Charter til Hellas

Les mer
Hellas er en av Europas aller fineste badereisemål og variasjonen blant øyer og hoteller er overveldende. Her kan alle finne sin lille favorittøy, men de fleste nordmenn velger å reise til Kreta, Rhodos, Zakynthos og Kos. Reis hit juni - september.

TUI Family Life Aegean Blue by Atlantica Kolymbia, Rhodos, Hellas  

4.5
Basert på 1 581 anmeldelser

TUI Family Life Aegean Blue er en familiefavoritt i Kolymbia med barne- og ungdomsaktiviteter, eget bassengområde for voksne, restaurant nær stranden og designede swim up-rom Select med store terrasser.   Her bor du ved havet i den lille byen Kolymbia der all inclusive og inngang til badelandet er inkludert.   Hopp i bassenget fra terrassenAller best bor du hvis du bestiller et Select-rom med direkte utgang til basseng. Rommene er fine og har bassenget rett utenfor døren. Den store terrassen gir nesten følelsen av et ekstra rom utendørs med solsenger for total avkobling. Badeland for hele familienRett ved hotellet ligger badelandet der gjester på hotellet har gratis inngang. Her kan du fylle dagene med bad og moro. Det finnes 6 vannsklier for alle over 12 år og 120 cm. De yngste kan kose seg i Jungle Friends-delen med fire vannsklier og en Lazy River.Rolig bassengområde og italienske middagerDet nye relaxbassengområdet ligger ved stranden. Her er atmosfæren rolig og avslappet og du kan koble av i en drapert solseng med utsikt over bukten. Her finner du også den nye italienske à la carte-restauranten der du kan spise middag med havutsikt. Trening, lek og sportI tillegg til bassengaktiviteter finnes det...Stor lekeplassBasketballbane og strandvolleyballMinifotballbaneLite treningsrom og treningstimerHvis du må fylle på energinivået er det vel verdt med et besøk i det nydesignede snackbarområdet med loungefølelse ved det store bassenget. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. Inngang til badelandet er inkludert.  

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 mai 2017
Hjemreise: lørdag 13 mai 2017
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
6 463 NOK Pris per voksen

Mythos Beach Resort Kolymbia, Rhodos, Hellas  

4.5
Basert på 525 anmeldelser

To bassengområder Det er to bassengområder på Mythos Beach. I det ene området er det to bassenger – ett oppvarmet aktivitetsbasseng og ett barnebasseng med en vannsklie. Det andre området ligger mellom trærne ved hotellstranden og er bare for voksne; her har bassenget en liten jacuzzidel. Gratis solstoler og parasoller både i bassengområdene og ved stranden. Gratis badehåndklær som kan byttes ut 3 ggr/uke. Innendørsbasseng, som er oppvarmet i lavsesong (ved behov). Barne- og aktivitetsbassengene er oppvarmet til minst 20 grader i tiden 13/4-20/5 og 15/9-6/11. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Næringsrik og variert mat Mythos Beach Resort har to restauranter – én buffé- og én à la carte (den siste er ikke med i All Inclusive-programmet). I bufférestauranten er det mikrobølgeovn og egen buffé for barna, der menyene er satt sammen av vår svenske kokk. Her serveres sunn mat i tråd med de siste kostholdsrådene. Hotellet har flere barer, også en poolbar hvor det serveres enkle retter som hamburgere, pizza, pasta og salater. Ved voksenbassenget ligger en ny kaffe- og juicebar hvor du får kjøpt god kaffe og godt bakverk – her kan hele familien roe seg ned etter trening og lek. Her kan du lese mer om mat og drikke på Mythos Beach Resort. Mythos Beach Resort – barnas paradis Det finnes et bredt aktivitetsprogram for de yngste gjestene, med svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere, og barneklubb. Barnas favoritter, Polly & Mino, er både kunnskapsrike og fulle av påfunn. Hvorfor ikke overraske ungene – bestill et besøk av våre sjarmerende venner på rommet. Fire treningsøkter om dagen På Mythos Beach Resort er det gratis å bruke treningsrommet og det arrangeres fire treningsøkter pr. dag med skandinavisktalende instruktører. Du kan spille tennis gratis på dagtid (mot avgift etter kl. 19:00) og det finnes minigolf og et spa med velgjørende behandlinger og badstue (mot avgift). Det er lagt opp fine løpe- og sykkelrunder og du kan leie sykkel- og løpevogner, samt låne gåstaver, mot depositum på servicekontoret. Kajakk, brettseiling og seiling tilbys på nabohotellet (mot avgift). Her kan du lese mer om sport og trening på Mythos Beach Resort. For øvrig Kveldsunderholdning. Gratis WiFi i hele hotellområdet, og internetthjørne i resepsjonen mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Butikk. Minibank. Gangavstand til tettstedet Kolymbia med barer, restauranter og butikker. Ca. 4 km til Afandou. Bussterminal i nærheten av hotellet for lokalbusser til bl.a. Rhodos by. Her kan du lese om alle våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 7 mai 2017
Hjemreise: mandag 15 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM, HANDIKAPTILPASSET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 943 NOK Pris per voksen

Ocean Beach Club - Kreta Makrigialos, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 135 anmeldelser

Nyt hav og himmel i harmoniske omgivelser. Her finnes rom for late dager, etterlengtet familieliv og tid til samvær. Velkommen til et designhotell med avslappende atmosfære. Ocean Beach Club by Sunwing Family Resorts har alt som kjennetegner et Sunwing-hotell, bare ekstra lekkert innpakket. Ocean Beach Club - Kreta (OBC) er et hotell som er bygget for familieluksus. OBC er en del av Sunwing Makrigialos Beach. Alle våre gjester har selvsagt tilgang til Sunwings varierte tilbud av aktiviteter og fasiliteter, men på OBC kan man også velge å bare nyte late dager i ro og fred. Vi kan ikke ta æren for horisonten og havet, men vi har toppet idyllen med et designhotell for den moderne familien. OBC har mange ulike rom og sittegrupper der man kan man spille spill, leke, lese bøker eller bare slå av en prat. I stilige lounge-områder kan man sitte både innendørs og ute i det fri. Gå ikke glipp av Ocean Beach Clubs Club House – generøse suiter med fantastisk havutsikt, terrasse og tilgang til privat basseng. Hotellet vender ut mot havet og ligger rett ovenfor en av Kretas aller beste strender. Foruten store områder for sol og avslapping, kan hotellet også friste med spa, treningsrom og SATS ELIXIA-timer. Hvis du vil bevege deg utenfor hotellet ligger landsbyen Makrigialos i gangavstand. Her ligger det hyggelige restauranter og barer rett ved stranden. Det er også butikker der du kan shoppe. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 27 april 2017
Hjemreise: torsdag 4 mai 2017
Bosted: 2-roms Club House Suite, balkong med havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 245 NOK Pris per voksen

TUI Family Life Kerkyra Golf Korfu by, Korfu, Hellas  

4.5
Basert på 1 591 anmeldelser

TUI Family Life Kerkyra Golf ligger rett ved havet med flere bassenger og luftige for både lek og soldyrking.  Til sommeren åpner det et nytt og delikat treningsrom. Dessuten er det nær shopping og severdigheter i Korfu by. All inclusive er inkludert. I utkanten av Korfu by, rett ved havet og en liten strand ligger vårt TUI Family Life-hotell på Korfu. Utenfor hotellet stanser lokalbussene som går inn til sentrum. Lek og rolige stunderHer finnes det mye å gjøre både for voksne og barn. Hva sier du til treningstimer fra Les Mills, ansiktsmaling og Bamseklubb? De finnes også lekeplass, et nytt treningsrom og plaskebasseng i skyggen for de aller minste barna. Samtidig er det god plass for rolige stunder i skyggen med en god bok. Mat og drikke All inclusive inkluderer buffémåltider med freshe og varierte retter. Det finnes også to à la carte-restauranter. For en god kopp kaffe eller ferskpresset juice begir du deg til Thea's Cofee Shop. Avslutt dagen med et lokalt show eller la barna danse på minidisco. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 13 august 2017
Hjemreise: søndag 20 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 048 NOK Pris per voksen

4.5
Basert på 1 215 anmeldelser

Familievennlige TUI Family Life Blue Lagoon Deluxe er et førsteklasses all inclusive-hotell med en egen, bred sandstrand. Blant vannsklier, relaxområder, restauranter og bassenger har du det meste du kan ønske deg for en perfekt ferie ved havet. Hotellet ligger i det lille tettstedet Kefalos. Hvis du vil ta en tur til Kos by kan du ta lokalbussen som stanser rett ved hotellets inngang to dager i uken.  Eventyrland – for store og små I Blue Lagoon Villages eventyrland kan du bestille et high rope-kurs, koble av i Lazy River eller kaste deg utfor vannskliene. Eventyrlandet har også to tennisbaner, en minifotballbane og en bar som serverer smørbrød, brus og vann.Spa, parkering og minimarkedFor voksne tilbyr hotellet PURArelax Spa med en mengde ulike behandlinger for kropp og sjel og i VIDAfit Health Club finner du både boblebad, innendørsbasseng, badstue og treningsrom. Det finnes også minimarked og butikker på hotellområdet. Har du valgt å bestille leiebil finnes det kostnadsfri parkering. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 9 juni 2017
Hjemreise: fredag 16 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 448 NOK Pris per voksen

Revekka Platanias, Kreta, Hellas  

5
Basert på 42 anmeldelser

Revekka i Platanias er et klassisk leilighetshotell fordelt på fem bygninger med ulike byggeår og noen av dem er pusset opp. Leilighetene er av varierende størrelse, utseende og innredning. Leilighetene i den eldre delen er svært sjarmerende med klassiske møbler og malerier på veggene, de i den nyere delen er noe enklere, med mer moderne innredning. Gratis WiFi i hotellets fellesområder. Resepsjon med begrensede åpningstider. Hotellet ligger i rolige omgivelser med en blomstrende hage og en liten dam. Trapper og nivåforskjeller inne på området. Kort vei til restauranter og shopping. Ca. 50 meter fra hotellet ned mot stranden ligger det et offentlig basseng med barneseksjon, som hotellets gjester gjerne benytter. Leier man en solseng ved bassenget, får man i tillegg en solseng på stranden. På stranden er det snackbar samt utleie av solsenger, parasoller og badehåndklær. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 13 mai 2017
Hjemreise: lørdag 20 mai 2017
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 148 NOK Pris per voksen

Nana Beach Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 1 442 anmeldelser

Familievennlige Nana Beach på Kreta har et herlig bassengområde med flere bassenger og tre barnebassenger; det ene har et lite badeland. Ett av bassengene er for gjester over 16 år, det har også en jacuzzidel. Alle bassengene er 50/50 saltvann og ferskvann. Gratis solstoler og parasoller både ved bassengene og på stranden. Badehåndklær mot depositum. Pool-/snackbar med enkel matservering. To buffé- og tre à la carte-restauranter (gresk, italiensk, og fisk og skalldyr). Barnebuffé i hovedrestauranten. Pent antrekk i alle restauranter. Show og underholdning. Levende musikk i hovedbaren en gang i uka. WiFi og Internetthjørne mot avgift. Barneklubb i hotellets regi. Lekeplass og lekerom. Minidisko. Spa med badstue og hamam mot avgift (aldersgrense 16 år). Gratis tennis (racketer mot depositum), bueskyting, snorkling, windsurfing, kanoer og pedalbåter. Gratis treningsrom og bordtennis. Biljard og dart mot depositum. Dykkeleksjoner og motordrevet vannsport som vannski og bananbåt mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Frisør. Nivåforskjeller i området.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 14 mai 2017
Hjemreise: søndag 21 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 448 NOK Pris per voksen

TUI Family Life Aegean Park by Atlantica Kolymbia, Rhodos, Hellas  

TUI Family Life Aegean Park by Atlantica ligger rett ved Kolymbiastranden. Her bor du på et av våre mest populære familiehotell med badeland, svømmeskole, sport og treningstimer med Les Mills. All inclusive med barnebuffé er inkludert.   Hotellet er nesten klimanøytralt og maten som serveres er stort sett produsert i området. Badeland og bassenger for alleHotellets badeland er storfavoritten hos både barn og voksne. Her finnes alt fra raske sklier til minibadelandet Junge Friends for yngre barn. Rundt på området finnes det bassenger for alle smaker, alt fra litt roligere til aktivitetsfylte og babybasseng med soltak. Kaffe- og juicebarThea's Coffee Shop selger kaffe, smoothie og ferskpresset juice. Swim up og store romRommene ligger i tre ulike deler. I Premium Seaside-delen bor du i eksklusive rom og suiter nærmest havet. Select Family-rommene ligger atskilt til med eget bassengområde i Premiumdelen på den andre siden av en gangvei. Rundt det store bassengområdet ligger hovedbygningen og separate bygninger med både dobbeltrom, familierom og familiesuiter. I alle deler kan du bestille swim up-rom.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. Inngang til badelandet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 23 april 2017
Hjemreise: søndag 30 april 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 063 NOK Pris per voksen

4.5
Basert på 2 095 anmeldelser

TUI Sensimar Oceanis Beach & Spa Resort ligger i en frodig hage ved stranden i Psalidi. Fra hovedbassenget har utsikt du over havet. Her finnes luksusuiter, eksklusivt spa og mulighet for å spille tennis. All inclusive er inkludert. Hotellet har en vakker beliggenhet og alle restauranter har utsikt over stranden og havet.Tid til hverandreHer kan dere være aktive med tennis, gym og vannsporter eller unne dere et besøk i eksklusive Euphoria Spa som tilbyr alt fra hamam  til velgjørende helse- og skjønnhetsbehandlinger. Hvis dere vil utforske omgivelsene kan dere leie sykkel på hotellet. Det går sykkelvei til Kos by. Kulinariske øyeblikkFrokost og lunsj serveres til flere tider. I Yacht Club Main Restaurant serveres enklere retter fram til midnatt. På dagtid serveres crépes i Greco Café og forfriskende drikke i hotellets strandbar. En gang i løpet av oppholdet er middag i à la carte-restauranten Hippocampus inkludert.VIP LoungeHvis du bestiller suite får du tilgang til hotellets eksklusive Mediterraneo VIP Lounge i tillegg til all inclusive- utvalget. Her serveres snacks samt varme og kalde drikker på dagtid. I tillegg til loungen kan du benytte en utendørs terrasse med utsikt over Middelhavet.Hotellet har 16-års aldersgrenseGrunnpris: Innkvartering i valgt romstype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 18 august 2017
Hjemreise: fredag 25 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 198 NOK Pris per voksen

Creta Maris Beach Resort Hersonissos, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 2 541 anmeldelser

Creta Maris Beach Resort ved Hersonissos omfatter hovedbygningene Maris som ligger nærmest stranden, og Terra som ligger på høyden bakenfor, i tillegg til et større bungalowområde. Maris og Terra ligger på hver sin side av veien og er forbundet med to gangbroer. Flotte bassengområder med seks bassenger og syv barnebassenger; bassenget i Terra-området har vannsklie. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær; pool-/snackbar ved hovedbassenget ved hhv. Terra og Maris. Barer. Hotellet har flere restauranter (pent antrekk til middag): i hovedrestauranten i Maris er det frokost-, lunsj- og middagsbuffé; i Terra er det frokost- og lunsjbuffé i Estia. I tillegg kommer Cochlias (grillbuffé), Platias (kretiske spesialiteter) og Pithos (á la carte), samt italiensk buffé til middag i Estia – bordreservasjon påkrevet. Gratis WiFi i hele hotellområdet, og internetthjørne i lobbyen. Oppvarmet innendørsbasseng, badstue, jacuzzi, hammam, spa og nytt helse- og trimrom. Tennis, bordtennis og minigolf mot avgift. Bibliotek. Dag- og kveldsaktiviteter. Minidisko. Utendørskino én kveld pr. uke. Romservice (kun frokost) mot tillegg. Minimarked og minibank. Avstanden til sjøen varierer med hvor i området du bor. Gangavstand til butikker, barer og tavernaer i Hersonissos. Nivåforskjeller i bungalowområdet. Busstopp utenfor hotellet med forbindelse til Heraklion. Gjennomgangstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 24 september 2017
Hjemreise: søndag 1 oktober 2017
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 398 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn