Charter til Kreta, Hellas


Ocean Beach Club - Kreta Makrigialos, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 135 anmeldelser

Nyt hav og himmel i harmoniske omgivelser. Her finnes rom for late dager, etterlengtet familieliv og tid til samvær. Velkommen til et designhotell med avslappende atmosfære. Ocean Beach Club by Sunwing Family Resorts har alt som kjennetegner et Sunwing-hotell, bare ekstra lekkert innpakket. Ocean Beach Club - Kreta (OBC) er et hotell som er bygget for familieluksus. OBC er en del av Sunwing Makrigialos Beach. Alle våre gjester har selvsagt tilgang til Sunwings varierte tilbud av aktiviteter og fasiliteter, men på OBC kan man også velge å bare nyte late dager i ro og fred. Vi kan ikke ta æren for horisonten og havet, men vi har toppet idyllen med et designhotell for den moderne familien. OBC har mange ulike rom og sittegrupper der man kan man spille spill, leke, lese bøker eller bare slå av en prat. I stilige lounge-områder kan man sitte både innendørs og ute i det fri. Gå ikke glipp av Ocean Beach Clubs Club House – generøse suiter med fantastisk havutsikt, terrasse og tilgang til privat basseng. Hotellet vender ut mot havet og ligger rett ovenfor en av Kretas aller beste strender. Foruten store områder for sol og avslapping, kan hotellet også friste med spa, treningsrom og SATS ELIXIA-timer. Hvis du vil bevege deg utenfor hotellet ligger landsbyen Makrigialos i gangavstand. Her ligger det hyggelige restauranter og barer rett ved stranden. Det er også butikker der du kan shoppe. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 27 april 2017
Hjemreise: torsdag 4 mai 2017
Bosted: 2-roms Club House Suite, balkong med havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 245 NOK Pris per voksen

Revekka Platanias, Kreta, Hellas  

5
Basert på 42 anmeldelser

Revekka i Platanias er et klassisk leilighetshotell fordelt på fem bygninger med ulike byggeår og noen av dem er pusset opp. Leilighetene er av varierende størrelse, utseende og innredning. Leilighetene i den eldre delen er svært sjarmerende med klassiske møbler og malerier på veggene, de i den nyere delen er noe enklere, med mer moderne innredning. Gratis WiFi i hotellets fellesområder. Resepsjon med begrensede åpningstider. Hotellet ligger i rolige omgivelser med en blomstrende hage og en liten dam. Trapper og nivåforskjeller inne på området. Kort vei til restauranter og shopping. Ca. 50 meter fra hotellet ned mot stranden ligger det et offentlig basseng med barneseksjon, som hotellets gjester gjerne benytter. Leier man en solseng ved bassenget, får man i tillegg en solseng på stranden. På stranden er det snackbar samt utleie av solsenger, parasoller og badehåndklær. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 13 mai 2017
Hjemreise: lørdag 20 mai 2017
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 148 NOK Pris per voksen

4
Basert på 184 anmeldelser

TUI Family Life Caldera Beach by Atlantica og søsterhotellet Creta Paradise utgjør tilsammen de beste forutsetninger for en vellykket ferie. Hotellet ligger i den lille, rolige landsbyen Gerani. Her trives hele familien blant bassengområder, barneklubber, svømmeskole, trening og innbydende bufféer.  Bare 2 kilometer unna ligger Platanias med shopping og uteliv. Soner - Avkobling eller aktivitet?Hotellområdet deles av en liten vei. Olympus er den øvre delen med et rolig lite basengområde og en avslappet stemning. bestiller du leilighet med bassengutsikt har du utsikt over bassenget i Olympus. Afrodite er delen nærmere stranden med store bassenger og mye aktivitet. Uansett hvor du bor har du tilgang til alle bassengområder, barer og aktiviteter. Bestill måltiderFrokost, halvpensjon eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra.Barna har en egen del i restauranten som serverer nyttige favorittretter.Kaffebar ved strandenThea's Coffee Shop & Juice Bar ligger ved stranden og tilbyr god kaffe, ferskpresset juice og bakvarer.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 27 april 2017
Hjemreise: torsdag 4 mai 2017
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 998 NOK Pris per voksen

