Charter til Egypt

Les mer
Egypt har fokusert på å utvikle store all inclusive-hotell for voksne og barnefamilier med høy servicegrad og store bassengområder. I Egypt får du mye for pengene, som tiltrekker de som reiser for sol- og badeferie, men også for sportsdykkere og de historisk interesserte. Rødehavet tilbyr bra badetemperaturer og anses som best fra midten av februar til midten av november. Mest populære byer er Hurghada, Marsa Alam, Makadi Bay og El Gouna.

Makadi Beach Resort
Makadi Bay, Egypt
 

Elegant All Inclusive-hotell i orientalsk stil rett ved stranden i Makadi Bay. Her bor du i rolige omgivelser og med kort vei til fantastiske snorklemuligheter. Makadi Beach Resort har et vakkert bassengområde, flere restauranter og passer fint hvis du ønsker en rolig og avslappende ferie. Hotellet har aldersgrense 18 år.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 24 januar 2020
Hjemreise: fredag 31 januar 2020
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 995 NOK Pris per voksen

Casa Cook El Gouna
El Gouna, Egypt
 

Vi ønsker varmt velkommen til vårt nybygde Casa Cook-hotell i El Gouna! Hotellet åpner i oktober 2019 som det femte i Casa Cook-familien, og er et moderne boutiquehotell spesielt tilpasset familier og reisefølger som stiller høye krav til komfort og standard. Det robuste landskapet i El Gouna kombinert med moderne arabisk arkitektur får deg til å trives og senke skuldrene blant vaiende palmer og storslagen utsikt. Hotellets fredfulle omgivelser gjenspeiler livsstilen og den lokale atmosfæren i El Gouna. Casa Cook El Gounas perfekte beliggenhet ved den azurblå lagunen og bølgende sanddyner gir en følelse av å bo i ett med naturen. Her kommer du raskt i feriemodus, og glemmer hverdagens kjas og mas. På hotellets egen strand har du panoramautsikt over Rødehavet med sitt eventyrlige marinliv og snorkle- og dykkemuligheter i verdensklasse. Skulle du velge å tilbringe en dag ved det innbydende bassengområdet, venter Casa Cooks deilige solsenger, hyggelige atmosfære og en innholdsrik bassengbar. Vil du gjøre ferien litt ekstra behagelig kan du bestille en suite eller privat villa med direkte utgang til basseng – så kan du bade og sole deg helt for deg selv. Etter noen timer i solen kan du få påfyll av energi i hotellets restaurant. I Casa Cooks signatur-restaurant serveres varierte og delikate retter til alle måltider. Sunne alternativer inspirert av det lokale kjøkken og kortreiste råvarer er en rød tråd gjennom alle Vings Casa Cook-hotell. Liker du å trene kan du besøke hotellets toppmoderne treningsrom eller bli med på en treningstime med instruktør. Casa Cook El Gouna tilbyr dessuten både hamam og yoga, og deilig massasje for total avspenning. Casa Cook El Gouna ligger noen kilometer fra El Gounas Marina og sentrum med små butikker, barer og restauranter.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 6 desember 2019
Hjemreise: fredag 13 desember 2019
Bosted: Dobbeltrom juniorsuite med delt privat basseng
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 595 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Egypt
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!