Charter


Summertime Platanias, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 100 anmeldelser

På fine Summertime i Platanias er leilighetene fordelt på flere bygninger. Hyggelig bassengområde med gratis solstoler og parasoller. Pool-/snackbar. Gratis WiFi i fellesområdene. Spa og innendørsbasseng, mot avgift. Trimrom. Gjennomgangstrafikk og høy musikk fra baren kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter. Ca. 12 km til Chania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 4 mai 2017
Hjemreise: fredag 12 mai 2017
Bosted: 1-ROMSLGHT UNDER BAKKEPLAN
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
1 798 NOK Pris per voksen

Sunprime Alanya Beach Alanya, Tyrkia  

4.5
Basert på 240 anmeldelser

Sunprime Alanya Beach er et av våre mest populære hotell i Alanya. Her bor du rett på den fine Kleopatrastranden, og flere av hotellets rom og suiter har en fantastisk utsikt mot havet. Flott utsikt har du også fra Sunprime Restaurant, som serverer velsmakende retter fra tidlig om morgenen til sent om kvelden. Vil du ha en ekstra behagelig ferie kan du allerede nå bestille en av våre rimelige måltidspakker. Skulle du ha noe spesielt å feire hjelper det hyggelige serveringspersonalet til med å gjøre dagen din ekstra fin. Sunprime Alanya Beach består av tre forskjellige bygninger, hvorav den ene ligger rett på stranden. Hvis du helst vil holde sanden unna sandalene og foretrekker å bade i basseng, så blir du nok ikke skuffet over våre to bassengområder. Begge ligger i tilknytning til Sunprime Lounge, hvor god mat og drikke tilbys hele dagen. Basseng- og strandhåndkle er selvsagt inkludert. Ca. 50 meter fra hotellet ligger hovedgaten som går gjennom Alanya. Følger du den kommer du til havnen og basaren - men du finner også mange butikker og restauranter like utenfor hotellet. Fra hotellet kan du gå til byens mest kjente severdighet - festningen i Alanya, vakkert beliggende på en klippe. Grunnet høydeforskjellen velger mange å ta taxi den siste biten, men uansett hvordan du kommer deg frem lover vi at du ikke kommer til å angre deg, for utsikten herfra er utrolig! Vi anbefaler deg å besøke strandbaren i løpet av oppholdet. Her kan du bestille noe godt å drikke, mens du beundrer den vakre solnedgangen. Et annet tips er å besøke Sunprime Spa, som tilbyr alt fra massasje og pedikyr til ferdige spapakker for hele kroppen. Alt for din skjønnhet og velvære. Velkommen til en avslappende ferie! * Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss gjelder deg som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta". Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 10 juni 2017
Hjemreise: lørdag 17 juni 2017
Bosted: 1-romsleilighet, terrasse uten utsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 995 NOK Pris per voksen

JS Palma Stay (ex Complejo Orleans) Can Pastilla, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 620 anmeldelser

Hotellet ligger ved stranden i Can Pastilla bare 4 km fra den internasjonale flyplassen. ** Hotell kun for voksne. Hotellet tar ikke imot barn under 16 år. ** JS Palma Stay ligger i Can Pastilla nær den lille stranden Cala Estancia (100 m) og til resortsentrum (300 m) med bussholdeplass 150 m fra hotellet. Playa de Palma ligger 3 km unna, flyplassen er 4 km unna, og Palma sentrum er ca 6 km fra hotellet. Hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer 24 timers resepsjon, heiser, salong, konferanserom, TV-rom, Internett (med ekstra kostnad), trådløs Internett (i hele hotellområdet), bar, restaurant og biljard (med ekstra kostnad). Utenfor er det utendørs svømmebasseng med integrert jacuzzi, solterrasse og snackbar ved bassenget med utescene og hage. Det tilbyr også kveldsunderholdning flere ganger i uken. Rommene er utstyrt med luftkondisjonering, TV, safe (ekstra kostnad), direkte telefonlinje, mini-kjøleskap (tom), balkong og baderom med dusj og hårføner. OBS: ** Hotell kun for voksne. Hotellet tar ikke imot barn under 16 år. ** Adresse: C/ Pins, 26, 07610 Can Pastilla, Mallorca, Spain.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 2 april 2017
Hjemreise: lørdag 8 april 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Ingen måltider
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 275 NOK Pris per voksen

Santa Marina Plaza Agia Marina, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 399 anmeldelser

Santa Marina Plaza i Agia Marina er et meget godt strandhotell med et innbydende bassengområde. Gratis solsenger og parasoller i bassengområdet og på stranden. Badehåndklær mot depositum. Pool-/snackbar. Servering av snacks og drikke på stranden, mot avgift. Hovedrestauranten har buffé med gresk og internasjonal meny, og har i tillegg live cooking. På strandrestauranten serveres det middelhavsretter à la carte. Underholdning hver uke i form av gresk kveld med greske smaker og toner (inkludert for gjester med halvpensjon), samt en musikkveld med sang og musikk. Lobbybar. Gratis WiFi i fellesområdene. Internetthjørne mot avgift. Innendørs jacuzzi for to. Lite trimrom mot avgift. Massasje på stranden, mot avgift. Room service mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Ca. 2 km til Platanias. Gode bussforbindelser til Chania by (ca. 8 km). Lokaltrafikk. Les mer om Apollo Mondo Duo-hotellene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 mai 2017
Hjemreise: lørdag 13 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
3 648 NOK Pris per voksen

Atlantic Holiday Center – vinter 2016/17 Callao Salvaje, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 329 anmeldelser

Tiltalende Atlantic Holiday Center i lille Callao Salvaje har bassengområde med saltvannsbasseng som er oppvarmet til minimum 20 grader i vintersesongen. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Lite, separat barnebasseng. Gratis solstoler og parasoller; badehåndklær mot betaling. Gratis jacuzzi på solterrassen. Poolbar med lett matservering. Hotellrestauranten Jamón Jamón, hvor Apollos gjester får en gratis drink hver kveld, er delt i én bufférestaurant og én à la carte-restaurant. Gratis WiFi i hele hotellområdet; mobilt modem for raskere oppkobling kan kjøpes (kan brukes på hele Tenerife). Internetthjørne mot avgift. Biljard, tennisbane mot avgift. Gratis trimrom, dart, boule og bordtennis. Massasje kan bestilles i resepsjonen. Liten helsekostbutikk i lobbyen. Vaskeriservice mot avgift. Gangavstand til restauranter og barer. Lokalbuss hver halvtime til Playa de las America (ca. 30-40 min. kjøring). Støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende i leilighetene som vender mot veien. Bakke ned til stranden. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 26 mars 2017
Hjemreise: søndag 2 april 2017
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
3 648 NOK Pris per voksen

Sunprime Miramare Beach Ialyssos & Ixia, Rhodos, Hellas  

4
Basert på 299 anmeldelser

På 1960-tallet var hotellet, da under navnet Miramare Wonderland, et populært tilholdssted for den internasjonale kjendiseliten. Blant annet skal Jackie Kennedy ha bodd her. Hotellområdet er virkelig helt spesielt. 70.000 m² stort og en drøy kilometer langt, med gangstier som slynger seg gjennom en frodig hage. Lave leilighetsbygninger og bungalower ligger spredt utover området, og det er god plass for deg som vil ha litt privatliv. Det er store avstander på hotellet, og fra enkelte rom er det lengre til bassengområdet. På hotellområdet er det også en stor, kunstig lagune (kan ikke bades i) med flere små platåer hvor du kan slappe av. Utsikten utover havet er spektakulær. På Sunprime Miramare Beach bor du i suiter eller bungalower. Alle har aircondition og balkong eller terrasse, mange av dem med utsikt mot havet. Bassengområdet kan man heller ikke klage på. Rundt det store bassenget er det godt med plass og solsenger og parasoller til alle. Og akkurat som ellers på Sunprime Hotels, kan du spise velsmakende retter i våre restauranter og delta gratis på treningstimer ledet av utdannede instruktører. Vil du skjemme deg bort litt ekstra, foreslår vi at du unner deg en herlig behandling i Sunprime Spa. I området utenfor hotellet ligger det lokale suvenirbutikker, butikker og flere restauranter med ekte gresk mat. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta". Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 23 april 2017
Hjemreise: søndag 30 april 2017
Bosted:
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 695 NOK Pris per voksen

Leiligheter Erato Platanias, Kreta, Hellas  

4
Basert på 58 anmeldelser

Erato er et lite leilighetshotell med fin beliggenhet nær Platanias fornøyelser. Her bor du rett ved den syv kilometer lange stranden i og nær butikker og restauranter.  Det står noen solstoler rundt bassenget, men de fleste finnes på stranden.Uteservering ved strandenBassengbaren med uteservering ligger mellom bassenget og havet. Her kan du nyte en enkel lunsj i skyggen under et tak av seilduk. Leilighet med havutsiktErato består av fem mindre bygninger. Leilighetene er lyse og alle har balkong. Bassengutsikt, begrenset havutsikt og havutsikt kan bestilles som tillegg. Erato ønsker gjester over 16 år velkommen.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 28 mai 2017
Hjemreise: søndag 4 juni 2017
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
3 698 NOK Pris per voksen

Grand Bay Beach Resort Kolymbari, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 390 anmeldelser

Fine Grand Bay Beach Resort har et pent bassengområde med to bassenger samt gratis solstoler og parasoller. Poolbar. Badehåndklær mot depositum. En buffé- og en à la carte-restaurant med middelhavs-/italienske retter på menyen. Snackbar og lobbybar. Badehåndklær. WiFi i fellesarealene mot avgift (gratis for Ultra All Inclusive). Internetthjørne mot avgift. Et nytt lite trimrom (gratis). Et lite spa mot avgift. Utleie av solstoler og parasoller på stranden (gratis for Ultra All Inclusive). Ca. 23 km til Chania by.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 5 mai 2017
Hjemreise: torsdag 11 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 6 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 798 NOK Pris per voksen

Leiligheter Ilios Beach Rethymnon by, Kreta, Hellas  

Ilios Beach ligger ved Rethymnons lange sandstrand. Her bor du i gåavstand til den venetianske havnen og byens gamle bykjerne med shopping og restauranter. Hotellet retter seg mot par og er  populært blant våre gjester. Mange kommer tilbake år etter år. Bassenget ligger i hagen og det finnes en snackbar som serverer drikke, snacks og enkle småretter.Solsenger på stranden inkludertPå den private stranden foran hotellet er det gratis solstoler og parasoller, og du kan også bestille mat og drikke fra hotellets snackbar hit.Du kan bo i 1-roms eller 2-roms leiligheter. Hotellet har 16 års aldersgrense. Frokostbuffé kan bestilles som tillegg, mange av råvarene kommer fra eieren Jannis egen hage.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 5 mai 2017
Hjemreise: lørdag 13 mai 2017
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
3 813 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Rocador Cala d'Or, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 493 anmeldelser

TUI Sensimar Rocador ligger i trivelige Cala d'Or på Mallorca. Det er et rolig hotell for deg som reiser uten barn. Tilbring dagen ved bassenget, eller på stranden i badebukten Cala Gran som ligger rett nedenfor hotellet.  I området rundt finnes det flere pittoreske badebukter å velge mellom. Cala d'Or har i tillegg mange restauranter, blant annet fiske- og skalldyrrestaurantene i havnen. Tid til hverandreTUI Sensimar Rocador har et moderne bassengområde med solsenger for to personer. Det finnes også spa med innendørsbasseng og boblebad og en hel meny med behandlinger. Hivs du foretrekker å være aktiv i ferien finnes det treningsrom, treningstimer og sykler å leie for den som vil begi seg ut på utflukt. Kulinariske stunderDu behøver ikke forlate hotellet for en god matbit. Frokostbufféen står dekket hver morgen og til middag finnes det tre ulike restauranter å velge mellom, hvorav en har tapas og en har middelhavsmat. Alle restaurantene har utendørsservering. Halvpensjon kan bestilles allerede hjemmefra, da er også middagsbuffé inkludert. Aldersgrense på hotell TUI Sensimar Rocador er 16 år. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 5 mai 2017
Hjemreise: fredag 12 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 848 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Reiselengde 1-2 uker
× Hotell for voksne
× Nær stranden
× Ticket Favoritthotell

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn