Charter til Aruba

Les mer
Aruba har blitt en av de mest populære reisemålene i Karibien, og de lange strendene lokker flere tusen frosne nordmenn hver vinter. Ettersom Aruba ligger utenfor ørkenområdet kan du reise hit året rundt.

Riu Palace Aruba
Druif Beach, Aruba
 

4

Hotell Riu Palace Aruba ligger fantastisk til ved den pudderhvite stranden Palm Beach. Et all inclusive-hotell med flere restauranter og spennende kulinariske opplevelser for alle smaker. Kombiner bad i bassenget med bad i det turkisblå Karibiske havet. Aktiviteter og avkobling Spill strandvolleyball på stranden, padle ut med paddleboard eller prøv en tur med kajakk. For deg som søker total avkobling finnes hotellets spa med et stort utvalg av behandlinger du kan bestille. Eksotisk strandpromenade og Oranjestad Utenfor hotellet ligger den eksotiske strandpromenaden Palm Beach der du kan rusle en tur i skyggen av palmene. Ta en tur med lokalbuss eller taxi til Arubas hovedstad Oranjestad med dine fargerike hus, historiske bygninger og shopping.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 april 2020
Hjemreise: torsdag 23 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
20 747 NOK Pris per voksen

Riu Palace Antillas
Druif Beach, Aruba
 

4

Riu Palace Antillas er et stort og elegant hotell for voksne med drømmebeliggenhet rett ved stranden Palm Beach på Aruba. Hotellet har to store basseng, fire restauranter, barer, spa, treningsrom, strandsporter, underholdning og generøs all inclusive. Ordet palass i hotellnavnet lyver ikke. For hotellet likner et slott, om enn i en moderne stil og er tilrettelagt for ferienytelser. Det har sentral beliggenhet med butikker og kveldsunderholdning i gåavstand. Samtidig bor du direkte ved den palmekantede, tropiske stranden hvor solstoler og parasoll er inkludert. På hotellet finnes det: To store basseng, den ene med swim-up bar Spa der du kan bestille helse- og skjønnhetsbehandlinger Hovedrestaurant og tre spesialrestauranter Fire barer og baker med isbar Kanoer og stand up padling uten kostnad Treningsstudio og vanngymnastikk Kveldsunderholdning, disco og casino Kostnadsfri WiFi på hele hotellet Aldergrense 18 år

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 april 2020
Hjemreise: torsdag 23 april 2020
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
20 647 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Aruba
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!