Charter til Kanariøyene, Spania


ClubHotel Riu Buena Vista
Playa Paraiso, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4

Clubhotel Blue Village Riu Buena Vista er vårt beste familiebosted på Tenerife. Her bor du ved havet med all inclusive inkludert. På hotellet finnes det et stort bassengområde, aktiviteter og alt fra dobbeltrom til leiligheter for 5 personer. Her finner du rom og leiligheter med god plass til både små og store reisefølger.Med sans for hver minste detaljVi er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Oppvarmet bassengBassengterrassen består av to bassenger i etasje. Det nederste bassenget er oppvarmet og har et boblebadhjørne og det øverste er et såkalt inifinity-basseng som tilsynelatende strekker seg hele veien ut i horisonten.  Badebukt med lavasandFra bassengområdet går du ned til stranden på noen minutter. Strandpromenaden er perfekt for joggeturer og kveldsturer. For de små er det en stor lekeplass med husker og sklier. All inclusive med snacks og is er inkludertFrokost, lunsj og middag serveres i bufférestauranten. Restauranten serverer bufféer inspirert av både øst og vest. Kveldsunderholdningen begynner etter middag. Grunnpris: Innkvartering i leilighet eller valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 16 desember 2018
Hjemreise: søndag 23 desember 2018
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 298 NOK Pris per voksen

IFA Interclub Atlantic
San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

IFA Interclub Atlantic i San Agustín har to store, innbydende bassengområder. Ett av de store bassengene har tre vannsklier (min. høyde 120 cm, svømmedyktig), mens det andre er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng med en liten vannsklie. Jacuzzier (ikke oppvarmet). Gratis solsenger. Badehåndklær mot avgift og depositum i tillegg til bytte mot betaling. Poolbar. Stor bufférestaurant, snackbar og baren El Teatro med kveldsunderholdning. Diskopub som er åpen lørdag og søndag (ikke inkludert i All Inclusive). Gratis WiFi i baren El Teatro. Internetthjørne i resepsjonen, mot avgift. Barneklubb for barn mellom 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. Gratis volleyball, dart, basket- og fotball, aerobic og vanngymnastikk. Tennis, tennistimer, dykkerskole og biljard mot avgift. Massasje og pedikyr mot avgift. Frisør mot avgift. Minimarked. Buss til/fra El Veril (mellom San Agustin og Playa del Inglés) to ganger pr. dag, billetter kjøpes i resepsjonen. Begrenset lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 5 desember 2018
Hjemreise: onsdag 12 desember 2018
Bosted: FAMILIEROM MED 2 ORD. SENGER - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 798 NOK Pris per voksen

Altamadores
Playa de Amadores, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

Altamadores er et fint All Inclusive-hotell med komfortable leiligheter som passer for hele familien. Her er det en rolig og hyggelig atmosfære. Fra hotellet har du herlig utsikt over havet og Playa de Amadores. Hotellet har et stort bassengområde å slappe av på, og når du får lyst på noe å spise og drikke er det perfekt å ha All Inclusive inkludert i prisen. I perioden november-mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 30 mai 2018
Hjemreise: onsdag 6 juni 2018
Bosted: 2-romsleilighet mot bassengområde
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 095 NOK Pris per voksen

ClubHotel Riu Papayas
Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

ClubHotel Riu Papayas i Playa del Ingles ligger sentralt og har en stor hage med solterrasse, basseng og bassengbar. Alle rom har balkong. All inclusive med snacks og drikke døgnet rundt er inkludert.  Hotellet besto tidligere av søsterhotellene Riu Flamingo og Riu Papayas.Med sans for hver minste detaljVi er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt  – du som kunde er alltid i fokus. Stort bassengområdeClubHotel Riu Papayas passer både par, vennegjengen og den lille familien. Blant aktivitetene finnes det noe for både små og store, blant annet:Stort bassengområde med barnebassengVolleyball og treningsromDagaktiviteter og kveldsunderholdning hver dagFlere restauranter og barer... i tillegg har hotellet egne barneklubber i RiuLand for barn 4–7 år og 8–12 år. Busservice til strandenVil du besøke stranden kan du kjøre dit med hotellets buss, transporten er kostnadsfri og det går flere avganger per dag. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.   

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 12 desember 2018
Hjemreise: onsdag 19 desember 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
6 848 NOK Pris per voksen

ClubHotel Riu Vistamar
Playa de Amadores, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

Clubhotel Riu Vistamar ligger høyt oppe på en klippe mellom den fine Amadoresstranden og Puerto Rico. Fra de oppvarmede bassengområdene og bassengrestauranten har du utsikt over Atlanterhavet og horisonten. Samma utsikt får du også fra balkongen eller markterrassen din. All ilusive er inkludert. Hele hotellet ble renovert sommeren 2017. Det går hotellbuss flere ganger om dagen til og fra stranden ved Amadores.Med sans for hver minste detaljTUI i er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle Riu-hotell er at service, mat og drikke alltid er av høyeste kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Aktiviteter og underholdningDet arrangeres aktiviteter og underholdning for store og små hver dag. Det finnes også et treningsrom (kostnadsfritt, aldersgrense 16 år) og mulitisportbane for ballsporter som fotball og basket. Barna har lekeplass og eget basseng, og i den internasjonale barneklubben RiuLand kan de få venner fra mange andre land.All inclusiveClubHotel Riu Vistamar passer bra for par og familier som vil ha alt på ett sted. All inclusive er inkludert og du kan velge om du vil spise i bufférestauranten med ulike temaer, eller i bassengrestauranten der blant annet kontinental frokost, snacks og drikke serveres.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.  

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 28 mai 2018
Hjemreise: mandag 4 juni 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 848 NOK Pris per voksen

TUI Magic Life Fuerteventura
Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
 

4.5

TUI Magic Life Fuerteventura ligger ved den lange stranden og de beste sykkelstiene. Hotellet har store bassenger og et bra utvalg av aktiviteter, både for nybegynnere og for deg som vil ha litt utfordringer i ferien. All inclusive er inkludert.  Hotellet ligger i Esquinzo, ca. 8 km utenfor Jandias sentrum. Her kan du begynne dagen med mountainbiking eller drøye litt og bli med på en treningstime. Flere av timene er utendørs på en terrasse med havutsikt. Noe for alle ved strandenSpredt utover det store hotellområdet finner du tennis, fotball, treningstimer og sykkelsenter. Det er enkelt å velge aktivitet og delta. Du kan velge mellom flere ulike bassenger. I aktivitetsbassenget er det liv og røre, mens det lange bassenget passer utmerket for mosjonssvømming. Når du vil ha en pause finnes det chill out-basseng og den lange sandstranden ligger bare et par skritt unna. Atskilt og avslappetBestiller du rom eller juniorsuite i den separate delen, bor du eksklusivt i små bygninger med boblebad og panoramabasseng ved siden av. Familiemoro og middager på tomannshåndFor barn i alle aldre finnes det aktiviteter som skattejakt. For spesielle tilfeller eller når du vil ha litt variasjon finnes det tre à spesialrestauranter med hvoedsakelig spansk, grillet og italiensk mat. Ett besøk per uke og restaurant er inkludert i all inclusive. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 10 desember 2018
Hjemreise: mandag 17 desember 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 748 NOK Pris per voksen

Paradise Lago Taurito
Playa Taurito, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

3.5

Splash-hotellet Paradise Lago Taurito ligger midt i Tauritodalen, rett ved badelandet og sandstranden. Dette er det rette stedet for deg som ønsker en aktiv, men samtidig avkoblende ferie. Når du bor på Paradise Lago Taurito er inngang til badelandet og all inclusive med buffémåltider i hovedrestauranten, snacks og barservering inkludert.  Aktiviteter og underholdningPå det store hotellområdet finner du et bassengområde med basseng, et mindre barnebasseng og minigolf samt treningsrom, squash og tennis. Kveldsunderholdningen er som regel ved baren Plaza Arena.Gran Canarias største hotellbadelandLiker du fart og spenning skal du prøve "Kamikaze-sklien" eller kjøre om kapp med vennene dine i en "multi-slide". Men dette er kun to av de mange skliene som finnes her.Badelandet lokker mange besøkende, også fra andre steder på Gran Canaria, spesielt i august når kanarierne selv har ferie. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 1 desember 2018
Hjemreise: lørdag 8 desember 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
5 998 NOK Pris per voksen

