Charter til Bulgaria


Blue Star Majestic Beach Sunny Beach, Burgaskysten, Bulgaria  

4.5
Basert på 1 270 anmeldelser

Majestic Beach ligger ved stranden og er et av våre mest populære Blue Star-hotell. Her finner du spa og treningsrom, vin- og kaffebar samt aktiviteter for både barn og voksne, treningsprogram og lekehuset Play Hotel.  Like utenfor hotellet ligger strandpromenaden som fører inn til sentrum med mengder av butikker. Restauranter, kaféer og matbutikker finnes i nærheten.Stort bassengområde, treningsrom og spaFra hotellterrassen har du utsikt over hele området og to store bassenger. Barnebassengene har ulike dybder, både tilpasset de minste og de litt eldre barna. Treningsrom, minigolfbane, bordtennis, volleyball og lekeplass finnes også. Vil du ha tid for deg selv besøker du spa-avdelingen og bestiller massasje eller behandlinger. Halvpensjon med drikke er inkludert eller kan bestillesHotellet kaller halvpensjonen for plus og i tillegg til frokost- og middagsbuffé er 2 glass drikke til maten (vann, brus, vin eller øl). Du kan også bestille frokost hvis du bor i leilighet. Majestic Beach har også en populær à la carte-restaurant, Dolce Vita, med bord både innendørs og utendørs. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, halvpensjon. Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 7 juni 2017
Hjemreise: onsdag 14 juni 2017
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
3 148 NOK Pris per voksen

Sunset Resort (Nessebar) Pomorie, Burgaskysten, Bulgaria  

4
Basert på 425 anmeldelser

Smakfulle Sunset Resort i Pomorie er en del av et større ferieanlegg. Bassengområde med barneseksjon og barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Flere à la carte-restauranter, blant annet fiskerestaurant og italiensk restaurant (ikke inkludert i All Inclusive). Lite konditori og lobbybar. Gratis WiFi i resepsjonen og lobbybaren. Spa. Innendørs basseng. Gratis aerobic og bordtennis. Trimrom og bowling, mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Ca. 3 km til Pomorie. Trafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 31 august 2017
Hjemreise: torsdag 7 september 2017
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Harstad-Narvik Evenes
5 098 NOK Pris per voksen

Premier Fort Beach Sveti Vlas, Burgaskysten, Bulgaria  

4.5
Basert på 144 anmeldelser

Located 50 m from the beach, 1 km from Sunny beach, 2 km from Saint Vlas center and 9 km from Nessebar town. Facilities and services include restaurant, bar, swimming pool, children’s swimming pool, water slide, children's playground, outside gym (extra charge), spa (extra charge), sauna (extra charge), wireless Internet access, elevator, parking and 24-hour reception. Apartments feature telephone, TV, safe, air conditioning, wireless Internet access, kitchenette, living room, balcony and bathroom. ** Please note that some of the above facilities may be closed due to weather / seasonal conditions.** Address: 7 Mesta Street, 8256 Saint Vlas, Bulgaria.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 14 juni 2017
Hjemreise: onsdag 21 juni 2017
Bosted: Familierom, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
3 845 NOK Pris per voksen

Grifid Hotel Vistamar Golden Sands, Bulgaria  

4.5
Basert på 113 anmeldelser

Grifid Hotel Vistamar er et herlig All Inclusive-hotell rett ved stranden i Goldens Sands. På stranden venter solstolen og en avslappende feriedag. Blir du tørst kan du ta deg noe kaldt å drikke i strandbaren. For bassengelskeren har Vistamar et deilig bassengområde med basseng, boblebad og swim up-bar. Hotellets egne verter arrangerer barneklubb samt aktiviteter og underholder flere kvelder i uken. Hotellets gjester har gratis inngang til badelandet på Grifid Hotel Bolero som ligger i nærheten.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 12 juni 2017
Hjemreise: mandag 19 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
5 495 NOK Pris per voksen

Sol Nessebar Resort Nessebar, Burgaskysten, Bulgaria  

4
Basert på 683 anmeldelser

Hotell Sol Nessebar Resort ligger rett ved strandkanten, et par kilometer utenfor middelalderbyen Nessebar. Her finnes alt fra tennis og spa til badeland og basseng.  Familierom med plass for opptil 6 personer. Hotellet består av tre deler og vi tilbyr to av disse, Bay og Palace. Begge delene ligger nær stranden og har sitt eget bassengområde, hovedrestaurant og resepsjon.Trenings, spa og lekOmgivelsene er rolige og den frodige parken og nærheten til strande ved Svartehavet gjør det enkelt åkoble av. Samtidig finnes det aktiviteter for alle aldre og alltid noe å finne på, Noen eksempler: Tennis, fotball og volleyballMinigolf, biljard og bordtennisSpa med badstue, hamam og behandlingerLekeplass og internasjonal barneklubb... og hotellet internasjonale aktivitetsteam underholder både på dag-og kveldstid. Eget bassengområde og felles badelandHver del har sitt eget innendørsbasseng og to utendørsbasseng. Vil du heller ha fartsfylte bad i vannsklier er heller ikke dette langt unna. Tapas, sushi og italienskEttersom hotellet er stort serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé i den delen du bestiller. Utover alle måltidene kan du besøke bassengbarene og hotellets små outlets med mat, snacks og drikke med ulike temaer, alt fra tysk mat til sushi.  Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 7 juni 2017
Hjemreise: onsdag 14 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
4 813 NOK Pris per voksen

Riu Helios Sunny Beach, Burgaskysten, Bulgaria  

4.5
Basert på 800 anmeldelser

Riu Helios med all inclusive-konsept har en fin beliggenhet rett ved stranden i Sunny Beach og nær shopping. Her behøver du ikke å velge mellom sjøen eller bassengen, du får både óg. Hovedbassengte har en stor atskilt del for barna. Her finner du to flotte bassenger med solstoler og parasoller samt barnebasseng. Med sans for hver minste detaljVi er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt  – du som kunde er alltid i fokus. Aktiviteter og fasiliteterHotellets aktivitetsteam arrangerer leker og aktiviteter for alle aldre flere ganger i uken, blant annet show og levende musikk. Tennisbane, volleyball, frisør, badstue og mulighet for massasje. Lekeplasser og internasjonal barneklubb.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 7 juni 2017
Hjemreise: onsdag 14 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
5 608 NOK Pris per voksen

Grifid Hotel Bolero Golden Sands, Bulgaria  

4.5
Basert på 447 anmeldelser

Bolero er et stort All Inclusive-hotell med internasjonal atmosfære, mange aktiviteter og flere restauranter. Hotellet består av tre bygninger og har et fint bassengområde med flere basseng, solsenger og en bassengbar. Hotellet har også et badeland med vannsklier for både store og små. På Grifid Hotel Bolero bor du nær stranden, og bare en kort spasertur fra hotellet ligger Golden Sands sentrum med et stort utvalg av restauranter og butikker.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 19 juni 2017
Hjemreise: mandag 26 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
6 095 NOK Pris per voksen

Riu Helios Bay Obzor, Burgaskysten, Bulgaria  

4.5
Basert på 662 anmeldelser

Riu Helios Bay er et stort hotell som ligger rett ved den gyllengule sandstranden i Obzor. Alle rom er lyste og har store balkonger eller markterrasser. Begrenset havutsikt kan bestilles mot tillegg. Sammen med at hotellet har all inclusive-konsept gjør dette Riu Helios Bay til en fulltreffer! Sommeren 2017 får hotellet nytt bassengområde og rommene får ny og moderne design i lyse farger. Hotellbygningen er inspirert av orientalsk byggestil med kupler, klare farger og buede former. Nesten uansett hvor du er på området ser du havet. Med sans for hver minste detaljVi er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt  – du som er kunde er alltid i fokus.  Spa og boblebadI hotellets spa kan du prøve forskjellige behandlinger og massasje, boblebad og badstue. Helios Bay har skjønnhetssalonger og små butikker på området.  AktiviteterHotellet har tennisbane, treningsrom, innendørsbasseng og nattklubb. For de minste finnes det både en internasjonal barneklubb og flere lekeplasser. Dag- og kveldsunderholdning flere ganger i uken. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 7 august 2017
Hjemreise: tirsdag 15 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 648 NOK Pris per voksen

Grifid Hotel Metropol Golden Sands, Bulgaria  

4.5
Basert på 143 anmeldelser

Grifid Hotel Metropol er et fint og stilig All Inclusive-hotell for voksne gjester som ligger rett ved stranden i Goldens Sands. Her har du alt du trenger for en avslappende ferie. På dagtid kan du slappe av ved de fine bassengområdene, eller hvorfor ikke unne deg en deilig behandling i hotellets spa eller trene i treningsrommet. Om kvelden kan du slappe av med pianounderholdning i lobbybaren eller spasere langs strandpromenaden inn til sentrum av Golden Sands. Hotellet har aldersgrense 16 år.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 16 august 2017
Hjemreise: onsdag 23 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bodø
6 395 NOK Pris per voksen

Hotell Helena Park Sunny Beach, Burgaskysten, Bulgaria  

4.5
Basert på 477 anmeldelser

Helena Park i Sunny Beach ligger nær stranden, har høy standard og all inclusive er inkludert . Hotellet har en avslappet atmosfære, og ligger i rolige omgivelser i enden av strandpromenaden. Helena Park deler trimrom og innendørsbasseng med luksushotellet Helena Sands.Et stort bassengområde med en bar som serverer snacks og enkle retter. Du har også tilgang til fasiliteter som en av de beste spa-avdelingene i Sunny Beach, frisør, treningsrom og tennisbane.Det arrangeres dag- og kveldsunderholdning flere ganger i uken.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 12 juni 2017
Hjemreise: tirsdag 20 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 948 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Bulgaria
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!