Charter til Kanariøyene, Spania


Cordial Sandy Golf Bungalows
Maspalomas, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5
Basert på 719 anmeldelser

Trivelige leiligheter med store terasser ved golfbanen. Oppvarmet basseng. Cordial Sandy Golf er et fint bungalow-hotell som ligger nær Maspalomas golfbanen, ca 600 m fra kjøpesenteret Faro 2. Hotellet har et stort basseng med eget område for barn og en snackbar. I vintersesongen er bassenget oppvarmet. Cordial Green Golf Hotel (100 m) tilbyr kveldsunderholdning et par netter per uke. Alle bungalowene er utstyrt med baderom (dusj), terrasse (med solsenger), kaffetrakter, brødrister og tv (safe mot ekstra kostnad). Under stengetid (fra 12 midnatt til 8 om morgenen) vil kunder bli ivaretatt av resepsjonen på Cordial Green Golf, som ligger rett overfor. Adresse; Avda de Tjareborg s / n 35100 Maspalomas Gran Canaria Spania

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 28 mai 2018
Hjemreise: lørdag 2 juni 2018
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 6 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 554 NOK Pris per voksen

Las Gondolas
Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5
Basert på 165 anmeldelser

150 m fra stranden i Playa del Ingles. Leilighetshotellet Las Gondolas ligger bra til bare 150 m fra stranden i Playa del Ingles og med gangavstand til det store tilbudet av shopping, barer og restauranter på shoppingsenteret Jumbo. Hotellet har 24 timers resepsjonsservice, valutaveksling, internett og svømmebasseng. Leilighetene har bad med dusj, 2 soverom, oppholdsrom med sovesofa, pentry med kjøkkenutstyr og kjøleskap og balkong/terrasse. TV og safe kan leies i resepsjonen. Adresse: Avenida Alfereces Provicionales 7, 35100 Playa del Ingles, Gran Canaria, Spain

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 20 mai 2018
Hjemreise: fredag 25 mai 2018
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 6 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 814 NOK Pris per voksen

Buenos Aires
Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5
Basert på 851 anmeldelser

Leilighetshotell rett ved shoppingsenteret Yumbo og 1 km fra stranden. Kort vei til butikker, barer og restauranter. Leilighetshotellet Buenos Aires ligger i sentrum av Playa del Ingles, 1 km fra stranden og 3 mil fra flyplassen. Hotellet har resepsjon med internett (ekstra avgift), restaurant (stengt sommerstid), svømmebasseng, poolbar, barnebasseng og solterrasse. Leilighetene har bad med dusj, pentry, TV, telefon og balkong/terrasse.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 3 juni 2018
Hjemreise: fredag 8 juni 2018
Bosted: Studio, Ingen måltider
Reiselengde: 6 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 026 NOK Pris per voksen

Club Maspalomas
Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5
Basert på 687 anmeldelser

Populært bungalowhotell i den vestre delen av Maspalomas. Her bor du i en hyggelig leilighet med egen uteplass. Club Maspalomas har en fin hage med to basseng og bassengbar. Her er det også bar, restaurant samt et lite minimarked som er åpent døgnet rundt.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 14 desember 2017
Hjemreise: torsdag 21 desember 2017
Bosted: 2-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Harstad-Narvik Evenes
3 195 NOK Pris per voksen

Green Garden Resort
Playa de las Americas, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4.5
Basert på 1 786 anmeldelser

Oppvarmede bassenger for store og små Green Garden Resort i Playa de las Americas er et hyggelig leilighetshotell i lokal byggestil. Hotellet har et stort og innbydende bassengområde med barnebasseng, gratis solstoler, parasoller og poolbar. Gratis badehåndklær; bytte mot mindre avgift. Ett av de to voksenbassengene er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Trening og avslapping Gratis treningsrom for deg som liker å trene. Gratis morgenyoga fem ganger i uken og det tilbys gratis treningsøkter med utdannede skandinavisktalende instruktører av og til. Ukeprogrammet får du på hotellet. Et lite spa med behandlinger, jacuzzi og dampbadstue mot avgift. I tilknytning til hotellet er der også flere løpe- og sykkelstier. Bordtennis og biljard mot avgift. Gåstaver, sykkel- og løpevogner kan lånes (mot depositum) i resepsjonen. Polly & Mino Playtime og svømmeskole De yngste kan glede seg over lekerommet Pollynesien med spill og leker. De større barna finner nok veien alene, mens de minste kan glede seg over en pause i solingen i selskap med en voksen. Her er også en lekeplass, og det arrangeres minidisko og ulike aktiviteter for barna. Fem dager i uken er det velutdannet, skandinavisktalende personale i lekerommet. Da venter to timer med morsomme og lærerike aktiviteter som tegneskole og skattejakt. Aktivitetene er gratis, og alle barn kan delta. Vi tilbyr svømmeskole på hotellet med skandinavisktalende instruktører. Her kan du lese mer om Apollos svømmeskole. Middagsrestaurant og Mondo Coffee Hovedrestauranten har à la carte-servering med italienskinspirert meny. Egen barnebuffé. I kaffe- og juicebaren Mondo Coffee kan du slappe av med virkelig god kaffe, tilberedt av personale som er opplært av profesjonelle baristaer. I tillegg til kaffe får man også kjøpt ferskpresset juice, lokalt bakverk og is med tilbehør – alt av beste kvalitet. Gratis WiFi Gratis WiFi i fellesområdene. Spillrom med internettilgang (mot avgift). Deponering i resepsjonen mot avgift. Minimarked. Kveldsunderholdning i bufférestauranten 4 ganger i uken. Gratis hotellbuss til strender og badeland Det går hotellbuss (mandag til lørdag) til Playa de las Vistas (ca. 2,5 km) og badelandet Siam Park. Ca. 2 km til sentrum av Playa de las Americas. Begrenset trafikk ved hotellet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 17 desember 2017
Hjemreise: søndag 24 desember 2017
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 478 NOK Pris per voksen

