Charter til Madeira, Portugal


Leiligheter Pestana Bay
Funchal, Madeira, Portugal
 

4

Pestana Bay ligger rett ved rullesteinstranden Praia Formosa vest for Funchal. Alle leilighetene har balkong med utsikt over Atlanteren. All inclusive er inkludert. En perfekt beliggenhet, rett ved rullesteinstranden Praia Formosa utenfor sentrum av Funchal. Bassengområde med boblebad og havutsikt Bassengområdet med boblebad og solterrasse ligger ut mot hav og rett ovenfor stranden. Bassengbaren er åpen om dager og er inkludert i all inclusive. Aktiviteter og fasiliteter Vil du ha litt avveksling fra solen? Det finnes alternativer, her er noen: Oppvarmet utendørsbasseng om vinteren Treningsrom med store vinduer ut mot bassengområdet Massasje, badstue og tyrkisk bad Bordtennis og biljard … og treningsrom med store vinduer ut mot bassengområdet. Opplev mer av Madeira Hvis du vil reise inn til Funchal sentrum har hotellet busservice dit på dagtid på hverdagene. Ønsker du å oppleve mer av øya kan du leie bil. Det finnes parkeringsmuligheter på hotellet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 11 desember 2018
Hjemreise: tirsdag 18 desember 2018
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 148 NOK Pris per voksen

4

Calheta Beach ligger i den lille byen Calheta på sydvestre Madeira. Det er et familievennlig hotell med egen sandstrand og utsikt over Atlanteren. Hotellets to bygninger ligger på hver sin side av en liten vei og forbindes med en gangbro. Hotellet er et fint utgangspunkt for å utforske Madeira på egen hånd og du kan allerede hjemmefra forhåndsbestille leiebil gjennom oss. Et par kilometer fra hotellet ligger en av øyas mange levadaer. Egen sandstrand Hotellet har en rolig beliggenhet ved stranden som ligger rett nedenfor bassengområde, anlagt med sand fra Sahara og en av få sandstrender på hele øya. Du har også tilgang til: Bassengområde med romslig solterrasse og barnebasseng Treningsrom, badstue og tyrkisk bad Oppvarmet innendørsbasseng Massasje mot betaling To restauranter og to barer … og vil du oppleve Funchals shopping, restauranter og severdigheter kan du bli med hotellets busservice et par ganger i uken.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 4 desember 2018
Hjemreise: tirsdag 11 desember 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 498 NOK Pris per voksen

Pestana Royal
Funchal, Madeira, Portugal
 

4

All inclusive-hotellet Pestana Royal i vestre Funchal ligger en gate opp fra rullesteinstranden Praia Formosa. Hotellet har to basseng, barnebasseng og spa med innendørsbasseng. I tillegg finner du både tennisbane og internasjonal barneklubb på hotellet.  Her bor du en kort taxireise fra sentrale Funchals utvalg av restauranter, shopping og severdigheter. Vil du leie bil og reise rundt på øya, så kan du parkere den på hotellets parkering. All inclusive inkludert Pestana Royal har en hovedrestaurant som serverer frokost, lunsj og middag, to barer og tre à la carte-restauranter som er åpne til middag.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 27 november 2018
Hjemreise: tirsdag 4 desember 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 598 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Madeira, Portugal
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!