Charter til Elounda, Kreta, Hellas


Porto Elounda Golf & Spa Resort
Elounda, Kreta, Hellas
 

4.5

Porto Elounda Golf & Spa er et stort hotell med egen sandstrand. Her er det et stort bassengområde med barnebasseng. Sommeren 2019 åpner et nytt, stort basseng med utsikt over stranden. Gratis solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranden. Pool-/strandbar. Det er totalt åtte restauranter på hotellet. Bufférestauranten Nafsika med retter fra middelhavslandene. Restaurant Old Mill er hotellets fine dining og har utsikt over hagen og havet. Aglio-e-Olio restaurant har italiensk meny. Lunsjrestauranten Odysseas serverer gresk mat. À la carte-restauranten Deck serverer internasjonale retter. I restaurant Koh kan du spise asiatisk. Calypso & Wine cellar byr på franske smaker med en fantastisk utsikt over havet. For fisk- og skalldyr er går du til Yacht Club Restaurant. Flere av dem har spesielle temakvelder i høysesong. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Pent antrekk, menn må ha langbukser. Flere barer. Hotellet har et over 3000 m² stort barneland som er åpent mellom kl. 10.00 og 13.00 hver dag, samt to dager i uken også om ettermiddagene. Parken retter seg mot barn opp til 17 år og her er det blant annet en lekepark og badeland. En del er for barn mellom 4 måneder og 12 år. Barneklubb i hotellets regi for barn mellom 4 måneder og 5 år (åpen mellom kl. 10.00 og 18.00), og en ungdomsklubb (åpen mellom kl. 19.00 og 22.00). Badelandet er kun for barn om formiddagen, ingen voksne. Vil foreldrene bade med barna kan man bestille området for en ettermiddag mot avgift. Lekeplass og spillrom med brett- og onlinespill. Gratis WiFi på rommene og i fellesområdene (høyhastighet mot avgift). Gratis trimrom, oppvarmet innendørsbasseng, samt et meget lekkert spa (6 Senses) med en omfattende behandlingsmeny (mot avgift). Hamam og badstue. 9-hulls golfbane (par 3), vannsport og dykking. Gratis bordtennis. Biljard. Tennisbane og fotballbane mot avgift. Timer i seiling og golf mot avgift. Frisør og flere butikker. Avstanden til stranden kan være opptil 200 meter, avhengig av hvor du bor på området. Room service hele døgnet. Hotellet ligger ca. 3 kilometer fra Elounda og ca. 1 mil nord for Agios Nikolaos. Ingen trafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 22 september 2019
Hjemreise: søndag 29 september 2019
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 398 NOK Pris per voksen

Elounda Beach
Elounda, Kreta, Hellas
 

4.5

Elounda Beach ligger i naturskjønne omgivelser med en herlig utsikt over Mirabellobukta i den lille byen Elounda, ca. 9 kilometer fra Agios Nikolaos. Værelsene er fordelt på Elounda- og Imperial-delen. Flott bassengområde med saltvannsbasseng. Poolbar. Badehåndklær. Hotellet deler fasiliteter med søsterhotellet Elounda Bay Palace, der det er to bassengområder med barnebasseng samt et innendørsbasseng. Gratis solsenger og parasoller i alle bassengområdene. Det er to mindre sandstrender med gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester. Det er fire restauranter på hotellet. Kafenion som serverer lokale retter, Dionysos med middelhavsmeny, Argourant serverer italiensk mat og Blue Lagoon er japansk. Pent antrekk i alle restauranter. Kveldsunderholdning noen kvelder i uka. Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis trimrom, tennis og badminton. Thalasso-spa Espace Vitalite Chenot er for gjester som har fylt 16 år og behandlingene er mot avgift. Gratis hamam og badstue. Barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. Sportsaktiviteter for tenåringer. Flere trapper inne på hotellområdet. Room service. Helikopterservice, bil- og yachtutleie. Gullsmed. Klesbutikk. Kiosk. Vaskeriservice mot avgift. Vannsport mot avgift. Dykkesenter. Begrenset lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 22 september 2019
Hjemreise: søndag 29 september 2019
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 608 NOK Pris per voksen

Elounda Bay Palace
Elounda, Kreta, Hellas
 

4

Smakfulle Elounda Bay Palace er bygd i middelhavsstil og består av en hovedbygning og et par mindre bygninger og bungalower. Hotellet deler fasiliteter med søsterhotellet Elounda Beach. Bassengområde med saltvannsbasseng, barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær. Poolbar. To mindre sandstrender med solsenger og parasoller. Håndkleservice. Strandbar. Bufférestauranten Arethoussa serverer frokost og middag. Tre á la carte-restauranter; Thalassa som serverer kretiske retter, Ariadne byr på greske spesialiteter og Restaurant F har middelhavsretter og snacks på menyen. Pent antrekk i alle restauranter. Tre barer. Dag- og kveldsunderholdning. Gratis WiFi i fellesrommene. Døgnåpen resepsjon. Gratis trimrom, hamam og badstue. Innendørsbasseng med ferskvann. Gratis tennis, sandvolleyball og minigolf. Bordtennis mot avgift. TV-salong. Lekeplass og underholdning for barna. Roomservice. Vaskeriservice mot avgift. Vannsport der noen aktiviteter er mot avgift. Butikker. Til den lille byen Elounda er det ca. 2 kilometer og til Agios Nikolaos er det ca. 1 mil. Begrenset lokaltrafikk. På søsterhotellet Elounda Beach er det fem restauranter og Thalassospa Espace Vitalite Chanot med massasje og behandlinger mot avgift.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 29 september 2019
Hjemreise: søndag 6 oktober 2019
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 398 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Elounda, Kreta, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!