Charter til Kolymbari, Kreta, Hellas


Avra Imperial Beach Resort & Spa
Kolymbari, Kreta, Hellas
 

4.5

Avra Imperial er et eksklusivt designet Family Garden-hotell i fine omgivelser, nær stranden og havnen i landsbyen Kolimbari. Hotellet består av to områder, begge med innbydende basseng. På Avra Imperial møter du Vings maskoter Lollo & Bernie i barneklubben Lollo & Bernies Kids Club. Sammen med de skandinaviske aktivitetsvertene våre sørger Lollo & Bernie for at det er masse å finne på for hele familien. Vil du heller slappe av kan du for eksempel unne deg en deilig behandling i hotellets spa. for enda mer ferieluksus kan du bestille en av våre rimelige måltidspakker, eller hva med et dobbeltrom med privat basseng hvor du kan gå rett ned i bassenget fra terrassen din? Avra Imperial Beach Resort & Spa er et Family Garden-hotell i perioden 20..04–20.10.2017 og 20.04–19.10 2018. Det er i dette tidsrommet Lollo & Bernie hilser på barna og barneklubben og aktivitetene med skandinavisktalende personale pågår.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 23 april 2020
Hjemreise: torsdag 30 april 2020
Bosted: Dobbeltrom mot bassengområde
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 145 NOK Pris per voksen

Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels
Kolymbari, Kreta, Hellas
 

4.5

Fine Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels er et populært hotell som ligger på stranden i byen Kolymbari, helt vest på Chaniakysten. Her er det et fint bassengområde med to basseng, solsenger og parasoller. Det ene bassenget ligger rett ved stranden med en vakker havutsikt. Vil du heller kjenne sanden mellom tærne er det solsenger og parasoller på stranden mot avgift som tilhører hotellet. Mange om gastronomiske opplevelser Hotellet har tre restauranter. En bufférestaurant, der alle måltider er inkludert i All Inclusive. På à la carte-tavernaen Sealine serveres lunsj mens à la carte-restauranten Azzuro serverer Middelhavsinspirerte middager. Hotellet har også en lobbybar og poolbar, en liten kiosk er det også her. Trening og velvære Er du en som gjerne trener i ferien er det flere muligheter på Grand Bay Beach Resort. 3-5 ganger i uka kan du delta på yogatimer, ledet av våre profesjonelle Apollo-instruktører. Det er også et lite treningsrom. Vil du ta litt ekstra godt vare på deg selv kan du besøke spaavdelingen med massasje, manikyr og pedikyr eller sitte en stund og slappe av i badstuen (reservasjonen gjøres i sparesepsjonen). Inkludert i Apollo Mondo Duo på Grand Bay Beach Resort: Badekåpe og tøfler Yoga 3-5 ganger i uka Solsenger, parasoller og håndkleservice Lite trimrom WiFi i fellesområdene Mot avgift: Solsenger og parasoller på stranden (inkludert i All Inclusive Ultra) Massasje, manikyr og pedikyr samt badstue Les gjerne mer om Apollo Mondo Duo.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 2 mai 2020
Hjemreise: lørdag 9 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
6 724 NOK Pris per voksen

Selini Villas
Kolymbari, Kreta, Hellas
 

Villa med privat basseng, beliggende i et rolig naturlandskap i Skoutelonas, 1,5 km fra fiskerlandsbyen Kolimbari og 600 m fra stranden. Selinis Villas ligger i et av de vakreste områdene av Vest-Kreta, Skoutelonas i landsbyen Rapaniana som tilhører Kolimbari kommune, 22 km fra Chania. Flyplassen i Chania ligger 35 km unna og havnen i Souda er ca. 30 km unna. Villaene ligger 800 m fra komplekset Selini Suites og bare 600 m fra stranden og 1,5 km fra fiskerlandsbyen Kolimbari. Villaene kan innkvartere opptil 6 personer og tilbyr oppholdsrom med TV og DVD-spiller, fullt utstyrt kjøkken, 2 eller 3 soverom (ett i første etasje og 2 i andre), 2 baderom (ett med dusj og ett med badekar), individuell luftkondisjonering i alle rom, safe, privat utendørs svømmebasseng, balkonger og terrasser, hager, grill i hagen, parkering og Wi-Fi Internett-tilgang. Adresse: Skoutelonas, Kolymbari, Crete, Greece.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 28 september 2019
Hjemreise: lørdag 5 oktober 2019
Bosted: Villa 3 soverom med privat basseng, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
9 969 NOK Pris per voksen

Nereides (Kreta)
Kolymbari, Kreta, Hellas
 

4

Nereides i Kolymbari har et pent lite bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift. Stranden ligger ca. 400 meter nedenfor hotellet, der er det ikke solsenger eller parasoller. Snackbar som serverer småretter. Gratis WiFi. Hotellet har en  à la carte-restaurant som serverer lunsj og middag. Deponering mot avgift i resepsjonen og safe i noen rom. Gratis minigolf, hele fem baner! Bordtennis. Bussholdeplass, minibank og minimarked i nærheten av hotellet. Kort vei, ca. 550 meter til stranden og sentrum i Kolymbari. Utendørsparkering.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 21 september 2019
Hjemreise: lørdag 28 september 2019
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
3 398 NOK Pris per voksen

Avra Apartments Kolymbari Harbour
Kolymbari, Kreta, Hellas
 

Avra Apartments ligger ved den pittoreske havnen i Kolymbari - og vil introdusere deg for det autentiske "hjertet" av det kretensiske landskapet. Her kan du fordype deg i innbyggernes daglige liv kombinert med balansert eleganse, diskret luksus og tradisjonell komfort med tradisjon og ekte opplevelser. Eiendommen ligger ved havnen i landsbyen Kolymbari, 450 m fra en steinstrand, 25 km fra Chania og 164 km fra Heraklion internasjonale lufthavn. Fasiliteter og tjenester inkluderer vaskeritjenester (ekstra kostnad) og trådløs internettilgang. Villaene har TV, air condition, trådløs Internettilgang, safe, hårføner, badekåper, tøfler, stue, kjøkkenkrok og bad. Vær oppmerksom på at våre gjester kan benytte basseng, Apivita Spa-anlegg og Alpha Kids Club (for barn i alderen 4-11 år) på Avra Imperial Hotel, ca. 600 m unna. Vær oppmerksom på at anlegget er uten resepsjon. Du må benytte resepsjonen på Avra Imperial Hotel, ca. 600 m unna. Merk: Resepsjon med begrenset åpningstid. Vennligst oppgi flynummer og ankomsttid når du bestiller rom ved dette hotellet. Adresse: Kolymbari 73006 Chania, Kreta, Hellas.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 21 september 2019
Hjemreise: lørdag 28 september 2019
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
12 128 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kolymbari, Kreta, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!