Charter


Globales Bouganvilla
Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4

Velkommen til Splash-hotellet Globales Bouganvilla med rolig beliggenhet like utenfor Sa Coma. Hotellets nybygde badeland åpnet i 2016 og på området finnes det restauranter, barer og to store bassenger. All inclusive er inkludert.  Det store området er bygget som en by med gressplener og god plass til både fartsfylt lek og avkobling i rolige omgivelser. To store bassenger og et nytt badeland Solsenger og parasoller finnes ved begge bassengene. Det ene er enormt og ligner en innsjø. De eventyrlystne holder til i det nye badelandet. Her kan du utfordre deg selv i en tornado eller kaste deg utfor en 12 meter høy Kamikaze-bane. De yngste har et eget barnebasseng med flere vannsklier der de kan leke. All inclusive med buffémåltider, drikke, barservering, snacks og is til barna er inkludert. Shopping og sandstrand Det tar kun noen minutter å gå til shopping og restauranter. En spasertur på ca. 20 min tar deg til den fine sandstranden i Sa Coma. Inngang til badelandet er inkludert for hotellets gjester. Lengde- og aldersrestriksjoner forekommer. Grunnpris: Innkvartering i rom/leilighet, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 21 september 2019
Hjemreise: lørdag 28 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
12 244 NOK 2 voksne, 1 barn

SuneoClub Tsilivi Admiral
Zakynthos, Hellas
 

4

SuneoClub Admiral Tsilivi er et prisgunstig, familievennlig og strandnært hotell med to bassengområder, Wifi og lekeplass. Rett utenfor hotellet finner du suvenirbutikker, supermarkeder og barer. Fra hotellet er det bare et par hundre meter til sentrum av Tsilivi. Hovedbassenget ligger rett ved strandbaren. Det andre bassengområdet har separat barnebasseng og et større basseng med stådybde. Like ved ligger en lekeplass med skygge. Herfra kan du også ta en snarvei ned til stranden. Admiral Tsilivi tilbyr også: Aktiviteter og underholdning for hele familien Bufférestaurant med variert meny, deriblant gode pizzaer og bakervarer WiFi på hele hotellet Lekerom … les mer om SuneoClub her »

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 9 oktober 2019
Hjemreise: onsdag 16 oktober 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 344 NOK 2 voksne, 1 barn

TUI Family Life Alcudia Pins
Alcudiabukten, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4

TUI Family Life Alcúdia Pins ligger i et rolig og barnevennlig område rett ved den hvite Playa de Muro-stranden. Stranden er bred, langgrunn og milelang. Hotellet har fem restauranter med ulike temaer, en coffee shop ved stranden og flere take away-barer som er åpne fra morgen til kveld. Hvis du vil utforske omgivelsene rundt hotellet, blant annet naturreservatet, finnes det utmerkede bilfrie veier som er perfekte for en løpetur. Basseng for store og små Det store bassenget har en vannsklie, boblebad og bassengbar med stor terrasse mot havet. Plaskebassenget har små vannsklier og for de aller minste finnes det et babybasseng i en roligere del av bassenget. Buss og taxi til Alcudia Det er enkelt komme seg inn til Alcudia. Lokalbussen som går inn til småbåthavnen i Alcudia stopper rett utenfor hotellet. Her finner du små og store butikker, barer, kaféer og alt fra trivelige små tapasbarer til eksklusive fiske- og skalldyrrestauranter. Med lokalbussen eller en kort taxitur kan du også komme deg til Alcudias gamleby med koselige gater og genuine tapasrestauranter.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 21 september 2019
Hjemreise: lørdag 28 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
13 544 NOK 2 voksne, 1 barn

