Charter til Limassol, Kypros


Blue Star Atlantica Oasis
Limassol, Kypros
 

4.5

Atlantica Oasis er et av våre mest prisgunstige Blue Star-hotell ved Middelhavet. All inclusive er inkludert og du har mye å velge mellom.  Stort bassengområde, eget basseng for voksne, sjørøverskip, treningsmuligheter og aktiviteter for alle aldre. Det er gåavstand til shopping i Limassols turistområde. Det største utendørsbassenget er laguneformet med øyer, palmer og god plass til solsengene. Fyll dagene med aktiviteter Vil du ha en aktiv ferie kan du prøve noen av aktivitetene: Velutstyrt treningsrom Squash- og tennisbane Velværesenter med en rekke ulike behandlinger Barne- og lekebassengene har fontener og sjørøverskip Atskilt boblebad med 18 års aldersgrense Innendørsbasseng Underholdning på kveldstid À la carte-middag Hotellet serverer førsteklasses mat og store og varierte bufféer. Egen barnebuffé. Hotellet arrangeres ulike temakvelder som blant annet Meze og BBQ. Disse kveldene bestilles i resepsjonen eller i informasjonsskranken mot tilgjengelighet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 10 mai 2019
Hjemreise: fredag 17 mai 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 998 NOK Pris per voksen

Elias Beach Hotel
Limassol, Kypros
 

4.5

Elias Beach Hotel er et fint, stort og elegant All Inclusive-hotell der du bor i et fint innredet rom og spiser godt i restaurantene. Hotellet har et stort bassengområde med to basseng, og hotellets verter arrangerer aktiviteteter for enhver smak. Veien ned til havet går gjennom en vakker hage, og på stranden kan du låne solsenger. I hotellets spa kan du nyte deilige behandlinger. Fra Elias Beach inn til de eldre delene av Limassol og Limassol Marina er det ca. 15 km, og du kommer deg enklest dit med en taxi.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 7 juni 2019
Hjemreise: fredag 14 juni 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 495 NOK Pris per voksen

Kanika Elias Beach Hotel
Limassol, Kypros
 

4.5

Hotel Kanika Elias Beach ligger rett ved stranden og ca. 14 km fra sentrum av Limassol. Hotellet har svømmebasseng, barnebasseng, solterrasse, romservice, restaurant, bar, konferanserom, buisnessenter, hage, 24 timers resepsjonsservice . Hotellrommene har bad med dusj og hårtørker, air-condition, sentralvarme, safe, minibar, internett, telefon og balkong/terrasse. Adresse: Amathous Avenue, 3722, Limassol, Cyprus

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 7 mai 2019
Hjemreise: tirsdag 14 mai 2019
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 319 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Bay Atlantica
Limassol, Kypros
 

4.5

TUI Sensimar Bay by Atlantica er et godt valg for voksne som ønsker en ferie i rolige omgivelser. Hotellet ligger på en høyde i utkanten av Limassols hotellområde, med en strålende utsikt over havet. All inclusive er inkludert. Hotellet ønsker gjester over 16 år velkommen. Tidligere gjester har spesielt nevnt det trivelige hotellpersonalet, de utmerkede fasilitetene og maten. Tid til hverandre Spa-avdelingen tilbyr mange forskjellige skjønnhetsbehandlinger og flere typer massasje – velg mellom blant annet svensk massasje, aromaterapi eller sportsmassasje. Du kan også slappe av ved bassenget i draperte solsenger som leies gjennom resepsjonen. I tillegg har du fri tilgang til hotellets to treningsrom, ett av dem er utendørs så du har havutsikt mens du trener. Kulinariske stunder Alle bufféer tilbyr vegetarmat og sunne alternativer. Èn middag på à la carte-restaurant er inkludert i all inclusive. Strandtavernaen, som er åpen i høysesongen, serverer forfriskninger, salater, kypriotiske spesialiteter og andre småretter. Solterrasse med sand Det går en gangtunell ned til den offentlige stranden der hotellet har solsenger og den oppbygde terrassen med fin sand. Bassengområdet har to store bassenger, det ene er perfekt for mosjonssvømming, og boblebad på terrassen foran hotellet. Det finnes solsenger og store parasoller på solterrassen og plenen. Baren på terrassen har flere sittegrupper og de ovalformede 2-mannssofaene passer bra hvis man vil ha det mer privat.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 31 mai 2019
Hjemreise: fredag 7 juni 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 598 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Limassol, Kypros
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!