21 49 39 00 Våre butikker

Charter til Parga, Hellas fra Oslo - alle flyplasser


Angela Beach (Parga)
Parga, Hellas
 

4.5

Det familiære hotellet Angela Beach ligger rett ved den lille Piso Krioneri Beach, i utkanten av Parga. I høysesong er det solsenger og parasoller til leie på stranda På hotellet er det en bar med en tilhørende fin terrasse mot stranda. Her serveres enkel snacks og salat. Det er også mulig å spise frokost på terrassen. Resepsjonen er åpen fra morgen til kveld. Gratis wifi ved baren. Bordtennis. Til Pargas litt større strand Krioneri Beach, der det er solsenger og parasoller mot avgift, er det en kortere spasertur. Pargas koselige gater og havnepromenaden med butikker, tavernaer og barer ligger en kort tur unna.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 9 mai 2022
Hjemreise: mandag 16 mai 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 624 NOK Pris per voksen

Apostolis
Parga, Hellas
 

4.5

Apostolis er et lite, familiedrevet leilighetshotell med god beliggenhet i Parga. Fra hotellet er det kort gangavstand til Krioneri-stranden og havnepromenaden, hvor det er mange barer og restauranter.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 30 august 2021
Hjemreise: mandag 6 september 2021
Bosted: 1-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 295 NOK Pris per voksen

Margaritis Studios
Parga, Hellas
 

4.5

Margaritis Studios er et hyggelig, lite leilighetshotell i utkanten av Parga. Her bor du rolig i frodige omgivelser. Vil du lage din egen mat, ligger det matbutikker og et bakeri i nærheten av Margaritis Studios. Det er heller ikke langt til restauranter, og i gangavstand ligger både Piso Krioneri-stranden, Krioneri-stranden og Pargas koselige havnepromenade med flere tavernaer og barer.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 22 august 2022
Hjemreise: mandag 29 august 2022
Bosted: 1-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 495 NOK Pris per voksen

Mikros Paradisos
Sivota, Hellas
 

4.5

Apollo Mondo Local-hotellet Mikros Paradisos har en herlig beliggenhet nært havet i utkanten av Sivota. Her er det et bassengområde med en fantastisk utsikt over havet. Gratis solsenger og parasoller ved bassenget. Poolbar med småretter. Stranda ved hotellet består av grus og stein. Solsenger og parasoller mot avgift på stranda. Det er en badebrygge cirka 100 meter fra hotellet. Vannet er krystallklart og det er brådypt. Restaurant med greske spesialiteter på menyen. Gratis wifi (oppkoblingen kan være treg) i fellesområdene. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 9 mai 2022
Hjemreise: mandag 16 mai 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 069 NOK Pris per voksen

Atlon
Vrachos, Hellas
 

4.5

Atlon er et lite hotell ved stranda i Vrachos, der du enkelt og greit kan ordne maten selv i ferien mens du nyter de rolige omgivelsene. Hotellet er kjent for sitt spesielt hyggelige personale. Stranda ligger like nedenfor hotellet og der er det gratis solsenger og parasoller. Lobbybar med en herlig terrasse med havutsikt. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 23 august 2021
Hjemreise: mandag 30 august 2021
Bosted: Ettromsleilighet med 3 ord. senger
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 334 NOK Pris per voksen

