Charter til Kapp Verde - Boa Vista, Kapp Verde

Les mer
Boa Vista er en av de mest solsikre reisemålene på Kapp Verde sør for Kanariøyene. Chartereisene hit er om vinteren og de fleste velger hotell med all inclusive. Her er det milelange, vakre strender å velge mellom.

ClubHotel Riu Karamboa
Sal Rei, Kapp Verde - Boa Vista, Kapp Verde
 

4

ClubHotel Riu Karamboa på Boa Vista er et av Kapp Verdes mest populære hotell og har mange tilbakevendende gjester. Hotellet passer både barnefamilier og par med sitt høye servicenivå og fine blanding av aktiviteter og avkobling. All inclusive er inkludert.  Hotellet er noe utenom det vanlige og ligner et sandslott der det ligger ved den milelange stranden Praia de Chaves. Velg mellom dobbeltrom eller familierom, alle med balkong eller markbalkong. Med sans for hver minste detaljTUI er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som er kunde er alltid i fokus. Spa, treningsrom og tennisHer finnes det aktiviteter og trening for hele familien. Noen eksempler:Tennis og fotballTreningsrom og strandvolleyballStort bassengområde ved strandenSpa, massasjeBarneklubber og lekeplass ... og mye annet.Mat og drikkeAll inclusive fra fire restauranter og fire barer er inkludert. Fra baren ved resepsjonen og den store scenen har du utsikt over hotellet, havet og solnedgangen i vest.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 11 desember 2018
Hjemreise: tirsdag 18 desember 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 223 NOK Pris per voksen

Riu Touareg
Santa Monica, Kapp Verde - Boa Vista, Kapp Verde
 

4.5

Hotell Riu Touareg ligger sydvest på Boa Vista, rett ved den delen av Santa Monica-stranden som heter Praia Lacacão. Her bor du nær stranden med stort bassengområde, aktiviteter for alle aldre og all inclusive 24 timer i døgnet.  Det store bassengområdet ligger rett ved stranden. Hovedbassenget er oppvarmet om vinteren og har nedsunket bassengbar. Med sans for hver minste detaljTUI er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Ulike sonerRiu Touareg er et stort hotell med to deler, en offentlig sone der alle er velkomne og en sone kun for voksne. Restaurantene, kveldsunderholdningen og de fleste av aktivitetene arrangeres i den delen som er for alle.Den barnefrie sonen, Riu Touareg Couples, ligger nærmest stranden. Den preges av en rolig, voksen atmosfære og har et eget basseng med boblebad og snackbar. Denne sonen er kun for deg som har bestilt denne delen. Spa, treningsrom og tennisDu finner alt fra spa med en rekke behandlinger, massasje og badstue til nattklubb og karaokebar. Vil du trene finnes det både tennisbaner, bordtennis og treningsrom. Strandvolleyball på stranden.Barna har sitt eget RiuLand med lekeplass og to barnebasseng som er oppvarmet om vinteren. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 11 desember 2018
Hjemreise: tirsdag 18 desember 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 523 NOK Pris per voksen

Riu Palace Boavista
Sal Rei, Kapp Verde - Boa Vista, Kapp Verde
 

Nybygde Riu Palace Boa Vista ligger rett ved stranden Praia de Chaes på den kappverdiske øya Boa Vista. Hotellet passer både par og familier, både når det kommer til bosted, aktiviteter og bassenger. En generøs all inclusive er inkludert.  Riu Palace Boavista ligger nabo med velkjente ClubHotel Riu Kramboa sør for øyas hovedstad Sal Rei. Med sans for hver minste detaljVi er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Spa, treningsrom og aktiviteterPå Riu Palace Boavista finnes det aktiviteter og trening for hele familien. Noen eksempler: Treningsrom og strandvolleyballTre basseng og et barnebassengSpa med behandlingerBarneklubber for barn 4–12 år... og mye mer.All inclusive hele døgnetHotellet har fire restauranter og seks barer. Dessuten har du som gjest på Riu Palace Boavista tilgang til barene på nabohotellet ClubHotel Riu Karamboa. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.   

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 11 desember 2018
Hjemreise: tirsdag 18 desember 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 273 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kapp Verde - Boa Vista, Kapp Verde
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!