Charter til Agios Ioannis Peristeron, Korfu, Hellas


Primasol Louis Ionian Sun
Agios Ioannis Peristeron, Korfu, Hellas
 

4

Velkommen til Primasol Louis Ionian Sun, et 4-stjerners, all inclusive-hotell på Korfu. Dette vakre hotellet inviterer deg til å oppdage den perfekte sommerdestinasjonen på Korfu, kun få meter fra stranden og omgitt av et grønt og rolig landskap. Eiendommen ligger i Agios Ioannis, 50 m fra en steinstrand, 6,5 km fra Achilleion, 14,5 km fra Korfu internasjonale lufthavn og 16,5 km fra Korfu. Fasiliteter og tjenester inkluderer trådløs internettilgang, restaurant, barer, svømmebassenger, barnebasseng, vannsklier (sesongbasert), lekeplass for barn, tennisbane (ekstra kostnad), multifunksjonell idrettsbane (ekstra kostnad), 24-timers resepsjon, forretningssenter, biljardbord (ekstra kostnad), barneklubb, heis (ikke tilgjengelig for alle etasjer) og parkering. Rommene har trådløs Internettilgang, TV, telefon, sentralstyrt air condition (sesongbasert), safe (ekstra kostnad), balkong eller terrasse, kaffe-/tekoker, hårføner og bad. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesongforhold. Ved valg av "all inclusive": All Inclusive-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) samt drikke til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikker, kun lokale merker. Drikkene serveres fra morgen til sen kveld (ca. til kl. 22:00-24:00). Åpningstider varierer mellom forskjellige hoteller. På noen hotell er aktivitetsprogram også inkludert. Adresse: Agios Ioannis, 49084 Melitieon, Korfu, Hellas.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 16 september 2019
Hjemreise: mandag 23 september 2019
Bosted: Dobbeltrom - Havutsikt, Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 862 NOK Pris per voksen

MarBella Nido Suite Hotel & Villas
Agios Ioannis Peristeron, Korfu, Hellas
 

5

MarBella Nido Suite Hotel & Villas har et herlig bassengområde og ligger rett ved stranden, som er er blitt belønnet med EUs Blått Flagg for sitt klare, rene vann. Gratis solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranden. Hovedrestauranten San Giovanni serverer frokost og middag, både innendørs og utendørs. À la carte-restauranten Apaggio Gourmeta, som har et eksklusivt samarbeid med to kokker som har Michelinstjerner. Baren Aquavit Pool ligger flott til ved bassenget og serverer enkle retter. Lobbybaren Heritage. Som gjest på dette hotellet kan du spise middag i restaurantene på søsterhotellet MarBella Corfu. Gratis WiFi på hotellområdet. Døgnåpen resepsjon. Gratis trimrom. Spa med badstue, hamam og skjønnhetspleie mot avgift. Som gjest kan du også benytte spaet på søsterhotellet MarBella Corfu mot avgift. Vannsport og båtturer mot avgift. Kveldsunderholdning med livemusikk. Gjestene transporteres med golfbil rundt på området. Hotellet tilbyr også transport med båt til Korfu by, men denne er væravhengig.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 23 september 2019
Hjemreise: mandag 30 september 2019
Bosted: JUNIORSUITE DELUXE M PRIVAT BA
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
17 998 NOK Pris per voksen

Primasol Louis Ionian Sun
Agios Ioannis Peristeron, Korfu, Hellas
 

4

Primasol Louis Ionian Sun er et hotell for hele familien i rolige omgivelser i den lille landsbyen Agios Ioannis Peristeron. Hotellet ligger i en frodig åsside og har utsikt over havet. Her finnes det flere basseng, tennisbaner, barer og en resaurant. All inclusive er inkludert i prisen. Stranden rett nedenfor hotellet når du via en tunnel. Her er vannet klart og blått, og solsenger og parasoll inkludert for hotellets gjester. All inclusive inkluderer dessuten drikke i hotellets strandbar, perfekt for late dager på stranden. Vil du kombinere salte bad i havet med bassenget har hotellet to bassengområder du kan velge mellom. Hvert bassengområde har basseng, barnebasseng, bassengbar og solsenger. Et av barnebassengene har to vannsklier. Aktiviteter for store og små Vil du være i aktivitet i ferien er Primasol Louis Ionian Sun et bra alternativ. Her kan du spille tennis, basket eller hvorfor ikke bli med på vanngymnastikk. For barna finnes det en internasjonal barneklubb og en utendørs lekeplass. Restaurant og flere barer Hotellet har en bufférestaurant, to bassengbarer, en lobbybar, en takbar og en bar ved stranden.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 8 september 2019
Hjemreise: søndag 15 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra:
9 427 NOK Pris per voksen

MarBella Corfu
Agios Ioannis Peristeron, Korfu, Hellas
 

4.5

MarBella Corfu er et elegant hotell med åpne flater. Hovedbasseng, infinity-pool med saltvann og jacuzzi samt barnebasseng og lite badeland med vannsklier. Langgrunn strand som er merket med EUs blått flagg pga. det rene, klare vannet. Gratis solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranden. Hotellet har en kunstig strand med soldekk som nås via heis. Restauranten La Terrazza tilbyr gresk og internasjonal mat samt har temakvelder to ganger i uken. Restauranten Comodo Italian serverer italiensk fra á la carte-meny (bordreservasjon). Restauranten Platea Greek Restaurant ligger ved bassenget og har tradisjonelle, greske retter på menyen (bordreservasjon). Splash American Diner ligger ved barnebassenget og serverer amerikansk mat (bordreservasjon). Strandbaren Dolphin Beach Restaurant med enkle lunsjretter og takbaren Eleonas ligger over baren og serverer cocktails til livemusikk. Poolbaren Cascade og lobbybaren Belvedere. Ikke er inkludert i All Inclusive er elegante la Bussola med fisk- og skalldyr som spesialitet, som er åpen for middagsservering.  Gratis trimrom, yoga, tennis (avgift for belysning om kvelden), minifotball, pilkast, aerobics, vannaerobics, pilates, bordtennis og vannsklier. Luksuriøst spa med gratis badstue. Skjønnhetspleie og massasje mot avgift. Sportsaktiviteter som vannsport, trekking, hiking, løpeklubb, biljard, kajakk og boule mot avgift. Barneklubben for barn i mellom 4 og 12 år (i hotellets regi med engelsktalende personale). Denne er åpen fra 14. april til 1. november. Det er også en barneklubb for de aller minste mellom 4 mnd. og 3 år. Noen av aktivitetene i barneklubbene er mot avgift. Kveldsunderholdning med livemusikk, show og tradisjonell gresk dans. Døgnåpen resepsjon. Det er ca. 300 meter til sentrum av Agios Ioannis Peristeron og til Moraitika er det ca. 3 kilometer, der er det supermarked, butikker og tavernaer. Ca. 16 kilometer til Korfu by.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 19 august 2019
Hjemreise: mandag 26 august 2019
Bosted: SUPERIORROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 098 NOK Pris per voksen

Marbella Corfu
Agios Ioannis Peristeron, Korfu, Hellas
 

4.5

Ligger på stranden i Agios Ioannis Peristeron, 5 kilometer fra Mesoggi, 14 kilometer fra Korfu internasjonale flyplass og 17 kilometer fra Korfu sentrum. Den strategiske beliggenheten i badebyen Agios Ioannis gjør det mulig å slappe av nær øyas mest berømte steder og attraksjoner. På hotellet er det 24-timers sikkerhetsservice, bilutleie, romservice og vaskeriservice. Hotellet har utendørs basseng og barnebasseng. En vannsklie tilbyr moro for alle aldre. En varm badestampe er perfekt for å slappe av. Det er valutaveksling og minibank. Gastronomiske muligheter i restauranten og baren. Rommene har aircondition og bad. safe og skrivebord er også tilgjengelig. Andre fasiliteter er telefon, TV, radio og WiFi (gratis), hårføner, sminkespeil og badekåper. ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Ved valg av "all inclusive": Alt inklusivt inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og drikkevarer til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drinker av lokale merker. Drikkevarer serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til 22.00-24.00). Åpningstidene kan variere mellom restaurantene. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. Adresse: Agios Ioannis Peristeron, 49084, Korfu, Hellas.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 16 september 2019
Hjemreise: mandag 23 september 2019
Bosted: Dobbeltrom - Havutsikt, Halvpensjon
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 438 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Agios Ioannis Peristeron, Korfu, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!