Charter


Sunprime Alanya Beach Alanya, Tyrkia  

4.5
Basert på 252 anmeldelser

Sunprime Alanya Beach er et av våre mest populære hotell i Alanya. Her bor du rett på den fine Kleopatrastranden, og flere av hotellets rom og suiter har en fantastisk utsikt mot havet. Flott utsikt har du også fra Sunprime Restaurant, som serverer velsmakende retter fra tidlig om morgenen til sent om kvelden. Vil du ha en ekstra behagelig ferie kan du allerede nå bestille en av våre rimelige måltidspakker. Skulle du ha noe spesielt å feire hjelper det hyggelige serveringspersonalet til med å gjøre dagen din ekstra fin. Sunprime Alanya Beach består av tre forskjellige bygninger, hvorav den ene ligger rett på stranden. Hvis du helst vil holde sanden unna sandalene og foretrekker å bade i basseng, så blir du nok ikke skuffet over våre to bassengområder. Begge ligger i tilknytning til Sunprime Lounge, hvor god mat og drikke tilbys hele dagen. Basseng- og strandhåndkle er selvsagt inkludert. Ca. 50 meter fra hotellet ligger hovedgaten som går gjennom Alanya. Følger du den kommer du til havnen og basaren - men du finner også mange butikker og restauranter like utenfor hotellet. Fra hotellet kan du gå til byens mest kjente severdighet - festningen i Alanya, vakkert beliggende på en klippe. Grunnet høydeforskjellen velger mange å ta taxi den siste biten, men uansett hvordan du kommer deg frem lover vi at du ikke kommer til å angre deg, for utsikten herfra er utrolig! Vi anbefaler deg å besøke strandbaren i løpet av oppholdet. Her kan du bestille noe godt å drikke, mens du beundrer den vakre solnedgangen. Et annet tips er å besøke Sunprime Spa, som tilbyr alt fra massasje og pedikyr til ferdige spapakker for hele kroppen. Alt for din skjønnhet og velvære. Velkommen til en avslappende ferie! * Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss gjelder deg som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta". Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 2 september 2017
Hjemreise: lørdag 9 september 2017
Bosted: 1-romsleilighet, terrasse uten utsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 195 NOK Pris per voksen

Leiligheter Erato Platanias, Kreta, Hellas  

4
Basert på 58 anmeldelser

Erato er et lite leilighetshotell med fin beliggenhet nær Platanias fornøyelser. Her bor du rett ved den syv kilometer lange stranden i og nær butikker og restauranter.  Det står noen solstoler rundt bassenget, men de fleste finnes på stranden.Uteservering ved strandenBassengbaren med uteservering ligger mellom bassenget og havet. Her kan du nyte en enkel lunsj i skyggen under et tak av seilduk. Leilighet med havutsiktErato består av fem mindre bygninger. Leilighetene er lyse og alle har balkong. Bassengutsikt, begrenset havutsikt og havutsikt kan bestilles som tillegg. Erato ønsker gjester over 16 år velkommen.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 16 juni 2017
Hjemreise: lørdag 24 juni 2017
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
3 748 NOK Pris per voksen

Flora Tučepi, Makarska rivieraen, Kroatia  

Flora, som ligger nær hovedgaten i Tučepi, har et bittelite basseng. Hotellet har frokostrom og snackbar, og en "konoba" i kjelleren – hvor det serveres lokale viner, røkt skinke og gode oster. Gratis WiFi på hele hotellet. Gratis morgenyoga 5 ganger i uken med våre yoga instruktører. Utegrill i hagen; kan leies (henvendelse i resepsjonen). Sykkelutleie. Folkelivet og trafikken i hovedgaten kan oppfattes som forstyrrende. Les mer om Apollo Mondo Duo-hotellene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 31 mai 2017
Hjemreise: onsdag 7 juni 2017
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 798 NOK Pris per voksen

Leiligheter Ilios Beach Rethymnon by, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 84 anmeldelser

Ilios Beach ligger ved Rethymnons lange sandstrand. Her bor du i gåavstand til den venetianske havnen og byens gamle bykjerne med shopping og restauranter. Hotellet retter seg mot par og er  populært blant våre gjester. Mange kommer tilbake år etter år. Bassenget ligger i hagen og det finnes en snackbar som serverer drikke, snacks og enkle småretter.Solsenger på stranden inkludertPå den private stranden foran hotellet er det gratis solstoler og parasoller, og du kan også bestille mat og drikke fra hotellets snackbar hit.Du kan bo i 1-roms eller 2-roms leiligheter. Hotellet har 16 års aldersgrense. Frokostbuffé kan bestilles som tillegg, mange av råvarene kommer fra eieren Jannis egen hage.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 2 juni 2017
Hjemreise: lørdag 10 juni 2017
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
3 813 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Makarska Igrane, Makarska rivieraen, Kroatia  

4.5
Basert på 230 anmeldelser

TUI Sensimar Makarska ligger midt i landsbyen Igrane med havet og stranden som nærmeste nabo. Alt fra rommene til bassengområdet og restaurantene er som hentet ut av et interiørmagasin, og hotellet er spesielt designet for deg som reiser uten barn. Aldersgrense 18 år.  Hotellet ligger på en liten odde midt i byen, noe som gir deg panoramautsikt over havet og øyene Hvar og Brac utenfor. På begge sider venter rullesteinstrender og krystallklart vann. Igranes havnepromenade med restauranter og noen små butikker begynner utenfor hotellet. Tid til hverandreTUI Sensimar Makarska har to bassenger kantet med solsenger. Vil du trene finner du treningsrom og timer med instruktør, bl.a. kettlebells og step. Det finnes også spa med dampbadstue, massasje og skjønnhetsbehandlinger.   Kulinariske stunderPå TUI Sensimar er det  fokus på mat og drikke og kjøkkenet holder høy standard. Det serveres en stor frokostbuffé hver dag og halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg. Du velger selv om du vil spise inne eller under åpen himmel. À la carte-restauranten Cullinarium har i tillegg til omtenksomt personale også en lang vinliste og bord for to. Marini Lobby Bar, bassengbarer og kaffeterrassen er andre valgmuligheter under oppholdet. Kinokveld under stjerneneHotellet har aktiviteter på dagtid og underholdning om kvelden. Du kan avslutte kvelden med en kinodate i utendørskinoen. Du kan bestille alt fra dobbeltrom til superiorrom og juniorsuiter. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 16 juni 2017
Hjemreise: fredag 23 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 048 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Rocador Cala d'Or, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 512 anmeldelser

TUI Sensimar Rocador ligger i trivelige Cala d'Or på Mallorca. Det er et rolig hotell for deg som reiser uten barn. Tilbring dagen ved bassenget, eller på stranden i badebukten Cala Gran som ligger rett nedenfor hotellet.  I området rundt finnes det flere pittoreske badebukter å velge mellom. Cala d'Or har i tillegg mange restauranter, blant annet fiske- og skalldyrrestaurantene i havnen. Tid til hverandreTUI Sensimar Rocador har et moderne bassengområde med solsenger for to personer. Det finnes også spa med innendørsbasseng og boblebad og en hel meny med behandlinger. Hivs du foretrekker å være aktiv i ferien finnes det treningsrom, treningstimer og sykler å leie for den som vil begi seg ut på utflukt. Kulinariske stunderDu behøver ikke forlate hotellet for en god matbit. Frokostbufféen står dekket hver morgen og til middag finnes det tre ulike restauranter å velge mellom, hvorav en har tapas og en har middelhavsmat. Alle restaurantene har utendørsservering. Halvpensjon kan bestilles allerede hjemmefra, da er også middagsbuffé inkludert. Aldersgrense på hotell TUI Sensimar Rocador er 16 år. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 2 juni 2017
Hjemreise: fredag 9 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 148 NOK Pris per voksen

San Agustin Beach Club San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 278 anmeldelser

San Agustin Beach Club passer perfekt for voksne gjester som ønsker en avslappende ferie med god komfort og service. Hotellet har elegant innredning med maritimt tema og ligger rett ved den fine stranden i San Agustin. Her er det blant annet en stor solterrasse, en hyggelig bar og en førsteklasses à la carte-restaurant. Levende musikk noen kvelder i uken i vinterhalvåret. Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Dette er ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 19 juni 2017
Hjemreise: mandag 26 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 195 NOK Pris per voksen

Hotell Gold by Marina Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 425 anmeldelser

Hotell Gold by Marina del Ingles er hotellet for deg som både vil tilbringe dagene på stranden og nyte utelivet på kveldstid. Atmosfæren er ung og trendy og det er gåavstand til stranden og sentrum. Hotellet er fresht med topp moderne design.  Det er lagt stor vekt på farge og utforming. Rommene er elegant innredet og du kan velge mellom dobbeltrom eller juniorsuite. Hotellet har 18 års aldersgrense. Frokostbuffé kan bestilles som tillegg. Uslåelig beliggenhetHotell Gold by Marina har en optimal beliggenhet i en rolig sidegate i gåavstand til stranden og nær Playa del Ingles' populære barer, trendy restaurranter og nattklubber.Basseng, treningsrom og barDet finnes mange muligheter til å nyte solen og koble av på hotellområdet.  Ved bassengkanten finnes det både vanlige solsenger og bassengbar, et annet populært samlingssted er solterrassen noen etasjer opp. Her ligger det også et helt nytt og fullt utstyrt treningsrom. Om kvelden kan du ta en drink i hotlelbaren og nyte den på terrassen.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, ingen måltider. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 30 august 2017
Hjemreise: onsdag 6 september 2017
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 198 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Lindos Bay Rhodos, Hellas  

4.5
Basert på 776 anmeldelser

Parhotellet TUI Sensimar Lindos Bay ligger ved Vlycha Beach i utkanten av Lindos Bay. Her får du tid til avkobling i hotellets spa- og wellnessenter med boblebad og trening i treningsrommet. Du bor i nærheten av det lille tettstedet Lindos med trivelige gater og tavernaer.  På Lindos er det et bra utvalg av lokal shopping og små gater du kan utforske. På toppen av fjellet ligger akropolistempelet med spektakulær utsikt over bukten. Tid til hverandrePå TUI Sensimar Lindos Bay får du tid til å koble av med reisefølget ditt. I wellnessenteret finner du alt fra tradisjonelle spa-behandlinger, massasje og skjønnhetsbehandlinger til tyrkisk bad. Hvis du vil trene finnes det et treningsrom og organiserte treningstimer. Kulinariske stunderHalvpensjon med amerikansk frokost og middagsbuffé er inkludert. I bufférestauranter serveres det mat fra middelhavskjøkkenet og det finnes blant annet et sunt hjørne og show cooking. Etter maten kan du nyte en avkjølende hjemmelaget is i isbaren Gelateria. Det er 16 års aldersgrense for å bo på TUI Sensimar Lindos Bay.Bestill suite med havutsiktVil du ha litt ekstra luksus i ferien bestiller du en suite med utsikt over havet. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 august 2017
Hjemreise: lørdag 2 september 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
4 448 NOK Pris per voksen

Vrissaki Beach Hotel Fig Tree Bay/Protaras, Kypros  

4.5
Basert på 426 anmeldelser

Mellomklassehotellet Vrissaki Beach Resort ligger rett ved den hvite sandstranden, et trendy hotell som er et utmerket hotell for voksne. Fin beliggenhet i Fig Tree Bay, og både bassenget og den italienske restauranten har havutsikt. Hotellet og rommene har en elegant og moderne design. Vil du trene har hotellet et velutstyrt treningsrom og for avkobling finner du spa og innendørsbasseng.Forhåndsbestill solseng ved bassengetPå Vrissaki kan du ta det rolig ved bassenget. Du kan bestille en solseng og parasoll som er din hele oppholdet. Vil du ha en annen beliggenhet kan du bytte til en anne ledig solseng. Det finnes barservering ved bassenget og ovenfor stranden ligger det en restaurant og bar. Frokost og middag med havutsiktI høysesonge serves frokost og lunsj på restauranten like ovenfor stranden. Fra den italienske restauranten Veranda har du en helig utsikt over havet. Bestill måltider hjemmefraAll inclusive er inkludert i noen rom. Bor du i rom der kun frokost er inkludert kan du bestille halvpensjon med lunsj- eller middagsbuffé eller all inclusive. I begynnelsen og slutten av sesongen serveres måltidene fra en fast meny. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 2 juni 2017
Hjemreise: fredag 9 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
4 478 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Reiselengde 1-2 uker
× Hotell for voksne
× Nær stranden
× Favoritthotell

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!