Charter til Kos, Hellas fra Oslo - alle flyplasser

Les mer
Kos var tidligere ofte forbundet med festende ungdommer, men er i dag en familiedestinasjon med mange hoteller med høy standard, der flere er med all inclusive. Øya har mange lange, fine sandstrender og beste badesesong er mellom midten av juni og midten av oktober.

TUI Blue Atlantica Marmari Beach
Marmari, Kos, Hellas
 

4

TUI Blue Atlantica Marmari Beach ligger ved en av øyas fineste sandstrender. Det er et moderne hotell med flere bassenger, trening, aktiviteter, barneklubber og all inclusive er inkludert. Her finner du alle forutsetninger for en vellykket ferie. I den store hagen ligger det tre store bassenger og like mange barnebassenger. I aktivitetsbassenget finnes det i tillegg to vannsklier. Thea's Coffee Shop I Thea's Coffe shop kan du bestille en god kopp kaffe og bakervarer eller en ferskpresset juice. Smakfulle bufféer Varierte bufféer med live cooking, salatbarer og lokale retter finnes alltid på TUI Blue Marmari Beach. Du kan velge bord inne eller ute på terrassen. Les mer om hva som er inkludert under Mat & drikke.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 18 juni 2020
Hjemreise: fredag 26 juni 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 731 NOK Pris per voksen

Kipriotis Maris Suites
Psalidi, Kos, Hellas
 

4

Kipriotis Maris Suites ligger i frodige omgivelser ved rullesteinstranden et par-tre kilometer fra Kos by. Her kan hele familien nyte en avkoblende ferie på et hotell som har alt, men som likevel er litt mindre enn vårt familieanlegg Mythos Beach Resort. Basseng og barnebasseng Bassengområdet består av ett stort basseng og ett barnebasseng. Bassengene er oppvarmet i lavsesong, avhengig av været. Gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. På stranden (vei må krysses) er det solsenger og parasoller til leie (gratis for gjester med All Inclusive). Barneklubb og svømmeskole Det finnes et bredt aktivitetsprogram for de yngste gjestene, med svømmeskolen vår med skandinavisktalende personale og svømmelærere, og barneklubben Club Polly & Mino. Barnas favoritter, Polly & Mino, er både kunnskapsrike og fulle av påfunn. Hvorfor ikke overraske ungene – bestill et besøk av våre sjarmerende venner på rommet. Lekeplass på hotellområdet og nabohotellet Kipriotis Aqualand har badeland med seks sklier for barn over 120 cm (mot avgift). Gratis minibuss mellom Kipriotis Maris og badelandet. Spis sunt og godt med Mondo I bufférestauranten Ambrosia kan glede deg over vårt nye mat- og drikkekonsept Mondo. Baren Nectar har en stor og hyggelig terrasse ved bassenget, og på kaffebaren Mondo Café får du kjøpt ekstra god kaffe, nypresset juice og godt bakverk. Sport & trening Like ved hotellet ligger et moderne, velutstyrt treningsstudio som er gratis for hotellgjestene. Aldersgrensen i treningsstudioet er 16 år. I tillegg organiseres det fire gratis treningsøkter pr. dag under ledelse av profesjonelle, skandinavisktalende instruktører. I høysesong tilbys morgenyoga hver dag. Treningstidene følger åpningstidene for barneklubben, slik at den som reiser med barn også får muligheten til trening. Her kan du lese mer om mulighetene for sport & trening på Kipriotis Maris Suites. Ellers kan du spille sandvolleyball, bordtennis og tennis gratis, biljard mot avgift. Sykkelutleie; det går sykkelsti hele veien inn til sentrum. Løpebaner, jogge- og sykkelløyper. Du kan leie sykkel- og løpevogner, samt låne gåstaver mot depositum på servicekontoret. Vannsport (mot avgift) på Kipriotis Village og spa og jacuzzi (mot avgift) på Kipriotis Panorama Hotel & Suites. Gratis WiFi og underholdning Apollos gjester har gratis WiFi på hele hotellet. Det er underholdning opptil tre kvelder i uten; én av kveldene er det Gresk aften. Room service i kjøkkenets åpningstid mot avgift. Vaskeservice mot avgift. Bussholdeplass nær hotellet; det tar ca. 10 minutter inn til Kos by (ca. 3 km). Les mer om våre Mondo Family-hoteller her.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 29 mai 2020
Hjemreise: fredag 5 juni 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 134 NOK Pris per voksen

4.5

TUI Blue Oceanis Beach ligger i en frodig hage ved stranden i Psalidi. Fra hovedbassenget har utsikt du over havet. Her finnes luksusuiter, eksklusivt spa og mulighet for å spille tennis. All inclusive er inkludert. Hotellet har en vakker beliggenhet og alle restauranter har utsikt over stranden og havet. Tid til hverandre Her kan dere være aktive med tennis, gym og vannsporter eller unne dere et besøk i eksklusive Euphoria Spa som tilbyr alt fra hamam til velgjørende helse- og skjønnhetsbehandlinger. Hvis dere vil utforske omgivelsene kan dere leie sykkel på hotellet. Du kommer deg enkelt til Kos by via sykkelstien som strekker seg langs kysten fra Kos by til Psalidi. Du kan også ta lokalbussen som stopper utenfor hotellet. Kulinariske øyeblikk I Yacht Club Main Restaurant serveres enklere retter fram til midnatt. På dagtid serveres crépes i Greco Café og forfriskende drikke i hotellets strandbar. En gang i løpet av oppholdet er middag i à la carte-restauranten Culinarium inkludert. VIP Lounge Hvis du bestiller en juniorsuite med privat basseng eller suite med privat basseng, så får du tilgang til hotellets eksklusive Mediterraneo VIP Lounge i tillegg til all inclusive- utvalget. Her serveres snacks samt varme og kalde drikker på dagtid. I tillegg til loungen kan du benytte en utendørs terrasse med utsikt over Middelhavet. Hotellet har 16-års aldersgrense.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 18 juni 2020
Hjemreise: fredag 26 juni 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 751 NOK Pris per voksen

TUI Blue Palazzo del Mare
Marmari, Kos, Hellas
 

4.5

Førsteklasses TUI Blue Palazzo Del Mare har en perfekt beliggenhet ved havet i Marmari. Dette er stedet for deg som vil ha en avslappet  parferie og god service. Du kan bo ekstra luksuriøst i en suite med privat basseng. Bygningene ligger i en 20 000 m² stor hage. Du bor i utkanten av Marmari rett ved den brede sandstranden. Kos by ligger bare 15 min unna med taxi. Tid til hverandre Unn deg et besøk i hotellets APIVITA-spa. Her kan du velge mellom mange ulike kroppsbehandlinger, faromaterapi og massasje. Det finnes også et stort innendørsbasseng med boblebad. Sport og trening Det finnes mange treningsmuligheter på hotellet… Stort og topp moderne treningsrom To tennisbaner og en boule-bane Yogalates og vanngymnastikk Strandvolleyball og mini-fotballbane Kulinariske stunder Halvpensjon med store frokost- og middagsbufféer med show cooking i bufférestauranten Sogno er inkludert. Én middag er inkludert i à la carte-restauranten. Det er 16 års aldersgrense for å bo på TUI Blue Palazzo del Mare.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 2 juli 2020
Hjemreise: fredag 10 juli 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 724 NOK Pris per voksen

Astir Odysseus
Kos, Hellas
 

4.5

Astir Odysseus ligger ved stranden i Tigaki har en moderne og elegant arkitektur. Her er flere bassengområder; i alt tre bassenger med barneseksjon, i tillegg til to barnebassenger. Pool-/snackbar. Gratis solstoler og parasoller; også på stranden hvor der er restaurant og bar. Badehåndklær mot depositum. Jacuzzi. Hotellet har tre restauranter. Bufférestauranten Achilles med et stort utvalg av greske og internasjonale retter. På tavernaen Argo serveres tradisjonell gresk mat til en herlig havutsikt (bordreservasjon). I à la carte-restauranten er menyen inspirert av Middelhavslandene. Pent antrekk kreves under middagen (ikke shorts og sandaler). I tillegg er det to barer, Sirens Main Bar med live-musikk noen kvelder i uken og Kirki Beach Bar som noen kvelder i uken arrangerer beachparty. Gratis WiFi i lobbyen og internetthjørne mot avgift. Innendørsbasseng (aldersgrense 16 år). Barneklubb i hotellets regi og lekeplass. Tennis, sandvolleyball, bordtennis og biljard mot avgift. Spa med massasje, hamam og badstue mot avgift. Trimrom. Frisør. Begrenset lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 29 mai 2020
Hjemreise: fredag 5 juni 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 055 NOK Pris per voksen

4.5

Mitsis Blue Domes Resort & Spa på Kos er et utmerket familiehotell. Herlig bassengområde med flere basseng og barneseksjon i flere av dem, alle er saltvannsbasseng bortsett fra innendørsbassenget. Gratis solsenger og parasoller samt badehåndklær. Pool-/snackbar. Gratis solsenger og parasoller på rullesteinstranden. På hotellet tilbys et generøst All Inclusive utvalg med bufférestaurant og flere à la carte-restauranter der de fleste krever bordreservasjon. Vi anbefaler at du gjør bordreservasjonen direkte etter ankomst. Enkelte av à la carte restaurantene holder åpent til lunsj. Pent antrekk gjelder i alle restaurantene hele dagen. Det finnes også flere barer som tilbyr alt fra drinker, snacks, iskrem og alkoholfrie drikker. Dag- og kveldsaktiviteter, og show for hele familien.  Lekeplass inne og ute, minidisko, karusell, trampoline, innendørskino, og barneklubber for ulike aldre, 4-7 år, 8-12 år og 13-15 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Badminton og dart. Gratis tennis, minifotball, pedalbåt, sandvolleyball, vannpolo, bordtennis, biljard og windsurfing (sertifikat påkrevet). Gratis trimrom (lite). Vannsport mot avgift. Gratis WiFi på hele hotellet. Spa med behandlinger og basseng mot avgift. Frisør. Souvenirbutikk, gullsmed og minimarked.  Vaskeriservice og room service mot avgift. Hotellets gjester er velkommen i badelandet på nabohotellet Norida Beach Mitsis Hotels. Begrenset trafikk. Lokalbuss til Kardamena stopper ved hotellet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 29 mai 2020
Hjemreise: fredag 5 juni 2020
Bosted: Dobbeltrom i Bungalow - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 295 NOK Pris per voksen

Aqua Blu
Lambi, Kos, Hellas
 

4.5

Minimalisme, pen design og loungeatmosfære. Slik kan man oppsummere det førsteklasses boutiquehotellet Aqua Blu. Her har du havutsikt fra bassengområdet og cocktailbaren, avkoblende spa og herlige dager ved bassengkanten. Aqua Blu ligger rett ved stranden i Lambi, bare et par kilometer utenfor Kos by. Et tips er å leie en sykkel og ta sykkelstien inn til Kos by. Du kan også bestille en piknikkurv med delikatesser fra hotellet. Avkobling på høyt nivå Aqua Blue har det meste for en avkoblende ferie… Havutsikt fra bassengkanten Solsenger for to Cocktailbar À la carte-restaurant Spa, tyrkisk bad og boblebad H avutsikt eller privat basseng? Alle rom har en 40" tv, minibar, badetøfler og en minibar med plass til laptop. Hotellet har aldersgrense 16 år.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 18 juni 2020
Hjemreise: fredag 26 juni 2020
Bosted: Suite
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 255 NOK Pris per voksen

