21 49 39 00 Våre butikker

Charter til Almyrida, Kreta, Hellas fra Oslo Gardermoen Airport


Almyrida Resort
Almyrida, Kreta, Hellas
 

4.5

Almyrida Resort omfatter Almyrida Residence, Almyrida Beach og Almyrida Studios. De to første ligger ved siden av hverandre, det siste 270 meter bortenfor – gjestene kan benytte fasilitetene på alle tre hotellene. Dette medfører at du har et stort utvalg av basseng, restauranter og underholdning uten å måtte bevege deg særlig langt. Gode bademuligheter Her er det et fint bassengområde med fire basseng, hvorav et barnebasseng. Gratis solsenger i bassengområdet. På Almyrida Residence er det en takterrasse hvor alle har tilgang, men bassenget som ligger her er reservert for gjester over 17 år. Poolbar. Til stranda er det bare en kort spasertur. Mat og underholdning Det er en restaurant på Almyrida Beach og en på Almyrida Residence. For gjester som bor på Almyrida Beach og Almyrida Studios inntas eventuell måltider på Almyrida Beach. Gjester som bor på Almyrida Residence inntar eventuelle måltider på Almyrida Residence, som arrangerer musikkaften et par ganger i uken (mai-september). Matlagingskurs mot avgift 3 ggr/uke på Residence, mot avgift. Disse arrangeres mai-juni og september-oktober og krever et det er minimum 4 personer per gang, begrenset plass. Helse og trening Hotellet har et lite spa med massasje mot avgift. Skjønnhetssalong og frisør mot avgift. Gratis lite treningsrom, aldersgrense 16 år, yngre gjester i følge med voksne. Bowling og biljard mot avgift. Øvrig på hotellet Gratis wifi i fellesområdene, laptop kan leies. Vaskeriservice mot avgift. Oppdag omgivelsene Hotellet ligger nær stranden, restauranter og barer i byen. Vei må krysses for å nå stranda. Det er cirka 22 kilometer til Chania. Lokaltrafikk. Les mer om våre Apollo Mondo Local-hotell.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 14 august 2021
Hjemreise: lørdag 21 august 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 170 NOK Pris per voksen

Aloe Boutique and Suites
Almyrida, Kreta, Hellas
 

4.5

På hotellet er det 24-timers resepsjon, heis (i hovedbygningen), WiFi i offentlige områder (gratis), svømmebasseng, basseng/strand håndklær (gratis), solterrasse, solsenger & parasoller (gratis ved bassenget, Mot betaling på stranden), utendørs dusj, hage, førstehjelp på forespørsel, restaurant og snackbar. Kleskode kreves til middag. Standard rommene har individuell aircondition/varme (gratis), WiFi (gratis), direkte telefon, elektronisk safe (gratis), TV (med satellitt & musikkanaler), kjøleskap, kaffekoker, dusj/WC, hårføner, baderomsfasiliteter, balkong/terrasse, romservice (mot betaling), rengjøring (daglig), skifte av håndklær (3 ganger i uken), skifte av sengetøy (3 ganger i uken), vaskeriservice (mot betaling). Wellness fasiliteter: massasje (på forespørsel, mot betaling), badstue (mot betaling), treningsrom (gratis). Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden. Vær oppmerksom på at eiendommen ikke er egnet for funksjonshemmede gjester. ** Hotellet er kun for gjester over 16 år. Adresse: Almyrida, Apokoronas, 73008 Kreta, Hellas.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 17 oktober 2021
Hjemreise: søndag 24 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng) - Superior, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 736 NOK Pris per voksen

4

På hotellet er det 24-timers resepsjon, WiFi, safe (mot betaling), parkering, 24-timers resepsjon, restaurant, bar, svømmebasseng, barnebasseng og lekeplass for barn. Rommene er utstyrt med 24-timers resepsjon, aircondition, WiFi, safe og kjøleskap. Familierom har også TV. Rengjøring 6 ganger i uken. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene og tjenestene nevnt ovenfor kan være utilgjengelige på grunn av været/årstiden. Adresse: Almirida Apokoronou, 73008 Chania, Kreta, Hellas.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 17 oktober 2021
Hjemreise: søndag 24 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 530 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Oslo Gardermoen Airport
× Almyrida, Kreta, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear