Charter til Plomari, Lesvos, Hellas fra Oslo - alle flyplasser


Irini (Lesvos)
Plomari, Lesvos, Hellas
 

5

Irini består av 14 leiligheter med ulik utforming. Det de har felles er den flotte utsikten. Her kan du tilberede mat i leiligheten eller på grillplassen, som du deler med de andre gjestene. Gratis bruk av felles vaskemaskin. Leilighetene ligger perfekt med kort avstand til strand og sentrum. Ned en bratt bakke fra hotellet kan du bade fra klippene og går du litt til venstre ligger det en liten grusstrand. I lavsesong er det veldig stille og rolig her, men i høysesong blir det litt med uteliv. Ved ankomst/avreise stopper transferbussen ca. 300 meter fra Irini, bagasjen transporteres helt frem.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 13 september 2020
Hjemreise: søndag 20 september 2020
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 454 NOK Pris per voksen

Maria (Lesvos)
Plomari, Lesvos, Hellas
 

5

Leilighetshotellet Maria ligger på en høyde ovenfor Plomari med en herlig utsikt over havet og byen. Slapp av ved bassenget Her er det bassengområde med gratis solsenger. Øvrig om hotellet Gratis WiFi i hele hotellområdet. Hotellet har en grillplass som hotellets gjester kan benytte når de ønsker en grillaften fremfor en middag i leiligheten. Det er trapper inne på hotellområdet. Lokaltrafikk. Oppdag omgivelsene Plomaris sentrum kretser rundt det lille torget Platanos og staden er bygd opp som en amfiteater rundt torget. Gresk atmosfære med ouzorier, kaféer, tavernaer og barer. Stranden i Plomari er ganske liten, men bare noen kilometer fra sentrum ligger stranden i Agios Isidoros. Les mer om våre Apollo Mondo Local-hotell.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 20 september 2020
Hjemreise: søndag 27 september 2020
Bosted: Toromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 289 NOK Pris per voksen

Porto Plomari
Plomari, Lesvos, Hellas
 

Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari ligger rett ved Egeerhavet i utkanten av byen Plomari. På det stedet der hotellet i dag ligger foregikk det i flere hundre år en tradisjonsrik produksjon av såpe og olivenolje. Restene av de gamle fabrikkbygningene står der fremdeles og bidrar til en spesiell atmosfære i det kulturbeskyttede området. Midt i hotellet ligger infinitybassenget med utsikt over havet. Strender er det på begge sider av hotellet, en steinstrand og en blandet sand- og steinstrand. I restauranten er det kjærligheten til den greske matkulturen som dominerer og menyen er fylt med tradisjonelle retter med moderne vri. Kjøkkenet er først og fremst basert på lokale råvarer, i størst mulig grad økologisk og produsert i nærområdet. Vinkjelleren inneholder både lokal og internasjonal vin, alle omsorgsfullt utvalgte for å passe til menyen. Mat med lokale ingredienser Hotellet har en restaurant og en poolbar. På frokostbufféen finner du et klassisk frokosttilbud med greske innslag som lokale oster, gresk yoghurt og oliven. Mondo Meze, våre greske småretter, typiske for det greske kjøkkenet, serveres både til lunsj og middag. I restauranten er det en à la carte-meny om kvelden og en gastronomisk tre-retters meny. Helse og velvære På hotellets treningsplattform, med utsikt over havet, kan du starte morgenen med yoga. Du kan også trene sammen med våre instruktører eller på egen hånd i det nybygde og velutstyrte treningsrommet, med panoramavinduer ut mot havet. På hotellområdet er det også en bane for paddeltennis. I omgivelsene og i fjellene er det løpeløyper og fine turstier. Plomari sentrum Hotellet ligger i gangavstand, ca. 1 kilometer øst for Plomaris havn. Ved torget ligger koselige ouzerier, kaféer og tavernaer med varm gresk atmosfære. At Plomari er ouzoens hovedstad merker man først og fremst på de fem destilleriene i byen. Ett av disse er nabo med Porto Plomari og der er også et ouzo-museum, vel verdt et besøk. Inkludert i Apollo Mondo Boutique Morgenyoga 5 dager i uka Treningstime med profesjonelle instruktører 5 dager i uka Inngang til treningsrommet Tilgang til solsenger og parasoller ved bassenget WiFi på hele hotellet Luftkondisjonering Ikke inkludert: Paddeltennis Fotballbane Les mer om våre Apollo Mondo Boutique-hotell.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 23 august 2020
Hjemreise: søndag 30 august 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 998 NOK Pris per voksen

Panorama Apartments
Plomari, Lesvos, Hellas
 

4

Det er en litt bratt bakke som fører opp til Panorama Apartments, men utsikten det byr på er absolutt verdt det. Panorama har en mindre lobby med en sittegruppe og dette er hotellets kjerne. Det er kun 6 leiligheter i bygningen. Mange trapper inne på hotellet. Gratis WiFi på hotellområdet. Ved ankomst/avreise stopper transferbussen ca. 50 meter fra hotellet og den siste bratte bakken må du selv gå opp. Bagasjen fraktes opp.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 23 august 2020
Hjemreise: søndag 30 august 2020
Bosted: Toromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 369 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Oslo - alle flyplasser
× Plomari, Lesvos, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!