Charter til Kreta, Hellas


Sunwing Makrigialos Beach Makrigialos, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 148 anmeldelser

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset 2016" for beste familiehotell på Kreta. Sunwing Makrigialos Beach er bygget med tanke på at familien skal kunne være sammen og nyte ferien i fred og ro. Ved en av Kretas fineste strender har du tid til å gjenvinne balansen, nyte god mat, ta en forfriskende svømmetur og leke med barna. Her bor du i vakre omgivelser litt utenfor Makrigialos. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her. På Sunwing Makrigialos Beach finnes alt fra Happy Baby-leiligheter, for deg som reiser med små barn, til Big Family om dere er mange i reisefølget. Sunwing Makrigialos Beach tilbyr leiligheter for alle. Uansett hvor du bor har du kort vei til hotellets øvrige fasiliteter. Bassengene har ulike temaer for små og store, for de viltre og de rolige. Babybassenget har solavskjerming, og føler du for å røre på deg, anbefaler vi vår vanngymnastikk. Vil du se deg litt rundt utenfor hotellområdet, er det gangavstand inn til landsbyen Makrigialos. Her finner du koselige barer og restauranter rett ved stranden samt et utvalg av butikker. Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 15 juni 2017
Hjemreise: torsdag 22 juni 2017
Bosted: 1-roms leilighet, Family, balkong mot gate og fjell
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 545 NOK Pris per voksen

Rania Platanias, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 59 anmeldelser

Rania er et hyggelig, familieeid leilighetshotell som består av tre bygninger med ulike byggeår. Herlig bassengområde med barneseksjon, gratis solstoler og parasoller. Gratis badehåndklær (bytte mot avgift). Poolbar. På stranden ligger familiens taverna, The Olive Tree, som er kjent for sin gode mat og er et populært møtested både på dag- og kveldstid. Strandbar. Gratis WiFi i fellesområdene; internetthjørne mot avgift. Gangavstand til restauranter, butikker og supermarkeder. Gode bussforbindelser inn til Chania by. Gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 24 august 2017
Hjemreise: fredag 1 september 2017
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 318 NOK Pris per voksen

Blue Star Atlantica Akti Zeus Amoudara, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 753 anmeldelser

Blue Star Atlantica Akti Zeus ligger rett ved stranden i Amoudara. Her er det plass til både trening, avkobling og lek. Hotellet har et eget badeland og en fin beliggenhet ved stranden. All inclusive med populære bufféer og à la carte-middag er inkludert.  Atlantica Akti Zeus ble totalrenovert sommeren 2015 og er moderne og luftig. Alle rom og suiter er lyse og har kvalitetssenger. Vi anbefaler familierom med direkte utgang til basseng. Hotellet kan bestilles både fra Chania og Heraklions flyplass, velg det som passer deg best!På alle Blue Star-hotell finner du:Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer degEt stort og variert frokosttilbud som er inkludert eller kan kjøpes som tilleggAktiviteter for voksne og barn 5 dager i ukenLekehus, puslerier, aktiviteter og barnepassVin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære.Badeland og basseng nær strandenHer finnes det noe som passer for alle i familien. Badelandet ligger uforstyrret i den bakre delen av hotellet. Farstfylte sklier som Crazy Cruise, multi-lane og en fontenepark med jungeltema. Når du vil ta en pause finnes det to andre basseng med vannaktiviteter flere ganger i uken nærmere stranden .  Beliggenhet og nærheten til storbyenHotellet har en rolig beliggenhet, samtidig som storbyen Heraklion kun ligger ca. 5 km unna. Det ligger et kraftverk ca. 500 m fra hotellet. Pipene der vinner nok ingen skjønnhetspris, men ellers er havet og stranden dine nærmeste naboer. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 august 2017
Hjemreise: fredag 1 september 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 398 NOK Pris per voksen

Ocean Beach Club - Kreta Makrigialos, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 148 anmeldelser

Nyt hav og himmel i harmoniske omgivelser. Her finnes rom for late dager, etterlengtet familieliv og tid til samvær. Velkommen til et designhotell med avslappende atmosfære. Ocean Beach Club by Sunwing Family Resorts har alt som kjennetegner et Sunwing-hotell, bare ekstra lekkert innpakket. Ocean Beach Club - Kreta (OBC) er et hotell som er bygget for familieluksus. OBC er en del av Sunwing Makrigialos Beach. Alle våre gjester har selvsagt tilgang til Sunwings varierte tilbud av aktiviteter og fasiliteter, men på OBC kan man også velge å bare nyte late dager i ro og fred. Vi kan ikke ta æren for horisonten og havet, men vi har toppet idyllen med et designhotell for den moderne familien. OBC har mange ulike rom og sittegrupper der man kan man spille spill, leke, lese bøker eller bare slå av en prat. I stilige lounge-områder kan man sitte både innendørs og ute i det fri. Gå ikke glipp av Ocean Beach Clubs Club House – generøse suiter med fantastisk havutsikt, terrasse og tilgang til privat basseng. Hotellet vender ut mot havet og ligger rett ovenfor en av Kretas aller beste strender. Foruten store områder for sol og avslapping, kan hotellet også friste med spa, treningsrom og SATS ELIXIA-timer. Hvis du vil bevege deg utenfor hotellet ligger landsbyen Makrigialos i gangavstand. Her ligger det hyggelige restauranter og barer rett ved stranden. Det er også butikker der du kan shoppe. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 17 august 2017
Hjemreise: torsdag 24 august 2017
Bosted: 1-roms Compact Suite, balkong mot gate og fjell
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 395 NOK Pris per voksen

