Charter til Kreta, Hellas


SENTIDO Mikri Poli Atlantica
Makrigialos, Kreta, Hellas
 

4.5

Velkommen til en komfortabel ferie! All Inclusive-hotellet SENTIDO Mikri Poli Atlantica ligger rett ved den fine sandstranden i Makrigialos og kan friste med mye for både store og små. Den gjennomførte stilrene og pene innredningen går igjen overalt på hotellet, fra det herlige bassengområdet til de delikate rommene. Alt i samme moderne, minimalistiske stil. Hotellet tilbyr blant annet barneklubb, spabehandlinger, aktiviteter og underholdning.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 7 juni 2018
Hjemreise: torsdag 14 juni 2018
Bosted: Dublettrom, havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 995 NOK Pris per voksen

Blue Star Atlantica Akti Zeus
Amoudara, Kreta, Hellas
 

4

Blue Star Atlantica Akti Zeus ligger rett ved stranden i Amoudara. Her er det plass til både trening, avkobling og lek. Hotellet har et eget badeland og en fin beliggenhet ved stranden. All inclusive med populære bufféer og à la carte-middag er inkludert.  Atlantica Akti Zeus ble totalrenovert sommeren 2015 og er moderne og luftig. Alle rom og suiter er lyse og har kvalitetssenger. Vi anbefaler familierom med direkte utgang til basseng. Hotellet kan bestilles både fra Chania og Heraklions flyplass, velg det som passer deg best!Badeland og basseng nær strandenHer finnes det noe som passer for alle i familien. Badelandet ligger uforstyrret i den bakre delen av hotellet. Farstfylte sklier som Crazy Cruise, multi-lane og en fontenepark med jungeltema. Når du vil ta en pause finnes det to andre basseng med vannaktiviteter flere ganger i uken nærmere stranden .  Beliggenhet og nærheten til storbyenHotellet har en rolig beliggenhet, samtidig som storbyen Heraklion kun ligger ca. 5 km unna. Det ligger et kraftverk ca. 500 m fra hotellet. Pipene der vinner nok ingen skjønnhetspris, men ellers er havet og stranden dine nærmeste naboer. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 27 mai 2018
Hjemreise: søndag 3 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
6 798 NOK Pris per voksen

Louis Creta Princess
Maleme, Kreta, Hellas
 

4.5

Louis Creta Princess i Maleme består av en hovedbygning og to toetasjes sidefløyer, som ble oppusset for et par år siden. Stort bassengområde med to barnebassenger; det ene har lekestativ og vannsklie. Gratis solstoler og parasoller ved bassenget og på stranden. Badehåndklær mot depositum. Poolbar med snacksbuffé. På hotellet finnes det to restauranter: Én hovedrestaurant, i tillegg til Asian Corner med asiatisk buffé (reservasjon kreves). Til lunsj og middag finnes det en egen barnebuffé. Lobbybar med snacksservering. Kveldsunderholdning flere ganger i uken, som minidisco, disco og karaoke. Gratis WiFi i fellesområdene og internetthjørne i resepsjonen. Lekeplass i nærheten av bassengområdet. Gratis bueskyting og minigolf, sandvolleyball, fotball og basketball, aerobic, bordtennis og tennis. Treningsrom (åpent 10.00-18.00). Biljard mot avgift. Lite spa; behandlinger mot avgift. Gullsmed og souvenirbutikk. Vaskeriservice. Barnevakt på forespørsel og mot avgift. Minimarked, tavernaer og butikker i nærheten. Fra 0 til 150 m til rullesteinstrand, avhengig av hvor på området du bor. Ca. 500 m til Maleme. Ca. 7 km til Platanias. Gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i visse rom.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 17 mai 2018
Hjemreise: fredag 25 mai 2018
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 718 NOK Pris per voksen

Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels
Kolymbari, Kreta, Hellas
 

4.5

Fine Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels har et pent bassengområde med to bassenger samt gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar. Badehåndklær mot depositum. Bufférestaurant. À la carte-restauranten Azzurro med middelhavsinspirerte retter på menyen. Lobbybar. Gratis WiFi i fellesarealene. Internetthjørne mot avgift. Et nytt lite trimrom som er gratis. Massasje mot avgift. Utleie av solsenger og parasoller på stranden (gratis for Ultra All Inclusive). Ca. 23 km til Chania by.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 28 april 2018
Hjemreise: søndag 6 mai 2018
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 648 NOK Pris per voksen

Minos Mare
Rethymnon kyst, Kreta, Hellas
 

4

Tiltalende Minos Mare i Platanes har et stort bassengområde med barnebasseng, pool-/snackbar og gratis solsenger og parasoller. Bassengområdet vender mot stranden. Solsenger og parasoller på stranden mot avgift. Badehåndklær mot depositum. Bufférestaurant. À la carte-restaurant (inngår ikke i All Inclusive). Pent antrekk til middag i begge restaurantene. Gratis WiFi i fellesområdene, internetthjørne mot avgift. Gratis solstoler og parasoller på stranden for hotellets gjester. Hotellet strekker seg ned til stranden, men det kan være opptil 200 meter til stranden, avhengig av hvor i området du bor. Ca. 5 km til Rethymnon. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 26 april 2018
Hjemreise: torsdag 3 mai 2018
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 898 NOK Pris per voksen

4.5

All Inclusive- og Family Garden-hotellet Blue Marine Resort & Spa har vakker beliggenhet rett ved havet. Her bor du barnevennlig og komfortabelt i rom for opptil 4 personer. Hotellet er bygget i terrasser og har fin utsikt over havet og stranden rett nedenfor. Her er det flere aktiviteter for både store og små, blant annet barneklubb, tennis og bueskyting. For deg som vil slappe av litt ekstra, så har hotellet et Thalasso-spa. Hotellet ligger ca. 6 km syd for Agios Nikolaos som du kommer til med leiebil eller lokalbussen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 12 juli 2018
Hjemreise: torsdag 19 juli 2018
Bosted: Dobbeltrom, havutsikt og mulig ekstraseng
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 545 NOK Pris per voksen

Althea Village
Agii Apostoli, Kreta, Hellas
 

4.5

Hotell Althea Village ligger i den lille landsbyen Kato Daratso på Kreta, i gåavstand til denfine sandstranden i Agii Apostoli. All inclusive, aktiviteter for store og små og nærhet til Chania by gjør det lett å trives både for familier og par . Althea Village er et meget populært hotell. Både når det gjelder servicen og rommene/leilighetene. Hvis du vil bo ekstra bra bestiller du en av juniorsuitene som ligger på den andre siden av havnen.Alle våre Suneo Club-hotell har: All inclusive med internasjonal buffé er inkludert   Aktiviteter for hele familienEngelsktalende aktivitetsverterUformell, internasjonal atmosfære Bassengområde med barnebassengDet kreative lekerommet SuneoPlay – med flytema... les mer om Suneo Club herBading og all inclusiveDen nye bufférestauranten serverer middelhavsinspirert mat og i hagen vokser det blomster og oliventrær. Hotellet har 3 bassenger og i nærheten ligger bassengbaren som serverer is og drikke. Det finnes også et treningsrom og en tennisbane. Opplev Chania byDet er kort vei med taxi til Chania by med tavernaer og butikker med livlig folkeliv i den venetianske havnen. Grunnpris: Innkvartering i rom/leilighet, all inclusive.  

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 20 mai 2018
Hjemreise: mandag 28 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 198 NOK Pris per voksen

Ilianthos Village
Agia Marina, Kreta, Hellas
 

4

Populære Ilianthos Village i Agia Marina har et hyggelig bassengområde med barnebasseng, gratis parasoller og stoler (ikke solseng). Badehåndklær mot avgift. Poolbar. À la carté-restaurant (pent antrekk). Bar. Gratis WiFi i lobbyen. Døgnåpen resepsjon. Room service. TV-salong. Lite trimrom (aldersgrense 16 år). Badstue, jacuzzi og noen aktiviteter i trimrommet (bl.a. tredemølle) er mot avgift. Bordtennis. Biljard (mot avgift). Trapper inne i hotellområdet. Rullestolsrampe til bassenget. Solsenger og parasoller til leie på stranden. På stranden ligger det en strandbar (tilhører ikke hotellet) som kan oppfattes som forstyrrende. Gangavstand til butikker og spisesteder. Ca. 2 km til Platanias og ca. 9 km til Chania by. Gode bussforbindelser.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 4 mai 2018
Hjemreise: lørdag 12 mai 2018
Bosted: SUPERIORROM - All inclusive
Reiselengde: 8 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
5 598 NOK Pris per voksen

Aldemar Knossos Royal
Kreta, Hellas
 

4.5

Familievennlige Aldemar Knossos Royal har bassengområde med to saltvannsbassenger (ett med vannsklie) og to barnebassenger; det ene med saltvann. Gratis solstoler og parasoller, badehåndklær mot depositum. To saltvannsbassenger er reservert for gjester i superiorrom. Én buffé- og to à la carte-restauranter. Pent antrekk i alle restauranter. Strandbar med lunsjservering, kafé. Gratis WiFi opp til 200 MB; deretter mot avgift. Innendørsbasseng. Lekeplass. Gratis trimrom, badstue mot avgift. Gratis tennis, med unntak av enkelte baner og evnt. kveldslys. Gratis bordtennis, minigolf og sandvolleyball. Biljard og vannsport mot avgift. Frisør og skjønnhetssalong. Gjestene kan bruke Thalasso-spaet på nabohotellet Aldemar Royal Mare (mot avgift). Hotellbuss til Heraklion og Agios Nikolaus mot avgift. Minibank. Vaskeriservice mot avgift. Flytrafikken over hotellet kan oppfattes som forstyrrende. Begrenset lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 27 mai 2018
Hjemreise: søndag 3 juni 2018
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 298 NOK Pris per voksen

Stellina Village Resort
Chania, Kreta, Hellas
 

4

Stellina Village Resort består av tre områder og hele tolv bygninger, tidl. Ellina (fra 1990), tidl. Stellina Village (fra 2001) og tidl. Stellina Royal (fra 2007). De to eldre bygningene er helt nyrenoverte. Leilighetene med All Inclusive ligger i det som tidligere het Stellina Royal. Øvrige leiligheter ligger i de to andre bygningene. Totalt kan du velge mellom tre store bassenger og to barnebassenger. To poolbarer. Gratis solsenger og parasoller i alle bassengområdene. Har du kjøpt til måltider, inntas disse sammen med drikke i bufférestauranten på tidl. Stellina Royal. Evnt. ønske om glutenfri mat må oppgis ved bestilling. En til to dager i uken er det tema i bufférestauranten. Det ligger også en taverna og en à la carte-restaurant på området (ikke med i All Inclusive). Gratis WiFi i fellesområdene og internetthjørne i lobbyen. Biljard mot avgift. Massasje, skjønnhetspleie, frisør og badstue mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Gratis lekerom og treningsrom (16 års aldersgrense, yngre gjester kun sammen med voksne). Enkel lekeplass og hage. Minimarked. Barneseng og trillevogn finnes på hotellet, legges til ved bestilling eller senere ved å gå inn på Min bestilling, for å være garantert barneseng/trillevogn. Gangavstand til den langgrunne sandstranden Chryssi Akti, der det finnes solsenger og parasoller mot avgift. Gode bussforbindelser til Chania by (ca. 4 km), ca. 150 m til busstoppet. Lokaltrafikk og støy fra spillemaskiner kan oppleves som forstyrrende i noen få leiligheter, dog ikke i leilighetene som ligger i det tidl. Stellina Royal. Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 26 april 2018
Hjemreise: torsdag 3 mai 2018
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET ALL INCLUSIVE - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 643 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kreta, Hellas
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!