Taurito Valle
Playa Taurito, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

Hotell Taurito Valle ligger på den vestre siden av dalen i Playa Taurito. Her bor du i romslige dobbeltrom og har gratis adgang til Taurito badeland. All inclusive er inkludert. Hotellet tilbyr mange aktiviteter, blant annet tennis, spa og internasjonal barneklubb, men det er badelandet som lokker de fleste.Badeland og solterrasse med bassengBassenget er oppvarmet om vinteren og ligger på en solterrasse som vender mot dalen og havet. Det finnes bar og separat barnebasseng. Tauritos badeland ligger på den andre siden av gaten. Her kan du både sole deg, bade og kaste deg nedfor de mange vannskliene med ulik spenningsgrad.Trening og spabehandlingerHotellet har et velutstyrt treningsrom og ved badelandet ligger det et område med minigolfbane, tennisbaner, squash og minitennis. Krabi Spa tilbyr ulike behandlinger, tyrkisk bad og et innendørsbasseng med boblebad.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 1 desember 2018
Hjemreise: lørdag 8 desember 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
7 078 NOK Pris per voksen

Hotell Labranda Bahia de Lobos
Corralejo, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
 

4

All inclusive-hotellet Labranda Bahia de Lobos ligger sentralt i den sjarmerende småbyen Corralejo. Hotellet har to bassengområder, men foretrekker du stranden ligger den bare noen hundre meter fra hotellet. Det arrangeres aktiviteter og underholdning for både barn og voksne.  Alle måltider, drikke og mellommåltider er inkludert, men vil du spise ute på restaurant en dag finnes det mange å velge mellom i Corralejo. Det finnes også mange små butikker med suvenirer og artige interiørartikler. Vær lat eller aktivHotellets aktivitetsteam arrangerer ulike sportsaktiviteter som basket- og fotballkamper på multisportbanen samt bocciaturneringer. Du kan også ta en kamp på tennisbanen eller trene i treningsrommet. Vil du bare slappe av finnes det mange både sitte- og liggeplasser rundt bassengene og du kan også gå til stranden på bare noen minutter. Trivelig strandpromenadeCorralejo har en avslappet atmosfære. Du kan rusle ned til havnen, bestille en kopp kaffe på et av det mange serveringsstedene langs strandpromenaden og se ut over havet der både små fiskerbåter, luksusyachter og store fartøy samles. Lekeplass, minidisco og barneklubbDette er et barnevennlig hotell med både lekeplass, minidisco om kveldene og internasjonal barneklubb for barn 4–12 år. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. Julemiddag (25 desember) og nyttårsmiddag. 

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 3 desember 2018
Hjemreise: mandag 10 desember 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 298 NOK Pris per voksen

Bahia de Lobos by LABRANDA
Corralejo, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
 

4

All Inclusive-hotellet Bahia de Lobos by LABRANDA i Corralejo har to bassengområder med gratis solsenger og parasoller. I det ene, hvor hovedbassenget og barnebassenget ligger, er det fellesaktiviteter i løpet av dagen. I det andre, som er et saltvannsbasseng, skal det være rolig. Håndkleservice, bytte mot avgift. Ett av bassengene og barnebassenget holder minimum 20 grader i perioden 1. november til 30. april. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden og i dårlig vær. Coco Loco poolbar serverer forfriskende drinker på dagtid. Club Faro serverer drinker under åpen himmel. À la carte-restaurant som ikke er inkludert i All Inclusive (bordreservasjon og pent antrekk). Gratis WiFi. Treningsrom. Multicourtbane med gratis fotball, basketball og tennis. Aerobic, massasje og badstue mot avgift. Lokaltrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 3 desember 2018
Hjemreise: mandag 10 desember 2018
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 098 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kanariøyene, Spania
Reiselengde Alle
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!