Charter til Ierapetra, Kreta, Hellas


SunConnect Ostria Resort & Spa
Ierapetra, Kreta, Hellas
 

4.5

Velkommen til fine SunConnect Ostria Resort & Spa, som ligger i rolige og vakre omgivelser rett ved stranden. Hotellet er bygget som en liten landsby med torg og herlige bassengområder – alt omgitt av en vakker hage med oliventrær og timian- og rosmarinbusker. Her får hele familien en herlig ferie, og du kan velge mellom flere basseng og mange aktiviteter for både barn og voksne. Ettersom All Inclusive er inkludert i prisen så kan du bruke tiden på å slappe av i ferien. SunConnect Ostria Resort & Spa har også et herlig spa med deilige behandlinger. Til Ierapetra er det godt og vel 6 kilometer.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 april 2020
Hjemreise: torsdag 23 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 195 NOK Pris per voksen

Astron (Ierapetra)
Ierapetra, Kreta, Hellas
 

4

Astron i Ierapetra er et populært hotell med hyggelig personale og utmerket beliggenhet. Det er bare 75 meter til stranden. Hotellet har en coffee shop som serverer snacks og enkle retter samt en à la carte-restaurant som tilbyr greske og kretiske spesialiteter. Takket være den sentrale beliggenheten i Ierapetra kan du velge mellom ulike tavernaer, barer og kaféer. Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 6 august 2020
Hjemreise: torsdag 13 august 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 133 NOK Pris per voksen

Petra Mare
Ierapetra, Kreta, Hellas
 

4.5

Petra Mare er et All Inclusive-hotell som ligger i utkanten av Ierapetra og passer perfekt for barnefamilier. Her venter et fint bassengområde med herlig utsikt over havet og et flott barnebasseng med flere vannsklier og et piratskip. På hotellet er det en pen og stilfull bufférestaurant og en à la carte-restaurant. Fra Petra Mare er det ikke mer enn en drøy kilometers gange til Ierapetra, langs den fine strandpromenaden.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 7 mai 2020
Hjemreise: torsdag 14 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 445 NOK Pris per voksen

Ostria Resort & Spa
Ierapetra, Kreta, Hellas
 

4.5

Ostria Resort & Spa har flere bassengområder med totalt 6 basseng, hvorav 3 av dem er perfekte for barn. Ett av bassengene har en vannsklie for barn. Poolbar. Hotellet har også et basseng og en poolbar for voksne gjester over 18 år. Gratis solsenger og parasoller ved så vel bassengene som ved stranden. På hotellet er det en bufférestaurant, Orion, og fire á la carte-restauranter. Disse er restaurant Aeolous med gresk og internasjonal meny, grillrestauranten Vathypietro, tavernaen Maestro byr på greske spesialiteter og fiske- og skalldyrrestauranten Thalassa som ligger på stranden. Ved sportssenteret ligger en juicebar der du kan kjøpe ferskpresset juice og smoothies. To ganger i uka er det mulig å delta på vinsmaking i restaurant Vathypietro. Minst to ganger pr. uke har hotellet temakvelder som f. eks. BBQ eller kretisk aften med underholdning og levende musikk. Gratis WiFi på hele hotellet. Gratis, velutstyrt treningsstudio. Gratis tennisbaner, bordtennis, bueskyting, minigolf, sandvolleyball, en liten fotballbane (5 m x 5 m), gruppetrening og dansetimer. Gratis kajakk og SUP (stand up paddle board). Vannsport- og dykkesenter på stranden med bl. a. vannski og jet ski mot avgift. Underholdningsteam (fransktalende) som arrangerer aktiviteter for voksne og barn. Lekeplass. Barneklubb i hotellets regi (med fransktalende personal) for barn 3-9 år. Minidisco. Døgnåpen resepsjon. Gratis parkering (hvis ledige plasser). Lekkert spa som tilbyr herlige behandlinger mot avgift. En time før din behandling starter har du gratis tilgang til spaets hamam, oppvarmet basseng, badstue og is dusjer.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 18 juni 2020
Hjemreise: torsdag 25 juni 2020
Bosted: Superiorrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 409 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Ierapetra, Kreta, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!