med badeland og shopping. Hotellet er innredet i et maritimt tema med store akvarier som møter deg i lobbyen og stilren innredning. Det finnes ulike boalternativer og er dere mange som reiser sammen finnes det familiesuiter for opp til 6 personer. Minimalistisk bassengområde med bassengbar Bassengområdet ligger ved stranden. Linjene er rett og ett av de to bassengene er formet som en kube med en øy i midten som du når via broer. På "øya" finnes et lite serveringssted som tilhører bassengbaren. Et stykke unna ligger det et aktivitetsbasseng der det arrangeres underholdning og konkurranser rundt bassenget. Tennisbaner og internasjonal barneklubb Det finnes to tennisbaner og de yngste barna kan være med i den internasjonale barneklubben som har aktiviteter på engelsk. Spa og treningslokale Hotellets spa tilbyr behandlinger og massasje. Det finnes også et innendørsbasseng og treningslokale.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 2 oktober 2020
Hjemreise: fredag 9 oktober 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 067 NOK Pris per voksen

Esperos Village Blue & Spa
Faliraki, Rhodos, Hellas
 

4.5

Esperos Village Blue & Spa er et fint hotell med voksen atmosfære for gjester over 16 år. Hotellet ligger over stranden og har fin utsikt over havet. Hyggelig bassengområde med to basseng, samt gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær. Poolbar. Bufférestauranten Aphrodite serverer frokost, lunsj og middag. À la carte-restauranten Mediterraneo er åpen fra kl 12.00-22.00 og serverer retter fra Middelhavslandene. (Inngår ikke i All Inclusive eller halvpensjon.) På hotellet finnes også restauranten Panorama som er åpen til frokost og middag for visse romkategorier, se under måltider. Det er pent antrekk i alle restaurantene til middag (menn skal ha lange bukser). Pianobar, samt underholdning tre kvelder i uken. Hotellet er stort og ligger i et område med fine løpe- og turstier. Nivåforskjeller og flere trapper inne på hotellområdet. Det finnes en hotellbuss som trafikkerer inne på hotellområdet dag og kveld. Gratis buss til stranden hvert 20. minutt. På stranden ligger en hyggelig restaurant samt en snackbar for gjester med All Inclusive. Gratis WiFi i noen av fellesområdene. Spa med ulike behandlinger mot avgift. Gratis gym og tennis. Biljard mot avgift.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 6 mai 2020
Hjemreise: torsdag 14 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 044 NOK Pris per voksen

Calypso Beach Hotel
Faliraki, Rhodos, Hellas
 

4.5

Hotellet ligger ved Faliraki stranden, 12 km fra byen Rhodos. Calypso Beach Hotell ligger i Faliraki bukten, 2 km fra sentrum og 50 m fra stranden. Middelalderbyen Rhodos er 12 km unna, og flyplassen ligger 20 km fra hotellet. Det er en golfbane i Afandau, 5 km fra komplekset. Hotellet har resepsjon, lobbyområde, heiser, restauranter, snackbar, cocktail bar, konferansesal, utendørs svømmebasseng, solterrasse med basseng bar, barnebasseng, lekeplass og hager. Fritidsaktiviteter: tennisbaner, volleyball, sykkelbåter, kano, windsurfing, minigolf, biljard og badstue. Det tilbyr også underholdning om dagen og levende show om kvelden. Rommene er utstyrt med luftkondisjonering, kjøleskap, safe, TV, telefon, balkong, og baderom med hårføner. ** Luftkondisjoneringen er i bruk fra juni til september **. **Alt inklusivt-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og drikkevarer til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikkevarer, kun lokale merker. Drikkevarer servers fra morgen til sent på kveld (ca. til kl. 22-24.00). Åpningstider kan variere fra hotell til hotell. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. Adresse: Faliraki, 85100 Rhodes, Greece.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 24 juni 2020
Hjemreise: torsdag 2 juli 2020
Bosted: Dobbeltrom - Utsikt over baksiden, Alt inkludert
Reiselengde: 9 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 173 NOK Pris per voksen

Orion Hotel
Faliraki, Rhodos, Hellas
 

4

Familiedrevet hotell som tilbyr vennlig service og et fredelig miljø skapt med private hager. Hotellet ligger 450 meter fra stranden, 500 meter fra Faliraki, 11,5 kilometer fra Rhodos by og 15 kilometer fra flyplassen. På hotellet er det restaurant, basseng, café-bar, svømmebasseng, barnebasseng, WiFi og 24-timers resepsjon. Rommene har telefon, tv, balkong, aircondition (i bruk 10/06-30/09), safe (mot betaling), elektrisk vannkoker, mini-kjøleskap, hårføner og bad. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: Athinagorou st, 85105 Faliraki, Rhodos, Dodecaneso, Hellas.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 29 juni 2020
Hjemreise: tirsdag 14 juli 2020
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 16 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 590 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Faliraki, Rhodos, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!