Charter til Parga, Hellas fra Bergen Flesland


Acropol Tourist
Parga, Hellas
 

4.5

Det lille leilighetshotellet Acropol Tourist ligger midt i Parga med kort vei til havnepromenaden, tavernaer og shopping. Det er ca. 200 meter til nærmeste strand som er den vakre Valtosstranden. Resepsjonen ligger i søsterhotellet Acropol, ca. 50 meter unna. Der ligger også en av Pargas mest populære restauranter. Gratis WiFi i resepsjonen og i restauranten på Acropol (kl. 7.30-00.00). Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 300 meter fra hotellet, bagasjen transporteres. Ingen trafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 24 mai 2021
Hjemreise: mandag 31 mai 2021
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
4 929 NOK Pris per voksen

Parga Beach
Parga, Hellas
 

4.5

Hotel Parga Beach er fordelt på flere bygninger som ligger omgitt av en frodig hage full av vakre blomster og trær. Som på alle Selected-hotell, er det gratis WiFi i fellesområdene. Basseng og perfekt beliggenhet ved stranden Hotellet har tre mindre bassengområder med gratis solsenger og parasoller. Ved ett av dem er det et barnebasseng. Gratis badehåndklær. Hotellet har sin egen del på Valtosstranden, som har fått EUs blå flagg for rent vann. Solsenger og parasoller til leie. Vannsport ved stranden mot avgift (ikke i hotellets regi). Båttaxi til Parga by fra hotellet (ca. 2 euro pr. person pr. vei), eller drosje ca. 5 euro. Middag med havutsikt På stranden, hvor du har utsikt til den venetianske borgen som ligger mellom Valtos og Parga, ligger baren og hotellrestauranten, som har både buffé- og à la carte-servering av tradisjonell gresk mat og et utvalg internasjonale retter. Baristakaffe og familiekos På Mondo Café kan du kjøpe ekte gresk kaffe, cappuccino, espresso, spesialkaffe, nypresset juice i forskjellige smaker, lokalt bakverk og is – alt av god kvalitet! Kaféen er perfekt for en deilig stund med litt familiekos i rolige omgivelser. Sport og trening På Parga Beach er det et lite, men nytt treningsrom. Det er gratis morgenyoga fem ganger i uken og i blant tilbys gruppetimer. Aktuelt ukesprogram fås på hotellet. I tilknytning til hotellet er det løpe- og sykkelstier. Gåstaver samt sykkel- og løpevogner kan lånes i resepsjonen (mot depositum). Hotellet har en skjønnhetssalong med massasje, manikyr og pedikyr mot avgift. Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole I Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino. I tillegg er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Apollos svømmeskole. Bestill vår barnepakke For å gjøre det litt lettere for deg som reiser med mindre barn tilbyr vi barnepakker på Parga Beach. Barnepakken inneholder trillevogn, barnestol og sprinkel-/reiseseng. Barnepakken bestiller du samtidig med reisen eller i etterkant ved å logge inn på Min reise. Ønsker du bare deler av barnepakken er det også mulig.  Les mer om Apollo Mondo Selected.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 17 mai 2021
Hjemreise: mandag 24 mai 2021
Bosted: Deluxerom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
7 730 NOK Pris per voksen

Mega Ammos
Sivota, Hellas
 

4

Mega Ammos i Sivota består av en hovedbygning og flere bungalower i rekke som ligger i en skråning ned mot kysten i Sivota. Nyt bading i bassenget og i havet Hotellet har et pent lite bassengområde med et bittelite barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Stranden ved hotellet består av sand, grus og steiner. Vannet er krystallklart og det er brådypt. Solsenger og parasoller mot avgift på stranden. Mat og drikke Hotellet har poolbar og en á la carte-restaurant med tradisjonelle greske på menyen. Du kan ta den lille gangstien ned til tavernaen som ligger ved stranden. Trening og velvære Hotellet har et lite treningsrom som gjestene kan benytte uten kostnad. Øvrig om hotellet Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00 til 22.00. Hotellet har en liten lekeplass. Oppdag omgivelsene Du kan gå inn til Sivota på ca. 30 minutter. Det som tidligere var en liten fiskerlandsby er i dag forvandlet til en eksklusiv ferieby. Yachter og seilbåter ligger pent på rekke og rad i havna, men du skal ikke forvente hvite duker og gourmetrestauranter. I Sivota venter det ekte Hellas – helt frem til matbordet. Her er det småskala som gjelder og du får vellagde retter på virkelig gode restauranter og tradisjonelle tavernaer. Her kan du lese mer om Apollo Mondo Local.

