Charter


Summertime Platanias, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 109 anmeldelser

Summertime er et fint leilighetshotell i Platanias der leilighetene fordelt på flere bygninger. Hyggelig bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar. Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjon åpen på dagtid. Spa og innendørsbasseng, mot avgift. Lite trimrom. Mot avgift kan du nyte det oppvarmede innendørsbassenget, badstue, dampbad og spa. Gjennomgangstrafikk og høy musikk fra baren kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter. Innendørsparkering mot avgift. Ca. 12 km til Chania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 24 august 2017
Hjemreise: fredag 1 september 2017
Bosted: 1-ROMSLGHT UNDER BAKKEPLAN
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 948 NOK Pris per voksen

Yaiza Sol Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

5
Basert på 24 anmeldelser

Yaiza Sol er et totalrenovert og barnefritt hotell med høy og rolig beliggenhet i den solsikre Puerto Rico-dalen. Hotellet har bare 19 leiligheter og du kan bestille balkong med begrenset havutsikt.  Det tar ca. 10 minutter å gå til stranden, sentrum og matbutikker. For å bo på Yaiza Sol må du være fylt 18 år. Oppvarmet basseng og boblebadDet lille bassengområdet er oppvarmet og det finnes også et boblebad på hotellet. Annen service som restauranter og barer finnes i Puerto Rico sentrum. Fra solterrassen ser du ut over både dalen og havet. Leilighetene er lyse og moderne. Noen leiligheter har ikke dør mellom soverom og oppholdsrom. Grunnpris: Innkvartering i leiligheter, ingen måltider. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 30 august 2017
Hjemreise: onsdag 6 september 2017
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 948 NOK Pris per voksen

Kambos Village G D's Hotels Agia Marina, Kreta, Hellas  

4
Basert på 86 anmeldelser

Kambos Village i Agia Marina er et herlig leilighetshotell som består av flere mindre hus spredt utover i en frodig hage. Fint bassengområde med barnebasseng, poolbar, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot avgift. Gratis WiFi i fellesområdene. Badstue og jacuzzi mot avgift. Lekeplass og lite lekerom. Volleyballbane. Kort vei til strand, spisesteder, kaféer og barer. Ca. 900 meter til Platanias sentrum, og ca. 8 km til Chania. Lokaltrafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 august 2017
Hjemreise: fredag 1 september 2017
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 668 NOK Pris per voksen

Menia Platanias, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 287 anmeldelser

Menia i Platanias har bassengområde med to bassenger (ett med barneseksjon) og barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Badehåndklær mot avgift. À la carte-restaurant med greske og middelhavsinspirerte retter. Bar. Gratis WiFi i fellesarealene og internetthjørne i resepsjonen. Spillrom med biljard, bordtennis og airhockey mot avgift. Lekeplass. Gratis lite trimrom for gjester over 16 år, yngre i selskap med voksne. Stein- og klippestrand nedenfor hotellet; cirka 40 meter til sandstrand. Nivåforskjeller. Ved ankomst og avreise stopper bussen ca. 70 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke. Lokaltrafikk. Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 31 august 2017
Hjemreise: fredag 8 september 2017
Bosted: 1-ROMSLGHT UNDER BAKKEPLAN
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 698 NOK Pris per voksen

Kipriotis Maris Psalidi, Kos, Hellas  

4
Basert på 608 anmeldelser

Kipriotis Maris ligger i frodige omgivelser ved stranden et par-tre kilometer fra Kos by. Her kan hele familien nyte en avkoblende ferie på et hotell som har "alt", men som likevel er litt mindre enn vårt familieanlegg Mythos Beach Resort. Basseng og barnebasseng Bassengområdet består av ett stort basseng og ett barnebasseng. Bassengene er oppvarmet i lavsesong, avhengig av været. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. På stranden (vei må krysses) er det solstoler og parasoller til leie (gratis for gjester med All Inclusive). Her er også en strandbar. Barneklubb og svømmeskole Det finnes et bredt aktivitetsprogram for de yngste gjestene, med Apollos svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere, og barneklubben Club Polly & Mino. Barnas favoritter, Polly & Mino, er både kunnskapsrike og fulle av påfunn. Hvorfor ikke overraske ungene – bestill et besøk av våre sjarmerende venner på rommet. Hotellet har lekeplass og nabohotellet Kipriotis Aqualand har badeland med seks sklier for barn over 120 cm (mot avgift). Gratis minibuss mellom Kipriotis Maris og badelandet. Spis sunt og godt med Mondo I bufférestauranten Amvrosia kan glede deg over vårt nye mat- og drikkekonsept Mondo. Baren Nectar har en stor og hyggelig terrasse ved bassenget, og på kaffebaren Mondo Coffee et lite stykke fra hotellet, får du kjøpt ekstra god kaffe, nypresset juice og godt bakverk. Det ligger en liten lekeplass i tilknytning til kaféen. Sport & trening Like ved hotellet ligger et moderne, velutstyrt treningsstudio som er gratis for hotellgjestene. Aldersgrensen i treningstudioet er 16 år. I tillegg organiseres det fire gratis treningsøkter pr. dag under ledelse av profesjonelle, skandinavisktalende instruktører. Treningstidene følger åpningstidene for barneklubben, slik at den som reiser med barn også får muligheten til trening. Her kan du lese mer om mulighetene for sport & trening på Kipriotis Maris. Ellers kan du spille sandvolleyball, bordtennis og tennis gratis (racket mot depositum), biljard mot avgift. Sykkelutleie; det går sykkelsti hele veien inn til sentrum. Løpebaner, jogge- og sykkelløyper. Du kan leie sykkel- og løpevogner, samt låne gåstaver mot depositum på servicekontoret. Vannsport (mot avgift) på Kipriotis Village og spa og jacuzzi (mot avgift) på Kipriotis Panorama & Suites. Gratis WiFi og underholdning Apollos gjester har gratis WiFi på hele hotellet. Det er underholdning opptil tre kvelder i uten; én av kveldene er det Gresk aften. Room service i kjøkkenets åpningstid mot avgift. Vaskeservice mot avgift. Bussholdeplass nær hotellet; det tar ca. 10 minutter inn til Kos by (ca. 3 km). Les mer om våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 august 2017
Hjemreise: fredag 1 september 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 698 NOK Pris per voksen

Sunwing Kallithea Beach Kalithea, Rhodos, Hellas  

4
Basert på 390 anmeldelser

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset 2017" for beste familiehotell på Rhodos. På Sunwing Kallithea Beach er det kort vei til alt. Og det er bare én av grunnene til at gjestene våre vender tilbake år etter år. Hotellet ligger i vakre, grønne omgivelser rett ved stranden på Rhodos' nordøstkyst - ideelt for deg som vil ha en avslappende ferie i greske omgivelser. De fine bassengområdene er en av grunnene til at Sunwing Kallithea Beach er så populært. Det ene bassengområdet ligger ved hovedbygningen Athena og det andre ligger ved leilighetsbygningen Helios. Her finnes det babybasseng som er 30 cm på det dypeste, og svømmedyktige barn (eller barn med lekne foreldre) kaster seg gjerne ut i det store eventyrbassenget med viker, bukter og skrå bunn. Det dype bassenget er delt av en trebro som går til bassengbaren. I dette bassenget arrangeres det vannsport nesten hver dag. Det finnes også vannsklier ved begge bassengområdene, for ekstra fartsfylte vannaktiviteter. Vil du ha litt ekstra luksus i ferien? Da kan du bestille en Royal Family Suite – våre mest luksuriøse leiligheter noensinne. Royal Family Suites finner du i Poseidon, Triton, Athena og Helios. Reiser du med mindre barn anbefaler vi våre Happy Baby-leiligheter med ekstra utstyr for de minste. Sunwing Kallithea Beach har suiter og leiligheter for enhver smak. Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad. Fino Restaurant & Grill og baren er hotellets midtpunkt. Her kan du nyte de varme kveldene utendørs og oppleve showene. Vertshuset Costas Kitchen ligger i fredelige omgivelser rett ved strandkanten og har fantastisk havutsikt fra restaurantbordene. Har du bestilt Sunwing Inclusive spiser du måltidene i bufférestauranten. Hotellområdet er grønt og frodig med små gangstier som fører ned til stranden rett nedenfor, hvor du kan bade i krystallklart vann. Stranden brer seg utover rett nedenfor hotellet og avstanden til Rhodos by er passe lang, hvis du ønsker shopping og fornøyelser. For de minste har vi bygget en helt ny Lollo & Bernie shop, den første i sitt slag. Vi har også renovert Lollo & Bernie's Corner i bufférestauranten. Sunwing Kallithea Beach ligger ved havet i rolige omgivelser. Du finner et stort utvalg av restauranter, butikker og andre fornøyelser i Rhodos by, som ligger ca. fire kilometer fra hotellet. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 20 august 2017
Hjemreise: søndag 27 august 2017
Bosted: 2-romsleilighet, terrasse mot bassengområde
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
3 745 NOK Pris per voksen

Petros Place Ios, Hellas  

4.5
Basert på 356 anmeldelser

Hyggelige Petros Place består av tre bygninger og har et stort og fint bassengområde: barnebasseng, gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Bassenget, resepsjonen og frokostserveringen deles med nabohotellet. Hotellet er delvis renovert (med unntak av dobbeltrommene). Gratis WiFi i resepsjonen. WiFi fungerer også på deler av uteområdet. Tavernaer og barer i området. Det er en spasertur på ca. 300 m fra kai til hotellet; bagasjen transporteres vanligvis ikke, men man kan be om hjelp. Ca. 150 m til sandstrand. Eselsti med trapper opp til Ios by; det tar ca. 10-15 minutter til fots. Gjennomgangstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 august 2017
Hjemreise: lørdag 2 september 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 798 NOK Pris per voksen

Ocean Beach Club - Gran Canaria Playa de Cura, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 87 anmeldelser

På stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst ligger vårt Ocean Beach Club – Gran Canaria. Vårt luksuriøse og rolige konsepthotell Ocean Beach Club by Sunwing Resorts passer for den moderne familien som setter pris på design og god mat i en herlig, avslappet atmosfære. Ocean Beach Club bygger på samme grunnprinsipp som Sunwing Family Resorts. Kvalitet og funksjon er våre nøkkelord, og målet er å lage det perfekte feriestedet for barnefamilier. Her får du treningsmuligheter, barneklubb, stilige leiligheter og gjennomtenkte menyer. Kort fortalt: På OBC venter det en ferie der dere får kvalitetstid sammen og omgås på egne vilkår, i deres egen takt. Bestill gjerne Ocean Beach Club Suite der du kan gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Vil du heller bo litt tilbaketrukket bestiller du en av våre Club House Suiter med terrasse og utsikt mot hagen. Her er det også mange hyggelige fellesarealer, bassengområde med lounge og små, frodige hager. Ocean Beach Club - Gran Canaria er som en kjempestor, hyggelig stue eller en hage med plass til alle, både ute og inne. Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad. Ocean Beach Club – Gran Canaria er lite og personlig. Her er livet litt fredeligere. Frokost, lunsj og middag serveres i restauranten, med havet som nærmeste nabo. Vil du være aktiv i ferien kan du bli med på være populære SATS ELIXIA-timer samt benytte fullt utstyrt treningsstudio og fitness. For herlig avslapping anbefaler vi et besøk i vårt spa som tilbyr mange forskjellige behandlinger. I nærheten av hotellet ligger Playa del Curas lokale sentrum, hvor du finner et lite utvalg av restauranter og et supermarked. I Puerto Rico, ca. 4 km unna, er utvalget enda større. For de yngre gjestene som vil ta en pause fra sol og bad finnes både Lollo & Bernies Mini Land og Teen Lounge. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 24 august 2017
Hjemreise: torsdag 31 august 2017
Bosted: 2-romsleilighet, havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
3 845 NOK Pris per voksen

TUI Family Life Baia di Conte Baia di Conte, Sardinia, Italia  

4
Basert på 483 anmeldelser

TUI Family Life Baia Di Conte ligger ved en langgrunn sandstrand med utsikt over Capo Caccia-odden  på Sardinias nordvest kyst. Her finnes det noe for alle – flere bassenger, barneklubber, svømmeskole, trening, aktiviteter og underholdning. Bestill all inclusive! Hotellet sto ferdig renovert til sommeren 2015.Hotellet ligger inntil et naturreservat med mulighet for både fotturer og sykkelturer. Det er kun et steinkast til stranden der både solsenger og parasoll er inkludert. Du kan også prøve vannaktiviteter som kajakk og snorkling.Bassenger og Thea's Coffee Shop & Juice BarRundt de tre bassengene vokser det både oleander og palmer og det er god plass til alle.  I Thea's Coffee Shop & Juice Bar kan du kjøpe god kaffe, ferskpresset juice, salater og små bakevarer. All inclusiveRestaurantutvalget i området er begrenset, men det finnes et par enkle tavernaer ved stranden. Vi anbefaler at du bestiller all inclusive som inkluderer innbydende bufféer, snacks og drikke til maten. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra.  Nær AlgheroDu bor i landlige omgivelser 16 kilometer fra Alghero og med kort transport fra flyplassen. Algheros gamle kvartaler når du på 20 minutter. Her finner du et stort utvalg av shopping og trivelige trattoriaer. Middelalderbyen Castelsardo på nordkysten er et bra tips for en dagsutflukt.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 22 august 2017
Hjemreise: tirsdag 29 august 2017
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 998 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Adriatic Beach Zivogosce, Makarska rivieraen, Kroatia  

4.5
Basert på 295 anmeldelser

TUI Sensimar Adriatic Beach er et toppmoderne parhotell ved stranden i utkanten av den lille landsbyen Živogošće. Hotellet har 16 års aldersgrense. De naturskjønne omgivelsene og hotellets atmosfære innbyr til avslapping. Halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg. Her kan du nyte spa-behandlinger, god mat og bad i det krystallklare vannet. Živogošće er Igranes lille nabolandsby ca. 2 kilometer sydøst for hovedstaden. Hotellet klatrer i åssiden og har en enestående utsikt over havet og øyene. Et lite stykke unna ses et gammelt kloster.Tid til hverandreHer er alt designet for to i en moderne stil. I hotellets spa kan du til og med bestille parmassasje. Vil du være aktiv kan du trene eller bli med på treningstimer. Området rundt er også egnet for fine turer og det krystallklare havet i den bortgjemte bukten nedenfor hotellet er ideelt for spennende snorkling. Kulinariske øyeblikkSom på alle TUI Sensimarhotell finnes restauranter og mat av høy klasse. Det finnes både en bufférestaurant og à la carte-restaurantene Culinarium og Gran Mare Grill hvor du kan sitte på verandaen med utsikt over havet. Mojito Bar er et perfekt sted å avslutte dagen. Eller du kan ta en kaffe i den svale lobbybaren.Bestill rom eller junior suite med direkte utgang til bassengDu kan velge mellom ulike romtyper, som superior rom og juniorsuiter. All moderne og komfortabelt innredet for en perfekt ferie. I noen av våre dobbeltrom superior er også all inclusive inkludert. Grunnpris: Plassering i valgt romtype, frokostbuffé eller all inclusive.   

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 18 august 2017
Hjemreise: fredag 25 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 198 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Avreise tidligst 15-05-2017
× Avreise senest 31-08-2017
× Reiselengde 1-2 uker
× Favoritthotell
× Stjerner Tre Fire Fem

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!