Charter


Ligger på østsiden av Alanya, bare 5 minutters gange fra byens yrende sentrum. Hotellet har en minimalistisk design med et snev av naturlige, rå elementer. Dette hotellet er kun for voksne og ligger ved stranden, 650 meter fra en marina, 500 meter fra Alanya sentrum, 3,5 kilometer fra Alanya Slott og 4,5 kilometer fra en fornøyelsespark. På hotellet er det restaurant, bar, avslappende basseng, WiFi og 24-timers resepsjon. Rommene har telefon, TV, safe I hovedbygningen), minibar (mot betaling), aircondition, WiFi, kaffekoker og bad. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden. Vær oppmerksom på at hotellet består av 2 forskjellige bygninger. Hovedbygning og anneks bygningen, hovedbygningen er på strandsiden av veien.. Adresse: Ahmet Tokus Blv. Keykubat Cad. 22, 07400 Alanya, Antalya, Tyrkia.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 4 januar 2020
Hjemreise: lørdag 11 januar 2020
Bosted: Dobbeltrom - Skrå havutsikt, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 475 NOK Pris per voksen

Medplaya Riudor
Benidorm, Costa Blanca, Spania
 

Hotellet ligger i Benidorm resortsentrum, 150 m fra Levante stranden. Hotell kun for voksne (barn ikke tillatt)! Riudor Hotell ligger i et sentralt område i Benidorm, en av de mest populære strandresortene på Costa Blanca, nær en rekke lokale butikker, barer, restauranter og livlig natteliv. Temaparken Terra Mítica er 8 km unna og du kan også besøke Peñón de Ifach som ligger 27 km. fra hotellet. Hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer resepsjon med valutaveksling og bilutleie, TV og lesestue, internett punkt, bar, buffet restaurant, utendørs svømmebasseng, solterrasse, bassengbar, og biljard, underholdningsprogram og levende musikk (i høysesongen). Rommene er utstyrt med luftkondisjonering, oppvarming, TV, telefon, baderom med badekar/dusj og balkong eller terrasse. Dessuten er det en safe og kjøleskap til leie og vaskeri (mot ekstra kostnad). Hotellet har ikke egen parkeringsplass, men det er en offentlig undergrunnsparkering 350 m. unna (mot ekstra kostnad). ** Vennligst merk at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær / sesongmessige forhold. Adresse: Avda. Mediterraneo, 45, 03503 Benidorm, Alicante, Spain.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 8 desember 2019
Hjemreise: fredag 13 desember 2019
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng) - Balkong, Frokost
Reiselengde: 6 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 553 NOK Pris per voksen

Roc Lago Rojo
Costa Del Sol, Spania
 

4

50 m fra stranden í La Carihuela/Torremolinos. **Hotell kun for voksne** Hotell Roc Lago er beliggende bare 50 m fra stranden í den gamle fiskebyen La carihuela. På hotellet finnes resepsjon, frokostmatsal, bar, restaurant, basseng og terrasse. Hotellrommene er utstyrte med baderom/dusj, hårtørker, telefon, TV, luftkondisjonering og balkong/terrasse. Adresse: Calle Miami 5, 29620 Torremolinos, Costa del Sol, Spain

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 25 november 2019
Hjemreise: lørdag 30 november 2019
Bosted: Junior Suite, Frokost
Reiselengde: 6 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 748 NOK Pris per voksen

4.5

Ligger i Oba Mevkii, 50 meter fra stranden, 5 kilometer fra sentrum av Alanya, 6 kilometer fra et badeland og 8 kilometer fra Alanya Slott. Hotell kun for voksne! På hotellet er det restaurant, bar, salong, svømmebasseng, innendørs basseng, treningsrom, Spa (mot betaling), boblebad (mot betaling), badstue, WiFi, møterom, heis og 24-timers resepsjon. Rommene har telefon, TV, safe, minibar (mot betaling), aircondition, WiFi, hårføner og bad. Suiter har også stue. ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. ** Adresse: Ahmet Tokuş Cad. No:7, 07400 Oba Mevkii, Alanya, Tyrkia.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 desember 2019
Hjemreise: lørdag 14 desember 2019
Bosted: Dobbeltrom - Economy, Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 293 NOK Pris per voksen

Playa del Sol
Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

Playa del Sol er et populært leilighetshotell for voksne gjester. Her bor du sentralt i Playa del Inglés, og Yumbo kjøpesenter med shopping, restauranter og uteliv ligger rundt hjørnet. I hotellets herlige hage er det en solterrasse med basseng. I vinterhalvåret har hotellets danserestaurant år etter år lokket gjester til å svinge seg til svenske og utenlandske danseband. Lasse Berghagen og andre kjente, svenske artister kommer stadig tilbake hit. I perioden november–mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske. Hotellet har aldersgrense 16 år.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 14 desember 2019
Hjemreise: lørdag 21 desember 2019
Bosted: 2-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
3 540 NOK Pris per voksen

Ocean Hill
Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Velkommen til Ocean Hill – et lekkert hotell i den øvre delen av Puerto Rico. Fra de fleste av hotellets leiligheter har du fint utsikt mot havet. Hotellet har to fine bassengområder og god plass til å bare slappe av. Ocean Hill ligger nær Europa kjøpesenter med butikker, restauranter og barer. Den lange, fine Amadores-stranden ligger i gangavstand eller en kort taxitur fra hotellet. Hotellet har aldersgrense 16 år. I perioden november–mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 29 november 2019
Hjemreise: fredag 6 desember 2019
Bosted: 2-romsleilighet uten utsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
3 645 NOK Pris per voksen

Buenos Aires
Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Populært leilighetshotell med hyggelig atmosfære. Buenos Aires har fin beliggenhet ved Yumbo shoppingsenter, sentralt i Playa del Inglés med butikker, restauranter og fornøyelsestilbud. Hotellet har en fin solterrasse der du kan kose deg ved bassenget, og det er heller ikke langt til den lange sandstranden i Playa del Inglés. Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Det er imidlertid ingen garanti for at det er helt barnefritt. I perioden november-mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 30 november 2019
Hjemreise: lørdag 7 desember 2019
Bosted: 2-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
3 695 NOK Pris per voksen

California
Playa de las Americas, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4

California er et pent leilighetshotell i flere bygninger med fin beliggenhet nær sentrum i Playa de las Américas. Hotellet er velfungerende og populært, og passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Her kan du slappe av ved bassenget og kjøpe snacks og drikke i bassengbaren. Foretrekker du å tilbringe dagene på stranden, er det kort gangavstand til Playa del Camison. Hotellet har aldersgrense 16 år. I perioden november–mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 15 desember 2019
Hjemreise: søndag 22 desember 2019
Bosted: 1-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
3 745 NOK Pris per voksen

Servatur Green Beach
Arguineguin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

3.5

Servatur Green Beach er et veldig populært leilighetshotell med mange stamgjester. Hotellet har perfekt beliggenhet i Patalavaca rett utenfor Arguineguin, bare bassengområdet og strandpromenaden skiller hotellet fra havet. De fleste leilighetene har herlig utsikt over Atlanterhavet. Fra takterrassen kan du også nyte fantastisk utsikt. Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Dette innebærer ingen garanti for at det er helt barnefritt, spesielt ikke i sommermånedene. I perioden november–mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 12 desember 2019
Hjemreise: torsdag 19 desember 2019
Bosted: 2-romsleilighet under bakkeplan, terrasse
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
3 795 NOK Pris per voksen

Enotel Quinta do Sol
Funchal, Madeira, Portugal
 

4

Enotel Quinta do Sol er et fint hotell i moderne stil og passer for voksne gjester. Hotellet har panoramautsikt over havet og fjellene rundt. Ovenfor hotellet ligger det en fin offentlig park. Fra hotellet har du behagelig gangavstand til restauranter, små butikker og kafé og litt lenger unna ligger Funchal sentrum. På Enotel Quinta do Sol kan du kose deg i solsengen på det fine bassengområdet, nyte et måltid i bufférestauranten og kanskje slappe av med et deilig badstubad. Hotellet har aldersgrense 16 år.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 17 desember 2019
Hjemreise: tirsdag 24 desember 2019
Bosted: Dobbeltrom uten balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 795 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Avreise senest 28-02-2020
× Reiselengde 1-2 uker
× Hotell for voksne

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!