SuneoClub Althea Village
Agii Apostoli, Kreta, Hellas
 

4.5

SuneoClub Althea Village ligger i den lille landsbyen Kato Daratso på Kreta, i gåavstand til den fine sandstranden i Agii Apostoli. All inclusive, aktiviteter for store og små og nærhet til Chania by gjør det lett å trives både for familier og par. Althea Village er et meget populært hotell. Både når det gjelder servicen og rommene/leilighetene. Bading og all inclusive Den nye bufférestauranten serverer middelhavsinspirert mat og i hagen vokser det blomster og oliventrær. Hotellet har 3 bassenger og i nærheten ligger bassengbaren som serverer is og drikke. Det finnes også et treningsrom og en tennisbane. Opplev Chania by Det er kort vei med taxi til Chania by med tavernaer og butikker med livlig folkeliv i den venetianske havnen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 20 september 2019
Hjemreise: lørdag 28 september 2019
Bosted: Familierom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
14 924 NOK 2 voksne, 1 barn

Insotel Cala Mandia Resort
Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4

Insotel Cala Mandia Resort er et moderne familiehotell like utenfor byen Porto Cristo. Her finner du alt for en minnerik ferie, uansett om du ønsker fred og ro eller lek og moro. Flere bassengområder, vannsklier, sjørøverskip, spa og multisportbane er bare en del av det. Hotellet ligger i rolige omgivelser. Hotellet består av fire ulike deler som ligger rundt de ulike bassengområdene. Fire bassenger å velge mellom: Hovedbassenget ved resepsjonsbygningen og bufférestauranten Aktivitetsbassenget med vannsklie og sjørøverskip Det rolige bassenget uten aktiviteter Voksenbassenget med loungebar kun for voksne Treningsrom, lekeplass og tennis Hotellet har også stor lekeplass, tennisbane og utlån av sykler. I tillegg finnes det treningsrom, spa og treningstimer. Det arrangeres dagaktiviteter og kveldsunderholdning i regi av hotellet. Spansk tapas og amerikanske burgere Det finnes to hovedrestauranter med bufféservering, et innendørs og et utendørs. Restauranten Flower Power er inkludert og serverer lokale retter og tapas. À la carte-restauranten har 50-talls tema, er innredet som en amerikansk "diner" og fører tankene dine til filmen Grease. Nedenfor hotellet ligger den lille stranden i en vik, en såkalt cala.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 29 september 2019
Hjemreise: søndag 6 oktober 2019
Bosted: Familierom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bodø
15 094 NOK 2 voksne, 1 barn

Chrispy Resort
Chaniakysten, Kreta, Hellas
 

Chrispy Resort har en rolig beliggenhet utenfor Kolimbari. Hotellområdet er utformet som en liten gresk by med rommene spredd utover i små bygninger. Det er gåavstand til stranden og det beste av alt – et splitter nytt badeland med vannsklier, bassenger og en snackbar. Hotellet har en rolig beliggenhet ca. 2 kilometer fra landsbyen Kolimbari. Atmosfæren er avslappet og familievennlig. Hyggelig bassengområde & badeland Det store bassengområdet har tre basseng som omgis av solsenger, og her kan du slappe av med noe avkjølende fra bassengbaren. I det nybygde badelandet er det mulighet for plask og lek for store og små barn. I tillegg til fire store vannsklier er det et lite basseng for de minste med en liten vannsklie og fargerike vannsprutende figurer. I tillegg har badelandet en snackbar som er inkludert i all inclusive så hele familien kan holde energien på topp hele dagen. Aktiviteter og avkobling Spa med boblebad Tennis Multicourt … du kan i tillegg leie mountainbike og sykler på hotellet. For familien Leiesykler og mountainbikes Lekeplass med skygge minimarked … og noen kvelder arrangeres det show og livemusikk for både barn og voksne.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 10 oktober 2019
Hjemreise: torsdag 17 oktober 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
15 294 NOK 2 voksne, 1 barn

4

Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa like utenfor Tsilivi er et moderne hotell rett ved havet der både voksne og barn trives. Her finner du det meste – alt fra en rolig beliggenhet og eget spa til gode treningsmuligheter og et lite badeland. All inclusive med varierte bufféer og is til barna er inkludert. Hotellet ligger rett ved havet i Tragaki, ca. 3 km vest for Tsilivi. Infinitybasseng og et lite badeland Hovedbassenget består av infinitybassenger i terrasser med utsikt over havet. Solterrasse og separat barnebasseng finnes. Mange foretrekker den naturlige halvskyggen som oliventrærne ved havet gir. Liker du fart kan du besøke badelandet med to sklier for barn og to sklier for litt større barn og litt barnslige voksne.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 9 oktober 2019
Hjemreise: onsdag 16 oktober 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
16 344 NOK 2 voksne, 1 barn

Panthea
Ayia Napa, Kypros
 

3.5

Hotell Pantheas i Ayia Napa har noe for hele familien. Her finnes det badeland vannsklier og sjørøverskip i barnebassenget. Hotellet har også kveldsunderholdning. Et hotell med mange sportsaktiviteter for familien som liker fart og spenning. All inclusive er inkludert. De 28 to-etasjers husene ligger i hagen omgitt av frodig vegetasjon. Som et nav midt i den internasjonale feriebyen ligger resepsjonen og baren. Badeland og andre aktiviteter I badelandet kan du rolig gli frem i "Lazy River", kaster rundt i bølgebassenget eller prøve vannsklien som er bygget som et rør der du snurrer rundt i mørket og deretter havner i bassenget. Vi du koble av fra badelivet har vi noen forslag: Ta en tenniskamp og tren på serven Utfordre naboene i basket eller et parti boule Bli med på hotellets aktiviteter som er i gang 5 dager/uke fra midten av mai. … eller ta en spasertur og følg gangveien langs havet til havnen i Ayia Napa og Grecian Bay-stranden. Internasjonal atmosfære Hotellet har internasjonal atmosfære med gjester fra Skandinavia, England og Russland. Underholdning og aktiviteter arrangeres av engelsktalende personale.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 23 september 2019
Hjemreise: mandag 30 september 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
17 194 NOK 2 voksne, 1 barn

Kampos Village
Votsalakia, Samos, Hellas
 

4

Kampos Villages bassengområde med flere bassenger og nærheten til stranden lokker gjestene hit. Det er kun en kort spasertur inn til hjertet av Votsalakia med butikker og noen restauranter. Kampos Village er et bra alternativ for barnefamilier eller par som ønsker all inclusive. Noen eksempler på aktiviteter og fasiliteter for både store og små: WiFi uten kostnad Hovedrestaurant og flere barer En liten matbutikk og kafé i nærheten Treningsrom Biljard Lekeplass

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 1 oktober 2019
Hjemreise: tirsdag 8 oktober 2019
Bosted: Familierom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
17 244 NOK 2 voksne, 1 barn

Condes de Alcudia
Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

3.5

Hotell Condes de Alcudia ligger som navnet antyder i populære Alcudia på Mallorca. Her får du en komfortabel ferie nær sol, bad og shopping og all inclusive er inkludert.  På hotellet finnes det basseng, barnebasseng, restaurant, bar og bassengbar. Det gåavstand til både den brede stranden og havnen så ikke gå glipp av en hyggelig spasertur i havnen mens du ser på folkelivet og båtene. Basseng Hvis du velger å tilbringe dagen på hotellet finnes det solsenger og parasoller rundt bassenget. Der finner du også bassengbaren som serverer avkjølende drikke. Det finnes også biljard og en lekeplass. Hotellet arrangerer underholdning og aktiviteter hver dag. Det finnes også biljard.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 12 oktober 2019
Hjemreise: lørdag 19 oktober 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
17 244 NOK 2 voksne, 1 barn
Loading

Dine valg

× Avreise senest 31-10-2019
× Reiselengde 1-2 uker
× All inclusive
× Familievennlig
× 2 voksne, 1 barn

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!