Charter til Sozopol, Burgaskysten, Bulgaria fra Oslo - alle flyplasser


Belleville & Holiday Villaage Resort
Sozopol, Burgaskysten, Bulgaria
 

4.5

All inclusive-hotellet Belleville & Holiday Village Resort ligger i den lille turistbyen Duni. Hotellet har et lite badeland, lekeplass og internasjonale barne- og ungdomsklubber. Du som elsker trening har 10 tennisbaner, utegym og multicourt å velge mellom. Hotellet ligger en kort spasertur fra stranden i Duni der det ligger en strandbar. Til den større byen Sozopol er det ca. 8 km. 7 vannsklier I badelandet finnes det både sklier med rolige svinger og raske sklier perfekte for race. Ved bassengområdet ligger det et stort basseng og tre små bassenger der et er for de yngste. Det finnes også solsenger og en bassengbar. 10 tennisbaner … å velge mellom. Det arrangeres også timer og du kan leie utstyr på stedet. I tillegg finnes det: Flerbruksbane og bueskyting Utegym og vannaerobic Aerobic og volleyball Boccia, dart og bordtennis … foretrekker du litt avkobling finnes alt fra massasje og badstue til boblebad.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 16 juni 2020
Hjemreise: tirsdag 23 juni 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 582 NOK Pris per voksen

List
Sozopol, Burgaskysten, Bulgaria
 

3.5

Hyggelige List i Sozopol har bassengområde med to bassenger og barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Bassengbar. Bufférestaurant. Liten lekeplass. Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Deponering i resepsjonen mot avgift. Bagasjerom. TV i lobbyen. Gratis bruk av trimrom. Massasje, jacuzzi, dampbad og badstue mot avgift. Innendørs basseng. Room service på dagtid. Nær shoppinggaten Rapotamo. Nivåforskjeller på hotellområdet. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 30 mai 2020
Hjemreise: lørdag 6 juni 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 799 NOK Pris per voksen

Martinez
Sozopol, Burgaskysten, Bulgaria
 

4

Martinez er et hyggelig leilighetshotellet som ligger fint med kort vei til stranden. Pent bassengområde med barneseksjon i bassenget samt gratis solsenger og parasoller. Bufférestaurant og en á la carte-restaurant (inngår ikke i All Inclusive). Lobbybar. Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Deponering i resepsjonen mot avgift. Stort innendørs basseng med barneseksjon. Badstue og massasje mot avgift. Gratis trimrom. Biljard og minigolf mot avgift. Barneklubb for barn fra 4 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Barn under 4 år kan delta sammen med en voksen. Vaskeriservice. Trafikk fra hovedveien og støy fra en nærliggende nattklubb kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 juni 2020
Hjemreise: lørdag 13 juni 2020
Bosted: Toromsleilighet - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 042 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Oslo - alle flyplasser
× Sozopol, Burgaskysten, Bulgaria
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!