Charter til Kanariøyene, Spania


Club Maspalomas I Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 602 anmeldelser

Ligger 2 km fra Playa del Ingles og ca 2,2 km fra Maspalomas stranden. Club Maspalomas I ligger 2 km fra Maspalomas golfbane, 2,5 km fra Yumbo kjøpesenter og ca 33 km fra flyplassen. Komplekset har 24 timers resepsjon, restaurant, basseng bar, to bassenger, barnebasseng, tennisbaner, bordtennis, biljard, massasje service (ekstra kostnad), lekeplass, trådløst Internett (gratis i resepsjonen), bagasjerom og minimarked. Bungalowene er utstyrt med baderom (badekar / dusj), hårtørker, soverom med dobbeltseng og en enkeltseng, tekjøkken, kjøleskap, mikrobølgeovn, TV, safe (ekstra gebyr), luftkondisjonering / oppvarming (ekstra kostnad) og terrasse. ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt pga vær / sesongen. Håndklær skiftes to ganger i uken og sengetøy en gang i uken. OBS: Hotellet tilbyr gratis transport til Maspalomas stranden, til stranden i Playa del Ingles og Yumbo kjøpesenter. Adresse: Avda. Touroperador Osl Wings 1, 35100 Maspalomas, Gran Canaria, Spania

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 4 september 2017
Hjemreise: lørdag 9 september 2017
Bosted: Bungalow 1 soverom - Premium, Ingen måltider
Reiselengde: 6 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 792 NOK Pris per voksen

Apartamentos Karina Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Apartementos Karina er et hjemmekoselig lite hotell nær stranden i Playa del Inglés. De fleste leilighetene har utsikt over bassengområdet, og fra takterrassen har du fin utsikt over havet. Fra Apartementos Karina har du også kort vei til Kasbah kjøpesenter med butikker, restauranter og barer. I perioden november-mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 24 august 2017
Hjemreise: torsdag 31 august 2017
Bosted: 2-romsleilighet, balkong på bakkeplan
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
2 795 NOK Pris per voksen

Don Jose Los Cristianos, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

Et hyggelig og veldig populært lite leilighetshotell med perfekt beliggenhet ved strandpromenaden, gågaten og stranden i Los Cristianos. Don Jose har en stor terrasse med solsenger på taket. De butikkene og restaurantene som ligger på gateplan tilhører ikke hotellet. De fleste gjestene på hotellet er skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 5 september 2017
Hjemreise: tirsdag 12 september 2017
Bosted: 3-romsleilighet for 3 personer
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 945 NOK Pris per voksen

Servatur Sunsuite Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 241 anmeldelser

Servatur Sunsuite har vakker beliggenhet i dalsiden nær sentrum av Puerto Rico. Hotellet er bygget i terrasseform med herlige solterrasser og to innbydende basseng. Hotellet har naturligvis både restaurant og bar, begge med fin utsikt over Puerto Rico. Og hvis du vil lage mat selv, så finnes det en liten butikk med eget bakeri.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 24 august 2017
Hjemreise: torsdag 31 august 2017
Bosted: 2-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
2 995 NOK Pris per voksen

Leiligheter Revoli Playa Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 831 anmeldelser

Revoli Playa har en ettertraktet beliggenhet i den nedre delen av Puerto Rico-dalen i gåavstand til den fine sandstranden og shopping. Mange gjester kommer tilbake til Revoli Playa år etter år. Den personlige servicen og familiære atmosfæren nevnes av mange som en av grunnene, andre setter størst pris på den gode maten og beliggenheten med gåavstand til stranden.En velbesøkt restaurant, hyggelig bar og et oppvarmet basseng bidrar også til trivselen.Mange leilighetstyperVelger du leilighet med begrenset havutsikt får du morgensol og utsikt over dalen, havnen og havet fra balkongen. Leilighet med premiumpakke har fin beliggenhet og balkong med nedfellbare solstoler samt parasoll.Bestill måltiderFrokostbuffé og halvpensjon med middagsbuffé kan bestilles som tillegg. Jule- og nyttårsmiddag er inkludert i halvpensjon.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 23 august 2017
Hjemreise: onsdag 30 august 2017
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 038 NOK Pris per voksen

Sunwing Arguineguín Seafront Arguineguin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 349 anmeldelser

