Charter til Parga, Hellas fra Stavanger Sola


Acropol Tourist
Parga, Hellas
 

4.5

Det lille leilighetshotellet Acropol Tourist ligger midt i Parga med kort vei til havnepromenaden, tavernaer og shopping. Det er ca. 200 meter til nærmeste strand som er den vakre Valtosstranden. Resepsjonen ligger i søsterhotellet Acropol, ca. 50 meter unna. Der ligger også en av Pargas mest populære restauranter. Gratis WiFi i resepsjonen og i restauranten på Acropol (kl. 7.30-00.00). Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 300 meter fra hotellet, bagasjen transporteres. Ingen trafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 14 juni 2021
Hjemreise: mandag 21 juni 2021
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
6 388 NOK Pris per voksen

Parga Beach
Parga, Hellas
 

4.5

Hotel Parga Beach er fordelt på flere bygninger som ligger omgitt av en frodig hage full av vakre blomster og trær. Som på alle Selected-hotell, er det gratis WiFi i fellesområdene. Basseng og perfekt beliggenhet ved stranden Hotellet har tre mindre bassengområder med gratis solsenger og parasoller. Ved ett av dem er det et barnebasseng. Gratis badehåndklær. Hotellet har sin egen del på Valtosstranden, som har fått EUs blå flagg for rent vann. Solsenger og parasoller til leie. Vannsport ved stranden mot avgift (ikke i hotellets regi). Båttaxi til Parga by fra hotellet (ca. 2 euro pr. person pr. vei), eller drosje ca. 5 euro. Middag med havutsikt På stranden, hvor du har utsikt til den venetianske borgen som ligger mellom Valtos og Parga, ligger baren og hotellrestauranten, som har både buffé- og à la carte-servering av tradisjonell gresk mat og et utvalg internasjonale retter. Baristakaffe og familiekos På Mondo Café kan du kjøpe ekte gresk kaffe, cappuccino, espresso, spesialkaffe, nypresset juice i forskjellige smaker, lokalt bakverk og is – alt av god kvalitet! Kaféen er perfekt for en deilig stund med litt familiekos i rolige omgivelser. Sport og trening På Parga Beach er det et lite, men nytt treningsrom. Det er gratis morgenyoga fem ganger i uken og i blant tilbys gruppetimer. Aktuelt ukesprogram fås på hotellet. I tilknytning til hotellet er det løpe- og sykkelstier. Gåstaver kan lånes i resepsjonen (mot depositum). Hotellet har en skjønnhetssalong med massasje, manikyr og pedikyr mot avgift. Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole I Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino. I tillegg er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Apollos svømmeskole. Bestill vår barnepakke For å gjøre det litt lettere for deg som reiser med mindre barn tilbyr vi barnepakker på Parga Beach. Barnepakken inneholder trillevogn, barnestol og sprinkel-/reiseseng. Barnepakken bestiller du samtidig med reisen eller i etterkant ved å logge inn på Min reise. Ønsker du bare deler av barnepakken er det også mulig.  Les mer om Apollo Mondo Selected.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 14 juni 2021
Hjemreise: mandag 21 juni 2021
Bosted: Deluxerom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
10 597 NOK Pris per voksen

Mikros Paradisos
Sivota, Hellas
 

4.5

Apollo Mondo Local-hotellet Mikros Paradisos har en herlig beliggenhet nært havet i utkanten av Sivota. Her er det et bassengområde med en fantastisk utsikt over havet. Gratis solsenger og parasoller ved bassenget. Poolbar med småretter. Stranda ved hotellet består av sand, grus og steiner. Solsenger og parasoller mot avgift på stranda. Det er en badebrygge ca. 100 meter fra hotellet. Vannet er krystallklart og det er brådypt. Restaurant med greske spesialiteter på menyen. Gresk aften hver uke. Gratis WiFi (oppkoblingen kan være treg) i fellesområdene. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 14 juni 2021
Hjemreise: mandag 21 juni 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
8 073 NOK Pris per voksen

4.5

Salvator Hotel Villas & Spa utenfor Parga er et eksklusivt designhotell som har et meget pent bassengområde med barneseksjon, gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Restaurant og bar. Gratis WiFi. Delikat spa med jacuzzi, dampbadstue og yoga; mot avgift. Gratis innendørs basseng og et lite trimrom. Vaskeriservice mot avgift. Ca 1 kilometer til Lichnosstranden. Hotellbuss til Parga sentrum og stranden (tider er ikke bestemt, hør i resepsjonen). Store nivåforskjeller på hotellområdet. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 14 juni 2021
Hjemreise: mandag 21 juni 2021
Bosted: Deluxerom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
8 874 NOK Pris per voksen

