Reiser fra Apollo hos Ticket

Finn din charterreise i dag med Apollo! Du kan raskt og enkelt søke deg frem og bestille reiser med Apollo og sammenligne priser fra andre selskaper for å finne reisen som passer best for deg. Apollo har vokst seg opp til å bli en av de største charterleverandørene. Apollo flyr fra mange flyplasser i Norge og du kan velge blant reisemål i Rødehavet, små paradisøyer i Thailand, Karibien og ikke minst sommerfavoritten Hellas.

Reisetilbud

Loading

Kun hos Ticket: 1 000,- i rabatt per bestilling med Apollo

Akkurat nå får du  kr 1000,- i rabatt per bestilling på reiser fra hele Norge med Apollo. Rabatten gjelder for alle charterereiser vinter 19/20 og sommer 2020 (med unntak av landdistansereiser sommer 2020). 


Rabatten gjelder nye bestillinger for 2 personer, om en person reiser alene gjelder halve rabatten.  Gjelder ikke på kun fly, spesialarr. og uspesifisert bosted, kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.


Kampanjen gjelder kun ved bestilling i en av Tickets butikker eller via Ferietelefonen. Kontakt din Ticketbutikk senest 24. september. 

 

 

Kun hos Ticket: Nå får du rabatt på på alle charterreiser vinter 19/20 og sommer 2020! Kontakt din Ticketbutikk senest 24.9 »

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!