Casablanca
Puerto de la Cruz, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4.5
Basert på 1 830 anmeldelser

Casablanca er et hyggelig og populært leilighetshotell som ligger på en høyde rett ovenfor sentrum av Puerto de la Cruz. Leilighetene er lyse og har balkong. Dagene kan tilbringes på det fine bassengområdet, og vil du røre litt på deg er det flere treningstimer å velge mellom. Det er en drøy kilometer til torget Plaza Charco, med flere restauranter og butikker. Og på veien dit kan du for eksempel besøke noen av de mange små kirkene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 desember 2017
Hjemreise: søndag 17 desember 2017
Bosted: 2-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 495 NOK Pris per voksen

Canary Garden Club
Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5
Basert på 739 anmeldelser

Canary Garden Club består av små, familievennlige bungalower som er spredt over et større område. Bassengområde med gratis solstoler, parasoller og barnebasseng. Det ene bassenget (av to) og barnebassenget er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Poolbar. Badehåndklær mot depositum; bytte mot avgift. Gratis WiFi i resepsjonen. Internetthjørne mot avgift. Lekeplass. Tennis, bordtennis og biljard. Minimarked. Gratis hotellbuss til Playa Inglés. Ca. 500 meter til kjøpesenteret Faro 2 og ca. 3 km til Playa del Inglés. Gjennomgangstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 9 desember 2017
Hjemreise: lørdag 16 desember 2017
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET I BUNGALOW
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
3 548 NOK Pris per voksen

Los Cocoteros by LABRANDA
Puerto del Carmen, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

4
Basert på 204 anmeldelser

Los Cocoteros by LABRANDA i Puerto del Carmen er et leilighetshotell med herlig havutsikt. Bassengområde med gratis solsenger og oppvarmet basseng (november-april) til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis WiFi i resepsjonsområdet. Resepsjon med begrensede åpningstider. Trapper og mindre nivåforskjeller på hotellområdet. Kort vei til restauranter, barer og butikker. Trafikk og folkelivet på strandpromenaden kan oppfattes som forstyrrende. Vei må krysses for å komme til stranden. Iblant stopper transferbussen et lite stykke fra hotellet; bagasjen transporteres ikke.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 13 april 2018
Hjemreise: fredag 20 april 2018
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 548 NOK Pris per voksen

Servatur Terrazamar
Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5
Basert på 1 361 anmeldelser

Servatur Terrazamar og søsterhotellet Servatur Sunsuite ligger vakkert til i åssiden nær sentrum av Puerto Rico. Du har tilgang til begge hotellenes fasiliteter. Fra bassengområdet og bassengbaren på Servatur Terrazamar har du utsikt over Puerto Rico-dalen. Hotellet har også et minimarked der du får kjøpt det nødvendigste. På søsterhotellet Servatur Sunsuite er det blant annet flere herlige solterrasser med basseng og en à la carte-restaurant. Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Dette innebærer ingen garanti for at det er helt barnefritt. I perioden november–mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 15 desember 2017
Hjemreise: fredag 22 desember 2017
Bosted: 2-romsleilighet, balkong på bakkeplan
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
3 695 NOK Pris per voksen

Costa Sal
Puerto del Carmen, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

4.5
Basert på 2 205 anmeldelser

Hyggelige Costa Sal i Matagorda-området har et meget pent bassengområde der ett av de to bassengene er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Grillkveld én gang i uken. Gratis WiFi på hele hotellet. Tennis, biljard og bordtennis, badstue og massasje (noen aktiviteter mot avgift). Lekeplass. Minimarked. Ca. 250 meter til Matagorda og ca. 3,5 kilometer til Puerto del Carmen. Nivåforskjeller i hotellområdet. Flytrafikken i området kan oppfattes som forstyrrende. Begrenset lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 15 desember 2017
Hjemreise: fredag 22 desember 2017
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 698 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kanariøyene, Spania
× Reiselengde 1-2 uker
× Favoritthotell

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!