Charter til Lambi, Kos, Hellas fra Oslo - alle flyplasser


Blue Lagoon Resort
Lambi, Kos, Hellas
 

4

Blue Lagoon Resort er et stort, fint og familievennlig hotell som ligger et steinkast fra stranden. Hotellet er fordelt på en hovedbygning og en sidebygning. Fra sidebygningen er det en kort spasertur på ca. 200 meter til hovedbygningen, hovedbassenget og hotellets aktiviteter. I sidebygningen er det ytterligere en resepsjon, en restaurant og to basseng. Det er mulig å få transport mellom bygningen på forespørsel. Stor frodig hage med en del skygge som er perfekt for barna. Det store bassengområdet har hele 5 basseng – det ene er størst i Kos by! To av bassengene er for barn og ett basseng er kun for voksne. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær i bassengområdet. Stranden består av grus/småstein og nås ved å krysse en vei, solsenger og parasoller mot avgift på stranden. Badeland i den 60 mål store hagen med gratis adgang for hotellgjestene. Basseng, barnebasseng og Lazy river. Vannsklier (fra 11 år eller minst 122 cm høy). Der er også en sklie for mindre og yngre barn. Ved badelandet ligger en à la carte-restaurant som serverer kinesiske retter til middag (bordreservasjon), og en snackbar som omfattes av All Inclusive. I den kinesiske restauranten betaler man for alkoholholdig drikke. Tre bufférestauranter, hvorav en er en grillrestaurant, en gresk restaurant samt en italiensk á la carte-restaurant, som er forbeholdt voksne (to kvelder i uken kan barna være med). Pent antrekk gjelder i alle restaurantene, langbukser for menn. Bar og pianobar med liveunderholdning flere kvelder i uken. Dag- og kveldsunderholdning. Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis trimrom (16 års grense), tennis (lys om kvelden mot avgift), sandvolleyball, basket, minifotball, bordtennis, minigolf og boccia. Biljard og PlayStation mot avgift. Spa (16 års grense) med gratis jacuzzi, badstue, dampbad og innendørsbasseng (oppvarmet i mai og oktober). Lekeplass og barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalende personale. Frisør. Minibank. Vaskeriservice mot avgift. Ca. 3,5 kilometer til Kos by. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 18 september 2020
Hjemreise: fredag 25 september 2020
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 982 NOK Pris per voksen

Apollon Hotel
Lambi, Kos, Hellas
 

4

Apollon Hotel ligger kun en kort gåtur fra den fine stranden Lambi Beach. Det er også gangavstand eller en kort biltur, inn til Kos by. To kilometer unna venter øyas hovedstad med shopping, fornøyelser, restauranter og barer. Apollon Hotel har et flott grøntområde med palmer, busker og plen, som skaper et frodig miljø og Middelhavsstemning. Ved bassengområdet kan du tilbringe lange, avslappende dager. Baren på hotellet er åpen fra morgen til kveld, slik at du kan bestille deg forfriskende drikke akkurat når du vil. Om kvelden serveres middag i Apollon Hotels bufférestaurant og i høysesong arrangeres det underholdning flere ganger i uka. Og på grunn av hotellets beliggenhet i utkanten av Kos by kan du oppleve en flott ferie i rolige omgivelser.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 4 september 2020
Hjemreise: fredag 11 september 2020
Bosted: Dobbeltrom, renovert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 145 NOK Pris per voksen

Aegean Houses
Lambi, Kos, Hellas
 

4.5

Leilighetshotellet Aegean Houses ligger i gangavstand fra stranden i Lambi. Her er det et stort bassengområde med barneseksjon i bassenget, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Snackbar. Gratis trimrom, badstue og jacuzzi. Massasje mot avgift. På forespørsel kan man låne en babypakke. Denne inneholder barneseng, barnestol, babycall og badebalje. Room service og vaskeriservice mot avgift. Ca. 1,2 kilometer til Kos by. Trafikkstøy fra nærliggende vei kan oppfattes som forstyrrende.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 28 august 2020
Hjemreise: fredag 4 september 2020
Bosted: Toromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 468 NOK Pris per voksen

Cosmopolitan Kos Hotel
Lambi, Kos, Hellas
 

Cosmopolitan Kos Hotel er et moderne hotell som ligger i Lambi-området, rett utenfor Kos by. Hotellet har en fin, frodig hage med basseng, solsenger og bassengbar samt en hyggelig restaurant. Her bor du bra, nær stranden og i utfluktsavstand til Kos by (2 km) hvis du ønsker mer liv og røre.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 21 august 2020
Hjemreise: fredag 28 august 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 895 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Oslo - alle flyplasser
× Lambi, Kos, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!