Bacoli
Parga, Hellas
 

3.5

Det populære Apollo Mondo Local-hotellet Bacoli ligger fint til vakre omgivelser i kort avstand fra det sentrale Parga. Koselig bassengområde I den frodige hagen ligger hotellets fine bassengområde med et mindre antall gratis solsenger og parasoller. God mat På hotellet er det en pool-/snackbar der frokosten serveres og resten av dagen serveres småretter og drikke. Helse og trening Hotellet har tilbyr et gratis lite treningsrom og badstue. Du kan også koble av i hotellets spaavdeling, med massasje eller annen behandling mot avgift. Øvrig om hotellet Resepsjonen er åpen kl. 8.00–22.00. Gratis wifi i resepsjonen. Oppdag omgivelsene Pargas trivelige sentrum med havnepromenaden er bare en kort spasertur unna og Krioneri Beach er stranda som ligger midt i byen. Synes du det er fint å ta en litt lenger tur kan du ta turen til stranda Sarakiniko med taxibåt. Eller ta på egen hånd dra til de nesten urørte strendene som ligger ute ved vestkysten. Les mer om våre Apollo Mondo Local-hotell.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 9 mai 2022
Hjemreise: mandag 16 mai 2022
Bosted: Ettromsleilighet i etasje
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 623 NOK Pris per voksen

Isola Verde
Sivota, Hellas
 

4

På Isola Verde trer du inn i elegante, intime og avslappende omgivelser. Hotellets innredning er av naturlige materialer – her veksler det mellom vakkert treverk, marmor og hvit kalkstein, krydret med greske dufter og detaljer. Her er det enkelt og ekte. Isola Verdes restaurant er hotellets hjerte. I kjøkkenet har kjærligheten til den greske matkulturen sin naturlige plass, og menyen er fylt av tradisjonelle matretter med en moderne vri. Rettene er basert på lokale råvarer, ofte økologiske og lokalproduserte. Hotellet ligger vendt mot havet og stranda ligger bare en kort spasertur fra hotellet, med noe av det bedre badevannet i Hellas. Naturen er storslagen med flott utsikt over høye fjell, frodig natur, krystallklart vann og vakre olivenlunder. Lokale mattradisjoner Hotellet har en restaurant og en poolbar. I frokostbufféen har du et godt utvalg med innslag av greske delikatesser som lokale oster, gresk yoghurt og oliven. På dagtid tilbys enkle lunsjretter og snacks i baren og i restauranten. Mondo Meze, våre greske småretter, typisk for det greske kjøkkenet, serveres både til lunsj og til middag. I restauranten er det også en à la carte-meny om kvelden og en gastronomisk tre-retters meny for de som har halvpensjon. I vinkjelleren ligger lokal og internasjonal vin av høy kvalitet, nøye valgt ut til restaurantens meny. Helse og velvære Start dagen med morgenyoga til utsikten over det asurblå havet og mektige fjell. Tren sammen med andre eller på egen hånd i det velutstyrte og nybygde treningsrommet. På hotellet er det også en liten skjønnhetssalong. Her tilbys behandlinger som manikyr, pedikyr, massasje og andre behandlinger. Inkludert i Mondo Boutique Morgenyoga 5 dager i uka Treningstime med profesjonelle instruktører 5 dager i uka Inngang til treningsrommet Tilgang til solsenger og parasoller ved bassenget Wifi på hele hotellet Luftkondisjonering Mot avgift Skjønnhetsbehandlinger Besøk koselige Parga Benytt muligheten til å besøke populære og pittoreske Parga under oppholdet på Isola Verde. Det er knapt 3 mil dit og tar cirka 30 minutter med taxi. Les mer om Apollo Mondo Boutique-hotell her.

Coolt designhotell!
Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 23 mai 2022
Hjemreise: mandag 30 mai 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 931 NOK Pris per voksen

Baywatch
Parga, Hellas
 

Baywatch er et lite og sjarmerende hotell med sentral beliggenhet i Parga. Her bor du i ettromsleiligheter og det er kort vei til det meste, inkludert Krioneristranden. Gratis WiFi i fellesområdene. Hotellets hyggelige verter bor på hotellet og gir deg en personlig og hjemmekoselig service.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 5 juli 2021
Hjemreise: mandag 12 juli 2021
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 779 NOK Pris per voksen

4.5

Sivota Retreat – powered by Playitas er et fint anlegg som ligger flott til i Sivota, i regionen Epirus på det greske fastlandet. Hotellet ligger i en åsside med en herlig utsikt over havet, fjellene og øyene. Treningsmulighetene i gruppe eller individuelt er omfattende – både på land og til havs. Våre powered by Playitas-hotell garanterer høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig mat. Hotellene er skapt for så vel den aktive ferierende, den proffe mosjonisten og eliteutøvere. Sports Inclusive Sports Inclusive på Sivota Retreat omfatter et bredt utvalg av sport og trening er inkludert i reisens pris. Powered by Playitas filosofi er at alle som ønsker det skal kunne fråtse i trening, prøve og lære nye sporter og dele treningsgleden uten å måtte tenke på ekstra kostnader. Les mer om trening og aktiviteter som er inkludert i Sports Inclusive på Sivota Retreat. Trening på hotellet På Sivota Retreat - powered by Playitas tilbys det en rekke varierte gruppetreningstimer med instruktør som funksjonell trening, yoga, dans, cardio og mye mer. Hotellet har et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, utstyrt ifølge SOKs (Den svenske olympiske komité) krav for olympisk treningsstandard. Hotellet har også tre nybygde padelbaner og tre tennisbaner med mulighet for coaching og gruppespill. I sykkelsenteret er det landeveisykler og gravel til leie og terrengsykler til utlån. Vannsporter som er inkludert er stand up paddle board og kajakk samt vannski og wakeboard mot avgift. Løping og løypeforslag samt turstier i nærområdet. Les mer om trening på Sivota Retreat - powered by Playitas her. Trening i området Fjellandskapet byr på utfordrende terrengsykling og tekniske stier. For landeveissyklisten er det fine asfalterte veier med lite trafikk og varierte runder og distanser. Lån eller lei en sykkel på hotellet og begi deg ut på egen hånd eller delta i på en av de guidede sykkelturene. Det vakre naturlandskapet passer også perfekt for spaserturer og løping. Vannet utenfor hotellet er krystallklart - svøm i åpent vann, begi deg ut på ett av hotellets stand up-paddle boards (SUP) eller padle kajakk. Mat og drikke Nyt god og helseriktig mat i hotellets bufférestaurant eller i à la carte -restauranten. Frokostbufféen er inkludert og det er mulig å legge til lunsj og middag. Hotellet har også en lounge- og poolbar. Det lokale greske kjøkkenet med en moderne touch er inspirert og kreert av den kjente greske kokken Mirsini Lambraki. Hotellet serverer helseriktig mat tilpasset sport og trening. Øvrige fasiliteter Hotellet har et bassengområde med separat barnebasseng. Solsenger, parasoller og håndkleservice er inkludert i reisens pris. Det er også et spa som tilbyr behandlinger mot avgift. Sivota Retreat – olympisk treningsstandard I mai 2021 arrangerer Apollo sammen med SOK - Sveriges Olympiska Kommitté en Olympic Camp på Sivota Retreat. Olympic Camp er en forberedelses leir før vinterlekene i Peking og hele den svenske OL-troppen deltar – aktive, trenere, kostrådgivere og administrasjon. Sivota Retreat rustes opp for å møte olympiernes høye krav til treningsstandard både innendørs og ute.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 16 august 2021
Hjemreise: mandag 23 august 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 697 NOK Pris per voksen

Villa Andreas
Ammoudia, Hellas
 

5

Hyggelige Villa Andreas ligger i gangavstand til sandstranda i Ammoudia. Hotellets gjester er velkomne til å bruke bassenget på nabohotellet Ammos Bay. Gratis wifi i fellesområdene. Resepsjon med begrenset åpningstid( ca. kl. 8.00 til 15.00). Kaféer og tavernaer i sentrum av Ammoudia ligger i gangavstand. Det er cirka 17 kilometer til Parga. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 23 august 2021
Hjemreise: mandag 30 august 2021
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 005 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Oslo - alle flyplasser
× Parga, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear