Charter


Sunprime Alanya Beach
Alanya, Tyrkia
 

4.5
Basert på 312 anmeldelser

Sunprime Alanya Beach er et av våre mest populære hotell i Alanya. Her bor du rett på den fine Kleopatrastranden, og flere av hotellets rom og suiter har en fantastisk utsikt mot havet. Flott utsikt har du også fra Sunprime Restaurant, som serverer velsmakende retter fra tidlig om morgenen til sent om kvelden. Vil du ha en ekstra behagelig ferie kan du allerede nå bestille en av våre rimelige måltidspakker. Skulle du ha noe spesielt å feire hjelper det hyggelige serveringspersonalet til med å gjøre dagen din ekstra fin. Fra sommeren 2017 er dette et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke en hel del ned til den minste detalj. Les mer om dette her. Sunprime Alanya Beach består av tre forskjellige bygninger, hvorav den ene ligger rett på stranden. Hvis du helst vil holde sanden unna sandalene og foretrekker å bade i basseng, så blir du nok ikke skuffet over våre to bassengområder. Begge ligger i tilknytning til Sunprime Lounge, hvor god mat og drikke tilbys hele dagen. Basseng- og strandhåndkle er selvsagt inkludert. Ca. 50 meter fra hotellet ligger hovedgaten som går gjennom Alanya. Følger du den kommer du til havnen og basaren - men du finner også mange butikker og restauranter like utenfor hotellet. Fra hotellet kan du gå til byens mest kjente severdighet - festningen i Alanya, vakkert beliggende på en klippe. Grunnet høydeforskjellen velger mange å ta taxi den siste biten, men uansett hvordan du kommer deg frem lover vi at du ikke kommer til å angre deg, for utsikten herfra er utrolig! Vi anbefaler deg å besøke strandbaren i løpet av oppholdet. Her kan du bestille noe godt å drikke, mens du beundrer den vakre solnedgangen. Et annet tips er å besøke Sunprime Spa, som tilbyr alt fra massasje og pedikyr til ferdige spapakker for hele kroppen. Alt for din skjønnhet og velvære. Velkommen til en avslappende ferie! * Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss gjelder deg som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta".

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 14 april 2018
Hjemreise: lørdag 21 april 2018
Bosted: 1-romsleilighet, terrasse uten utsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 020 NOK Pris per voksen

Sunprime Platanias Beach
Platanias, Kreta, Hellas
 

4.5
Basert på 226 anmeldelser

Vings Sunprime i Hellas ligger i populære Platanias. Sunprime Platanias Beach ligger perfekt til, rett på stranden og i gangavstand til Plantanias. Med leiesykkel kommer du deg dit enda raskere og det er en fin måte å utforske hotellets hyggelige omgivelser på, både for deg og miljøet. Vil du ha et større utvalg av butikker og restauranter, tar du deg lett til Chania by med lokalbuss eller taxi. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke en hel del ned til den minste detalj. Les mer om dette her. Området rundt hotellet er rolig og fredelig – som skapt for deilige feriedager. Hotellet har et stort og lekkert bassengområde og badehåndklær til alle, naturligvis. Alle rom og suiter er lyse og luftige og har moderne design. Vil du bli enda litt mer bortskjemt, anbefaler vi Sunprime Spa. Luksuriøst så det holder. Du kan velge og vrake i behandlinger, alle utført med Decleorprodukter. Aromaterapi er den ultimate vei til avkobling. Vil du trene tilbyr hotellet store, luftige treningslokaler for både egentrening og ulike gruppetimer. Sunprime Platanias Beach har perfekt beliggenhet rett ved den populære stranden i Platanias. Når kvelden kommer anbefaler vi et besøk i Beachbaren ved stranden. Deretter kan du jo fortsette med en bedre middag i Sunprime Restaurant. Maten her er utsøkt, personalet kyndig og engasjert, og vi har dessuten et utvalg god vin på lager. *Transport er ikke inkludert, men kan kjøpes i tillegg. Direkte transport gjelder for de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under hotellfakta.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 19 april 2018
Hjemreise: torsdag 26 april 2018
Bosted: Dobbeltrom, terrasse
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 020 NOK Pris per voksen

Sunprime Waterfront
Can Pastilla, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

3.5
Basert på 319 anmeldelser

Sunprime Waterfront ligger ved stranden i populære Playa de Palma, nærmere bestemt i Can Pastilla. En landsby som minner om det gamle Mallorca, men med moderne touch. Her er det en båthavn og mange hyggelige restauranter, barer og butikker. Fra hotellet tar bare ti minutter å reise inn til Palma by og flyplassen er kun fem minutter unna. Bassengområdet på Sunprime Waterfront er noe utenom det vanlige. Du har en fantastisk utsikt over havet og kan slappe av i en herlig solseng og ta et forfriskende bad i bassenget. Foretrekker du salte bølger er det en liten strand med en badevik rett nedenfor hotellet, og går du et par hundre meter er det en større strand rett forbi den lille havnen. I Sunprime Restaurant er maten nøye utvalgt og på vinlisten finner du både gamle og nye favoritter. Hvis du vil ha en ordentlig komfortabel ferie kan du bestille Sunprime All Inclusive eller en av våre andre rimelige måltidspakker i forkant av ferien. I loungen er det gode drinker, behagelig musikk og en avslappet stemning. WiFi er selvsagt inkludert her og på resten av hotellet. Fitnessavdelingen har både treningsrom og gruppetrening med utdannede instruktører. Vi anbefaler også et besøk i spaet, som tilbyr alt fra pedikyr og massasje til vår luksuriøse Premium Decleor spapakke, der 100 minutter valgfri behandling er inkludert. Pass på å bestille allerede i dag, du kan kun bestille i forkant og det er et begrenset antall plasser. Hvis du vil gå en tur er det bare seks-syv kilometer til shopping og storbypuls i Palma. Liker du golf så finnes det ikke mindre enn fire golfbaner i nærheten, og du kan enkelt bestille en av golfpakkene Ving tilbyr. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta". Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke en hel del ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 april 2018
Hjemreise: lørdag 14 april 2018
Bosted: Dobbeltrom lite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 095 NOK Pris per voksen

Napa Mermaid Hotel & Suites
Ayia Napa, Kypros
 

4.5
Basert på 1 495 anmeldelser

Napa Mermaid Hotel & Suites er et moderne designhotell i utkanten av Ayia Napa. Her bor du i luksuriøs og avslappende atmosfære med rolig beliggenhet nær stranden i Grecian Bay. Hotellet har et stort og innbydende bassengområde med bar og hyggelig utendørslounge. Fra hotellet kan du rusle til Klostertorget hvor det ligger flere restauranter og barer. Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Dette innebærer ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 24 februar 2018
Hjemreise: lørdag 3 mars 2018
Bosted: Dobbeltrom, kampanjepris
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 395 NOK Pris per voksen

Leiligheter Erato
Platanias, Kreta, Hellas
 

4
Basert på 72 anmeldelser

Erato er et lite leilighetshotell med fin beliggenhet nær Platanias fornøyelser. Her bor du rett ved den syv kilometer lange stranden i og nær butikker og restauranter.  Det står noen solstoler rundt bassenget, men de fleste finnes på stranden.Uteservering ved strandenBassengbaren med uteservering ligger mellom bassenget og havet. Her kan du nyte en enkel lunsj i skyggen under et tak av seilduk. Leilighet med havutsiktErato består av fem mindre bygninger. Leilighetene er lyse og alle har balkong. Bassengutsikt, begrenset havutsikt og havutsikt kan bestilles som tillegg. Erato ønsker gjester over 16 år velkommen.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 20 mai 2018
Hjemreise: mandag 28 mai 2018
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 748 NOK Pris per voksen

Hotell IFA Beach
San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4
Basert på 639 anmeldelser

IFA Beach har en voksen atmosfære og en fin beliggenhet ved sandstranden i San Agustin.  Mellom stranden og hotellets hage ligger strandpromenaden som går helt bort til Playa del Inglés og det er gåavstand til både restauranter og butikker. Hotellet har 18 års aldersgrense.  Det vokser palmer i hagen og det finnes to bassenger. Avkobling og massasje får du i de to boblebassengene og vil du ha noe å drikke finnes det en bassengbar.Ulike romtyperDu kan velge mellom juniorsuite eller dobbeltrom. Alle med balkong. Dobbeltrommene har havutsikt eller begrenset havutsikt.  Bestill all inclusiveSetter du pris på god mat, drikke og musikk har hotellet blant annet bufférestaurant og en lobbybar med show og musikkunderholdning flere kvelder i uken. Halvpensjon kan bestilles som tillegg.  Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé eller halvpensjon, avhengig av romtype. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 4 januar 2018
Hjemreise: torsdag 11 januar 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 748 NOK Pris per voksen

JS Palma Stay
Can Pastilla, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4.5
Basert på 795 anmeldelser

JS Palma Stay er et pent og moderne hotell som passer for deg som reiser uten barn. Her bor du komfortabelt i et avslappet miljø og bare en kort spasertur fra stranden og sentrum i Playa de Palma. Hotellet består av to bygninger og har et hyggelig bassengområde med solsenger og en bar ved et av bassengene. Hotellet har aldersgrense 16 år.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 april 2018
Hjemreise: lørdag 14 april 2018
Bosted: Dobbeltrom, balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 895 NOK Pris per voksen

San Agustin Beach Club
San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5
Basert på 300 anmeldelser

San Agustin Beach Club passer perfekt for voksne gjester som ønsker en avslappende ferie med god komfort og service. Hotellet har elegant innredning med maritimt tema og ligger rett ved den fine stranden i San Agustin. Her er det blant annet en stor solterrasse, en hyggelig bar og en førsteklasses à la carte-restaurant. Levende musikk noen kvelder i uken i vinterhalvåret. Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Dette er ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 14 desember 2017
Hjemreise: torsdag 21 desember 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Harstad-Narvik Evenes
4 995 NOK Pris per voksen

SENTIDO Cala Viñas
Cala Viñas, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4
Basert på 2 086 anmeldelser

SENTIDO Cala Viñas er et stort og populært hotell som passer for deg som reiser uten barn. Hotellet ligger i rolige omgivelser, rett ved en skjermet liten bukt. Her bor du et lite stykke utenfor sentrum av Magaluf. Hotellet har en fin solterrasse med basseng og vakker utsikt over havet. Hotellet har aldersgrense 18 år.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 11 mai 2018
Hjemreise: fredag 18 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom, havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
5 295 NOK Pris per voksen

Idyll Suites
Playa de Cura, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

5
Basert på 56 anmeldelser

Det barnefrie leilighetshotellet Idyll Suites ligger i fredelige Playa del Cura. Her bor du bare et steinkast fra stranden, restauranter og minimarkeder ligger rett rundt hjørnet. På hotellområdet finnes det parkering, basseng og solsenger med parasoll. Leilighet med  havutsikt kan bestilles.  Rundt basseng står det flere ulike solsenger. For litt ekstra luksus kan du bestille king size- eller balinesiske solsenger (betales direkte til hotellet). Frokost som tilleggVil du ha en komfortabel og rolig start på dagen kan du allerede hjemmefra bestille frokost som tillegg. Idyll Suites har også et eget bakeri så du kan kjøpe rykende ferskt brød i baren hver morgen.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 4 januar 2018
Hjemreise: torsdag 11 januar 2018
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 513 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Reiselengde 1-2 uker
× Hotell for voksne
× Nær stranden
× Favoritthotell

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!