Flamingos Agii Apostoli, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 104 anmeldelser

Flamingos i Agii Apostoli er et familievennlig leilighetshotell, nær den finkornede sandstranden. Hotellet består av tre bygninger. Hyggelig bassengområde med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift. Poolbar. Restaurant. Hotellet har også en hyggelig takbar (åpen i høysesong, når været tillater det). Gratis WiFi i fellesområdene. Lekeplass. Massasje, manikyr og pedikyr mot avgift. Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 70 m fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke. Ca. 4 km til Chania by. Begrenset lokaltrafikk. Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 5 oktober 2017
Hjemreise: fredag 13 oktober 2017
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET I ELDRE DEL
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 318 NOK Pris per voksen

Majestic Platanias, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 60 anmeldelser

Velkommen til Majestic, et av våre mest populære leilighetshotell langs Chaniakysten. Hit kommer man gjerne tilbake år etter år. Her bor du i fine leiligheter og har kort vei til stranden. Hotellet har et fint bassengområde med to basseng, og i restaurantene kan du for eksempel spise greske eller italienske spesialiteter. Vil du trene, har hotellet et velutstyrt treningsrom, og du kan også unne deg en avslappende massasje. Fra Majestic er det bare en kort spasertur inn til torget i Platanias med sine tavernaer og kaféer. De fleste gjestene på hotellet er skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 17 august 2017
Hjemreise: torsdag 24 august 2017
Bosted: 2-romsleilighet mot bassengområde
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 845 NOK Pris per voksen

Akti Chara Rethymnon kyst, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 54 anmeldelser

Tiltalende Akti Chara har bassengområde med ett stort basseng, barnebasseng og gratis solsenger og parasoller. Rullestolrampe i bassenget. Liten lekeplass. Snackbar med kortreist, hjemmelaget mat. Gratis WiFi i fellesområdene. Internetthjørne mot avgift. TV-rom. Minimarked. Kort vei til restauranter og matbutikker. Gode bussforbindelser til Rethymnon (ca. 6 km). Nærliggende barer og lokaltrafikken kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter. Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 28 april 2018
Hjemreise: søndag 6 mai 2018
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 198 NOK Pris per voksen

Sunny Bay Kissamos/Kastelli, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 222 anmeldelser

Tiltalende Sunny Bay i Kastelli har to sidebygninger i tillegg til hovedbygningen. Hyggelig bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Poolbar. Restaurant. Gratis WiFi i resepsjonen og bassengområdet. Bordtennis og biljard mot avgift. Heis i to av bygningene. Liten sandstrand med steiner ved hotellet med noen få solsenger til utleie. Ca. 600 m til strandpromenaden med tavernaer og kaféer. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 27 mai 2017
Hjemreise: lørdag 3 juni 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 148 NOK Pris per voksen

Rita Suites Platanias, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 28 anmeldelser

Rita Suites er et velholdt hotell med hyggelig atmosfære med mange stamgjester. Her bor du i fine leiligheter helt i nærheten av stranden nedenfor torget i Platanias. Hotellet består av to bygninger og har et fint, lite bassengområde samt bassengbar og en restaurant hvis du ikke vill tilberede egne måltider. Hotellets vertspar, Jana og Christos, tar godt vare på gjestene sine. Flertallet av hotellets gjester er skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 17 august 2017
Hjemreise: torsdag 24 august 2017
Bosted: 1-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 845 NOK Pris per voksen

Leiligheter Coral Beach Agia Marina, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 24 anmeldelser

På Coral Beach trenger du ikke å velge mellom en dag ved bassenget eller en dag på stranden – du kan få begge deler! Den smale stranden i Agia Marina ligger like nedenfor bassenget. Solsenger og parasoll er inkludert for gjester på Coral Beach.   Fra bassengkanten kan du se utover Middelhavet og den beskyttede øya Agiii Theodori. Lengre bort i vest ser du konturene av halvøya Hironissi. Bestil havutsiktLeilighetsanlegget er såpass lite at du raskt kjenner igjen andre gjester, noe som gir en god stemning. Leilighetene er enkle, men hotellet er meget velholdt. Du bor i 1-roms eller 2-roms med uteplass. Havutsikt kan bestilles som tillegg. Snackbar ved bassengetSolsengene er samlet på gressplenen ved snackbaren, hvor stråtaket gir skygge. Snackbaren er åpen hele dagen og serverer is, snacks, frokost og enkle retter. Her kan du også tilbringe kvelden før du går videre til en av områdets restauranter eller inn til Platanias. Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 11 juni 2017
Hjemreise: søndag 18 juni 2017
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
2 698 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kreta, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!