Charter til Agia Marina, Kreta, Hellas fra Ålesund Aalesund Vigra


Atrion
Agia Marina, Kreta, Hellas
 

4

Atrion ligger sentralt i Agia Marina og herfra har du kort vei til restauranter og butikker samt stranden. Hotellet har en hage og gressplen med en liten lekeplass. Bassengområdet er stort med barneseksjon i bassenget, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot avgift. Pool-/snackbar. Restaurant som er åpen på dagtid og bar. Kveldsunderholdning noen dager i uka med musikk ved poolbaren og kretisk aften. Gratis WiFi i hele hotellområdet. TV-salong. Roomservice i hovedbygningen mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Mange trapper på hotellområdet. Gangavstand til restauranter og butikker. Ca. 2 kilometer til Platanias og ca. 9 kilometer til Chania by. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 30 mai 2020
Hjemreise: lørdag 6 juni 2020
Bosted: Treromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
3 771 NOK Pris per voksen

Dimitra Village
Agia Marina, Kreta, Hellas
 

Enkelt men gjestfritt og familievennligPå en sidegate i Agia Marina ligger denne lille greske oasen. Familien som eier hotellet er munter, gjestfri og imøtekommende, noe som gjør at du raskt føler deg komfortabel og avslappet. Her er det mange som kommer tilbake år etter år. Hotellbygningene er bygget i etapper, noe som gjør at nytt og gammelt er blandet på en sjarmerende måte. Det er to bassengområder med hvert sitt godt avgrenset barnebasseng. Ved det ene bassengområdet er det en bar, og på den andre en restaurant. I høysesongen arrangeres det forskjellige temamiddager en kveld i uken. I hovedgaten er det mange restauranter, butikker, barer og alt annet du måtte trenge i løpet av ferien. Noen aktiviteter / fasiliteter mot betaling.LeiligheteneLyse, enkle (litt slitte) leiligheter med varierende planløsninger.Studioleilighet (ca. 28 kvm) for to personer med ett soverom med kjøkkenhjørne. En dobbeltseng eller to enkeltsenger.Større studioleilighet(ca. 29-32 kvm). Denne leiligheten har plass til en ekstra seng i sovesofa.Alle leilighetene har flislagt gulv, satellitt-TV og balkong eller markterrasse. Tekjøkkenet har to kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Bad med dusj, toalett og hårføner. Klimaanlegg koster omtrent 49 / uke.ØvrigStrand / turistområde med trafikk, folkeliv og en kirke i nærheten som kan oppleves som noe forstyrrende. Totalt 41 leiligheter fordelt på seks bygninger. Ingen heis. Mange trapper i området. Transportbussen stopper i hovedgaten ca. 50-100 m fra hotellet. Minibank er omtrent 50 meter unna og en matbutikk omtrent 200 meter unna. Resepsjonen er bemannet fra 09: 00-16: 00, og ved ankomst til hotellet. Bassenghåndkle tilgjengelig for utleie.Måltider: ingenOffisiell klassifisering : 2*Hellas har pålagt en skatt på alle hotellnetter. Denne skatten betales direkte til hotellet / leilighetshotellet ved innsjekking. Skattens størrelse reguleres i henhold til oppholdets lengde og den offisielle klassifiseringen av boligen. Vær oppmerksom på at Detours klassifisering av boligen kan avvike fra den offisielle klassifiseringen.1-2 stjerner: 0,50 EUR / rom og natt3 stjerner: 1,50 EUR / rom og natt4 stjerner: 3 euro / rom og natt5 stjerner: 4 euro / rom og natt

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 22 juni 2020
Hjemreise: mandag 29 juni 2020
Bosted: STUDIO 2 PAX
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
6 190 NOK Pris per voksen

Akoition
Agia Marina, Kreta, Hellas
 

4.5

Akoition er et sjarmerende og populært leilighetshotell rett ved stranden i de sentrale delene av Agia Marina. Her bor du i hyggelige leiligheter der du finner alt du trenger for å ordne det meste selv i ferien. Bestill en leilighet med havutsikt for å nyte det glitrende Middelhavet fra balkongen. Akoition ligger sentralt i Agia Marina så du kan enkelt ta turen inn til sentrum der det finnes restauranter, tavernaer og butikker. Slapp av ved bassenget eller på stranden Hotellet har et lite men pent bassengområde, med gressplen og utsikt over havet. Et mindre antall gratis solsenger og parasoller ved bassenget og mot avgift på stranden. Strand- og bassenghåndklær mot avgift. Mat og drikke Vil du bestille noe lett å spise eller drikke er det også en pool-/snackbar. Hotellets á la carte-restaurant er åpen på dagtid og serverer frokost, lunsj og snacks. Øvrig på hotellet Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjon med variert åpningstid, men personalet i poolbaren kan hjelpe til. For barna er det en liten lekeplass. Gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter. Oppdag omgivelsene Rett utenfor hotellet ligger det et busstopp for lokalbussene som går til både Chania by og vestover til Platanias og Kolymbari. Gangavstand til Platanias som ligger omtrent 1 kilometer fra hotellet. Her kan du lese mer om Apollo Mondo Local.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 15 august 2020
Hjemreise: lørdag 22 august 2020
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
6 101 NOK Pris per voksen

Ninemia Beach
Agia Marina, Kreta, Hellas
 

4.5

På det hyggelige Ninemia Beach bor du rett ved den vakre sandstranden, bare en kort spasertur fra sentrum i Agia Marina. Et lite, pent bassengområde med barneseksjon, samt gratis solsenger og parasoller. Hotellet består av to bygninger bygd i ulike tiår. Mellom bassenget og stranden ligger en restaurant som serverer frokost, snacks, lunsj og middag. På stranden er det solsenger og parasoller mot avgift, gratis om du bestiller noe fra strandrestauranten.. Gratis WiFi. Restauranter og supermarked i nærheten. Ca. 8 kilometer til Chania. Gode bussforbindelser. Gjennomgangstrafikken kan virke forstyrrende i noen rom.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 juni 2020
Hjemreise: lørdag 13 juni 2020
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
6 956 NOK Pris per voksen

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels
Agia Marina, Kreta, Hellas
 

4.5

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er et fint hotell av høy standard, som henvender seg til voksne gjester over 16 år. Hotellet har en fantastisk beliggenhet på stranden der Agia Marina starter. Bassengområdet er delikat med solsenger og parasoller. Ved bassengområdet er det også en pool-/snackbar med utsikt over havet. Det er også en gratis innendørs jacuzzi med plass til to. Vil du heller bade i sjøen er det solsenger og parasoller på stranden. En smak av Middelhavet Bestiller du halvpensjon serveres denne i hotellets hovedrestaurant. Der diskes det opp med en buffé med tradisjonelle greske og internasjonale retter samt show cooking – der rettene er fra det kretiske kjøkkenet og blir til mens du ser på. Hotellets strandrestaurant serverer à la carte-retter fra Middelhavet ved lunsjtid (kl. 13.00-16.00). Vil du bestille noe rette til solsenger er det fult mulig! Du kan også overraske din utvalgte med en privat, romantisk middag for to på stranden. En gang i uka arrangeres grillkveld (reservasjon kreves). Underholdning på hotellet kan variere, med en kretisk kveld med kretiske retter og musikk (inkludert for gjester med halvpensjon) pleier å være en del av tilbudet, samt en musikkveld med levende sang og musikk. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Lokaltrafikk ved hotellet (i et fåtall rom kan det oppfattes som forstyrrende). Fra Santa Marina Plaza er det ca. 2 kilometer til Platanias, og ca. 8 kilometer til Chania by (bra bussforbindelser). Trening og velvære På hotellet kan du delta på yogatimer 3-5 ganger i uken, med våre profesjonelle Apollo-instruktører. Det er også et lite treningsrom. På stranden er det vanligvis mulig å bestille velgjørende massasje. Inkludert i Apollo Mondo Duo på Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels Badekåpe og tøfler Yoga 3-5 ganger i uka Trimrom WiFi på hotellområdet Solsenger og parasoller Mot avgift eller depositum Basseng- og strandhåndklær (mot depositum) Massasje Room service døgnet rundt Vaskeriservice Internetthjørne Les mer om Apollo Mondo Duo.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 september 2020
Hjemreise: lørdag 3 oktober 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
7 825 NOK Pris per voksen

Kambos Village G D's Hotels
Agia Marina, Kreta, Hellas
 

4

Kambos Village G D's Hotels i Agia Marina er et populært leilighetshotell som består av flere mindre hus spredt utover i en frodig hage. Fint bassengområde med to basseng og barnebasseng samt poolbar, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot avgift. Gangavstand til stranden i Agia Marina. Lite treningsstudio med 18 års grense, yngre personer i selskap med voksne. Volleyballbane. Lekeplass, et lite lekerom og aktiviteter i hotellets regi noen timer pr. dag ca. 5 ggr/uke.  Gratis WiFi i resepsjonen. Trapper inne på hotellområdet. Kort vei til strand, spisesteder, kaféer og barer i Agia Marina. Ca. 900 meter til Platanias sentrum, og ca. 8 kilometer til Chania.  Lokaltrafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 30 mai 2020
Hjemreise: lørdag 6 juni 2020
Bosted: Treromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
2 434 NOK Pris per voksen

Margarita Beach Resort G D's Hotels
Agia Marina, Kreta, Hellas
 

4

Hyggelige Margarita Beach Resort G D's Hotels er et leilighetshotell med flere bygninger som ligger noen skritt fra sand- og grusstranden i Agia Marina. Basseng og strandliv Hotellet har et lite basseng med barneseksjon samt et fåtall gratis solsenger og parasoller ved bassenget. Bassenghåndklær mot avgift. Solsenger og parasoller på stranden mot avgift. Havbunnen består av klipper/fjell. Mat og drikke Hotellet hare en á la carte-restaurant og en bar. Øvrig på hotellet Gratis WiFi og tilgang til stasjonær PC i resepsjonen. I høysesong er det underholdning to dager i uka. Trafikkert gate som kan oppfattes som forstyrrende. Oppdag omgivelsene Det er ca. 750 meter til Platanias med restauranter, nattklubber, barer og butikker. ER du ute etter noe litt roligere kan vi foreslå en fin tur gjennom olivenlundene til sentrum i gamlebyen. Her havner du midt i den greske hverdagen og alt går i sitt eget tempo. Les mer om Apollo Mondo Local-hotellene.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 13 juni 2020
Hjemreise: lørdag 20 juni 2020
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
6 454 NOK Pris per voksen

Minos Village
Agia Marina, Kreta, Hellas
 

4.5

Moderne leilighetshotellI utkanten av Agia Marina ligger dette fine leilighetshotellet. Det koselige lille bassengområdet er omgitt av trær og busker, samt de fire hotellbygningene. Bassenget har en avgrenset barneseksjon. Hele hotellet føles lyst og fint og er klassisk innredet, men føles samtidig moderne. Hotellet har et treningsstudio, en bar og en liten restaurant (enklere retter) som også benyttes til frokost. Hotelleternærmebådestrandogfornøyelser..LeiligheteneVelutstyrte, funksjonelle og fine leiligheter innredet med lyse tremøbler og lyse tekstiler.Studioleiligheter(ca. 25 kvm) med to enkeltsenger eller dobbeltseng, sittegruppe med ekstraseng i sovesofa og tekjøkken.Leiligheter med to soverom (ca. 35 kvm) med soverom med to enkeltsenger eller dobbeltseng og stue med ekstra senger i sovesofa og tekjøkken.Alle leilighetene har telefon, TV (lokale kanaler), flislagt gulv og balkong eller terrasse på bakken. Kjøkkenhjørne med komfyr, lite kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Badene har dusjkabinett, toalett og hårføner. Klimaanlegg koster omtrent 6 euro / dag for studio og 10 euro / dag for 2-roms leilighet.ØvrigTurist- / strandområde med transittrafikk. Totalt 36 leiligheter fordelt på fire bygninger. En minibank ligger omtrent 300 meter fra hotellet og en større matbutikk ligger omtrent 150 meter unna. Bassenghåndkle tilgjengelig for utleie.Måltider : Velg mellom ingen måltider eller frokost inkludert.Offisiell klassifisering 3*Hellas har pålagt en skatt på alle hotellnetter. Denne skatten betales direkte til hotellet / leilighetshotellet ved innsjekking. Skattens størrelse reguleres i henhold til oppholdets lengde og den offisielle klassifiseringen av boligen. Vær oppmerksom på at Detours klassifisering av boligen kan avvike fra den offisielle klassifiseringen.1-2 stjerner: 0,50 EUR / rom og natt3 stjerner: 1,50 EUR / rom og natt4 stjerner: 3 euro / rom og natt5 stjerner: 4 euro / rom og natt

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 22 juni 2020
Hjemreise: mandag 29 juni 2020
Bosted: STUDIO 2 PAX
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
7 290 NOK Pris per voksen

Georgina Leiligheter
Agia Marina, Kreta, Hellas
 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 22 juni 2020
Hjemreise: mandag 29 juni 2020
Bosted: STUDIO 2 PAX
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
6 290 NOK Pris per voksen

Hotel Haris
Agia Marina, Kreta, Hellas
 

3.5

Lite og koselig hotell på stranden i Agia MarinaHotel Haris er lokalisert ved hovedveien i Santa Marina. Her finner man alt av butikker, restauranter og barer i kort avstand fra hotellet. Hotellet er lite og koselig med et hyggelig bassengområde, som består av et svømmebasseng, barnebasseng og en poolbar der man også får kjøpt enkel snacks, samt solsenger med parasoller. Bare noen trappetrinn ned finner man stranden. RomRommene er lyse og fine med marmorgulv. Alle rom har air condition, tv, telefon, minibar(tom) og safe(koster ekstra). Alle rom har også balkong eller terrasse, men med litt varierende størrelser. To separate senger + en ekstra seng. Plass for opptil 3 personer. Stranden:Stranden ligger rett ved hotellet, bare en trapp ned. Stranden er offentlig, så solsenger og parasoller koster ekstra. For øvrig:Byggeåret for hotellet er 1991, men i 2006 ble alle rom og hotellet for øvrig renovert. Hotell Haris består av 2 blokker, og har til sammen 50 rom. I hver blokk er det to etasjer, så det er ingen heis. Resepsjonen er åpen mellom 07.00 og 23.00. Gratis trådløst internett i lobbyen og ved bassengområde. Minimarked og minibar finnes langs hovedveien, 100-300 meter fra hotellet. NB! Balkongrekkverket er 100 cm. litt under europeisk standard.Måltider: FrokostOffisiell klassifisering: 3*Hellas har pålagt en skatt på alle hotellnetter. Denne skatten betales direkte til hotellet / leilighetshotellet ved innsjekking. Skattens størrelse reguleres i henhold til oppholdets lengde og den offisielle klassifiseringen av boligen. Vær oppmerksom på at Deturs klassifisering av hotellet kan avvike fra den offisielle klassifiseringen.1-2 stjerner: 0,50 EUR / rom og natt3 stjerner: 1,50 EUR / rom og natt4 stjerner: 3 euro / rom og natt5 stjerner: 4 euro / rom og natt

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 22 juni 2020
Hjemreise: mandag 29 juni 2020
Bosted: STANDARDROM PÅ BAKKENIVÅ DOUBLE
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
6 290 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Ålesund Aalesund Vigra
× Agia Marina, Kreta, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!