Rolig og naturskjønt hotell
Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 17 mai 2021
Hjemreise: mandag 24 mai 2021
Bosted: Dobbeltrom i Bungalow
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
5 079 NOK Pris per voksen

Isola Verde
Sivota, Hellas
 

På Isola Verde trer du inn i elegante, intime og avslappende omgivelser. Hotellets innredning er av naturlige materialer – her veksler det mellom vakkert treverk, marmor og hvit kalkstein, krydret med greske dufter og detaljer. Det hele føles så enkelt og ekte. Isola Verdes restaurant er hotellets hjerte. På kjøkkenet har kjærligheten til den greske matkulturen sin naturlige plass, og menyen er fylt av tradisjonelle matretter med en moderne vri. Rettene er basert på lokale råvarer, ofte biologiske og lokalproduserte. Hotellet ligger vendt mot havet og stranden ligger bare en kort spasertur fra hotellet, så her er det lett å ta et deilig avkjølende bad i havet. Naturen er storslagen med flott utsikt over høye fjell, krystallklart vann og vakre olivenlunder. Lokale mattradisjoner Hotellet har en restaurant og en poolbar. I frokostbufféen har du et godt utvalg med innslag av greske delikatesser som lokale oster, gresk yoghurt og oliven. På dagtid tilbys enkle lunsjretter og snacks i baren og i restauranten. Her presenterer vi Mondo Meze, våre greske småretter, typisk for det greske kjøkken, som du deler eller nyter alene. Serveres både til lunsj og til middag. I restauranten er det også en à la carte-meny på kvelden og en gastronomisk trerettersmeny for de som har halvpensjon. I vinkjelleren ligger lokal og internasjonal vin av høy kvalitet, nøye valgt ut til restaurantens meny. Helse og velvære På Isola Verde kan du starte morgenen med yoga med utsikt over asurblått hav og høye fjell. Tren sammen med andre eller på egen hånd i det velutstyrte og nybygde treningsrommet. På hotellet finnes også en liten skjønnhetssalong. Her tilbys behandlinger som manikyr, pedikyr, massasje og andre skjønnhetsbehandlinger. Inkludert i Mondo Boutique Morgenyoga 5 dager i uken Treningstime med profesjonelle instruktører 5 dager i uken Inngang til treningsrommet Tilgang til solsenger og parasoller ved bassenget WiFi på hele hotellet Luftkondisjonering Mot avgift Skjønnhetsbehandlinger Les mer om Apollo Mondo Boutique-hotell her.

Coolt designhotell!
Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 17 mai 2021
Hjemreise: mandag 24 mai 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
6 565 NOK Pris per voksen

Bianco
Parga, Hellas
 

4.5

Bianco er et populært hotell for voksne som ligger rett ved den fine stranden Krioneri Beach. Herfra har du kort vei til sentrum med koselige restauranter, barer og butikker. På hotellet er det et bassengområde med et lite basseng. Gratis solsenger og parasoller ved bassenget. Resepsjonen er åpen mellom ca. kl. 8.00-24.00. Vei må krysses for å komme til stranden. Lokal trafikk ved hotellet. I restauranten- og snackbaren serveres alt fra tradisjonelle, greske retter til fersk fisk og enkle retter som hamburgere, salater og sandwicher. Fra restauranten har du fin utsikt over strand og hav. I baren kan du ta en pause fra solen eller avslutte kvelden med noe godt å drikke. Gratis WiFi på hele hotellet

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 17 mai 2021
Hjemreise: mandag 24 mai 2021
Bosted: Superiorrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
6 759 NOK Pris per voksen

4.5

Salvator Hotel Villas & Spa utenfor Parga er et eksklusivt designhotell som har et meget pent bassengområde med barneseksjon, gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Restaurant og bar. Gratis WiFi. Delikat spa med jacuzzi, dampbadstue og yoga; mot avgift. Gratis innendørs basseng og et lite trimrom. Vaskeriservice mot avgift. Ca 1 kilometer til Lichnosstranden. Hotellbuss til Parga sentrum og stranden (tider er ikke bestemt, hør i resepsjonen). Store nivåforskjeller på hotellområdet. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 24 mai 2021
Hjemreise: mandag 31 mai 2021
Bosted: Deluxerom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
6 649 NOK Pris per voksen

Acropol
Parga, Hellas
 

4.5

Acropol ligger sentralt i Parga med kort vei til havna. Hotellet har vært drevet av samme familie siden åpningen i 1884. Vil du bade i havet ligger den lange, fine Valtosstranden ca. 200 meter fra hotellet, der det er solsenger og parasoller samt vannaktiviteter mot avgift. Hotellet tilbyr strandhåndklær mot avgift. Hotellrestauranten Castello er ett av byens mest populære spisesteder og serverer retter fra det greske, italienske og franske kjøkkenet. Til restauranten hører en hyggelig bar. Resepsjonen er åpen mellom. kl. 8.00-24.00. Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 300 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 17 mai 2021
Hjemreise: mandag 24 mai 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
5 241 NOK Pris per voksen

Rezi
Parga, Hellas
 

4.5

Familieeide Rezi ligger i en herlig hage i utkanten av Parga. Bassengområde med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar. Frokostservering ute og inne. Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra morgen til kveld. Heis i hovedbygningen. TV-salong. Frokosten serveres ute ved bassenget. Kort avstand til sentrum med butikker og fornøyelser. Ca. 100 meter til rullesteinsstrand. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 17 mai 2021
Hjemreise: mandag 24 mai 2021
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
5 946 NOK Pris per voksen

Panthea
Parga, Hellas
 

4.5

I den øvre delen av Parga ligger leilighetshotellet Panthea. I åsene bak hotellet er det store olivenlunder, og fra hotellets hage og leiligheter har du en fin utsikt over byen og havet. I nærheten av Panthea ligger et par små restauranter, og det tar omtrent 15 minutter å gå ned til havnepromenaden og stranda. På hotellet finns en terrasse og et lite basseng der du kan slappe av i solen. Vil du heller bade i havet så ligger stranda Krioneri Beach midt i Parga by. Gå ned mot havna i Parga gjennom de smale gatene med butikker, tavernaer og små barer. Om kvelden er det fullt av liv rundt havna og det er en rekker tavernaer å oppdage også nede ved havna. Ta en tur til den fine Valtosstranda med taxibåt om du vil ha en liten utflukt.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 17 mai 2021
Hjemreise: mandag 24 mai 2021
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
4 296 NOK Pris per voksen

Bella Vista (Parga)
Parga, Hellas
 

4.5

Bella Vista er et hyggelig leilighetshotell som ligger i frodige omgivelser, ca. 800 meter fra den fine Lichinosstranden. På hotellet er det et fint bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift og depositum. Poolbar som tilbyr enkle retter. Gratis WiFi i fellesområdene. Hotellet ligger i et meget kupert område. Leiebil anbefales for å komme seg til Parga sentrum, som ligger ca. 3 kilometer fra hotellet. Hotellet har en minibuss som kjører til/fra Parga 5 ggr. daglig mot avgift. Det er også lokalbussforbindelse med Parga. Trafikk fra nærliggende vei kan oppfattes som forstyrrende.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 17 mai 2021
Hjemreise: mandag 24 mai 2021
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
3 951 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Bergen Flesland
× Parga, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!