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset" 2016 for beste familiehotell blant alle charterhotell samt for beste familiehotell på Gran Canaria. Ved bassengområdet på Sunwing Arguineguín finner du basseng for hele familien og alle bassengene er oppvarmet til ca. 25 grader i vinterhalvåret**. Fra alle leilighetene er det kort vei til hotellets øvrige fasiliteter som restauranter, barer, Mini Land, Fitness & Spa og Help Desk. Sunwing Arguineguín Seafront er et moderne familiehotell med pen og smart design. Her bor du i velutstyrte leiligheter. På hotellet er det mange leilighetstyper å velge mellom. Vil du ha det litt ekstra luksuriøst, kan du bestille en Royal Family Suite-leilighet, da blir du bortskjemt med blant annet velkomstpakke, Royalbadekåper og herlige senger. Reiser du med små barn anbefaler vi våre populære Happy Baby-leiligheter, som er ekstra utstyrt for at våre aller minste gjester også skal få en god ferie. Sunwing Arguineguín Seafront har leiligheter for alle. Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad. Gå ikke glipp av vår moderne à la carte-restaurant Miguel´s Kitchen & Grill. Her finner du både Sunwing-klassikere som hamburger eller caesarsalat og mange lekre, spanske retter. Sunwing Family Resorts hadde ikke vært det samme uten kveldsshowene. Vi har proffe artister som underholder på utendørs-scenen flere kvelder i uken. Andre sentrale møtesteder er Mini Market & Deli, Lollo & Bernies Mini Land, Teen Lounge og vårt fine Fitness & Spa. Før sommeren 2017 kommer leilighetene på Sunwing Arguineguín Seafront til å få aircondition. Hotellet kommer derfor til å være stengt f.o.m. 19.4 til 21.6. Sunwing Arguineguín Seafront ligger ca. 500 meter fra den lille, fredelige landsbyen Arguineguín. Her er det en håndfull restauranter og noen butikker. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 17 august 2017
Hjemreise: torsdag 24 august 2017
Bosted: 1-romsleilighet type B, havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
3 095 NOK Pris per voksen

Buenos Aires Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 772 anmeldelser

Populært leilighetshotell med hyggelig atmosfære. Buenos Aires har fin beliggenhet ved Yumbo shoppingsenter, sentralt i Playa del Inglés med butikker, restauranter og fornøyelsestilbud. Hotellet har en fin solterrasse der du kan kose deg ved bassenget, og det er heller ikke langt til den lange sandstranden i Playa del Inglés. Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Det er imidlertid ingen garanti for at det er helt barnefritt. I perioden november-mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 24 august 2017
Hjemreise: torsdag 31 august 2017
Bosted: 2-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
3 295 NOK Pris per voksen

Villa Magna Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 19 anmeldelser

Aldersgrense på hotellet: 16 år Villa Magna ligger i vestskråningen i Puerto Rico. Her er det et lite basseng som er oppvarmet til ca. 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Resepsjon på nabohotellet Maracaibo, hvor gjestene er velkommen i poolbaren, som også har enkel matservering. Ca. 600 m til stranden og 1 km til sentrum.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 10 juni 2017
Hjemreise: lørdag 17 juni 2017
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET SUPERIOR
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 298 NOK Pris per voksen

Cordial Sandy Golf Bungalows Maspalomas, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 658 anmeldelser

Trivelige leiligheter med store terasser ved golfbanen. Oppvarmet basseng. Cordial Sandy Golf er et fint bungalow-hotell som ligger nær Maspalomas golfbanen, ca 600 m fra kjøpesenteret Faro 2. Hotellet har et stort basseng med eget område for barn og en snackbar. I vintersesongen er bassenget oppvarmet. Cordial Green Golf Hotel (100 m) tilbyr kveldsunderholdning et par netter per uke. Alle bungalowene er utstyrt med baderom (dusj), terrasse (med solsenger), kaffetrakter, brødrister og tv (safe mot ekstra kostnad). Under stengetid (fra 12 midnatt til 8 om morgenen) vil kunder bli ivaretatt av resepsjonen på Cordial Green Golf, som ligger rett overfor. Adresse; Avda de Tjareborg s / n 35100 Maspalomas Gran Canaria Spania

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 30 august 2017
Hjemreise: onsdag 6 september 2017
Bosted: Bungalow 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 357 NOK Pris per voksen

Sunsuites Carolina - sommer 2017 San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 105 anmeldelser

Velkjente Sunsuites Carolinas har et fint bassengområde hvor bassenget er oppvarmet (oktober-april) til minst 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Gratis WiFi i fellesområdene; internetthjørne i lobbyen. Hyggelig TV-salong med et lite bibliotek. Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 2 september 2017
Hjemreise: lørdag 9 september 2017
Bosted: 2-ROMSLGHT UNDER BAKKEPLAN
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 398 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kanariøyene, Spania
× Reiselengde 1-2 uker
× Favoritthotell

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!