Charter til Analipsi, Kreta, Hellas fra Oslo Gardermoen Airport


TUI Blue Insula Alba
Analipsi, Kreta, Hellas
 

4.5

TUI Blue Insula Alba i Analipsi ligger rett ved stedets strandpromenade, har eget spa og et stort bassengområde. Rom med privat basseng kan bestilles. Halvpensjon med middagsmeny er inludert. Hotellet ønsker gjester over 16 år velkommen og er et bra valg for deg som vil ha et bosted med høy standard, Spa, treningsrom og stort bassengområde TUI Blue Insula Albas bassengområde er stort og har bar og utsikt over havet. På gressplenen ved bassenget finnes både vanlige og doble solsenger for to. I spa-adelingen finnes treningsrom, innendørsbasseng og badstue. Her kan du også bestille massasje og en rekkke ulike behandlinger. Swim up eller privat basseng Alle rom er velutstyrt og minibaren er fylt ved ankomst. WiFi i alle rom og på hele hotellet. Bestill swim up-rom eller rom med privat basseng - da kan du ta et enkelt ta et morgenbad før frokost. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 4 oktober 2020
Hjemreise: søndag 11 oktober 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 978 NOK Pris per voksen

Lyttos Beach
Analipsi, Kreta, Hellas
 

4.5

Lyttos Beach er nabo med den fine sandstranden ca. 5 kilometer fra Hersonissos på nordre Kreta. Hotellet har flere bassengområder, hvorav ett med basseng med olympiske mål og ett med et hjerteformet basseng. Flere barnebasseng og to poolbar som serverer småretter. Her er det også et mindre badeland med vannsklier for både store og små. Gratis jacuzzi utendørs. Gratis solsenger og parasoller samt håndkleservice både i bassengområdet og på hotellets strand. Strandbar som serverer småretter. Bufférestauranten Diktamos har greske og internasjonale retter med lokale råvarer, og ved det hjerteformede bassenget ligger tavernaen Kalypso, som serverer frokost-, lunsj-, og middagsbuffé med temakvelder. Bordreservasjon til middag. Snackbaren Thalassa ligger på stranden og har grillmat til lunsj og middag. Lobbybar. Spa mot avgift, med utendørsjacuzzi, badstue og behandlinger. Velutstyrt treningsrom. Gratis bordtennis, sandvolleyball og dart. To fotballbaner og basketballbane. Tennis med utstyr mot avgift (må reserveres). Biljard mot avgift. Leie av terrengsykkel. Barneklubb (juni, juli og august) i hotellets regi med engelsktalende personale. Barnepass mot avgift. Aktiviteter for ungdommer om formiddagen og ettermiddagen. Lekeplass ved hovedbassenget. Morgenaktiviteter på stranden, dagaktiviteter, kveldsunderholdning (som filmkveld) og gresk aften. Gratis shuttlebuss til golfbanen Crete Golf Club. Gratis WiFi på hotellområdet. Døgnåpen resepsjon. Lekeplass. Suvenirbutikk og minimarked. Analipsis sentrum ligger ca. 600 meter fra hotellet og til sentrum av Hersonissos er det ca. 5 kilometer.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 20 september 2020
Hjemreise: søndag 27 september 2020
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 471 NOK Pris per voksen

4

TUI Sensatori Resort Atlantica Caldera Palace er det rette valget for deg som ønsker totalt avkobling, luksus og service. Hotellet ligger rett ved stranden i Analipsi og er inndelt i tre soner med bassenger. All inclusive er inkludert. Hotellet passer like bra for barnefamilier som for par, med både barnebasseng og områder som bare er for voksne. Ulike soner – et sted for enhver smak: Et enormt barnebasseng – lengst bak i området Et stort, felles bassengområde – i midten av området Et rolig, barnefritt område – nærmest stranden Flere restauranter Du kan velge mellom fire ulike restauranter, der du i tillegg til bufféer for eksempel kan få thaimat, grillet eller italiensk. Aktiviteter for store og små Det finnes et stort utvalg av sportsaktiviteter – tennis, bueskyting, terrengsykling, volleyball, minifotball, et velutstyrt treningsrom og et spa i verdensklasse med behandlinger for både voksne og barn. Kveldsunderholdning Tidlig på kvelden er det barnedisko, sjonglering og trylleshow. Den som er våken litt lengre, kan velge mellom show, musikaler og klassisk musikk på terrassen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 2 mai 2021
Hjemreise: mandag 10 mai 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 654 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Oslo Gardermoen Airport
× Analipsi, Kreta, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!