Charter til Kreta, Hellas


Almyrida Resort
Almyrida, Kreta, Hellas
 

4.5
Basert på 489 anmeldelser

Almyrida Resort omfatter Almyrida Residence, Almyrida Beach og Almyrida Studios. De to første ligger ved siden av hverandre, det siste et par hundre meter unna – gjestene kan benytte fasilitetene på alle tre hotellene. Fint bassengområde med fire bassenger, hvorav et separat barnebasseng. Gratis solsenger i bassengområdet. På Almyrida Residence finnes det en takterrasse med basseng, som er reservert for gjester over 17 år. Poolbar. Det er en restaurant på Almyrida Beach og en på Almyrida Residence. For gjester som bor på Almyrida Beach og Almyrida Studios inntas eventuell måltider på Almyrida Beach. Gjester som bor på Almyrida Residence inntar eventuelle måltider på Almyrida Residence, som arrangerer musikkaften et par ganger i uken (mai-september). Gratis WiFi i fellesområdene, laptop kan leies. Internetthjørne mot avgift. Matlagingskurs mot avgift tre dager i uken på Residence (mai-jun og sep-okt/min. 4 personer pr. gang, begrenset plass). Spa, skjønnhetssalong og frisør mot avgift. Lite spa og massasje mot avgift. Bowling og biljard mot avgift. Gratis trimrom, aldersgrense 16 år (yngre gjester i følge med voksne). Vaskeriservice mot avgift. Vei må krysses for å nå stranden. Hotellet ligger nær stranden, restauranter og barer i byen. Vei må krysses for å nå stranden. Ca 22 km til Chania. Lokaltrafikk. Les mer om våre Apollo Mondo Enjoy-hotell.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 4 mai 2018
Hjemreise: fredag 11 mai 2018
Bosted: KAMPANJEROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 948 NOK Pris per voksen

Althea Village
Agii Apostoli, Kreta, Hellas
 

4.5
Basert på 423 anmeldelser

Hotell Althea Village ligger i den lille landsbyen Kato Daratso på Kreta, i gåavstand til den fine sandstranden i Agii Apostoli. All inclusive, aktiviteter for store og små og nærhet til Chania by gjør det lett å trives både for familier og par . Althea Village er et meget populært hotell. Både når det gjelder servicen og rommene/leilighetene. Alle våre Suneo Club-hotell har: All inclusive med internasjonal buffé er inkludert   Aktiviteter for hele familienEngelsktalende aktivitetsverterUformell, internasjonal atmosfære Bassengområde med barnebassengDet kreative lekerommet SuneoPlay – med flytema... les mer om Suneo Club herBading og all inclusiveDen nye bufférestauranten serverer middelhavsinspirert mat og i hagen vokser det blomster og oliventrær. Hotellet har 3 bassenger og i nærheten ligger bassengbaren som serverer is og drikke. Det finnes også et treningsrom og en tennisbane. Opplev Chania byDet er kort vei med taxi til Chania by med tavernaer og butikker med livlig folkeliv i den venetianske havnen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 31 august 2018
Hjemreise: lørdag 8 september 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
5 748 NOK Pris per voksen

Sunprime Platanias Beach
Platanias, Kreta, Hellas
 

4.5
Basert på 228 anmeldelser

Vings Sunprime i Hellas ligger i populære Platanias. Sunprime Platanias Beach ligger perfekt til, rett på stranden og i gangavstand til Platanias. Med leiesykkel kommer du deg dit enda raskere og det er en fin måte å utforske hotellets hyggelige omgivelser på, både for deg og miljøet. Vil du ha et større utvalg av butikker og restauranter, tar du deg lett til Chania by med lokalbuss eller taxi. Området rundt hotellet er rolig og fredelig – som skapt for deilige feriedager. Hotellet har et stort og lekkert bassengområde og badehåndklær til alle, naturligvis. Alle rom og suiter er lyse og luftige og har moderne design. Vil du bli enda litt mer bortskjemt, anbefaler vi Sunprime Spa. Luksuriøst så det holder. Du kan velge og vrake i behandlinger, alle utført med Decleorprodukter. Aromaterapi er den ultimate vei til avkobling. Vil du trene tilbyr hotellet store, luftige treningslokaler for både egentrening og ulike gruppetimer. Sunprime Platanias Beach har perfekt beliggenhet rett ved den populære stranden i Platanias. Når kvelden kommer anbefaler vi et besøk i Beachbaren ved stranden. Deretter kan du jo fortsette med en bedre middag i Sunprime Restaurant. Maten her er utsøkt, personalet kyndig og engasjert, og vi har dessuten et utvalg god vin på lager.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 mai 2018
Hjemreise: lørdag 2 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom, balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
4 995 NOK Pris per voksen

Leiligheter Varouxakis
Platanias, Kreta, Hellas
 

4.5
Basert på 45 anmeldelser

Varouxakis ligger i en skråning i et fredelig område blant oliventrær og privatboliger. Det er gåavstand til stranden og den gamle delen av Platanias.  Nesten halvparten av gjestene har vært her før, og spør dem du hvorfor, er svaret – her føler vi oss hjemme. De vennlige eierne, Sylvia og Giorgis, er nesten alltid til stede.Basseng og snackbarRundt hotellets lille basseng med barnedel står det solsenger og parasoller. Du kan slappe av i boblebadet, og vil du ha noe å spise eller drikke fra snackbaren slår du deg ned i en av rottingstolene, enten i solen eller under skyggende tak. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 mai 2018
Hjemreise: lørdag 2 juni 2018
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Haugesund
3 498 NOK Pris per voksen

4
Basert på 227 anmeldelser

TUI Family Life Caldera Beach by Atlantica og søsterhotellet Creta Paradise utgjør tilsammen de beste forutsetninger for en vellykket ferie. Hotellet ligger i den lille, rolige landsbyen Gerani. Her trives hele familien blant bassengområder, barneklubber, svømmeskole, trening og innbydende bufféer.  Bare 2 kilometer unna ligger Platanias med shopping og uteliv. Soner - Avkobling eller aktivitet?Hotellområdet deles av en liten vei. Olympus er den øvre delen med et rolig lite bassengområde og en avslappet stemning. bestiller du leilighet med bassengutsikt har du utsikt over bassenget i Olympus. Afrodite er delen nærmere stranden med store bassenger og mye aktivitet. Uansett hvor du bor har du tilgang til alle bassengområder, barer og aktiviteter. Kaffebar ved strandenThea's Coffee Shop & Juice Bar ligger ved stranden og tilbyr god kaffe, ferskpresset juice og bakervarer. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 mai 2018
Hjemreise: lørdag 2 juni 2018
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 613 NOK Pris per voksen

Stellina Village Resort
Chania, Kreta, Hellas
 

4
Basert på 244 anmeldelser

Stellina Village Resort består av tre områder og hele tolv bygninger, tidl. Ellina (fra 1990), tidl. Stellina Village (fra 2001) og tidl. Stellina Royal (fra 2007). De to eldre bygningene er helt nyrenoverte. Leilighetene med All Inclusive ligger i det som tidligere het Stellina Royal. Øvrige leiligheter ligger i de to andre bygningene. Hotellet har en fin hage med sitrustrær, krydderurtehage og flere andre middelhavsvekster. Totalt kan du velge mellom tre store bassenger og to barnebassenger. To poolbarer. Gratis solsenger og parasoller i alle bassengområdene. Har du kjøpt til måltider, inntas disse sammen med drikke i bufférestauranten KIMA på tidl. Stellina Royal. Evnt. ønske om glutenfri mat må oppgis ved bestilling. En til to dager i uken er det tema i bufférestauranten. Det ligger også en taverna og à la carte-restauranten Helios på området (ikke med i All Inclusive). Gratis WiFi i fellesområdene og internetthjørne i lobbyen. Biljard mot avgift. Massasje, skjønnhetspleie, frisør og badstue mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Gratis lekerom og treningsrom (16 års aldersgrense, yngre gjester kun sammen med voksne). Enkel lekeplass og hage. Minimarked. Barneseng og trillevogn finnes på hotellet, legges til ved bestilling eller senere ved å gå inn på Min bestilling, for å være garantert barneseng/trillevogn. Konferanselokaler med plass til 150 personer. Gangavstand til den langgrunne sandstranden Chryssi Akti, der det finnes solsenger og parasoller mot avgift. Gode bussforbindelser til Chania by (ca. 4 km), ca. 150 m til busstoppet. Lokaltrafikk og støy fra spillemaskiner kan oppleves som forstyrrende i noen få leiligheter, dog ikke i leilighetene som ligger i det tidl. Stellina Royal. Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 12 mai 2018
Hjemreise: søndag 20 mai 2018
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 198 NOK Pris per voksen

Alexandros M
Maleme, Kreta, Hellas
 

4.5
Basert på 27 anmeldelser

Alexandros M har bassengområde med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Gangavstand til den fine rullesteinsstranden med solsenger og parasoller til leie. Bar med drikke og snacks. Gratis WiFi i baren, der det også er satellitt-TV og dart. Liten fotball- og sandvolleyballbane. Butikker, spisesteder og barer i Platanias (ca. 4 km). Busstopp ved hotellet med forbindelse til Chania (ca. 17 km). Gratis parkering for gjester som har leiebil. Gjennomgangstrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 juni 2018
Hjemreise: søndag 24 juni 2018
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 598 NOK Pris per voksen

Menia
Platanias, Kreta, Hellas
 

4.5
Basert på 302 anmeldelser

Menia i Platanias har bassengområde med to bassenger (ett med barneseksjon) og barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Badehåndklær mot avgift. À la carte-restaurant med greske og middelhavsinspirerte retter. Bar. Gratis WiFi i fellesarealene og internetthjørne i resepsjonen. Spillrom med biljard, bordtennis og airhockey mot avgift. Lekeplass. Gratis lite trimrom for gjester over 16 år, yngre i selskap med voksne. Stein- og klippestrand nedenfor hotellet; cirka 40 meter til sandstrand. Nivåforskjeller. Ved ankomst og avreise stopper bussen ca. 70 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke. Lokaltrafikk. Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 3 mai 2018
Hjemreise: fredag 11 mai 2018
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 418 NOK Pris per voksen

Summertime
Platanias, Kreta, Hellas
 

4.5
Basert på 114 anmeldelser

Summertime er et fint leilighetshotell i Platanias der leilighetene fordelt på flere bygninger. Hyggelig bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar. Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjon åpen på dagtid. Spa og innendørsbasseng, mot avgift. Lite trimrom. Mot avgift kan du nyte det oppvarmede innendørsbassenget, badstue, dampbad og spa. Gjennomgangstrafikk og høy musikk fra baren kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter. Innendørsparkering mot avgift. Ca. 12 km til Chania.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 4 mai 2018
Hjemreise: fredag 11 mai 2018
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 498 NOK Pris per voksen

Archipelagos
Platanias, Kreta, Hellas
 

4
Basert på 20 anmeldelser

På Archipelagos er det et mindre basseng (ca. 12 x 4 meter) med en liten barneseksjon. Gratis solsenger og parasoller (begrenset antall) ved bassenget. Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra 9 til 13 og mellom 18 og 20. Hyggelig hage. Kort vei til restauranter, kafé, barer, supermarkeder og butikker. Solsenger og parasoller mot avgift på stranden, som ligger ca. 160 meter unna. Ved ankomst/avreise stopper bussen enten ved en trapp som fører til hotellet eller ca. 150 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke. Trapper inne på hotellområdet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 2 juni 2018
Hjemreise: lørdag 9 juni 2018
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 498 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kreta, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!