21 49 39 00 Våre butikker

Charter til Plomari, Lesvos, Hellas


Irini (Lesvos)
Plomari, Lesvos, Hellas
 

5

Irini består av 14 leiligheter med ulik utforming. Det de har felles er den flotte utsikten. Her kan du tilberede mat i leiligheten og o hagen er det en felles grillplass. Leilighetene ligger perfekt til med kort avstand til strand og sentrum. Ned en bratt bakke fra hotellet kan du bade fra klippene og går du litt til venstre ligger det en liten grusstrand. I lavsesong er det veldig stille og rolig her, men i høysesong blir det litt mer liv og røre. Gratis bruk av felles vaskemaskin. I lavsesong er omgivelsene meget rolige, men midt på sommeren åpner et diskotek en stykke fra hotellet og støy derfra kan oppfattes som forstyrrende.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 26 september 2021
Hjemreise: søndag 3 oktober 2021
Bosted: Toromsleilighet med 4 ord. senger
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 690 NOK Pris per voksen

Porto Plomari
Plomari, Lesvos, Hellas
 

Mondo Boutique Porto Plomari ligger like ved Egeerhavet i utkanten av byen Plomari. Hotellet ligger i et kulturbeskyttet område i en gammel olivenoljefabrikk som er restaurert. Hotellet kjennetegnes med høy grad av estetikk og en rik historie. Lokal gresk stemning finner du rett rundt hjørnet i byen Agios Isidoros og havnebyen Plomari. Hotellet ligger fantastisk til ved havet, nærmere stranda kommer du ikke. Hotellet har også et evighetsbasseng med utsikt over havet og stranda. Rett foran hotellet ligger en strand med blanding av stein og sand. Mat med lokalproduserte råvarer I restauranten er det kjærligheten til den greske matkulturen som dominerer og menyen er fylt med tradisjonelle retter med moderne vri. Kjøkkenet er først og fremst basert på lokale råvarer, i størst mulig grad økologisk og produsert i nærområdet. Vinkjelleren inneholder både lokal og internasjonal vin, alle omsorgsfullt utvalgte for å passe til menyen. Hotellet har en restaurant og en poolbar. Mondo Meze, greske småretter, typiske for det greske kjøkkenet, serveres både til lunsj og middag. I restauranten er det middag fra en fast meny om kvelden. På frokostbufféen finner du et klassisk frokosttilbud med greske innslag som lokale oster, gresk yoghurt og oliven. Helse og velvære På hotellets treningsplattform, med utsikt over havet, kan du starte morgenen med yoga. Du kan også trene sammen med våre instruktører eller på egen hånd i det nybygde og velutstyrte treningsrommet, med panoramavinduer ut mot havet. I blant gjestes hotellet av dyktige og profesjonelle instruktører. Det tilbys da treningstimer i yoga og pilates som er inkludert for alle hotellets gjester. Les mer om disse timene i Porto Plomaris treningskalender. På hotellområdet er det også en bane for padel. I omgivelsene og i fjellene er det løpeløyper og fine turstier. Les mer om fotturer på Lesvos. Plomari sentrum Hotellet ligger i gangavstand, cirka 1 kilometer, østover fra havna i Plomari. Ved torget ligger koselige ouzerier, kaféer og tavernaer med varm gresk atmosfære. At Plomari er ouzoens hovedstad merker man først og fremst på de fem destilleriene i byen. Ett av disse er nabo med Porto Plomari og der er også et ouzo-museum, vel verdt et besøk. Inkludert i Apollo Mondo Boutique: Morgenyoga 5 dager i uka Treningstime med profesjonelle instruktører 5 dager i uka Treningsprogram med gjesteinstruktører, se treningskalenderen. Inngang til treningsrommet Tilgang til solsenger og parasoller ved bassenget Wifi på hele hotellet Luftkondisjonering Mot avgift: Padel Les mer om våre Apollo Mondo Boutique-hotell.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 19 september 2021
Hjemreise: søndag 26 september 2021
Bosted: Dobbeltrom i etasje
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 014 NOK Pris per voksen

Maria (Lesvos)
Plomari, Lesvos, Hellas
 

5

Leilighetshotellet Maria ligger på en høyde ovenfor Plomari med en herlig utsikt over havet og byen. Slapp av ved bassenget Her er det bassengområde med gratis solsenger. Øvrig om hotellet Gratis wifi. Resepsjonen er åpen på dagtid amt en stund om kvelden. Hotellet har en grillplass som hotellets gjester kan benytte når de ønsker en grillaften fremfor en middag i leiligheten. Det er trapper inne på hotellområdet. Lokaltrafikk. Oppdag omgivelsene Plomaris sentrum kretser rundt det lille torget Platanos og staden er bygd opp som en amfiteater rundt torget. Gresk atmosfære med ouzorier, kaféer, tavernaer og barer. Stranda i Plomari er ganske liten, men bare noen kilometer fra sentrum ligger stranda i Agios Isidoros. Les mer om våre Apollo Mondo Local-hotell.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 26 september 2021
Hjemreise: søndag 3 oktober 2021
Bosted: Treromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 038 NOK Pris per voksen

Panorama Apartments
Plomari, Lesvos, Hellas
 

4

Det er en litt bratt bakke som fører opp til Panorama Apartments, men utsikten det byr på er absolutt verdt det. Panorama har en mindre lobby med en sittegruppe og dette er hotellets kjerne. Det er kun 6 leiligheter i bygningen. Mange trapper inne på hotellet. Gratis WiFi på hotellområdet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 26 september 2021
Hjemreise: søndag 3 oktober 2021
Bosted: Treromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 334 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Plomari, Lesvos, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear