Charter til Kanariøyene, Spania


Marina Elite Resort
Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

Marina Elite Resort ligger mellom Puerto Rico og Arguineguin og i gåavstand langs havet til sandstranden Anfi. Hotellet ligger ut mot havet, alle leilighetene har havutsikt eller begrenset havutsikt. All inclusive finnes som tillegg. Hotellet består av tre hotellbygninger der du har tilgang til samtlige fasiliteter. Oppvarmede bassenger, klippebad og multicourt Nyt solen og ta et bad i bassenget på ett av hotellets to bassengområder. Her finnes det oppvarmet basseng, barnebasseng og solterrasse, men foretrekker du klippebad er det kun 100 meter til et bad i havet. Vil du være i aktivitet finner det treningsrom, tennis og multicourt. Nyt utsikten Marina Elite Resort ligger ved havet og alle leilighetene har havutsikt eller begrenset havutsikt Her kan du sitte på balkongen og nyte utsikten.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 3 april 2019
Hjemreise: onsdag 10 april 2019
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
3 018 NOK Pris per voksen

IFA Interclub Atlantic
San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

IFA Interclub Atlantic i San Agustín har to store, innbydende bassengområder. Ett av de store bassengene har tre vannsklier (min. høyde 120 cm, svømmedyktig), mens det andre er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng med en liten vannsklie. Jacuzzier (ikke oppvarmet). Gratis solsenger. Badehåndklær mot avgift og depositum i tillegg til bytte mot betaling. Poolbar. Stor bufférestaurant, snackbar og baren El Teatro med kveldsunderholdning. Diskopub som er åpen lørdag og søndag (ikke inkludert i All Inclusive). Gratis WiFi i baren El Teatro. Internetthjørne i resepsjonen, mot avgift. Barneklubb for barn mellom 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. Gratis volleyball, dart, basket- og fotball, aerobic og vanngymnastikk. Tennis, tennistimer, dykkerskole og biljard mot avgift. Massasje og pedikyr mot avgift. Frisør mot avgift. Minimarked. Buss til/fra El Veril (mellom San Agustin og Playa del Inglés) to ganger pr. dag, billetter kjøpes i resepsjonen. Begrenset lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 april 2019
Hjemreise: lørdag 13 april 2019
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
3 198 NOK Pris per voksen

IFA Buenaventura
Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

IFA Buenaventura i Playa del Inglés har to flotte bassengområder med gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum og avgift. Ved det ene bassengområdet finnes det et stort basseng med musikk og aktiviteter hele dagen. Det andre bassengområdet er litt roligere og har ett barnebasseng (ikke oppvarmet) og to utendørsjacuzzier, samt ett basseng som er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Pool-/snackbaren Honolulu, Freddys Bar og Banana Bar, som alle er med i All Inclusive. Dessuten har hotellet en engelsk pub og Meeting Bar, som ikke er med i All Inclusive-tilbudet. Bufférestaurant La Guitarra og PicNic, med enkel matservering. Underholdning. Gratis WiFi i Meeting bar. Lekeplass. Gratis sandvolleyball, aerobic og bordtennis. Massasje, biljard, tennis og tennistimer samt dykking, mot avgift. Gratis hotellbuss til stranden. Trafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 april 2019
Hjemreise: lørdag 13 april 2019
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
3 398 NOK Pris per voksen

Catalonia Punta del Rey
Las Caletillas, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

3.5

Hotell Catalonia Punta del Rey ligger i det lille tettstedet Las Caletillas. Hotellet har basseng, litt aktiviteter og underholdning. All inclusive er inkludert. Det er bare 14 km til Tenerifes hovedstad Santa Cruz der det er et stort utvalg av shopping og severdigheter. Hotellets bassengområde har solsenger og en bar. En del av terrassen er kun for voksne og har to boblebad. Det finnes også mulighet for å spille squash. Hvis du vil bade i Atlanterhavet er det et par små strender bestående av svart lavasand i nærheten. Nabobyen Candelaria har en litt større strand.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 31 mars 2019
Hjemreise: søndag 7 april 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
3 798 NOK Pris per voksen

Be Live Adults Only Tenerife
Puerto de la Cruz, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

3.5

På hotell Be Live Adults Only Tenerife bor du i gåavstand til tapasrestauranter, små intime barer og butikker i Puerto de la Cruz. Hotellet ønsker gjester over 16 år velkommen. Her bor du kun et steinkast fra vulkanstranden Playa Jardin Beach. Oppvarmet basseng Bassengområdet med oppvarmet basseng, solsenger, parasoller og bassengbar ligger hagen. Hotellet har også: Lite treningsrom Bordtennis, biljard og spillerom Underholdning Hotellet arrangerer kveldsunderholdning hver dag med show og livemusikk. På dagtid arrangerer hotellet aktiviteter som vanngymnastikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 24 mars 2019
Hjemreise: søndag 31 mars 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 998 NOK Pris per voksen

Riu Buena Vista
Playa Paraiso, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4

På familievennlige Riu Buena Vista på Tenerife bor du ved havet i lille Playa Paraiso og har all inclusive inkludert. På hotellet finnes det et stort bassengområde, aktiviteter og alt fra dobbeltrom til leiligheter for 5 personer. Her finner du rom og leiligheter med god plass til både små og store reisefølger. Bassengterrasse med oppvarmet basseng Bassengterrassen består av to bassenger i etasjer. Det nedre bassenget er oppvarmet visse perioder i året og det øverste er et såkalt inifinity-basseng som tilsynelatende strekker seg hele veien ut i horisonten. Badebukt med lavasand Fra bassengområdet går du ned til stranden på noen minutter. Strandpromenaden er perfekt for joggeturer og kveldsturer. For de små er det en stor lekeplass med husker og sklier.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 7 april 2019
Hjemreise: søndag 14 april 2019
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 283 NOK Pris per voksen

Altamadores
Playa de Amadores, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

Altamadores er et fint All Inclusive-hotell med komfortable leiligheter som passer for hele familien. Her er det en rolig og hyggelig atmosfære. Fra hotellet har du herlig utsikt over havet og Playa de Amadores. Hotellet har et stort bassengområde å slappe av på, og når du får lyst på noe å spise og drikke er det perfekt å ha All Inclusive inkludert i prisen. I perioden november-mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 5 juni 2019
Hjemreise: onsdag 12 juni 2019
Bosted: 1-roms Juniorsuite, balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 295 NOK Pris per voksen

Lanzasur
Playa Blanca, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

4

På Splash-hotellet Lanzasur er all inclusive og ubegrenset aktivitet i hotellets 9000 m² store badeland inkludert! Du bor i bungalowlignende bygninger i en stor hage i utkanten av Playa Blanca. Badelandet ligger i tilknytning til hotellet. Det er rikelig med plass i hagen og lett å ta seg frem med både barnevogn og rullestol. Det store bassengområde har to bassenger, det ene er oppvarmet om vinteren og det tar bare fem minutter å gå til sandstranden. Moro for alle aldre Spennende badeland Lekeplass og internasjonal barneklubb Treningsrom for deg over 17 år Massasjemuligheter 2-roms leilighet – utsikt mot hage Leilighetene er moderne innredet og minikjøkkenet er utstyrt med det du trenger for enkel matlaging. Spiseplass på terrassen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 22 mars 2019
Hjemreise: fredag 29 mars 2019
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 448 NOK Pris per voksen

Servatur Puerto Azul Apartments
Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

3.5

Leilighetskompleks beliggende mellom strendene i Amadores og Puerto Rico, sør på Gran Canaria. Puerto Azul Apartments er bygget på toppen av en klippe på et 40.000 m2 stort areal med utsikt over Puerto Rico-bukten. Kjøpesenteret Europa ligger 100 meter fra eiendommen. Kompleksets fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, lobbyområde med heiser,WiFi,barer og restauranter, minimarked, utendørs basseng (det ene er oppvarmet i vintermånedene), barnebasseng, boblebad, solterrasse og hager. Det har også tennisbane, idrettsbane, miniklubb og lekeplass. Komplekset har parkeringsmuligheter. Leilighetene er utstyrt med TV, telefon, takvifte, stue med sofa, safe (ekstra kostand), tekjøkken med mikrobølgeovn og kjøleskap, balkong eller terrasse og bad med dusj. Leilighetene blir rengjort 5 ganger per uke, håndklær skiftes 3 ganger per uke, og sengetøy skiftes 2 ganger per uke. ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt på grunn av været, sesongmessige forhold. ** Ved valg av "all inclusive": Alt inklusivt-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) samt drikkevarer til måltidene, slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikkevarer, kun lokale merker. Drikkevarer serveres fra morgen til sent på kveld (ca. 22:00-24:00). Åpningstidene kan variere mellom hotellene. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. 2-roms leiligheter: Sovesofa for 3dje og 4de person. 3-roms leiligheter: Sovesofa for 5te og 6te person. Adresse: Avenida de la Cornisa s / n, 35 139 Puero Rico Grand Canaria, Spania.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 12 mai 2019
Hjemreise: lørdag 18 mai 2019
Bosted: Leilighet 1 soverom, Alt inkludert
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 497 NOK Pris per voksen

Paradise Lago Taurito
Playa Taurito, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

3.5

Splash-hotellet Paradise Lago Taurito ligger midt i Tauritodalen, rett ved saltvannslagunen med badelandet og sandstranden. Dette er det rette stedet for deg som ønsker en aktiv, men samtidig avkoblende ferie. Gjester på Paradise Lago Taurito har gratis inngang til badelandet og all inclusive med buffémåltider i hovedrestauranten, snacks og barservering. Trening og underholdning På det store hotellområdet finner du et basseng som er oppvarmet om vinteren, et mindre barnebasseng og minigolf samt treningsrom, squash og tennis. Kveldsunderholdningen er som regel ved baren Plaza Arena. Gran Canarias største hotellbadeland Liker du fart og spenning skal du prøve "Kamikaze-sklien" eller kjøre om kapp med vennene dine i en "multi-slide". Men dette er kun to av de mange skliene som finnes her.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 3 april 2019
Hjemreise: onsdag 10 april 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 548 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kanariøyene, Spania
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!