21 49 39 00 Våre butikker

Charter til Agia Marina, Kreta, Hellas fra Ålesund Aalesund Vigra


Atrion
Agia Marina, Kreta, Hellas
 

4

Atrion ligger sentralt i Agia Marina og herfra har du kort vei til restauranter og butikker samt stranda. Hotellet har en hage og gressplen med en liten lekeplass. Bassengområdet er stort med barneseksjon i bassenget, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot avgift. Pool-/snackbar. Restaurant som er åpen på dagtid og bar. Kveldsunderholdning noen dager i uka med musikk ved poolbaren og kretisk aften. Gratis wifi i hele hotellområdet. TV-salong. Romservice i hovedbygningen mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Mange trapper på hotellområdet. Gangavstand til restauranter og butikker. Det er cirka 2 kilometer til Platanias og 9 kilometer inn til Chania by. Lokaltrafikk. Bærekraft Hotellet jobber strategisk og langsiktig med bærekraft. Det er Travelife Gold sertifisert og har miljømerket Green Key. Hotellet er også med i Tripadvisors Green Leader-program, som et Platinum Level Green Leader-hotell.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 30 april 2022
Hjemreise: lørdag 7 mai 2022
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
5 062 NOK Pris per voksen

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels
Agia Marina, Kreta, Hellas
 

4.5

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er et fint hotell av høy standard, som henvender seg til voksne gjester over 16 år. Hotellet har en fantastisk beliggenhet på stranda der Agia Marina starter. Bassengområdet er delikat med solsenger og parasoller. Ved bassengområdet er det også en pool-/snackbar med utsikt over havet. Det er også en gratis innendørs jacuzzi, denne er meget liten med plass til kun to personer. Vil du heller bade i sjøen er det solsenger og parasoller på stranda. En smak av Middelhavet Bestiller du halvpensjon serveres denne i hotellets hovedrestaurant. Der diskes det opp med en buffé med tradisjonelle greske og internasjonale retter samt show cooking – der rettene er fra det kretiske kjøkkenet og blir til mens du ser på. Hotellets strandrestaurant serverer à la carte-retter fra Middelhavet ved lunsjtid (kl. 13.00-16.00). Vil du bestille noe rette til solsenger er det fult mulig! Du kan også overraske din utvalgte med en privat, romantisk middag for to på stranden. En gang i uka arrangeres grillkveld (reservasjon kreves). Underholdning på hotellet kan variere, med en kretisk kveld med kretiske retter og musikk (inkludert for gjester med halvpensjon) pleier å være en del av tilbudet, samt en musikkveld med levende sang og musikk. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Lokaltrafikk ved hotellet (i et fåtall rom kan det oppfattes som forstyrrende). Fra Santa Marina Plaza er det omtrent 2 kilometer til Platanias, og omtrent 8 kilometer til Chania by (bra bussforbindelser). Trening og velvære På hotellet kan du delta på yogatimer 3-5 ganger i uka, med våre profesjonelle Apollo-instruktører. Det er også et lite treningsrom. På stranda er det vanligvis mulig å bestille velgjørende massasje. Inkludert i Apollo Mondo Duo på Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels Badekåper og tøfler Yoga 3-5 ganger i uka Treningsrom Wifi på hotellområdet Solsenger og parasoller Mot avgift eller depositum Basseng- og strandhåndklær (mot depositum) Massasje Room service døgnet rundt Vaskeriservice Internetthjørne Les mer om Apollo Mondo Duo.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 30 april 2022
Hjemreise: lørdag 7 mai 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
6 214 NOK Pris per voksen

Kambos Village G D's Hotels
Agia Marina, Kreta, Hellas
 

4

Kambos Village G D's Hotels i Agia Marina er et populært leilighetshotell som består av flere mindre hus spredt utover i en frodig hage. Fint bassengområde med to basseng og barnebasseng samt poolbar, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot avgift. Det er gangavstand til stranda i Agia Marina. I hotellets restaurant kan du nyte variert kost til frokost, lunsj og middag. Lite treningsrom med 18 års grense, yngre personer i selskap med voksne. Volleyballbane. Lekeplass, et lite lekerom og aktiviteter i hotellets regi noen timer per dag cirka 5 ggr/uke.  Gratis wifi i resepsjonen. Trapper inne på hotellområdet. Det er kort vei til spisesteder, kaféer og barer i Agia Marina. Cirka 900 meter til Platanias sentrum, og cirka 8 kilometer til Chania.  Lokaltrafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 mai 2022
Hjemreise: lørdag 14 mai 2022
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
5 976 NOK Pris per voksen

Margarita Beach Resort G D's Hotels
Agia Marina, Kreta, Hellas
 

4

Hyggelige Margarita Beach Resort G D's Hotels er et leilighetshotell med flere bygninger som ligger noen skritt fra sand- og grusstranda i Agia Marina. Basseng og strandliv Hotellet har et lite basseng med barneseksjon samt et fåtall gratis solsenger og parasoller ved bassenget. Bassenghåndklær mot avgift. Solsenger og parasoller på stranda mot avgift. Havbunnen består av klipper/fjell. Mat og drikke Hotellet hare en á la carte-restaurant og en bar. Øvrig på hotellet Gratis wifi og tilgang til stasjonær PC med internett i resepsjonen. I høysesong er det underholdning to dager i uka. Trafikkert gate som kan oppfattes som forstyrrende. Oppdag omgivelsene Det er cirka 750 meter til Platanias med restauranter, nattklubber, barer og butikker. Er du ute etter noe litt roligere kan vi foreslå en fin tur gjennom olivenlundene til sentrum i gamlebyen. Her havner du midt i den greske hverdagen og alt går i sitt eget tempo. Les mer om Apollo Mondo Local-hotellene.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 mai 2022
Hjemreise: lørdag 14 mai 2022
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
5 626 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Ålesund Aalesund Vigra
× Agia Marina, Kreta, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear