Charter til Kreta, Hellas


Althea Village
Agii Apostoli, Kreta, Hellas
 

4.5
Basert på 423 anmeldelser

Hotell Althea Village ligger i den lille landsbyen Kato Daratso på Kreta, i gåavstand til den fine sandstranden i Agii Apostoli. All inclusive, aktiviteter for store og små og nærhet til Chania by gjør det lett å trives både for familier og par . Althea Village er et meget populært hotell. Både når det gjelder servicen og rommene/leilighetene. Alle våre Suneo Club-hotell har: All inclusive med internasjonal buffé er inkludert   Aktiviteter for hele familienEngelsktalende aktivitetsverterUformell, internasjonal atmosfære Bassengområde med barnebassengDet kreative lekerommet SuneoPlay – med flytema... les mer om Suneo Club herBading og all inclusiveDen nye bufférestauranten serverer middelhavsinspirert mat og i hagen vokser det blomster og oliventrær. Hotellet har 3 bassenger og i nærheten ligger bassengbaren som serverer is og drikke. Det finnes også et treningsrom og en tennisbane. Opplev Chania byDet er kort vei med taxi til Chania by med tavernaer og butikker med livlig folkeliv i den venetianske havnen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 31 august 2018
Hjemreise: lørdag 8 september 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
5 748 NOK Pris per voksen

Stellina Village Resort
Chania, Kreta, Hellas
 

4
Basert på 244 anmeldelser

Stellina Village Resort består av tre områder og hele tolv bygninger, tidl. Ellina (fra 1990), tidl. Stellina Village (fra 2001) og tidl. Stellina Royal (fra 2007). De to eldre bygningene er helt nyrenoverte. Leilighetene med All Inclusive ligger i det som tidligere het Stellina Royal. Øvrige leiligheter ligger i de to andre bygningene. Hotellet har en fin hage med sitrustrær, krydderurtehage og flere andre middelhavsvekster. Totalt kan du velge mellom tre store bassenger og to barnebassenger. To poolbarer. Gratis solsenger og parasoller i alle bassengområdene. Har du kjøpt til måltider, inntas disse sammen med drikke i bufférestauranten KIMA på tidl. Stellina Royal. Evnt. ønske om glutenfri mat må oppgis ved bestilling. En til to dager i uken er det tema i bufférestauranten. Det ligger også en taverna og à la carte-restauranten Helios på området (ikke med i All Inclusive). Gratis WiFi i fellesområdene og internetthjørne i lobbyen. Biljard mot avgift. Massasje, skjønnhetspleie, frisør og badstue mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Gratis lekerom og treningsrom (16 års aldersgrense, yngre gjester kun sammen med voksne). Enkel lekeplass og hage. Minimarked. Barneseng og trillevogn finnes på hotellet, legges til ved bestilling eller senere ved å gå inn på Min bestilling, for å være garantert barneseng/trillevogn. Konferanselokaler med plass til 150 personer. Gangavstand til den langgrunne sandstranden Chryssi Akti, der det finnes solsenger og parasoller mot avgift. Gode bussforbindelser til Chania by (ca. 4 km), ca. 150 m til busstoppet. Lokaltrafikk og støy fra spillemaskiner kan oppleves som forstyrrende i noen få leiligheter, dog ikke i leilighetene som ligger i det tidl. Stellina Royal. Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 31 mai 2018
Hjemreise: fredag 8 juni 2018
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET ALL INCLUSIVE - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 193 NOK Pris per voksen

4.5
Basert på 1 599 anmeldelser

All Inclusive- og Family Garden-hotellet Blue Marine Resort & Spa har vakker beliggenhet rett ved havet. Her bor du barnevennlig og komfortabelt i rom for opptil 4 personer. Hotellet er bygget i terrasser og har fin utsikt over havet og stranden rett nedenfor. Her er det flere aktiviteter for både store og små, blant annet barneklubb, tennis og bueskyting. For deg som vil slappe av litt ekstra, så har hotellet et Thalasso-spa. Hotellet ligger ca. 6 km syd for Agios Nikolaos som du kommer til med leiebil eller lokalbussen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 24 mai 2018
Hjemreise: torsdag 31 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom, havutsikt og mulig ekstraseng
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 795 NOK Pris per voksen

Blue Star Atlantica Akti Zeus
Amoudara, Kreta, Hellas
 

4
Basert på 1 011 anmeldelser

Blue Star Atlantica Akti Zeus ligger rett ved stranden i Amoudara. Her er det plass til både trening, avkobling og lek. Hotellet har et eget badeland og en fin beliggenhet ved stranden. All inclusive er inkludert.  Dette hotellet har noe som passer for alle i familien. Badelandet ligger uforstyrret ved den bakre delen av hotellet. Her finnes det fartsfylte sklier som Crazy Cruise og Multi-lane samt en fontenepark med jungeltema. Du kan lese mer om Blue Star-aktivitetene i ruten om hotellkonseptet nedenfor. Hvis du vil ta det roligere finnes det to andre basseng nærmere stranden. Her er det vannaktiviteter flere ganger i uken. Fin beliggenhet for både bading og bylivHotellet har en rolig beliggenhet, samtidig som storbyen Heraklion kun ligger ca. 5 km unna. Det ligger et kraftverk ca. 500 m fra hotellet. Pipene der vinner nok ingen skjønnhetspris, men ellers er havet og stranden dine nærmeste naboer.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 mai 2018
Hjemreise: lørdag 2 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
5 998 NOK Pris per voksen

Almyra Hotel & Village
Koutsounari, Kreta, Hellas
 

4
Basert på 389 anmeldelser

Nye pene områder I våres gjennomgikk Almyra Hotel & Village en omfattende renovering der hotellet fikk seg en skikkelig ansiktsløftning. Her bor du nå i nyrenoverte rom med elegant innredning, soler deg og bader i det store bassengområdet og nyter av gode middager i kveldsolen på utendørsterrassen. Almyra Hotel & Village består ev en hovedbygning og bungalower, som ligger i den flotte hagen med frodige blomsterbed og små stier som er perfekte for avkoblende turer. På hotellområdet ligger et minimarked og en suvenirbutikk. Vil du besøke Ierapetras hyggelige gater og kaféer ligger byen bare 8 km unna. Stort, herlig bassengområde På Almyra Hotel & Village slapper du av i det store bassengområdet. For barn er det både et større barnebasseng med vannsklier, og et mindre plaskebasseng for de aller minste. Vil du da et sjøbad er det en privat del av stranden med strandbar, bare 50 meter fra hotellet. Både ved bassenget og på stranden er det gratis solsenger og parasoller samt håndkleservice. Vellaget og sunn mat Hotellets bufférestaurant serverer alt fra internasjonal mat til retter fra Middelhavet og lokale spesialiteter. Her er det også en á la carte-meny å velge fra. Hotellets andre restaurant er en á la carte-restaurant der du kan ta middagen utendørs på den store terrassen. Lobbybaren har også en hyggelig utendørsterrasse der du kan ta en drink i kveldssolen. I kaffe- og juicebaren Mondo Coffee kan du kjøpe ekstra god kaffe, nypresset juice og godt bakverk. Her kan du lese mer om mat og drikke på hotellet. Barnevennlig hotell For barna er det mye å ta seg til på Almyra Hotel & Village. Et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmeinstruktører. Les mer om Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk av våre sjarmerende venner på rommet! Her kan du lese mer om Polly & Mino. Almyra Hotel & Village har også et lekerom og barneklubb med engelsktalende personale i hotellets regi (åpner i midten av juni). Sport og trening Hotellet har et treningsrom som er gratis for hotellets gjester og det tilbys fire gratis treningstimer om dagen, samt morgenyoga med våre skandinavisktalande instruktører fem ganger i uken. I tillegg er det gratis sandvolleyball, bordtennis og dart. De har en multicourtbane for tennis, basket og minifotball mot avgift. Vil du utforske livet under vannoverflaten tilbys dykking og snorkling på stranden mot avgift (ikke i hotellets regi). Spa med massasje og andre behandlinger mot avgift. Les mer om sport og trening på Almyra Hotel & Village. Her kan du lese mer om alle våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 20 mai 2018
Hjemreise: søndag 27 mai 2018
Bosted: DOBBELTROM I BUNGALOW - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 698 NOK Pris per voksen

SENTIDO Mikri Poli Atlantica
Makrigialos, Kreta, Hellas
 

4.5
Basert på 766 anmeldelser

Velkommen til en komfortabel ferie! All Inclusive-hotellet SENTIDO Mikri Poli Atlantica ligger rett ved den fine sandstranden i Makrigialos og kan friste med mye for både store og små. Den gjennomførte stilrene og pene innredningen går igjen overalt på hotellet, fra det herlige bassengområdet til de delikate rommene. Alt i samme moderne, minimalistiske stil. Hotellet tilbyr blant annet barneklubb, spabehandlinger, aktiviteter og underholdning.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 24 mai 2018
Hjemreise: torsdag 31 mai 2018
Bosted: Dublettrom, havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 895 NOK Pris per voksen

Louis Creta Princess
Maleme, Kreta, Hellas
 

4.5
Basert på 1 274 anmeldelser

Louis Creta Princess i Maleme består av en hovedbygning og to toetasjes sidefløyer, som ble oppusset for et par år siden. Stort bassengområde med to barnebassenger; det ene har lekestativ og vannsklie. Gratis solstoler og parasoller ved bassenget og på stranden. Badehåndklær mot depositum. Poolbar med snacksbuffé. På hotellet finnes det to restauranter: Én hovedrestaurant, i tillegg til Asian Corner med asiatisk buffé (reservasjon kreves). Til lunsj og middag finnes det en egen barnebuffé. Lobbybar med snacksservering. Kveldsunderholdning flere ganger i uken, som minidisco, disco og karaoke. Gratis WiFi i fellesområdene og internetthjørne i resepsjonen. Lekeplass i nærheten av bassengområdet. Gratis bueskyting og minigolf, sandvolleyball, fotball og basketball, aerobic, bordtennis og tennis. Treningsrom (åpent 10.00-18.00). Biljard mot avgift. Lite spa; behandlinger mot avgift. Gullsmed og souvenirbutikk. Vaskeriservice. Barnevakt på forespørsel og mot avgift. Minimarked, tavernaer og butikker i nærheten. Fra 0 til 150 m til rullesteinstrand, avhengig av hvor på området du bor. Ca. 500 m til Maleme. Ca. 7 km til Platanias. Gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i visse rom.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 3 mai 2018
Hjemreise: fredag 11 mai 2018
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 998 NOK Pris per voksen

High Beach
Malia, Kreta, Hellas
 

4.5
Basert på 373 anmeldelser

High Beach ligger i en frodig hage rett ved stranden i Malia. Her er det et hyggelig bassengområde med barneseksjon i bassenget. Gratis solsenger og parasoller. Poolbaren Tropicana Pool Snack Bar serverer småretter, snacks og iskrem (åpen juni-september). På stranden ligger Sea Side Bar som serverer drikke (åpen april-oktober). Håndkleservice mot depositum. Gratis WiFi (high speed mot avgift) på hele hotellområdet. Resepsjonen er døgnåpen. Bufférestaurant der du kan velge å spise ute eller inne. På stranden ligger hotellets à la carte-restaurant med fisk- og skalldyr på menyen (ikke inkludert i All Inclusive). Pent antrekk til middag (menn må ha langbukser). Barneklubb (6-14 år) i hotellets regi med engelsktalende personale. To små lekeplasser. Kveldsunderholdning flere ganger i uken. Gratis lite trimrom som er åpent mellom 7.15-22.00). Gratis yoga. Vannsport mot avgift. Spa med jacuzzi, hamam og massasje mot avgift. Gratis bordtennis og dart samt biljard mot avgift. Room service og vaskeriservice mot avgift. Minimarked. Gangavstand til Malias sentrum med godt utvalg av butikker, kaféer, restauranter og barer.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 13 mai 2018
Hjemreise: søndag 20 mai 2018
Bosted: SUPERIORROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 698 NOK Pris per voksen

Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels
Kolymbari, Kreta, Hellas
 

4.5
Basert på 473 anmeldelser

Fine Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels har et pent bassengområde med to bassenger samt gratis solsenger og parasoller. Poolbar. Badehåndklær mot depositum. Utleie av solsenger og parasoller på stranden (gratis for Ultra All Inclusive). Hotellet har tre restauranter: en bufférestaurant for de måltidene som er inkludert i All Inclusive, á la caret-tavernaen Sealine som serverer lunsj samt á la carte-restauranten Azzurro med middelhavsinspirerte retter på menyen. Lobbybar. Gratis WiFi i fellesarealene. Liten kiosk. Internetthjørne mot avgift. Gratis lite trimrom. Gratis yoga 3-5 ganger i uken. Spaevdeling med massasje, manikyr og pedikyr samt badstue mot avgift. Ca. 23 km til Chania by.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 5 mai 2018
Hjemreise: søndag 13 mai 2018
Bosted: DOBBELTROM MED DELT BASSENG - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 898 NOK Pris per voksen

Minos Mare
Rethymnon kyst, Kreta, Hellas
 

4
Basert på 276 anmeldelser

Tiltalende Minos Mare i Platanes har et stort bassengområde med barnebasseng, poolbar og gratis solsenger og parasoller. Bassengområdet vender mot stranden. Badehåndklær mot depositum. Solsenger og parasoller på stranden mor avgift. Hotellet strekker seg ned til stranden, men det kan være opptil 200 meter til stranden, avhengig av hvor i området du bor. Gratis WiFi i fellesområdene, internetthjørne mot avgift. Bufférestaurant. À la carte-restaurant (inngår ikke i All Inclusive). Pent antrekk til middag i begge restaurantene. Ca. 5 km til Rethymnon. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 17 mai 2018
Hjemreise: fredag 25 mai 2018
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 998 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kreta, Hellas
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!