Charter til Bulgaria


MPM Kalina Garden Hotel Sunny Beach, Burgaskysten, Bulgaria  

4
Basert på 189 anmeldelser

Fire-stjerners hotell MPM Kalina Garden ligger i hjertet av Svartehavets største turistdestinasjon, Sunny Beach. Hotellet ligger i Sunny Beach sentrum, 250 meter fra stranden, 4,5 kilometer fra Nessebar kommune. På hotellet er det restaurant, bar, bistro, svømmebasseng, heis, WiFi, safe (i resepsjonen/mot betaling) og 24-timers resepsjon. Rommene har telefon, aircondition, tv, minibar, hårføner og bad. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden Ved valg av "All Inclusive": All Inclusive inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og drikkevarer til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikkevarer, kun lokale merker. Drikkevarer serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til 22.00 - 24.00). Åpningstidene kan variere mellom ulike restauranter. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. Adresse: Sunny Beach, 8240, Sunny Beach, Bulgaria.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 17 mai 2017
Hjemreise: onsdag 24 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 593 NOK Pris per voksen

Riu Helios Sunny Beach, Burgaskysten, Bulgaria  

4.5
Basert på 795 anmeldelser

Riu Helios med all inclusive-konsept har en fin beliggenhet rett ved stranden i Sunny Beach og nær shopping. Her behøver du ikke å velge mellom sjøen eller bassengen, du får både óg. Hovedbassengte har en stor atskilt del for barna. Her finner du to flotte bassenger med solstoler og parasoller samt barnebasseng. Med sans for hver minste detaljVi er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt  – du som kunde er alltid i fokus. Aktiviteter og fasiliteterHotellets aktivitetsteam arrangerer leker og aktiviteter for alle aldre flere ganger i uken, blant annet show og levende musikk. Tennisbane, volleyball, frisør, badstue og mulighet for massasje. Lekeplasser og internasjonal barneklubb.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 12 juni 2017
Hjemreise: tirsdag 20 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 598 NOK Pris per voksen

Grifid Hotel Bolero Golden Sands, Bulgaria  

4.5
Basert på 441 anmeldelser

Bolero er et stort All Inclusive-hotell med internasjonal atmosfære, mange aktiviteter og flere restauranter. Hotellet består av tre bygninger og har et fint bassengområde med flere basseng, solsenger og en bassengbar. Hotellet har også et badeland med vannsklier for både store og små. På Grifid Hotel Bolero bor du nær stranden, og bare en kort spasertur fra hotellet ligger Golden Sands sentrum med et stort utvalg av restauranter og butikker.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 24 mai 2017
Hjemreise: onsdag 31 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 095 NOK Pris per voksen

Riu Helios Bay Obzor, Burgaskysten, Bulgaria  

4.5
Basert på 659 anmeldelser

Riu Helios Bay er et stort hotell som ligger rett ved den gyllengule sandstranden i Obzor. Alle rom er lyste og har store balkonger eller markterrasser. Begrenset havutsikt kan bestilles mot tillegg. Sammen med at hotellet har all inclusive-konsept gjør dette Riu Helios Bay til en fulltreffer! Sommeren 2017 får hotellet nytt bassengområde og rommene får ny og moderne design i lyse farger. Hotellbygningen er inspirert av orientalsk byggestil med kupler, klare farger og buede former. Nesten uansett hvor du er på området ser du havet. Med sans for hver minste detaljVi er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt  – du som er kunde er alltid i fokus.  Spa og boblebadI hotellets spa kan du prøve forskjellige behandlinger og massasje, boblebad og badstue. Helios Bay har skjønnhetssalonger og små butikker på området.  AktiviteterHotellet har tennisbane, treningsrom, innendørsbasseng og nattklubb. For de minste finnes det både en internasjonal barneklubb og flere lekeplasser. Dag- og kveldsunderholdning flere ganger i uken. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 12 juni 2017
Hjemreise: tirsdag 20 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 948 NOK Pris per voksen

Grifid Hotel Vistamar Golden Sands, Bulgaria  

4.5
Basert på 110 anmeldelser

Grifid Hotel Vistamar er et herlig All Inclusive-hotell rett ved stranden i Goldens Sands. På stranden venter solstolen og en avslappende feriedag. Blir du tørst kan du ta deg noe kaldt å drikke i strandbaren. For bassengelskeren har Vistamar et deilig bassengområde med basseng, boblebad og swim up-bar. Hotellets egne verter arrangerer barneklubb samt aktiviteter og underholder flere kvelder i uken. Hotellets gjester har gratis inngang til badelandet på Grifid Hotel Bolero som ligger i nærheten.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 24 mai 2017
Hjemreise: onsdag 31 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 795 NOK Pris per voksen

Imperial Resort Nessebar, Burgaskysten, Bulgaria  

3.5
Basert på 240 anmeldelser

Moderne hotellkompleks beliggende 1,5 km fra gamle Nessebar, bare 150 m fra stranden. Imperial er et moderne kompleks beliggende í den sydlige delen av Sunny Beach, 1,5 km fra gamle Nessebar, í nærheten av sanddynene som er beskyttet av UNESCO og bare 150 m fra stranden. På hotellet finnes det restaurant, bar, svømmebasseng, business senter, konferanserom, treningssenter og badstue. Alle hotellrommene er utstyrte med luftkondisjonering, satellitt-TV, telefon, minibar, hårtørker og balkong. VIKTIG, FØLGENDE ER IKKE INKLUDERT I "ALT INKLUSIVT"PROGRAMMET: -Internasjonale drikkervarer med eller uten alkohol -restaurant "Irish" -mini bar på rommene -massasje -fitness -Jacuzzi -dampbad -badstue -solstoler og parasoller på stranden -mini golf -apotek -mini marked -frisør -manikyr/pedikyr Adresse: 8240 Sunny Beach, Bulgaria

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 mai 2017
Hjemreise: lørdag 13 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom - Balkong, Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 412 NOK Pris per voksen

Grifid Hotel Metropol Golden Sands, Bulgaria  

4.5
Basert på 140 anmeldelser

Grifid Hotel Metropol er et fint og stilig All Inclusive-hotell for voksne gjester som ligger rett ved stranden i Goldens Sands. Her har du alt du trenger for en avslappende ferie. På dagtid kan du slappe av ved de fine bassengområdene, eller hvorfor ikke unne deg en deilig behandling i hotellets spa eller trene i treningsrommet. Om kvelden kan du slappe av med pianounderholdning i lobbybaren eller spasere langs strandpromenaden inn til sentrum av Golden Sands. Hotellet har aldersgrense 16 år.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 24 mai 2017
Hjemreise: onsdag 31 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 195 NOK Pris per voksen

Blue Star Majestic Beach Sunny Beach, Burgaskysten, Bulgaria  

Majestic Beach ligger ved stranden og er et av våre mest populære Blue Star-hotell. Her finner du spa og treningsrom, vin- og kaffebar samt aktiviteter for både barn og voksne, treningsprogram og lekehuset Play Hotel.  Like utenfor hotellet ligger strandpromenaden som fører inn til sentrum med mengder av butikker. Restauranter, kaféer og matbutikker finnes i nærheten.På alle Blue Star-hotell finner du:Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer degFelles aktiviteter for voksne og barn flere dager i ukenLekehus, aktiviteter og barnepassVin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og bakervarer i miniformat. Alt servert i voksen atmosfære. Stort bassengområde, treningsrom og spaFra hotellterrassen har du utsikt over hele området og to store bassenger. Barnebassengene har ulike dybder, både tilpasset de minste og de litt eldre barna. Treningsrom, minigolfbane, bordtennis, volleyball og lekeplass finnes også. Vil du ha tid for deg selv besøker du spa-avdelingen og bestiller massasje eller behandlinger. Halvpensjon med drikke er inkludert eller kan bestillesHotellet kaller halvpensjonen for plus og i tillegg til frokost- og middagsbuffé er 2 glass drikke til maten (vann, brus, vin eller øl). Du kan også bestille frokost hvis du bor i leilighet. Majestic Beach har også en populær à la carte-restaurant, Dolce Vita, med bord både innendørs og utendørs. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, halvpensjon. Innkvartering i leilighet, ingen måltider. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 14 juni 2017
Hjemreise: onsdag 21 juni 2017
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
5 098 NOK Pris per voksen

ClubHotel Riu Helios Paradise Sveti Vlas, Burgaskysten, Bulgaria  

4
Basert på 486 anmeldelser

Clubhotel Riu Helios Paradise har en av de beste beliggenhetene i S:t Vlas. Hotellet ligger rett ved en av strendene og i gåavstand til sentrum. Her kan du kombinere avkobling med aktiviteter. All incusive er inkludert.  S:t Vlas er et rolig sted men på hotellet finnes det aktiviter, sport, treningsrom og store bassengområder. I området rundt småbåthavna ligger det  mange restauranter, kaféer og små butikker. Best shopping finner du i Suny Beach. Med sans for hver minste detaljVi er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Ulike bassengområderRiu Helios ligger rett ved en smal strand og strandpromenaden. Fra det store bassengområdet med swim up-bar er det bare noen skritt ned til havet. Barnebassenget har vannsklier og du kan i tillegg velge mellom aktivitetsbassenget og innendørsbassenget. På Riu Helios Paradise kan du: Velge mellom 4 ulike restauranterLa barna være med i barne- og ungdomsklubbeneTrene med RIUs treningstimer med instruktørHøre på musikk, se kveldsshow og synge karaokeEller så kan du koble av og skjemme bort deg selv med spa-behandlinger, massasje og skjønnhetspleie. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 12 juni 2017
Hjemreise: tirsdag 20 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 148 NOK Pris per voksen

Marieta Palace Hotel Nessebar, Burgaskysten, Bulgaria  

4
Basert på 83 anmeldelser

Marieta Palace Hotel ligger i nærheten av shoppinggatene i Nessebar, bemerkelsesverdig for sin moderne arkitektur, stil, komfort og vennlighet. Hotellet ligger bare 400 meter fra Nessebar sentrum, 500 meter fra stranden, 2 kilometer fra Pantocrator kirken og 2 kilometer fra Hagia Sophia kirken. Stedet er nevnt på UNESCO Verdensarv liste. På hotellet er det et utendørs svømmebasseng, restaurant, barer, heis, parkering, WiFi, treningsrom, boblebad for ti-tolv personer, tyrkisk bad, infrarød badstue, badstue, dampbad, solarium, spa behandlinger (mot betaling), konferanserom rom, romservice og 24-timers resepsjon. Rommene har aircondition, tv, telefon, hårtørker, safe (mot betaling), minibar og balkong / terrasse. Skifte av sengetøy: To ggr/uken. Skifte av håndklær: fire ggr/uken. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: Luben Karavelov 15, 8230 Nessebar, Bulgaria.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 10 mai 2017
Hjemreise: onsdag 17 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 086 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Bulgaria
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!