Mega Ammos
Sivota, Hellas
 

4.5

Mega Ammos i Sivota består av en hovedbygning og flere bungalower i rekke som ligger i en skråning ned mot kysten i Sivota. Nyt bading i bassenget og i havet Hotellet har et pent lite bassengområde med et bittelite barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Stranden ved hotellet består av sand, grus og steiner. Vannet er krystallklart og det er brådypt. Solsenger og parasoller mot avgift på stranden. Mat og drikke Hotellet har poolbar og en á la carte-restaurant med tradisjonelle greske på menyen. Du kan ta den lille gangstien ned til tavernaen som ligger ved stranden. Trening og velvære Hotellet har et lite treningsrom som gjestene kan benytte uten kostnad. Øvrig om hotellet Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00 til 22.00. Hotellet har en liten lekeplass. Oppdag omgivelsene Du kan gå inn til Sivota på ca. 30 minutter. Det som tidligere var en liten fiskerlandsby er i dag forvandlet til en eksklusiv ferieby. Yachter og seilbåter ligger pent på rekke og rad i havna, men du skal ikke forvente hvite duker og gourmetrestauranter. I Sivota venter det ekte Hellas – helt frem til matbordet. Her er det småskala som gjelder og du får vellagde retter på virkelig gode restauranter og tradisjonelle tavernaer. Her kan du lese mer om Apollo Mondo Local.

Rolig og naturskjønt hotell
Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 14 juni 2021
Hjemreise: mandag 21 juni 2021
Bosted: Dobbeltrom i Bungalow
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
6 637 NOK Pris per voksen

Isola Verde
Sivota, Hellas
 

På Isola Verde trer du inn i elegante, intime og avslappende omgivelser. Hotellets innredning er av naturlige materialer – her veksler det mellom vakkert treverk, marmor og hvit kalkstein, krydret med greske dufter og detaljer. Det hele føles så enkelt og ekte. Isola Verdes restaurant er hotellets hjerte. På kjøkkenet har kjærligheten til den greske matkulturen sin naturlige plass, og menyen er fylt av tradisjonelle matretter med en moderne vri. Rettene er basert på lokale råvarer, ofte biologiske og lokalproduserte. Hotellet ligger vendt mot havet og stranden ligger bare en kort spasertur fra hotellet, så her er det lett å ta et deilig avkjølende bad i havet. Naturen er storslagen med flott utsikt over høye fjell, krystallklart vann og vakre olivenlunder. Lokale mattradisjoner Hotellet har en restaurant og en poolbar. I frokostbufféen har du et godt utvalg med innslag av greske delikatesser som lokale oster, gresk yoghurt og oliven. På dagtid tilbys enkle lunsjretter og snacks i baren og i restauranten. Her presenterer vi Mondo Meze, våre greske småretter, typisk for det greske kjøkken, som du deler eller nyter alene. Serveres både til lunsj og til middag. I restauranten er det også en à la carte-meny på kvelden og en gastronomisk trerettersmeny for de som har halvpensjon. I vinkjelleren ligger lokal og internasjonal vin av høy kvalitet, nøye valgt ut til restaurantens meny. Helse og velvære På Isola Verde kan du starte morgenen med yoga med utsikt over asurblått hav og høye fjell. Tren sammen med andre eller på egen hånd i det velutstyrte og nybygde treningsrommet. På hotellet finnes også en liten skjønnhetssalong. Her tilbys behandlinger som manikyr, pedikyr, massasje og andre skjønnhetsbehandlinger. Inkludert i Mondo Boutique Morgenyoga 5 dager i uken Treningstime med profesjonelle instruktører 5 dager i uken Inngang til treningsrommet Tilgang til solsenger og parasoller ved bassenget WiFi på hele hotellet Luftkondisjonering Mot avgift Skjønnhetsbehandlinger Les mer om Apollo Mondo Boutique-hotell her.

Coolt designhotell!
Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 14 juni 2021
Hjemreise: mandag 21 juni 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
8 736 NOK Pris per voksen

Bianco
Parga, Hellas
 

4

Bianco er et populært hotell for voksne som ligger rett ved den fine stranden Krioneri Beach. Herfra har du kort vei til sentrum med koselige restauranter, barer og butikker. På hotellet er det et bassengområde med et lite basseng. Gratis solsenger og parasoller ved bassenget. Resepsjonen er åpen mellom ca. kl. 8.00-24.00. Vei må krysses for å komme til stranden. Lokal trafikk ved hotellet. I restauranten- og snackbaren serveres alt fra tradisjonelle, greske retter til fersk fisk og enkle retter som hamburgere, salater og sandwicher. Fra restauranten har du fin utsikt over strand og hav. I baren kan du ta en pause fra solen eller avslutte kvelden med noe godt å drikke. Gratis WiFi på hele hotellet

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 21 juni 2021
Hjemreise: mandag 28 juni 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
10 742 NOK Pris per voksen

Acropol
Parga, Hellas
 

4.5

Acropol ligger sentralt i Parga med kort vei til havna. Hotellet har vært drevet av samme familie siden åpningen i 1884. Vil du bade i havet ligger den lange, fine Valtosstranden ca. 200 meter fra hotellet, der det er solsenger og parasoller samt vannaktiviteter mot avgift. Hotellet tilbyr strandhåndklær mot avgift. Hotellrestauranten Castello er ett av byens mest populære spisesteder og serverer retter fra det greske, italienske og franske kjøkkenet. Til restauranten hører en hyggelig bar. Resepsjonen er åpen mellom. kl. 8.00-24.00. Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 300 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 14 juni 2021
Hjemreise: mandag 21 juni 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
6 979 NOK Pris per voksen

San Nectarios
Parga, Hellas
 

4.5

San Nectarios er et koselig, familiedrevet hotell med fin beliggenhet i Parga by. Herfra er det gangavstand til flere strender og folkelivet i sentrum. Start dagen på hotellets terrasse der du kan innta frokosten, drikke kaffe eller ta en drink om kvelden, akkompagnert av den vakre havutsikten og utsikten over Parga. Hotellet har en bar som serverer kald og varm drikke hele dagen. Gratis WiFi. Lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 14 juni 2021
Hjemreise: mandag 21 juni 2021
Bosted: Deluxerom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
6 481 NOK Pris per voksen

4.5

Sivota Retreat - powered by Playitas er et fint anlegg som ligger flott til i Sivota på det greske fastlandet. Fra åssiden i fjellandskapet er det en herlig havutsikt og du bor like ved den populære stranda Bella Vraka med en rekke treningsmuligheter både på land og til vanns. Den beste restitueringen får du ved bassengområdet eller med en behandling i hotellets spa. Powered by Playitas Vårt powered by Playitas har det du trenger for en herlig ferie. Det er også en garanti for høyt nivå på alt fra service, sportsinfrastruktur, trening og helseriktig mat. Gjester som tidligere har besøkt Playitas Resort, La Pared eller Aqua Vista kommer til å kjenne igjen mye. Trening på hotellet Sivota Retreat - powered by Playitas tilbyr en rekke treningsmuligheter fra morgen til kveld. Gruppetreningstimer som funksjonell trening, yoga og mye mer. Nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner. Vannsport som kajakk og Stand up paddle board. Terrengsykkel. Det er fire tennisbaner. Løping og forslag til treningsløyper. Volleyball. Trening i området Fjellandskapet byr på utfordrende terrengsykling og tekniske stier. For landeveissyklisten er det fine asfalterte veier med lite trafikk og varierte runder og distanser. Hotellet tilbyr guidede sykkelturer mot avgift. Sykkelutleie av voksensykler. I tillegg til sykling passer det herlige landskapet godt for løping. Liker du open-water svømming er bukta ved hotellet ideell. Du kan også teste Stand-up paddleboard og kajakk. Slapp av etter treningen Hotellet har et mindre bassengområde med separat barnebasseng der du kan nyte den vakre utsikten over de omkringliggende øyene og havet. Gratis solsenger og parasoller samt håndkleservice mot avgift. Poolbar. Her er det en bufférestaurant og en à la carte-restaurant. Etter treningen kan du koble av i hotellets spa, som tilbyr ulike behandlinger mot avgift.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 14 juni 2021
Hjemreise: mandag 21 juni 2021
Bosted: Smaller Double Room
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
7 141 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Stavanger Sola
× Parga, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!