21 49 39 00 Våre butikker

Charter til Rethymnon kyst, Kreta, Hellas fra Ålesund Aalesund Vigra


Kriti Beach
Rethymnon by, Kreta, Hellas
 

4.5

Kriti Beach er et hyggelig hotell som ligger på strandpromenaden i populære Rethymnon. I bassengområdet er det et basseng, solsenger, parasoller og håndkleservice. Vil du bestille noe å drikke ligger poolbaren Armenistis like ved. Stranda ligger på andre siden av veien og er merket med EUs Blått Flagg for det rene og klare vannet. Her tilbys gratis solsenger, parasoller og håndklær. Hotellets hovedrestaurant Thalassi Restaurant har en fin utsikt mot Papanastasiuo Street. Her serveres internasjonale retter, også med lokale kretiske alternativ og ulike tema hver kveld. I Chimera Restaurant serveres retter fra Middelhavet og anses være en av de beste à la carte-restaurantene i Rethymnon. Her venter vakker havutsikt og en herlig stemning. I baren Armenistis kan du bestille cocktails, kaffe og annen drikke, og på dagtid serverer de à la carte-lunsj. Det er treningsrom med maskiner for både styrke og kondisjon. Strandpromenaden utenfor hotellet er flere kilometer lang og er perfekt for en løperunde eller kveldstur. På stranda tilbys vannsport som vannski, jet ski og parasailing mot avgift. For ekstra avkobling tilbys behandlinger som massasje og det er også badstue samt et innendørsbasseng med hydromassasje. I spaet, treningsrommet og innendørsbassenget er det aldersgrense på 16 år. To ganger i uka er det live underholdning på Kriti Beach med blant annet tradisjonell kretisk musikk og dans. Kriti Beach ligge perfekt til for den som vil oppdage Rethymnon. Strandpromenaden fører deg inn til de berømte fortet Fortezza og Gamlebyens smale gater og smug. Her ligger det flere restauranter, barer, butikker og et herlig uteliv.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 23 april 2022
Hjemreise: lørdag 30 april 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
6 167 NOK Pris per voksen

Amira Beach Resort & Spa
Rethymnon kyst, Kreta, Hellas
 

4

Det nybygde Apollo Mondo Duo-hotellet Amira Beach Resort & Spa er et eksklusivt voksenhotell som ligger ved Rethymnons kyst. Fra bassengområdet er det utsikt over havet og her er det komfortable solsenger og parasoller. Hotellet har en egen del av sandstranda ved hotellet, også her tilbys solsenger og parasoller. Kort vei til god mat Hovedrestauranten på Amira Beach Resort & Spa heter ARION, og her serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé under åpen himmel. Middelhavsrestauranten ALMYRA byr på grillede spesialiteter og enkle retter. I gourmetrestauranten OLIO venter en noe mer luksuriøs middag av både lokale og internasjonale retter – og en fantastisk utsikt. Solnedgangen kan nytes i lobbybaren Thea, der det serveres cocktails og annen drikke. I poolbaren Asterias kan du kjøpe avkjølt drikke og iskrem, og nede ved stranda ligger baren Votsala som serverer nypresset juice. Trening og velvære På Amira Beach Resort & Spa kan du trene yoga 3-5 ganger i uka med våre profesjonelle Apollo-instruktører, eller på egen hånd i det store treningsrommet. Her er det alt fra tredemølle og sykler til frie vekter og crosstrainer. Hotellet har også biljard og bordtennis, og nede ved stranda er det mulighet for windsurfing, vannski, snorkling og dykking. I spaavdelingen er det et oppvarmet innendørsbasseng, jacuzzi, hamam, badstue og dusjer. I skjønnhetssalongen tilbys manikyr og pedikyr. Oppdag omgivelsene Hotellet ligger i den populære kystbyen Adelianos Kampos, som byr på en genuin gresk opplevelse. Hit lokkes de som søker ro, lange hvite strender og lokale restauranter. Cirka 8 kilometer fra hotellet ligger Rethymnon by med sin sjarmerende gamleby, der det ligger restauranter, barer og butikker langs de koselige små gatene. Vil du oppdage omgivelsene med bil tilbyr hotellet privat parkering. Inkludert i Apollo Mondo Duo på Amira Beach Resort & Spa: Yoga 3-5 ganger i uka Treningsrom Wifi i fellesområdene Solsenger og parasoller ved bassenget og på stranda Mot avgift Spa Vannsport på stranda Biljard

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 mai 2022
Hjemreise: lørdag 14 mai 2022
Bosted: Superiorrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
7 700 NOK Pris per voksen

Kyma Suites Beach
Rethymnon by, Kreta, Hellas
 

4

Kyma Suites Beach er et byhotell i nærheten av den fine stranda som er merket med EUs Blått flagg i Rethymnom. Her får du oppleve pulsen fra byen samtidig som hotellet har en behagelig avslappet atmosfære. Både på stranda og ved hotellets lille basseng er det gratis solsenger, parasoller samt håndkleservice. På hotellet er det et lite treningsrom og et spa som tilbyr ulike behandlinger mot avgift. Vil du være i aktivitet samtidig som du ser omgivelsene kan du låne en sykkel på hotellet og begi deg ut på eventyr. Hotellet har to restauranter, bufférestauranten Moulveri samt à la carte-restauranten og baren Navy Blend. Hotellet har en herlig terrasse der du kan slå deg ned i skyggen av oliventrærne med en kaffe og beundre utsikten mot havet og båtene som dupper i havna. Sentral beliggenhet med shopping, restauranter og barer like i nærheten. Bytrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 23 april 2022
Hjemreise: lørdag 30 april 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
6 240 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Ålesund Aalesund Vigra
× Rethymnon kyst, Kreta, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear