Charter til Den dominikanske republikk

Les mer
Den Dominikanske Republikk er en av de mest populære destinasjonene i Karibien. Fantastiske hvite strender, luksuriøse all inclusive-hoteller og rytmisk salsa bidrar til en avslappende og spennende ferie. Punta Cana, Puerto Plata og Cabarete er noen av de mest populære byene med vakre strender.

Royalton Punta Cana
Punta Cana, Den dominikanske republikk
 

4.5

På Royalton Punta Cana får du karibisk luksus rett ved havet. Her bor du beachfront med en flytende grense mellom strand og hotell. Mange basseng, all inclusive, kasino, soning med voksendel og mulighet til å bestille swim up-rom gjør Royalton Punta Cana til et av områdets beste hotell. Som gjest har du fri tilgang til badelandet på nabohotellet Memories Splash Resort. Her finner du vannsklier for både små og store. Basseng, trening og havet Får du ikke nok av basseng er Royalton Punta Cana et bra valg. Det finnes tre store basseng på hotellet, det ene rett ved strandkanten. I tillegg til det er det et barnebasseng. Ønsker du alternativer til bassengene finnes det: Treningstimer med instruktør Treningsrom, tennis og strandvolleyball Vannsport som snorkling Barneklubb og klubb for tenåringer Kveldsunderholdning All inclusive I tillegg til hotellets to bufférestauranter, der frokost-, lunsj- og middagsbuffé serveres, har hotellet hele seks à la carte-restauranter. Ettersom det ikke kreves bordbestilling i restaurantene kan du bestemme deg på vei til middagen om du vil spise tapas eller kanskje fisk og skalldyr. Ulike deler og romtyper Når du skal velge rom på Roayalton Punta Cana er det bra å kjenne til tre ulike begrep. Luxury er en grunnbetegnelse for alle rom og innebærer blant annet at du får et romslig rom med egen uteplass og minibar som fylles daglig uten ekstra kostnad. Hideway innebærer at du bor i den barnefri delen av hotellet som er et litt roligere alternativ til det øvrige meget familievennlige anlegget. Diamond Club er en oppgradering som gir flere fordeler - badekåpe og tøfler, putemeny, butlerservice, tilgang til eget basseng- og strandlinje, rabatt i hotellets spa, førsterett til bordbestilling i restaurantene og tilgang til Diamond Club Lounge som har sin egen bar og frokostservice samt småretter og snacks om ettermiddagen og kvelden.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 23 september 2019
Hjemreise: mandag 30 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 041 NOK Pris per voksen

Chic by Royalton
Den dominikanske republikk
 

4.5

Chic by Royalton er et barnefritt og trendy luksushotell med rolig beliggenhet rett ved Uvero Alto-stranden nord for Punta Cana. Kombiner trening i hotellets treningsrom med avslapping på stranden, ved bassengene og i hotellets spa. All inclusive er inkludert og rom med direkte utgang til basseng kan bestilles. Chic by Royalton ønsker gjester over 18 år velkommen. Voksen atmosfære. Ved bassenget spilles det høy musikk og hver uke har hotellet beachparty. Trening, WiFi og spa Bassengområdet består av 3 bassenger og vender mot stranden. I bassengbaren kan du bestille kald drikke og coctails. Vil du ta en pause fra solen kan du trene i treningsrommet eller besøke hotellets spa som har badstue, boblebad, behandlinger og massasje. Kostadsfri WiFi på hotellområdet og ned til stranden. Bufféer, ceviche og 9 barer All inclusiver med alle måltider og barservering er inkludert. I tillegg til bufféene i hovedrestauranten har hotellet 5 à la carte-restauranter med ulike temaer, som sushi og sydamerikansk ceviche i Pescari, asiatisk og nordafrikansk i Tangine og italiensk i Vespa. Hotellet har hele 9 barer. Diamond Club Bestiller du rom som heter Diamond Club så får du tilgang til flere fasiliteter som er eksklusive for gjester i disse rommene. Blant annet et separat bassengområde og en strandklubb med solsenger, bar og restaurant. Du får også tilgang til en lounge der du kan spise frokost og ettermiddagssnacks.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 9 september 2019
Hjemreise: mandag 16 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 991 NOK Pris per voksen

Blue Star Royalton Bavaro
Punta Cana, Den dominikanske republikk
 

4.5

Blue Star Royalton Bavaro ligger rett ved Arena Gorda-stranden i Punta Cana og passer like bra for både familier, par og venner. Hotellet er langt og smalt, og har bassengområde både nede ved strandkanten og lenger opp i området. Førsteklasses all inclusive med stort utvalg er inkludert. På stranden rett nedenfor har Royalton Bavaro en egen del av stranden med solsenger, parasoll og strandvolleyballbane. Basseng, trening og avkobling Nede ved stranden er det to basseng med solsenger og parasoll. Det store er for alle gjester, det lille er eksklusivt for deg som bor i Diamond Club. I midten av hotellområdet ligger hotellets lazy river og et bølgesurfebasseng. For de minste barna finnes det en lekeplass. I tillegg har hotellet: Eget spa Moderne treningsrom Basseng- og strandparty hver uke med ulike temaer Barne- og tenåringsklubb … og mye mer. Diamond Club Hotellet har tre deler: en felles familievennlig del, en litt mer eksklusiv del i Diamond Club og en barnefri del i Diamond Club Adults Only. Uansett hvilken romtype du velger får du et romslig bosted med egen uteplass og en minibar som fylles daglig. Bestiller du bosted i Diamond Club er følgende inkludert: Mulig prioritet ved bordbestilling på restaurantene Diamond Club Lounge med bar og frokostservering Kveldssnacks og ettermiddagssnacks i loungen Butlerservice Putemeny, badekåper og tøfler Rabatt på behandlinger i hotellets spa … og eksklusiv tilgang til ytterligere to barer og eget strandavsnitt.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 4 september 2019
Hjemreise: onsdag 11 september 2019
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 841 NOK Pris per voksen

Grand Memories Splash Punta Cana
Punta Cana, Den dominikanske republikk
 

4.5

Grand Memories Splash Punta Cana er et av verdens beste hotell med eget badeland. All inclusive er inkludert både på hotellet, i badelandet og i noen barer og restauranter på nabohotellet Royalton Punta Cana. Det er gåavstand til stranden, men du kan også ta hotellets mini-tog. Hotellet har blitt totalrenovert i 2018. Her bor du i store, familievennlige rom med eller uten boblebad. Stort badeland Med bølgebasseng, syv vannsklier for voksne og store barn og en egen del for yngre barn, også den med syv vannsklier, er du garantert mye lek og moro. Det finnes både solsenger og bassengbarer på hotellet. Treningsrom, tennis og spa Hvis du vil trene finnes det et velutstyrt treningsrom med mulighet til å få tips av instruktør. Du kan også bli med på en treningstime eller spille tennis. Som gjest på Grand Memories Splash er du velkommen til å besøke søsterhotellet Royalton Punta Canas spa. Her kan du virkelig skjemme deg bort. Det tilbys både behandlinger og massasje samt badstue, dampbadstue og plunge-pool. Avslutt med et bad i boblebadet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 9 september 2019
Hjemreise: mandag 16 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 241 NOK Pris per voksen

Riu Palace Macao
Punta Cana, Den dominikanske republikk
 

4

Riu Palace Macao omgis av 30 000 m² hage med palmer og ligger perfekt til ved den lyse Arene Gorda-stranden. Et av våre barnefrie alternativ for deg som reiser til Punta Cana og som ønsker et førsteklasses RIU-hotell. All inclusive hele døgnet er inkludert! Hotellet ønsker gjester over 18 år velkommen. Tra basseng et par meter fra stranden På Riu Palace Macao kan du velge mellom tre ulike basseng. Det ene ligger bare et par meter fra stranden. Det står solsenger både på terrassen, rundt bassengene og i vannet. Ønsker du det litt mer privat finnes det draperte solsenger for to. Swim up-baren ligger i det lille bassenget. Foretrekker du stranden er den aldri langt unna, solsenger er inkludert der også. Vannsport og show På stranden kan du låne windsurfingsbrett, kano eller pedalbåt. Hver kveld arrangeres det show eller livemusikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 9 september 2019
Hjemreise: mandag 16 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 741 NOK Pris per voksen

Riu Bambu
Punta Cana, Den dominikanske republikk
 

3.5

Riu Bambu i Punta Cana ligger rett ved den hvite sandstranden Arena Gorda. Et familievennlig hotell med drømmebeliggenhet, aktiviteter for store og små og totalt fem basseng. En generøs all inclusive med bufféer, snacks, daglig påfyll i minibaren på rommet og à la carte er inkludert. Hotellet består av 39 lave, lyse bygninger. Bufféer, snacks og à la carte Til frokost, lunsj og middag er bufféer inkludert. Vil du bare ha en enkel lunsj så serveres det i snackbaren. Til middag kan du også bestille bord i en av Riu Bambus fire à la carte-restauranter. Tennis, treningsrom og vannsporter Vil du trene finnes det mange alternativer. På land og ute i det klare, blå vannet. Noen eksempler Tennis og padle-tennis Volleyball og multicourt Treningsrom ved Caribbean Street Vannsporter som windsurfing og kajakk … passer avkoblende aktiviteter bedre for deg kan du besøke Renova Spa på søsterhotellet Riu Palace Bavaro eller Riu Palace Punta Cana.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 4 september 2019
Hjemreise: onsdag 11 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 141 NOK Pris per voksen

Riu Republica
Punta Cana, Den dominikanske republikk
 

4

Riu Republica er et av TUIs barnefrie hotell i Punta Cana. Hotellet var ferdig til sommeren 2016 og er et førsteklasses hotell for voksne med treningsrom og massasje. Her har du også all inclusive hele døgnet, to store basseng og fin beliggenhet ved den lyse sandstranden Arena Gorda. Riu Republica ønsker gjester over 18 år velkommen. Trening og avslapping På Riu Republica kan du trene i treningsrommet og delta på ulike treningstimer i RiuFit hver dag. Nede ved stranden kan du prøve å surfe eller padle i kajakk. Etter treningen kan du ta badstue eller kanskje unne deg en velfortjent massasje. To hotellområder Hotellet består av to store områder og TUIs gjester bor alltid i den delen som ligger nærmeste havet. Mat og drikke døgnet rundt Hotellet har mange restauranter. Alle er inkludert i all inclusive. Når det gjelder barservering har hotellet syv ulike barer, tre swim up-barer og barservering døgnet rundt. Luksuriøst og komfortabelt, akkurat slik en ferie i Karibia skal være.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 19 september 2019
Hjemreise: torsdag 26 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 741 NOK Pris per voksen

Whala Bavaro
Punta Cana, Den dominikanske republikk
 

Whala Bavaro i Punta Cana er et lite, familiært hotell nær Bavaro-stranden og området Los Corales. Hotellet har treningsrom og fem små bassengområder med solterrasser. All inclusive med temakvelder og barservering fra hotellets barer er inkludert. Whala Bavaro var opprinnelig tre små hotell som ble bygget om til ett, noe som gir hotelldelene ulike preg med noen rolige områder og noen med mere liv og røre. Høsten 2018 ble det bygget en strandbygning med en Sky Bar og to nye basseng, hvorav ett er infinitybasseng med utsikt over stranden. Hotellet er litt enklere enn de fleste andre av våre hotell i Punta Cana men har flere gode fordeler. 5 gode grunner til å velge Whala Bavaro: Hotellet er nyrenovert Fem små bassengområder Massasje kan bestilles Det finnes treningsrom All inclusive er inkludert, også på stranden Snacks og bufféer All inclusive inkluderer bufféer til frokost, lunsj og middag. Mellom måltidene serveres det snacks og enkle retter i to av hotellets barer. Fire kvelder i uken tilbys det temamiddager, og det finnes også en japansk restaurant som er en del av hotellets Sky Bar der du mot kostnad kan spise og drikke.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 9 september 2019
Hjemreise: mandag 16 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 441 NOK Pris per voksen

Riu Naiboa
Punta Cana, Den dominikanske republikk
 

3.5

Riu Naiboa i Punta Cana passer uansett om du reiser med venner eller familien. Hotellet ligger ved den lange Arena Gorda-stranden og det tar bare et par minutter å gå dit. Prisgunstig all inclusive med kontinental frokost, bufféer og à la carte-middager er inkludert. Hotellets bassengområde består av et laguneformet basseng og omgis av en solterrasse og frodig vegetasjon. For de minste finnes det en lekeplass utendørs og barnebasseng. Tennis, windsurfing og badeland Til tross for at Ru Naiboa er et av våre enklere hotell i Punta Cana er både hotell- og all inclusive-standarden høy. Dette er inkludert: Treningsrom og tennis via RIUs shoppinggate Vannsporter som windsurfing Barservering døgnet rundt Mininbar i rommet WiFi i lobbyen Aktiviteter på dagtid for alle aldre Inngang til nybygde badelandet RIU Water Park … og som gjest på Riu Naibia kan du besøke Renova Spa på søsterhotellet Riu Palace Bavaro eller Riu Palace Punta Cana for avkobling, massasje og behandlinger.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 9 september 2019
Hjemreise: mandag 16 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 941 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Den dominikanske republikk
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!