Nana Beach Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 1 442 anmeldelser

Familievennlige Nana Beach på Kreta har et herlig bassengområde med flere bassenger og tre barnebassenger; det ene har et lite badeland. Ett av bassengene er for gjester over 16 år, det har også en jacuzzidel. Alle bassengene er 50/50 saltvann og ferskvann. Gratis solstoler og parasoller både ved bassengene og på stranden. Badehåndklær mot depositum. Pool-/snackbar med enkel matservering. To buffé- og tre à la carte-restauranter (gresk, italiensk, og fisk og skalldyr). Barnebuffé i hovedrestauranten. Pent antrekk i alle restauranter. Show og underholdning. Levende musikk i hovedbaren en gang i uka. WiFi og Internetthjørne mot avgift. Barneklubb i hotellets regi. Lekeplass og lekerom. Minidisko. Spa med badstue og hamam mot avgift (aldersgrense 16 år). Gratis tennis (racketer mot depositum), bueskyting, snorkling, windsurfing, kanoer og pedalbåter. Gratis treningsrom og bordtennis. Biljard og dart mot depositum. Dykkeleksjoner og motordrevet vannsport som vannski og bananbåt mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Frisør. Nivåforskjeller i området.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 14 mai 2017
Hjemreise: søndag 21 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 448 NOK Pris per voksen

Creta Maris Beach Resort Hersonissos, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 2 541 anmeldelser

Creta Maris Beach Resort ved Hersonissos omfatter hovedbygningene Maris som ligger nærmest stranden, og Terra som ligger på høyden bakenfor, i tillegg til et større bungalowområde. Maris og Terra ligger på hver sin side av veien og er forbundet med to gangbroer. Flotte bassengområder med seks bassenger og syv barnebassenger; bassenget i Terra-området har vannsklie. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær; pool-/snackbar ved hovedbassenget ved hhv. Terra og Maris. Barer. Hotellet har flere restauranter (pent antrekk til middag): i hovedrestauranten i Maris er det frokost-, lunsj- og middagsbuffé; i Terra er det frokost- og lunsjbuffé i Estia. I tillegg kommer Cochlias (grillbuffé), Platias (kretiske spesialiteter) og Pithos (á la carte), samt italiensk buffé til middag i Estia – bordreservasjon påkrevet. Gratis WiFi i hele hotellområdet, og internetthjørne i lobbyen. Oppvarmet innendørsbasseng, badstue, jacuzzi, hammam, spa og nytt helse- og trimrom. Tennis, bordtennis og minigolf mot avgift. Bibliotek. Dag- og kveldsaktiviteter. Minidisko. Utendørskino én kveld pr. uke. Romservice (kun frokost) mot tillegg. Minimarked og minibank. Avstanden til sjøen varierer med hvor i området du bor. Gangavstand til butikker, barer og tavernaer i Hersonissos. Nivåforskjeller i bungalowområdet. Busstopp utenfor hotellet med forbindelse til Heraklion. Gjennomgangstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 24 september 2017
Hjemreise: søndag 1 oktober 2017
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 398 NOK Pris per voksen

Rania Platanias, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 59 anmeldelser

Rania er et hyggelig, familieeid leilighetshotell som består av tre bygninger med ulike byggeår. Herlig bassengområde med barneseksjon, gratis solstoler og parasoller. Gratis badehåndklær (bytte mot avgift). Poolbar. På stranden ligger familiens taverna, The Olive Tree, som er kjent for sin gode mat og er et populært møtested både på dag- og kveldstid. Strandbar. Gratis WiFi i fellesområdene; internetthjørne mot avgift. Gangavstand til restauranter, butikker og supermarkeder. Gode bussforbindelser inn til Chania by. Gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 april 2017
Hjemreise: lørdag 6 mai 2017
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 698 NOK Pris per voksen

Sunwing Makrigialos Beach Makrigialos, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 135 anmeldelser

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset 2016" for beste familiehotell på Kreta. Sunwing Makrigialos Beach er bygget med tanke på at familien skal kunne være sammen og nyte ferien i fred og ro. Ved en av Kretas fineste strender har du tid til å gjenvinne balansen, nyte god mat, ta en forfriskende svømmetur og leke med barna. Her bor du i vakre omgivelser litt utenfor Makrigialos. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her. På Sunwing Makrigialos Beach finnes alt fra Happy Baby-leiligheter, for deg som reiser med små barn, til Big Family om dere er mange i reisefølget. Sunwing Makrigialos Beach tilbyr leiligheter for alle. Uansett hvor du bor har du kort vei til hotellets øvrige fasiliteter. Bassengene har ulike temaer for små og store, for de viltre og de rolige. Babybassenget har solavskjerming, og føler du for å røre på deg, anbefaler vi vår Water Aerobic. Vil du se deg litt rundt utenfor hotellområdet, er det gangavstand inn til landsbyen Makrigialos. Her finner du koselige barer og restauranter rett ved stranden samt et utvalg av butikker.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 20 april 2017
Hjemreise: torsdag 27 april 2017
Bosted: 2-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 545 NOK Pris per voksen

5
Basert på 950 anmeldelser

TUI Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica er et av Kretas aller beste parhotell. Det har en unik beliggenhet ved en av de beste strendene langs kysten samtidig som det er nært Chania by. Hotellet er tilpasset par som vil reise på tomannshånd.  Hotellet ligger i vestre Agii Apostoli i et eksklusivt miljø der dere kan ta vare på hverandre med avkobling, førsteklasses restauranter og to bassengområder. Her er det god plass og ved stranden står det selvfølgelig doble solsenger. Tid til hverandreI hotellets spa kan du velge mellom en rekke behandlinger for hele kroppen. Du kan også unne deg massasje, hamam og boblebad. Ta en time i treningsrommet, bli med på en gruppetime og avslutt med et bad i innendørsbassenget.Kulinariske stunderHalvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg. All inclusive inkluderer buffémåltider samt snacks og drikke i bassengbaren. Det er også inkludert en middag i à la carte-restaurantene Al Fresco og Culinarium en gang per opphold. I tillegg får du rabatt på øvrige gourmet- og à la carte restauranter på hotellet. Bestill gjerne en romantisk middag for to i hotellets egen vinkjeller.Hotellet har 16 års aldersgrense.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 5 mai 2017
Hjemreise: lørdag 13 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
5 048 NOK Pris per voksen

Majestic Platanias, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 59 anmeldelser

Velkommen til Majestic, et av våre mest populære leilighetshotell langs Chaniakysten. Hit kommer man gjerne tilbake år etter år. Her bor du i fine leiligheter og har kort vei til stranden. Hotellet har et fint bassengområde med to basseng, og i restaurantene kan du for eksempel spise greske eller italienske spesialiteter. Vil du trene, har hotellet et velutstyrt treningsrom, og du kan også unne deg en avslappende massasje. Fra Majestic er det bare en kort spasertur inn til torget i Platanias med sine tavernaer og kaféer. De fleste gjestene på hotellet er skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 20 april 2017
Hjemreise: torsdag 27 april 2017
Bosted: 1-roms leilighet, Liten Familie/Ving Solo
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 895 NOK Pris per voksen

4
Basert på 852 anmeldelser

TUI Family Life Creta Paradise by Atlantica er et meget familievennlig hotell av høy standard. De store bassengområdene, beliggenheten nær stranden, mange aktiviteter, trening og en rolig sone gjør at hele familien trives. Sammen med søsterhotellet TUI Famuli Life Caldera Beach skapes den beste forutsetningen for en vellykket ferie på Kreta. Soner - avkobling eller aktivitetHotellområdet er delt i to ulike soner av en mindre vei. Olympus er den øvre og rolige delen med et rolig, lite bassengområder, og Afrodite er den aktive delen. Uansett hvor du velger å bo har du tilgang til bassenger, barer og aktiviteter på hele hotellområdet.Fra terrasse og rett i bassengetVil du bade i bassenget rett fra rommet finnes det boalternativer  i begge hotelldelene med utgang til noen av de små bassengene eller balkong der du har direkte utgang til takbasseng. Det finnes også familiesuite i Afrodite med et lite, privat basseng i Afrodite. All inclusive kan bestilles – store mengder is inkludertAll inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne. Bassengbarene kan benyttes på hele området. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 5 mai 2017
Hjemreise: lørdag 13 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 748 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kreta, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn