Charter til Kanariøyene, Spania


Catalonia Punta del Rey
Las Caletillas, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

3.5

Hotell Catalonia Punta del Rey ligger i det lille tettstedet Las Caletillas. Hotellet har basseng, litt aktiviteter og underholdning. All inclusive er inkludert. Det er bare 14 km til Tenerifes hovedstad Santa Cruz der det er et stort utvalg av shopping og severdigheter. Hotellets bassengområde har solsenger og en bar. En del av terrassen er kun for voksne og har to boblebad. Det finnes også mulighet for å spille tennis. Hvis du vil bade i Atlanterhavet er det et par små strender bestående av svart lavasand i nærheten. Nabobyen Candelaria har en litt større strand.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 28 oktober 2018
Hjemreise: søndag 4 november 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
3 458 NOK Pris per voksen

IFA Interclub Atlantic
San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

IFA Interclub Atlantic i San Agustín har to store, innbydende bassengområder. Ett av de store bassengene har tre vannsklier (min. høyde 120 cm, svømmedyktig), mens det andre er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng med en liten vannsklie. Jacuzzier (ikke oppvarmet). Gratis solsenger. Badehåndklær mot avgift og depositum i tillegg til bytte mot betaling. Poolbar. Stor bufférestaurant, snackbar og baren El Teatro med kveldsunderholdning. Diskopub som er åpen lørdag og søndag (ikke inkludert i All Inclusive). Gratis WiFi i baren El Teatro. Internetthjørne i resepsjonen, mot avgift. Barneklubb for barn mellom 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. Gratis volleyball, dart, basket- og fotball, aerobic og vanngymnastikk. Tennis, tennistimer, dykkerskole og biljard mot avgift. Massasje og pedikyr mot avgift. Frisør mot avgift. Minimarked. Buss til/fra El Veril (mellom San Agustin og Playa del Inglés) to ganger pr. dag, billetter kjøpes i resepsjonen. Begrenset lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 8 desember 2018
Hjemreise: lørdag 15 desember 2018
Bosted: FAMILIEROM MED 2 ORD. SENGER - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 548 NOK Pris per voksen

Arena Beach
Corralejo, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
 

4

På Arena Beach i Corralejo ligger leilighetene i lave rekkehus rundt bassengområdet. Ett basseng er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, solstoler og parasoller. Badehåndklær mot depositum, bytte mot avgift. Poolbar. Gratis WiFi på hele hotellet. Trimrom (min. alder 16 år). Minispa med jacuzzi, badstue og massasje (alt mot avgift). Bordtennis og biljard mot avgift. Lekeplass.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 17 desember 2018
Hjemreise: mandag 24 desember 2018
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 548 NOK Pris per voksen

Be Live Adults Only Tenerife
Puerto de la Cruz, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

3.5

På hotell Be Live Adults Only Tenerife bor du i gåavstand til tapasrestauranter, små intime barer og butikker i Puerto de la Cruz. Hotellet ønsker gjester over 16 år velkommen. Her bor du kun et steinkast fra vulkanstranden Playa Jardin Beach. Oppvarmet basseng Bassengområdet med oppvarmet basseng, solsenger, parasoller og bassengbar ligger hagen. Hotellet har også: Lite treningsrom Bordtennis, biljard og spillerom Underholdning Hotellet arrangerer kveldsunderholdning hver dag med show og livemusikk. På dagtid arrangerer hotellet aktiviteter som vanngymnastikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 28 oktober 2018
Hjemreise: søndag 4 november 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
4 248 NOK Pris per voksen

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites
Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
 

4

På R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites er alt lagt til rette for at to skal kunne ha en herlig ferie sammen. Dette stilrene Apollo Mondo Duo-hotellet ligger i rolige omgivelser ved sandstranden i hyggelige Tarajalejo. Hotellet er forbeholdt gjester over 16 år og deler fasiliteter med søsterhotellet R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa (vei og parkering mellom hotellene). Gratis WiFi på hele hotellet. Ett bassengområde på hotellet og ett på søsterhotellet, der ett av bassengene er varmet opp til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden og i dårlig vær. Solsenger og parasoller ved bassenget. Bassenghåndklær mot depositum. Det er flere jacuzzier i hotellets hage. Gratis morgenyoga 3-5 ggr/uke. Resepsjon samt inn- og utsjekk på søsterhotellet, også dette med 16 års grense. Der er det en bufférestaurant, poolbar og bar. Gratis trimrom. Fint spa med utsikt mot havet med badstue og innendørsbasseng med jacuzziseksjon. Gratis inngang tre ganger i uken. Massasje mot avgift. Skjønnhetspleie. Bordtennis, biljard og dart. Minibank og vaskeriservice. Stasjonære PCer med internett mot avgift. Underholdning og levende musikk et par ganger i uken. Nattklubb som er åpen hver kveld. Begrenset lokaltrafikk. Ca. 100 meter til en svart sand-/grusstrand, som er en del av et naturreservat. Ca. 250 meter til sentrum av Tarajalejo med supermarked, et par restauranter/barer og et lite torg. Ca. 1,3 mil til Costa Calma (lokalbuss en gang i timen på dagtid). Les mer om våre Apollo Mondo Duo-hotell.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 3 desember 2018
Hjemreise: mandag 10 desember 2018
Bosted: DELUXEROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 498 NOK Pris per voksen

Dunas Mirador
Sonnenland, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

3.5

Dunas Mirador Maspalomas er et hyggelig All Inclusive-hotell som passer for hele familien. Det ligger høyt oppe i Sonnenland, i utkanten av Maspalomas, og har utsikt over både stranden i Maspalomas og Playa Meloneras. Hotellet har et stort bassengområde med basseng for både store og små, og det tilbys også aktiviteter for alle aldersgrupper. De voksne kan for eksempel prøvedykke i bassenget eller unne seg en avslappende massasje, og de yngste feriegjestene kan kose seg i den internasjonale barneklubben. For å bestille Dunas Mirador må minst en person i hvert rom være 18 år.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 13 desember 2018
Hjemreise: torsdag 20 desember 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 595 NOK Pris per voksen

SuneoClub El Trebol
Costa Teguise, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

4

SuneoClub El Trebol i Costa Teguise er et familievennlig leilighetshotell med fin beliggenhet. Et bra valg for deg som ønsker et all inclusive-hotell med stort bassengområde og mange aktiviteter. Det er kun en kort spasertur fra hotellet til den lyse sandstranden Las Cucharas. Leilighetene har velutstyrt minikjøkken og balkong eller markterrasse. Stort bassengområde El Trebol har et stort bassengområde med flere bassenger, rolige deler og områder med aktiviteter. Det finnes både solsenger, parasoller og bassengbar. Bassengbaren serverer is og enkle retter som hamburigere på dagtid. Barna har to egne bassenger, det ene med vannsklier. Tennis, multicourt og minidisco Byens tre strender ligger alle i nærheten av El Trebol. Foretrekker du å være på hotellet kan du velge mellom et stort utvalg aktiviteter, blant annet tennisbane, minidisco flere kvelder i uken og multicourt for fotball og basket.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 14 desember 2018
Hjemreise: fredag 21 desember 2018
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 598 NOK Pris per voksen

Club Drago Park
Costa Calma, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
 

3.5

Club Drago Park i Costa Calma har bassengområde med barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Hovedbassenget er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Hovedbassenget er 90-130 cm dypt. Badehåndklær mot depositum. Loungebar. Bufférestaurant (pent antrekk). Diskotek. Gratis WiFi. Underholdning og aktiviteter seks dager/uke. Trimrom. Spillrom. Bordtennis, volleyball, squash og dart. Biljard mot avgift. Lekeplass. Barneklubb (engelsk-/tysktalende personale). Suvenirkiosk. Nivåforskjeller og mange trapper på og utenfor hotellområdet. Ca. 1,5 kilometer til Sotaventostranden. Gratis hotellbuss til stranden tre ganger pr. dag. Begrenset lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 29 oktober 2018
Hjemreise: mandag 5 november 2018
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 638 NOK Pris per voksen

Altamadores
Playa de Amadores, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

Altamadores er et fint All Inclusive-hotell med komfortable leiligheter som passer for hele familien. Her er det en rolig og hyggelig atmosfære. Fra hotellet har du herlig utsikt over havet og Playa de Amadores. Hotellet har et stort bassengområde å slappe av på, og når du får lyst på noe å spise og drikke er det perfekt å ha All Inclusive inkludert i prisen. I perioden november-mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 13 desember 2018
Hjemreise: torsdag 20 desember 2018
Bosted: 2-romsleilighet mot bassengområde
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 695 NOK Pris per voksen

IFA Buenaventura
Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

IFA Buenaventura i Playa del Inglés har to flotte bassengområder med gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum og avgift. Ved det ene bassengområdet finnes det et stort basseng med musikk og aktiviteter hele dagen. Det andre bassengområdet er litt roligere og har ett barnebasseng (ikke oppvarmet) og to utendørsjacuzzier, samt ett basseng som er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Pool-/snackbaren Honolulu, Freddys Bar og Banana Bar, som alle er med i All Inclusive. Dessuten har hotellet en engelsk pub og Meeting Bar, som ikke er med i All Inclusive-tilbudet. Bufférestaurant La Guitarra og PicNic, med enkel matservering. Underholdning. Gratis WiFi i Meeting bar. Lekeplass. Gratis sandvolleyball, aerobic og bordtennis. Massasje, biljard, tennis og tennistimer samt dykking, mot avgift. Gratis hotellbuss til stranden. Trafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 januar 2019
Hjemreise: lørdag 2 februar 2019
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
4 748 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kanariøyene, Spania
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!