Splash - hotellet Atlantica Club Portobello Beach er et godt valg for deg som vil ha en ferie med en blanding av avkobling og aktiviteter. Bassenget er 1000 m² stort og et badeland. All inclusive er inkludert. Hotellet ligger rett ved en fem kilometer lang badestrand, tre kilometer utenfor Kardamena. Strandbar og vannaktiviteter som pedalbåt og kajakk. Badelandet I hotellets eget badeland finne du sklier og bassengmoro for alle aldre. Alt fra rolige Lazy river til raskte vannsklier som Kamikaza for de litt eldre. Hvorfor ikke utfordre hverandre i multislide-banen? Det finnes også et eget basseng med minisklie og klatreborg for de yngste. Hotellet tilbyr også Lekeplass og internasjonal barneklubb PADI dykker- og vannsportssenter Tre bufférestauranter Ubegrenset med is hele dagen! Ulike romtyper Du kan velge mellom dobbeltrom, større dobbeltrom eller suite. Alle rom er romslige med balkong eller markterrasse. Bestill gjerne et dobbeltrom eller større dobbeltrom med begrenset havutsikt. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 18 juni 2020
Hjemreise: fredag 26 juni 2020
Bosted: Familierom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 273 NOK Pris per voksen

Blue Star Atlantica Mikri Poli Kos
Kardamena, Kos, Hellas
 

4

Blue Star Atlantica Mikri Poli Kos ligger i en bakke ned mot stranden og du bor i gåavstand til den 350 meter lange stranden, shopping og restauranter i Kardamena. All inclusive er inkludert. Hotellet har multicourt for tennis og fotball. Ønsker du avkobling og fitness finnes det flere fasiliteter på søsterhotellet Carda Beach, blant annet velutstyrt treningsrom, massasje og innendørsbasseng. Badeland for store og små barn For barna finnes det et badeland med 4 vannsklier, to som går rett ned i vannet og to som går i spiral før du plasker ned i bassenget. Badelandet har også et minibadeland for barn 3–8 år. Det finnes solsenger med parasoller både ved stranden og bassenget uten kostnad. Miljøarbeid Blue Star Atlantica Mikri Poli Kos jobber aktivt for å redusere plastbruken, og inviterer gjestene sine til å velge miljøvennlige alternativer til engangsplast. I tillegg: Hotellet bruker LED-belysning med lav energi Gjennomgår og forbedrer vannforbruket Kjøper råvarer lokalt fra leverandører fra Kos og Rhodos … og alle rommene har et nøkkelkort som slår av strømmen hvis du som gjest ikke er i rommet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 18 juni 2020
Hjemreise: fredag 26 juni 2020
Bosted: Familierom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 212 NOK Pris per voksen

Michelangelo
Kos, Hellas
 

4.5

Michelangelo, ett av de mest eksklusive hotellene på Kos, ligger på en høyde ved havet. Her er det mange muligheter til en rolig og avslappet ferie. Len deg tilbake og nyt utsikten fra bassengområdet der det over hundre meter lange infinity-bassenget ser ut til å flyte sammen med havet. Hotellet har en luksuriøs eleganse og ligger i landlige omgivelser utenfor byen Agios Fokas. Byen er liten og har et par lokale tavernaer. I Kos by, drøye åtte kilometer nord, er det et stort utvalg av restauranter og barer. Du kommer deg enkelt dit med buss eller taxi. Bassengområde utenom det vanlige Med to mindre bassenger og det lange infinity-bassenget er bassengområdet noe utenom det vanlige. Fra de nedsenkede stolene i bassengbaren har du utsikt over havet og helt bort til den tyrkiske halvøya Datça. Her kan du bestille enkle retter, snacks og drikke. Spa og hammam Hotellets førsteklasses spa tilbyr behandlinger, boblebad og tyrkisk bad og det finnes også et innendørsbasseng.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 30 juli 2020
Hjemreise: fredag 7 august 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 337 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Oslo - alle flyplasser
× Kos, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!