21 49 39 00 Våre butikker

Charter til Almyrida, Kreta, Hellas fra Oslo Gardermoen Airport


Almyrida Resort
Almyrida, Kreta, Hellas
 

4.5

Almyrida Resort omfatter Almyrida Residence, Almyrida Beach og Almyrida Studios. De to første ligger ved siden av hverandre, det siste 270 meter bortenfor – gjestene kan benytte fasilitetene på alle tre hotellene. Dette medfører at du har et stort utvalg av basseng, restauranter og underholdning uten å måtte bevege deg særlig langt. Gode bademuligheter Her er det et fint bassengområde med fire basseng, hvorav et barnebasseng. Gratis solsenger i bassengområdet. På Almyrida Residence er det en takterrasse hvor alle har tilgang, men bassenget som ligger her er reservert for gjester over 17 år. Poolbar. Til stranda er det bare en kort spasertur. Mat og underholdning Det er en restaurant på Almyrida Beach og en på Almyrida Residence. For gjester som bor på Almyrida Beach og Almyrida Studios inntas eventuell måltider på Almyrida Beach. Gjester som bor på Almyrida Residence inntar eventuelle måltider på Almyrida Residence, som arrangerer musikkaften et par ganger i uken (mai-september). Matlagingskurs mot avgift 3 ggr/uke på Residence, mot avgift. Disse arrangeres mai-juni og september-oktober og krever et det er minimum 4 personer per gang, begrenset plass. Helse og trening Hotellet har et lite spa med massasje mot avgift. Skjønnhetssalong og frisør mot avgift. Gratis lite treningsrom, aldersgrense 16 år, yngre gjester i følge med voksne. Bowling og biljard mot avgift. Øvrig på hotellet Gratis wifi i fellesområdene, laptop kan leies. Vaskeriservice mot avgift. Oppdag omgivelsene Hotellet ligger nær stranden, restauranter og barer i byen. Vei må krysses for å nå stranda. Det er cirka 22 kilometer til Chania. Lokaltrafikk. Les mer om våre Apollo Mondo Local-hotell.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 13 august 2021
Hjemreise: fredag 20 august 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 450 NOK Pris per voksen

Aloe Boutique and Suites
Almyrida, Kreta, Hellas
 

4.5

På hotellet er det 24-timers resepsjon, heis (i hovedbygningen), WiFi i offentlige områder (gratis), svømmebasseng, basseng/strand håndklær (gratis), solterrasse, solsenger & parasoller (gratis ved bassenget, Mot betaling på stranden), utendørs dusj, hage, førstehjelp på forespørsel, restaurant og snackbar. Kleskode kreves til middag. Standard rommene har individuell aircondition/varme (gratis), WiFi (gratis), direkte telefon, elektronisk safe (gratis), TV (med satellitt & musikkanaler), kjøleskap, kaffekoker, dusj/WC, hårføner, baderomsfasiliteter, balkong/terrasse, romservice (mot betaling), rengjøring (daglig), skifte av håndklær (3 ganger i uken), skifte av sengetøy (3 ganger i uken), vaskeriservice (mot betaling). Wellness fasiliteter: massasje (på forespørsel, mot betaling), badstue (mot betaling), treningsrom (gratis). Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden. Vær oppmerksom på at eiendommen ikke er egnet for funksjonshemmede gjester. ** Hotellet er kun for gjester over 16 år. Adresse: Almyrida, Apokoronas, 73008 Kreta, Hellas.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 juni 2021
Hjemreise: lørdag 3 juli 2021
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng) - Superior, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 503 NOK Pris per voksen

4

På hotellet er det 24-timers resepsjon, WiFi, safe (mot betaling), parkering, 24-timers resepsjon, restaurant, bar, svømmebasseng, barnebasseng og lekeplass for barn. Rommene er utstyrt med 24-timers resepsjon, aircondition, WiFi, safe og kjøleskap. Familierom har også TV. Rengjøring 6 ganger i uken. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene og tjenestene nevnt ovenfor kan være utilgjengelige på grunn av været/årstiden. Adresse: Almirida Apokoronou, 73008 Chania, Kreta, Hellas.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 juni 2021
Hjemreise: lørdag 3 juli 2021
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 068 NOK Pris per voksen

Almyrida Resort
Almyrida, Kreta, Hellas
 

Når du bor på Almyrida Resort i Apokoronas (Almyrida), er du rett i nærheten av Gavalokhori historiske og etnografiske museum. Dette hotellet har 4 stjerner og ligger i nærheten av Samonas-grotten og Oliventremonumentet i Samonas. Føl deg som hjemme i et av de 110 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og flatskjerm-TV. Rommene har egen møblert balkong. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med parabol-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, kostnadsfrie toalettartikler og hårføner. Skjem bort deg selv med massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 4 utendørs svømmebasseng og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også gratis wi-fi, en frisørsalong og TV på fellesområde. Du kan ta deg noe å spise som gjest på dette hotellet, som har 3 restauranter og 2 kaffebarer/kafeer, eller du kan bli på rommet og dra nytte av stedets romservice (på fastsatte tidspunkter). Koble av med noe godt å drikke på en av stedets 2 bassengbarer. Gratis frokostbuffé serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.00. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 15 august 2021
Hjemreise: søndag 22 august 2021
Bosted: Dobbeltrom - Balkong - Fjellutsikt, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 710 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Oslo Gardermoen Airport
× Almyrida, Kreta, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear