Charter til Danmark


FIRST Hotel Mayfair
København, Danmark
 

4

Beliggende i hjertet av København, 350 m fra Sentralstasjonen, 450 m fra Tivoli og 700 m fra gågaten "Strøget". Hotellet har frokostrom og en salong som serverer kaffe, te, aviser, møterom, forretningssenter og WiFi Internettilgang. Rommene er utstyrt med baderom, skrivebord, TV, telefon og mini bar. Adresse: Helgolandsgade 3, 1653 Copenhagen V, Danmark

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 20 mars 2020
Hjemreise: tirsdag 24 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng), Ingen måltider
Reiselengde: 5 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 542 NOK Pris per voksen

3.5

Beliggende ca. 30 km fra København by og bare 10 min. kjøretur fra København flyplass. Sydhavnen stasjon ligger bare 200 meter fra hotellet, hvor det går regelmessige tog til København sentralstasjon. På Scandic Hotell Sydhavnen finnes det 24-timers resepsjon, restaurant, bar, 8 konferanserom, business senter, gym, badstue, solarium, lekerom for barn og bilparkering. Alle hotellrommene har luftkondisjonering, baderom/dusj, hårtørker, kabel-TV med betalfilmer, telefon, trådløs Internett tilgjengelighet, minibar og strykejern & brett. Adresse: Sydhavns Plads 15, 2450 Copenhagen, Denmark.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 april 2020
Hjemreise: mandag 20 april 2020
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng), Frokost
Reiselengde: 5 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 550 NOK Pris per voksen

4

Stilig hotell i en rolig beliggenhet med vakker utsikt over vannet. Copenhagen Island har en rolig beliggenhet på Kalvebod Brygge med fantastisk utsikt over vannet. Hotellet ligger i gangavstand fra den ikoniske fornøyelsesparken Tivoli Gardens og Rådhusplassen. Ved siden av Fisketorvet Copenhagen Mall og nær det moderne Meatpacking District i København. Om sommeren er de offentlige havnebassengene og bryggene utenfor hotellet veldig populære steder å være. Den velkjente danske arkitekten Kim Utzon har gjort sitt bestemte merke på dette moderne hotellet med design av stål og lyse farger, vakker innstrømning av dagslys og moderne interiør. Fra nesten hvor som helst på hotellet er det en spektakulær utsikt over vannkanten. Hotellet har restaurant, The Harbour, som er åpen til frokost, lunsj og middag - inkludert full utsikt over vannet - om sommeren er det en utendørs terrasse. Hotellet har 24-timers resepsjon, bar, treningssenter med badstue, businessenter, sykkelutleie og vaskeriservice. Copenhagen Island har 36 rom og tilbyr gratis WIFI på hele hotellet. Alle rommene er stilig møblert med lys, moderne décor, aircondition , flatskjerm-TV, minibar, hårføner, skrivebord, radio, telefon og kaffe/te-fasiliteter. Adresse: Kalvebod Brygge 53, 1560 København, Danmark.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 april 2020
Hjemreise: mandag 20 april 2020
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng), Frokost
Reiselengde: 5 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 767 NOK Pris per voksen

Hotel SP34
København, Danmark
 

4

Et hipt boutiquehotell beliggende i det gamle Latinerkvarteret i København. Belligende kun 100 m fra Rådhusplassen og Københavns hovedgate, Strøget. Hotel SP34 gjenspeiler det fysiske miljøet og atmosfæren i Latinerkvarteret, hvor hotellet ligger. Dette innebærer at de tre byhusene som utgjør Hotel SP34-komplekset, er innredet med respekt for den opprinnelige arkitekturen. Komplekset har egen gårdsplass og takterrasse med utsikt over det omkringliggende nabolaget, et bohemsk område med høye tak, kule restauranter, vinbutikker, kirker, barer og et universitetsmiljø. Hotel SP34 tilbyr hamburgere og cocktails på, Cocks & Cows, den hemmelige hagen, Väkst, eller om du foretrekker den avslappede København-atmosfæren, kan du slappe av sammen med lokalbefolkningen på, Din Nye Ven. Fasiliteter inkluderer også konferansenter med plass til 100 personer, privat kino med 25 seter og betjent parkering. Frokostbufféen har utmerkelsen "Gold Label", noe som betyr at 90-100% av alle ingrediensene er organiske. Gratis WiFi tilbys over hele hotellet alle dager, og på ettermiddagen inviterer hotellet sine gjester til et glass vin i stedets "Wine Hour". Stilen på de 118 rommene er kul vintage med et snev av bohemsk retro, og alle rom er innredet med et øye for detaljer. Romtyper: lite dobbeltrom (12-18 m2), dobbeltrom (18-24 m2), dobbeltrom superior (18-24 m2). Alle rom er utstyrt med safe, telefon, skrivebord, hårføner, kaffe-/tekoker, gratis WiFi og flatskjerm-TV. Juniorsuite (40 kvm) inkluderer all inclusive-bar (med et utvalg drinker), Suite (40-50 kvm) inkluderer all inclusive-bar (med et utvalg drinker) og gratis parkering. Penthouse-suiten (40-50 kvm) har egen balkong med utsikt over byen, all inclusive-bar og betjent parkering. Loftet (50 kvm) er på 2 etasjer og inkluderer privat takterrasse med utsikt over byen, all inclusive-bar og betjent parkering. Adresse: Sankt Peders Stræde 34, 1453 København.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 2 april 2020
Hjemreise: mandag 6 april 2020
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Ingen måltider
Reiselengde: 5 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 870 NOK Pris per voksen

Copenhagen Strand
København, Danmark
 

4

Hotellet har stilig skandinavisk design med et maritimt tema som ligger rett ved promenaden ved vannkanten. Nylig renoverte Copenhagen Strand har skandinavisk design inspirert av lys, vann og dansk hygge. Hotellet har en fantastisk beliggenhet rett ved vannkanten med travle og sjarmerende Nyhavn distriktet rett rundt hjørnet og en kort gange fra Kongens Nytorv, handlegaten Strøget og det Kongelige Slott Amalienborg. De populære København Kanalbåtturene avgår nær hotellet og det gjør også fergen til den koselige øya Hven. På hotellet er det frokost restaurant, bar, salong, sykkelutleie, businessenter, 24-timers resepsjon, vaskeriservice og gratis WIFI på hele hotellet. Alle rommene er pent innredet i moderne skandinavisk design med en maritim følelse, flatskjerm-TV, minibar, hårføner, kaffe-/tekoker og safe. Adresse: Havnegade 37, 1058 København, Danmark.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 12 mars 2020
Hjemreise: mandag 16 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng) - small, Ingen måltider
Reiselengde: 5 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 906 NOK Pris per voksen

Copenhagen Plaza
København, Danmark
 

3.5

I sentrum av København, ved siden av sentralstasjonen. Hotel Copenhagen Plaza ligger midt i sentrum av København, rett ved siden av sentralstasjonen og med utsikt over den kjente fornøyelsesparken Tivoli. På hotellet finnes det restaurant, bar, møterom, Internett forbindelse og fax/kopieringsservice. Hotellrommene har baderom/dusj, hårtørker, luftkondisjonering, mini bar, safe, TV, Internett forbindelse og telefon. Adresse: Bernstorffsgade 4, 1577 Kobenhavn, Denmark

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 11 mars 2020
Hjemreise: lørdag 14 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Ingen måltider
Reiselengde: 4 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 175 NOK Pris per voksen

Tivoli Hotel
København, Danmark
 

4

Et tema hotell som tilbyr en unik hotellopplevelse aldri tidligere sett i København. Det fascinerende Tivoli Hotell er skapt gjennom et samarbeid med arkitekten Kim Utzon, er innredet og møblert i moderne design som forener hotellet med Tivoli Gardens, Københavns kjente fornøyelsespark. Hotellet tilbyr mange fasiliteter for familier, par og businessreisende. PÅ hotellet er det gratis WIFI på hele hotellet, restaurantene Tivoli Brasserie, MASH Penthouse og Sticks'n'Sushi, skybar, businessenter, treningssenter, badstue, Executive Lounge, innendørs parkering og svømmebassenger. Tivoli Hotell er integrert med Tivoli Congress Center, så det er perfekt for overnatting og kongresser. Hotellet ligger gangavstand fra Tivoli Gardens, Rådhusplassen og mange attraksjoner i København. Tivoli Hotell har også Green Key miljøvernsertifikat. Hotellet er også godt egnet for familier med lekerom for barn med spill, utendørs lekeplass/aktivitetsområde, svømmebasseng med lekeområde, barnemeny i restauranten, barne-tv kanal og Tivoli TV kanal med informasjon om gode tilbud i Tivoli Gardens og salg av Tivoli suvenir. Tivoli Gardens velkjente karakter Pierrot vil stoppe med jevne mellomrom for å underholde barna i sommerferien. Hotellet har 679 pent møblerte rom, alle har aircondition og gratis WIFI. Noen rom er innredet med et hint av Tivoli tema, andre mer. En hel etasje på hotellet er reservert for familier som reiser med barn, hvert rom skildrer et bestemt Tivoli tema, mange rom har forbundet dør og har plass til tredje eller fjerde person. Standard rom har toalett med dusj/bad, hårføner, minibar, telefon, radio, skrivebord og stol, kaffe-/tekoker, flatskjerm-TV og safe. Adresse: Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V, Danmark.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 april 2020
Hjemreise: mandag 20 april 2020
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng), Ingen måltider
Reiselengde: 5 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 989 NOK Pris per voksen

Scandic Copenhagen
København, Danmark
 

3.5

Stort, moderne hotell som ligger sentralt og innen gangavstand til hoved attraksjonene i København. Hotell Scandic Copenhagen har en uslåelig beliggenhet i hjertet av København, nær attraksjoner som den klassiske fornøyelsesparken Tivoli, hoved handlegaten Strøget og byens mange restauranter og fornøyelser. Hotellet ligger ved familieattraksjonen Tycho Brahe Planetarium, ved siden av de nydelige fritidsområdene ved innsjøene, København og Sentralstasjonen og Vesterport. Scandic Copenhagen er ett av byens største konferansehotell og har en populær restaurant, The Grill, lobby bar, romservice, businessenter, parkering, sykler, treningsrom, badstue og lekerom for barn. Alle rommene har aircondition, bad/dusj, hårføner, kabel TV med betal filmer, telefon, WIFI, minibar, strykejern og klokkeradio. 24-timers resepsjon. Adresse: Vester Soegade 6, 1601 København, Danmark.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 12 mars 2020
Hjemreise: mandag 16 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng) - Economy, Frokost
Reiselengde: 5 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 994 NOK Pris per voksen

The Square
København, Danmark
 

4

En moderne minimalistisk oase i en svært sentral beliggenhet ved siden av Rådhusplassen Square Hotell – er en cool og trendy oase midt i hjertet av København, ligger på Rådhusplassen med gangavstand til Tivoli Gardens, handlegaten Strøget, flere museer og København Sentralbane stasjon. Med veldig sentral beliggenhet ved Rådhusplassen og alle severdigheter innen rekkevidde tilbyr The Squares minimalistiske stil inn til en varm og rolig atmosfære. I sjette etasje ligger hotellets frokost restaurant som byr på naturlig lys og fantastisk utsikt over taktoppene av København. Salongen har en terrasse på taket og serverer varme drikker, kjølige forfriskninger og bar drinker. Et utvalg av søtsaker, bakverk og lette snacks kan også nytes. Salongen har også TV, aviser og et utvalg av ukeblader. På hotellet er det også 24-timers resepsjon, lobby bar, heis, gratis WIFI, romservice, renseri og vaskeriservice. Det er flere møte- og konferanserom. De 268 rommene er innredet i minimalistisk design med flere romkategorier. Rommene er utstyrt med aircondition, bad/dusj, hårføner, telefon, minibar, kaffe-/tekoker, flatskjerm-TV, gratis WIFI, skrivebord og stol. Adresse: Rådhuspladsen 14, 1550 København, Danmark.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 april 2020
Hjemreise: mandag 20 april 2020
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng), Frokost
Reiselengde: 5 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 057 NOK Pris per voksen

4

Kult hotell beliggende i Københavns trendy område, Kødbyen, i Vesterbro. Hotellet er designet med respekt for sin urbane beliggenhet i byens kunstneriske og gastronomiske hjerte, i Københavsns eklektisk bydel, Kødbyen. Hotellet har egen hage, og ligger like i langt fra flere populære attraksjoner, inkludert Nyhavn, 2,4 km unna eller Christiania, som ligger 2,8 km fra eiendommen. Bella Center ligger 3,5 km fra Scandic Kødbyen. Fra hotellet er det ikke langt til konserter på VEGA, Fredagsrock i Tivoli, shopping i gågaten, Strøget, eller til sentralstasjonen i København. Scandic Kødbyen ligger på Vesterbro i København - et område rikt på historie og nå et fokuspunkt for kultur, kreativitet og kulinariske eventyr. Nabolaget er preget av sin avslappede atmosfære med trendy kaffebarer og små, funky design- og håndverksbutikker. I nabolaget rundt Kødbyen kan du virkelig føle byens puls. Med sine lave bygninger og særpreget utseende, blander hotellet seg med Kødbyens rustikke bakgrunn, som du kanskje allerede er kjent med eller gleder deg til å oppleve. Hotellets kafé, Coffee Box, er den perfekte settingen for utenfor boksen-tenking - eller bare nyte en aromatisk kopp kaffe og engasjerende samtaler i godt selskap. Restaurant Grill & Druer, ligger inne i hotellet, og det argentinske kjøkkenet med åpen kullgrill vil forvandle alle retter til en fantastisk smaksopplevelse. Scandic Kødbyen tilbyr 11 fleksible møterom i ulike størrelser og kombinasjoner, alle utstyrt med det nyeste innen høyteknologisk utstyr og kreative løsninger. Her kan du arrangere møter, konferanser og arrangementer for opptil 400 deltakere. Alle rom er utstyrt med air condition, bad med dusj eller badekar, baderomsprodukter fra FACE Stockholm, gratis WiFi, hårføner, strykejern-/brett, safe, bord, TV og tregulv. Dobbeltrom Standard 18-20 m². Dobbeltrom Superior 19-33 m² (vannkoker for kaffe/te). Dobbeltrom Superior Ekstra 26-44 m² (sovesofa). Juniorsuite 32-44 m² (sovesofa, badekåper). Mastersuite 51 m² (sovesofa). Adresse: Skelbækgade 3A, 1717 København V, Danmark.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 april 2020
Hjemreise: mandag 20 april 2020
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng), Frokost
Reiselengde: 5 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 067 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Danmark
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!